en sådan där förra veckans lista

 

VECKANS MYSIGASTE - Nej men kräftskivan ute på Henriks lantställe! WOW vilket mysigt ställe!!

 

VECKANS BÄSTA BILD - Tar ju en del bilder per vecka så kanske faktiskt inte välja?? Har nog ingen som sticker ut denna vecka.

 

VECKANS MÅENDE - En redig blandning, mestadels mycket bra och extremt irriterad. Är glad i allmänhet men blir ju så seg och irriterad på jobbet just nu eftersom att det är så otroligt varmt och kvavt i butiken. Chokladen smälter, frukten ruttnar och Josäfin står på lagret i mejerikylen och ropar "ge mig numret till arbetsmiljöverker - jag ringer!!!!". Men utöver det: glad, lite trött och taggad på livet.

 

VECKANS SÄMSTA - Att jag slog ett sneslag på boxningen som fortfarande gör ont i handleden. Så segt för blir troligen ingen träning denna vecka, även om jag kan ta det lugnt så vet jag inte om jag kommer kunna hålla i mitsarna för den andre, så blir nog en vecka utan vilken känns surt. 

 

VECKANS JOBB - Nej men varmt, lökigt, irriterande, segt, och bara så omotiverande. Finns inget som gör mig på så dåligt humör som när jag måste göra saker i värmen. Liksom sitter i kassan och ska vara trevlig och tillmötesgående men känner bara irritationen växa med varje droppe svett som rinner - för att inte tala om att kasta upp jävla postpaket i värmen!!! Nej men enda som verkligen dödar min energi och mitt humör - värmebölja.

 

VECKANS TIPS - Åk på den där kräftskivan mitt i veckan, dra ihop en filmkväll, sätt er i en park med några ni tycker om och kolla på solnedgången - LEV ERT BÄSTA LIV, SOVA KAN VI GÖRA I HÖST. Och slå för fan inte snea uppercuts mea full kraft på träningen för att inte verka klen när du kör med en grabb!! 

 

VECKANS GODASTE - Alltså förutom kräftskivor så måste jag säga att gårdagens pizza i soffan till en skräckis var wow. "Bakis"-hjärtat var så sugen på pizza!! Sen är favoriten räkor, champinjoner och kronärtkocka en HIT!!! Wow. 

 

VECKANS INKÖP - Har inget speciellt inköp denna vecka tror jag?? Nytt stigläder till sadeln eftersom att det lossnade?? Wow så intressant? Denna vecka dock ska vi leta guldoutfit till helgens 100års fest!! Förhoppningsvis hittar vi något kul.

 

VECKANS ENERGIBOOST - Inget som ger mig så mycket energi som mina vänner, wow vad dom levererar gång på gång. Att umgås med dem är definitionen av good energi (och chaotic energy). Utöver mina fina vänner så får jag energi av solnedgångar. Så detta i kombo är ju wow wow wow. 

 

VECKANS CRAVE - Alltså småplock?? Vill äta chips, dipp, bär, ost, kex och grönsaker varje kväll?? Är typ det enda jag varit sugen på?? (och fortfarande är haha) Och typ glass?? Vill ha chokladglass och jordgubbar med saltlakritsströssel helst igår. (märks vilken vecka i månaden som börjat eller vad)

 

Kommentarer
Postat av: MK

Så mange fine bilder, og det høres ut som du hadde en super uke i forrige uke :) Håper håndleddet er bedre <3

Svar: TAAACK :D
Josäfin

2020-08-10 @ 18:24:20
URL: http://nouw.com/minakanchan
Postat av: Celine

Alltså helt sjukt ändå att jag aldrig varit på kräftskiva! Avis!

Svar: men VA !!! BÄSTA med att sensommaren rullar in ju haha :D
Josäfin

2020-08-10 @ 22:15:28
URL: http://nouw.com/celinelundqvists
Postat av: Emma Engström

Den här listan är ju SÅ härlig verkligen! Det känns verkligen som att du har helt fantastiska vänner som ger en massa bra energi, ta vara på dom <3 KRAM

Svar: åh det har jag verkligen!! Riktiga lyckopiller är dom ♥
Josäfin

2020-08-11 @ 12:19:20
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Sharon

Jag hade också velat testa boxning!! Känns som en bra hobby om man vill ta ut ilska, ångest eller andra sånnadär tråkiga och jobbiga känslor.

Kram

Svar: åh med du måste!! Rekommenderar thaiboxning p för att hela kroppen får med, så otroligt roligt!!
Josäfin

2020-08-11 @ 16:08:34
URL: http://leggohouse.blogg.se
Postat av: Jasmine

Vilka härliga bilder från föregående vecka!

Svar: Tack för din kommentar!

Kram

Svar: tack :DD
Josäfin

2020-08-11 @ 17:57:47
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Yasmine

Vilken vecka du haft! Förstår verkligen det där med att avsky värme och vara irriterad haha!

2020-08-11 @ 21:56:23
URL: http://yasmissy.blogg.se
Postat av: Sebbe

Ja att jobba i den här värmen är onådigt!! Svettas från stunden jag kommer till jobbet tills man slutar!

2020-08-12 @ 09:58:48
URL: http://sebbestil.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0