is it worth it trying to win in a losing game?

 
I skrivnade stund (fredagkväll) har jag haft en rutten dag på jobbet, är på kasst humör och tänker bara tidsinställa detta inlägg & packa ihop inför helgens festligheter - sen blir det sänglänge med en serie och en skål chips innan jag ska sova bort denna dag och ta nya tag imorgon. Mycket på jobbet med lite personal, bråk med hatkunder över orimliga saker och extrem bastu-värme i butiken dödade precis all min fredagskänsla och nu vill jag bara slippa träffa folk i typ en vecka. Men utöver det har väl veckan varit ganska fin. Har haft mysmåndag med mig själv och sista avsnitten av Umbrella Academy, dragit en secondhand runda med Fredrik, ätit en del gott och varit iväg på träning - där jag råkade dela ut min första fläskläpp! Så himla pinsamt, men var tjejen jag körde mot som mitt i en serie höll upp för spark men sen började kolla på andra som körde bredvid oss vilket gjorde så att jag skickade iväg en hög spark på mitsarna men då hon inte höll emot fick hon hela skiten i ansiktet!! Sa väl förlåt och fråga hur det gick hundra gånger, hon sa att de var lugnt men såg allt att hon kommer ha en redig fläskläpp till helgen... Trodde dock det skulle vara jag som skulle vara först med att få en spark i huvudet, kan bli så otroligt virrig och slarvig med vart mitsarna ska vara när jag börjar bli trött. Idag är det först lite jobb innan det blir 100 års fest med guldtema - taggad på att shotta bort veckan och bara ha en kalasrolig kväll med världens bästa gäng. Min enda motivation till att åka tillbaka till jobbet imorgon typ, men för nu öppnar vi en påse chips och letar efter någon spännande kriminalserie. Hoppas er fredag varit bättre än min hörrni, och hoppas att ni har mysiga / festliga / roliga eller chill planer för idag - vad som än önskas!

Kommentarer
Postat av: Marie

Förstår precis att det kan förstöra stämningen helt och hållet, det hade det gjot för mig, tråkigt att kunder ska kunna förstöra så mycket

2020-08-15 @ 11:50:15
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Postat av: Malin

Hoppas att du har en jättefin lördag <3 Kram

Svar: Tack !! ♥
Josäfin

2020-08-15 @ 16:38:32
URL: http://happym.se
Postat av: Denise Taylor

Hoppas din lördag blev bättre än fredagen <3

2020-08-16 @ 07:28:52
URL: http://taylorsroom.blo.gg
Postat av: Sharon

Så himla fint med alla vodka flaskor!!! vill också ha det så hemma hos mig, men har ju helt missat alla fina vodka-editions haha!

Svar: Haha samlar ju så har hittat mig en hel del festliga flaskor!! :D sen om de smakar bra är ju njaaaaaa hahahaha
Josäfin

2020-08-16 @ 17:39:41
URL: http://leggohouse.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0