too many guys think I'm a concept, or I complete them, or I'm gonna make them alive

 
Ännu en helg har passerat, i ca 50% högre speed än resten av veckan i vanlig ordning. Men har varit en väldigt mysig helg, samt årets första "komma hem klockan 5" lördag. Men startade min fredag med ponnypromenad med skogsrunda, snacks-paus och såklart fick han vara modell en hel del. Men can you blame me?? VÄDRET!! Hallå vad härligt, känns som mars redan nu. Så var ju lite mindre härligt att lämna ponnyn och solen för att sitta resten av tiden på jobbet. Hade planer att dra hem, äta chips, kolla på nya säsongen av Sabrina och sova men hamnade såklart hemma hos Ronja & Anti för att dricka vin. Blev dock rätt så lugnt och avrundade med chips hemma efter ett någon gång. På lördagen dök solen upp efter lunch och jag var iväg och fotade lite, kommer eventuellt lite bilder senare men var härligt att få komma ut i solen lite under dagen. Spenderade eftermiddagen med te och redigerade lite innan Elin plockade upp mig för middag hemma hos Eddie. Åt gott, drack vin, myste med Mazarin och sen slutade det med efterfest hemma hos Ronja & Anti - i vanlig ordning haha. Så vi snackade skit, Fredrik och Hugo attackerade Ronjas garderob och sen kom jag hem och käkade varma mackor innan jag somnade strax innan 06. Igår var jag hundvakt (eller ah, hade hunden i tre timmar där vi sov) och kollade Sabrina hela dagen. För att runda av denna helgsummering så har jag idag tagit sovmorgon och gjort en smoothiebowl - long time no see! Blir inte mer gjort idag än jobb och imorgon efter jobbet så blir det en runda till stallet och - äntligen - ett boxpass! Tänker givetvis fira med sushi efteråt - i vanlig ordning!!

Kommentarer
Postat av: Ariel C

Så fine bilder!! Og så nydelig hest 😍

Svar: TACK !! :D
Josäfin

2020-01-27 @ 16:28:21
URL: http://nouw.com/arielc
Postat av: Heléna

Så underbara bilder och killarna klär ju verkligen i damkläder 🤣🤣 Hoppas du har fått en bra start på veckan! Jag har ätit semla igen 😁 Kram 💖

Svar: Haha tack !! Ska hälsa dem hehe
Josäfin

2020-01-27 @ 19:38:44
URL: http://lehdla.blogg.se
Postat av: Ida

Alltså så himla underbara bilder!! Hur söt är inte Amigo dååå :'D Och underbar modeshow där också asså, legendarisk hahah!!

Svar: TAAACK !!! Han är en bra modell ibland haha, och oh ja! Alltid modeshow med dessa två hahaha
Josäfin

2020-01-28 @ 17:08:13
URL: http://idanilssonphoto.se
Postat av: enna

Så gott :)

Svar: Det var det :D
Josäfin

2020-01-28 @ 19:43:50
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Så fina bilder på hästen <3 KRAM

Svar: TAACK :D
Josäfin

2020-01-28 @ 21:31:26
URL: http://yasmissy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0