nej men gud, vilken jävla helg

 
Nej men snälla, vilken underbar helg jag haft!! Lite sömn, mycket shots och massor med mys. Kan absolut säga att jag hamnat direkt tillbaka i semestermood och var i chock när gänget ville dra hem efter BAAARA en film när klockan var 22.30 en söndagskväll. "Men vi ska ju jobba imorgon" sa dom, "vadå jobb???" tänkte jag och sen kom verkligheten ikapp mig. Men wow vad jag kommer kunna leva på denna helg länge, massor med fin och positiv energi för hela veckan. Vi startade redan i fredags när jag slutade jobba och drog iväg hem till Sara för bubbel och spel. Efter massor med skratt och skålande så drog vi iväg ner på stan för att ta en drink. En drink blev snabbt Sitta-På-Hamnpaviljongen-Och-Prata-Konspirationsteorier-Tills-Dom-Stängde och vi rullade vidare för att driva runt på stan, äta glass (japp det är ju ändå sommar) och knäcka på parlermo. Rörde mig hem i tid tills morgonbussarna började gå igen och styrde nattmackor och serier innan jag somnade. Med larmet ställt på 12.30 segade jag mig upp för frukost och sen efter att ha städat upp lite hemma la jag mig i ett bad. Efteråt var det dags att svira om för födelsedagsfest hemma hos Elise! Först lite mat och sangria hemma hos mig innan vi rullade mot Elise för fireball, fearpong och balkonghäng - mestadels för att många personer i liten lägenhet betyder extremt varm lägenhet. När klockan blivit efter 12 så var vi ett litet gäng som tog en taxi ner på stan för att möta upp boysen på shotluckan där shotsen FLÖDADE in. Så vi shottade, snackade skit med Moa & John (dvs deras bästa bartenders) och lyckades ta "huliganbordet" till att hamna på deras hall of fame. Sen stängde dem så Thea köpte sig en shotluckan tisha och det tog oss sedan alldeles för lång tid att ta oss från shotluckan till max att vårt fyllekäk stängt. En taxi hem senare körde vi favorit i repris på natten innan med paninis och ett serieavsnitt. No sleep for the wicked dock, för på söndagen var det dags för hundfotografering!! Så blev upp-plockad strax innan 13 och sen rullade vi iväg mot en hundhage för hundbus mellan Frasse och Mazarin. Vi hundgosade, fotade och planerade pizzahäng med skräckis på kvällen. Det blev The Invisible Man, vilket faktiskt var en jäkla bra film! Trots sitt B-aktiga namn så var det en lysande psykologisk thriller, så tips tips! Vill inte spoila för mycket om ni inte hört om den innan, tipsar om att skippa trailern också. Så helgen får ju lätt 20/10. Wow vilket jävla röjj med världens bästa gäng avrundat med myskväll och pizza. Så startar denna vecka tacksam för livet, tacksam för sällskapet och med ett otroligt osug inför kommande jobbvecka. Hoppas er helg varit fantastisk!

Kommentarer
Postat av: Elin Tjulin

Din helg verkar verkligen summeras "GOALS" :)

Superifina bilder och mysig blogg :)

Svar: Ja alltså håller med, typ avis på migsjälv!! TACK :'D
Josäfin

2020-07-27 @ 12:12:57
URL: http://pandapoff.blogg.se/
Postat av: Emma Engström

Jag som aldrig kollar film blev sjukt sugen på att se den, så spännande den verkar vara!! SÅ underbara bilda, jag dör!! KRAM <3

Svar: Kollar typ inte heller på film?? Bara på bio för det är det mysigaste som finns! Men nu tar vi tillbaka filmkvällarna!!
Josäfin

2020-07-27 @ 12:53:17
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Marie

Så bra jobbat att få killen att klämma i sig den klänningen =D

Svar: Hahaha ja bra jobbat !! :'D
Josäfin

2020-07-27 @ 13:58:11
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Postat av: Maolion

Meeeen helt underbara bilder! Det ser ut som du haft det hur trevligt som helst :D

Svar: TACK !! Var en sååå fin helg :D
Josäfin

2020-07-27 @ 18:51:57
URL: http://maolions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0