yrsel, pizza, mello & hotshots!

 
Halloj på er! Live update på en söndag - när hände det senast?? Speciellt efter en festlig helg. Men jag har varit uppe och städat, slängt mera sopor, kört diskmaskinen och kanske mest för att jag har så ont i nacken och bakhuvudet så behövde hoppa i ett varmt bad och lägga på ett lager tigerbalsam. Men hur som, jävligt fin födelsedagshelg ändå, även om den inte blev som jag tänkt. Drog till jobbet och körde på, åt lunch med mamma & pappa och sen fick jag faktiskt åka hem. Eller få skjuts hem rättare sagt, min yrsel kom tillbaka och slog på stort så vågade helt enkelt inte köra hem. Som tur var kunde pappa det och sen spenderade jag kvällen halvt om halvt på köksgolvet. Rätt så trött på detta nu, speciellt nu när det gått ifrån inflammationen tillbaka till min "vanliga" yrsel jag haft för år sedan nu där jag själv mår bra men jag har problem med att se och gå - samt nu jävligt ont i höger arm, nacke och axlar. Födelsedags förbannelsen är tillbaka!! (ni som vet ni vet, haha. har en förmåga att alltid skada mig runt min födelsedag - typ ramla av hästen, har varit topp orsaken). Men hade vänner som kom över, vi käkade pizza, kollade på film, hängde på kökdagolvet (haha) och sen blev det en film innan jag tog en sömntablett och la mig tillsammans med vetekudden på bakhuvudet. Mådde verkligen myyycket bättre på lördagen men hade fortfarande rätt så ont så tror att det var lika bra att jag var hemma från jobbet då ändå. Tog det lugnt hela dagen och sen till kvällen hade jag planer att bjuda familjen på födelsedagsmat och sen kom även vännerna förbi och så invigde vi melodifestivalen 2020!! Så vi drack bubbel, hotshots och hejade på The Mamas i mello, riktig mysig födelsedag ändå! Sen höll vi igång tills natten med frågelekar, mer bubbel och massor av skratt. Så tacksam för både sällskap, alla fina presenter och ser så mycket fram emot min fest nästa helg! Förhoppningsvis med lite mindre kaotiska yrselanfall. 9/10 födelsedagshelg alltså, trots yrsel och nackproblem - men aja, har ju ändå blivit äldre nu.

Kommentarer
Postat av: Heléna

Stort grattis i efterskott på födelsedagen!!! Jättetråkigt med yrseln och nacken, men underbart att helgen ändå blev så bra som den blev! Hoppas du mår bättre snart! Kramar 💖

Svar: Tack tack !! Och ja, så himla typiskt, har en förbannelse över min födelsedag haha - blir alltid sjuk eller skadad!!
Josäfin

2020-02-02 @ 22:45:24
URL: http://lehdla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0