en helt underbar midsommarhelg

 
Nej men ni ser ju vilken underbar midsommar jag haft?? Nog för att dagen startade med lökigt jobb men sedan kunde det ju bara gå uppåt, vilket det iof alltid gör i detta sällskap. Dagen bjöd på fantastiskt väder (alltså wow!! så varmt att vi var tvungna att dra iväg och sitta vid vattnet ett tag för att få lite luft men kvällen - WOW), grillat (wow) och diverse spel. Bland annat brännboll iår igen, mest för att Felix lillebror vill spela det. Han är typ också en av dom få av oss som faktiskt är bra på det. Blev även lite kubb och fearpong - där vi tjejer tog hem segern! Dans och fotograferingar, lite tårta och gruppbild - sen när solen gått ner var det dags för nakenbad. Tror Felix föräldrar uppskattade att grannarna slapp se typ 10 nakna grabbar som sprang nakna från huset till badet, iår åkte kläderna av på stranden iallafall haha. Och ni som följer mig på instagram kan inte missat klippet där Peter klotar ifrån bryggan!! Allt gick bra så nu kan vi skratta åt det, men var några sekunder av panik där jag såg hur jag skulle behöva springa för att hämta bilen om han slagit sig. Slutet gott, allting gott - efter badet avslutades det med skitsnack och ostbågar innan vi hoppade in i bilen och rullade hem. Fulskrattat mig till träningsvärk i magen och kan verkligen inte få mig att sova. När klockan ringde efter 1,5 timmes sömn var en celsius min bästa vän påväg till ICA. 
 
 
Wow vad redo och pigg man var på jobbet dagen efter, som tur var så var man ju inte ensam. Sen var det ju extra härligt att värmen i butiken slagit nya rekord och tagit sig till den gränsen där proppar gått för att kylarna inte pallar hålla kallt. Så vi kom dit och fick rensa frysar och kylar, samt byta proppar ett gäng gånger innan dagen var slut. Aldrig längtat mer efter att få sluta jobba och sätta mig i bilen med AC. Kunde dock inte åka så långt för efter jobbet bar det hem till mamma och pappa för att fira Willes födelsedag. Blev middag, trekamp och fika - otroligt mysigt! Sen blev det hem, lägga sig i ett bad och sen var en ju stendöd i säng. Nog för att en hade velat sova hela söndagen men på eftermiddagen åkte jag hem till Elin för att hänga med henne medan de andra lassade hö. Vi blev istället ansvariga för att plocka fram mat, gå med hundarna och hälsa på hästarna - otroligt hårt jobb. Men ett otroligt avslut på en otrolig helg. Säger bara wow. Nu ska vi kötta sista fem dagarna innan det äntligen är dags för semester - och då ska vi fan ha så här mysigt varje dag i tre veckor.

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Vilken helg, låter helt magisk!
Tack för gratulationen! 🙂

Svar: Det var den verkligen :d :D
Josäfin

2020-06-22 @ 16:41:00
URL: http://yasmissy.blogg.se
Postat av: Malin

Meeen det ser ju verkligen ut som du haft en MAGISK midsommar!!

Svar: Det hade jag veeerkligen!! :D
Josäfin

2020-06-23 @ 07:18:41
URL: http://maolions.blogg.se
Postat av: Hilma Eklund

Men åååh vilka härliga och glada bilder! Syns verkligen att ni haft det jättebra 😍 var ju helt magiskt väder för en gångs skull 🥰 kram!

Svar: Åh men TACK :D Ja alltså hallelujah för vädret!
Josäfin

2020-06-23 @ 07:24:42
URL: http://www.nouw.com/hilma
Postat av: Ida

Men asså åh så härliga bilder och helg!! Jag verkligen dooog åt det klippet när han ramlar hahaha sett det 100 gånger om asså, vilken legend men tur han ej skadade sig haha! Man är helt tom efter midsommarhelgen också typ för man haft så roligt, man bara jaha, vad gör jag nu ens?? Sommarens höjdpunkt typ pga allt annat är inställt haha :-)))

Svar: hahaha alltså DÖR fortfarande varje gång jag ser klippet!! Och ja sörjer också alla sommar event och skit man var taggad på!! )):
Josäfin

2020-06-23 @ 08:21:17
URL: http://idanilssonphoto.se
Postat av: Emma Engström

Blir ju tokglad av att läsa det här!! Även om det var jobb så verkade ju midsommar ha varit i världsklass!! Dock så impad av just nakenbad, jag som är världens badkruka skulle aldrig palla det :'D KRAM <3

Svar: Hahaha mina vänner har för vana att nakenbada så inget konstigt alls där för oss haha!! Jag hoppar dock sällan i om det är i sjö för HATAR att bada i sjö, men är det i pool brukar jag gå med :'D
Josäfin

2020-06-24 @ 12:21:40
URL: http://nouw.com/emmaengstrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0