mål med fotograferingen 2020

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • ANVÄNDA KAMERAN MER! Är så lat nu för tiden och fotar mest med mobilen. 2020 ska jag bli bättre med att använda kameran mer till vardag, typ ta med den ut på vanliga häng, familjemiddagar, stallet utan planerad fotografering osv. Har varit på flera resor och fotat sååå dåligt med kameran och istället plockat upp telefonen?? LAT LAT LAT
  • FLER FOTOGRAFERINGAR! Ska ta mig tiden att ha mer fotograferingar, alltså ordentliga fotograferingar. Så vill ni ha bilder på er själva, era barn, era hundar, hästar eller vad som så skicka en pling! Vill verkligen ut och ha något att fota framför kameran, något av de roligaste från förra året var när vi fotade Elin bland solrosorna på sensommaren.
  • FOTA MER MED AMIGO! Brukar vara en punkt där jag är bäst på att plocka med kameran men förra året var ju fan en katastrof?? Hade 3,5 fotograferingar på ett år och en av dem var på julafton utanför stalldörren?? Så det ska vi bli bättre på och iår planerar jag att hänga mer i stallet än jag gjort. Så plocka med kameran mer, även om vi inte har i åtanke att ha fotografering. 
  • HA MER TEMA FOTOGRAFERINGAR! Vill börja ha mer fotograferingar med teman, där jag vet innan vad jag vill ha ut av bilderna. Typ att ha en halloween fotografering där jag får gå loss med redigering. Fler fotograferingar med over the top makeup, kläder, you name it. Ha mer tanke och planering bakom det helt enkelt. Så vill du ha artsy bilder på dig kan du också skicka till mig!! 
  • FILMA MER! Vill ha mer filmklipp än festklipp, hur härliga dem än är så vill jag bli bättre på att filma vardag och miljö. Mysiga klipp, härliga klipp och vackra klipp. Ska försöka filma mer under fotograferingar helt enkelt, så att jag har massor av fint att klippa ihop sen. 
Vad har ni för mål och vilka bilder gillar ni mest?? Dessutom, glöm inte att följa min foto instagram @ JossanAmigoPhoto !

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Så grymma bilder! Ser fram emot fler:))

Svar:
Josäfin

2020-01-14 @ 09:23:07
Postat av: cassandra gigel

så fina bilder! bra mål :)

Svar: TACK :DD
Josäfin

2020-01-14 @ 09:50:41
URL: http://cassandras.se/
Postat av: Carro

Wow vilka bilder! 😍

Svar: Men åh tack !! :D
Josäfin

2020-01-14 @ 10:25:43
URL: http://Nouw.com/carroat
Postat av: Emma Engström

Vad jag älskar dina bilder, du är så extremt duktig ska du veta!! Men att ha mål är grymt, och vill du klarar du alla punkter :D KRAM <3

Svar: Men åh TACK ! :D
Josäfin

2020-01-14 @ 16:14:06
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: ArielC

Så nydelige bilder du tar!! Og så fine mål du har for fotograferingen ❤️

Svar: TACK !! :D
Josäfin

2020-01-14 @ 17:17:46
URL: http://nouw.com/arielc
Postat av: enna

Är nog lika lat och väljer att fota med mobilen, men känner ibland att det blir så bra bilder ändå :)

Svar: Ja, är ju precis därför en blivit så lat! Mobiler är ju sjukt bra nu för tiden!
Josäfin

2020-01-14 @ 19:10:00
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Postat av: Johanna Utterberg

Åh jag älskar dina bilder alltså!! Ska själv bli bättre på att ha med kameran och använda den oftare, mer vardag och "livet" ska fotas :D Kör hårt!!! <3

Svar: TACK !! :DD och kör hårt du med !!
Josäfin

2020-01-14 @ 22:07:31
URL: http://johannautterberg.se
Postat av: Carolina

Vilka himla bra mål för 2020! Detta kommer du garanterat klara av :D
Alltid velat bli fotograferad, typ porträtt bilder, men känner ingen här i Örebro/Stockholm som kan :/

Svar: Men TACK :D
Josäfin

2020-01-15 @ 11:05:40
URL: http://knaset.com
Postat av: Amanda (Swedish Passport)

Skulle typ kunna kopiera den här listan rakt av (eller ja, byta ut Amigo mot min hund då ;)) för usch vad dålig jag blivit på att använda kameran! 2020 får bli året vi båda fotar mer, HEJA OSS!

Svar: hahaha låter som en plan!! THIS IS THE YEAR (som vi slutar lata oss och släpar med kameran haha)
Josäfin

2020-01-15 @ 21:50:06
URL: http://swedishpassport.com
Postat av: Amanda Sofi

Måste också bli bättre på att plocka med kameran😊

Svar: SAME ! haha :D
Josäfin

2020-01-16 @ 07:47:44
URL: http://www.nouw.com/amandassofi
Postat av: ajlimullersandvik.blogg.se

Så himla roligt att göra klipp, det borde jag också göra :D Det är ju så härligt att se tillbaka på året i rörlig bild... kanske får bli mitt nyårslöfte :D

Svar: Ja det är verkligen så kul! Har ju gjort det så många år och är himla roligt att se tillbaka på sen :D
Josäfin

2020-01-16 @ 09:35:34
URL: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Postat av: GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Åh, så himla roliga mål! Ser fram emot att se massa härliga bilder här :D Jag har OCKSÅ blivit sämst på att använda kameran flitigt. Det har blivit mer och mer mobilbilder. Kul också iofs, då det många gånger fångar det vardagliga mer. Men minns för typ 2-3år sedan då jag hellre hade stängt ned bloggen än att publicera en mobildbild.. haha. Fokuserade så mycket mer på kvalitét då, skulle vilja hitta tillbaka LITE dit igen iallafall :)

Svar: Haha ja förut så ursäktade man ju mobilbilder! Håller med ar jag gillar att man kan få snygga vardagsbilder men minuset är ju att kameran får lida haha
Josäfin

2020-01-16 @ 11:16:56
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Ida

Så himla underbara mål Jossan!! Tror du kommer lyckas suuuper med dem och heelt fantastiska bilder också :'D Om vi inte bott sååå långt ifrån varandra så hade du gärna fått fota mig och Kalle så hade jag kunnat fota dig och Amigo hihi. Du får säga till om du har vägarna förbi här nere haha! ;)

Svar: Men åhh tack !! OCH JAAAA så trist att vi bor så himla långt ifrån varandra! hade ju varit dröm annars, fatta vilka nice foto-sessions vi kunde ha!!
Josäfin

2020-01-17 @ 09:28:22
URL: http://idanilssonphoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0