in reality, everyone's a lot more complicated.

 
Helgen har rullat förbi och en helt ny vecka ligger framför oss - trist ändå. Nejdå, skämt och sido så har jag lite skoj planerat denna vecka också. Men helgen har varit otroligt härlig, utöver att jag behövde stanna kvar på jobbet tills stägning trots att det är min korta lördag, men gjorde inte så mycket med tanke på att jag bytt bort halva passet nästa lördag och bara jobbar halv onsdagen denna vecka. Annars har vi haft tjejkväll hemma i örsa, fotografering, en tur till ponnyn och sedan en liten mini kräftskiva med mormor och morfar! Enda jag saknade var en extra söndag så jag kunde ligga i sängen och bara mysplöja nya säsongen med Umbrella Academy (vill skriva med en skål chips men sängfan släppte fan två plankor när jag satt i den igårkväll och kollade youtube, så kanske dags att sluta äta chips och dipp till middag nu???). Sen var helgen inte utan lite fail, börjat med att syrran köpt nya gasol till grillen och fått en tom gasoltank - där rök vår grillkväll, TACK ERIKA PÅ MACKEN. Sen är jag ute och ride och stiglädret släpper från spännet, liksom hallå? Skulle länga lädret och ba ??? Det sitter inte fast?? Red iväg ändå då det fortfarande satt så pass att jag skulle kunna skritta ut, tills han hoppade till för en hare och hela skiten lossna. Så vår tur blev lite kapad, är nog inte modig nog att ta mig ut en länge tur utan ett stigläder haha. Sen slutligen har jag fått en liten grop i sägen för att två plankor gav upp. När jag bara satt i den. Och kollade på youtube. Jahapp, tack för den. Men vi startar denna vecka med halloumi sallad, försök till att fixa stiglädret eller alternativt köpa nya samt fixa lite inför kommande födelsedagar i augusti - wow vad folk ska fira sina 25 år nu. Härligt. 

Kommentarer
Postat av: Emelie Andersson

Wow vilka härliga bilder, det ser helt underbart ut 😍

Svar: TACK !!! :'D
Josäfin

2020-08-03 @ 22:15:53
URL: http://nouw.com/emelieanderssoon
Postat av: Jossan

Vilka gulliga djur, jag bara älskar hundar. Tål inte hundar och kan därför inte ha någon egen. Min mamma är också allergisk mot pälsdjur, likaså min systers sambo och då är det inte värt att ha djur.

Vad gott det ser ut med räkor och skaldjur. Jag bara älskar det och vill äta det rätt ofta, eftersom det är så gott ♥

Svar på inlägget i min blogg: Man tackar så otroligt jättemycket ♥

2020-08-03 @ 22:32:59
URL: http://mynameisjossan.se
Postat av: Jossan

Hej. Nu har jag en frågestund på min blogg. In och ställ frågor om du känner att du skulle vilja. https://mynameisjossan.se/fragestund---in-och-stall-fragor-37362544

Kram Josephine

2020-08-03 @ 22:39:01
URL: http://mynameisjossan.se
Postat av: Carro

Vilken härlig helg! 💕

Svar: det var det verkligen :D
Josäfin

2020-08-04 @ 07:35:52
URL: http://nouw.com/carroat
Postat av: My

Haha alltså stigläder.... finns det något tråkigare att köpa eller xd

Svar: hahaha nej men verkligen ???
Josäfin

2020-08-05 @ 16:16:33
URL: http://mynordqvist.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0