tomorrow when I wake up I know what you'll say that you care but that it was a mistake

 
Veckan rullar på med kaosiga jobbpass, hundmys, lunch hos mormor och ponnymys. Har verkligen varit stressigt på jobbet med orimligt mycket folk med tanke på att folk ska undvika att vara ute. Men igår var alla seniorer ute för att storhandla (och prata om toapapper) medan vi i butiken önskades dubbla personalstyrka på morgonen på grund av det höga trycket. Sen hjälpte det ju inte heller att jag blev sen pga att jag var på sjukhuset för provtagning - vilket också visade sig vara i onödan då allt corona kaos på sjukhuset gjort att min remiss blivit skjuten på fram till 17 april istället för imorgon. Väldigt förstående men också så frustrerad då jag verkligen inte mår bra och ifall jag går med en blodkärlsinflammation eller liknande vill jag ju gärna ha det kollat på nu! Men är inte så mycket att göra än att fortsätta jobba på. Igår blev det dock att jag stannade hemma då jag var helt slut i kroppen och hade extremt tung andning, blev tillräckligt andfådd av att göra frukost att jag blev tvungen att lägga mig ner ett bra tag. Tog mig dock till stallet då ponnyn behövdes kollas till, han är som sagt lite halt på höger hov/ben. Lite varm i hoven och ovanför men igår mycket mindre synligt halt i traven så vi avvaktar och ser. Gosig var han dock så var mysigt att komma ut en stund, trots att allt tog dubbelt så lång tid. Plockade även upp Tindra påvägen hem för att få lite sällskap hemma och för att komma ut på långsamma promenader - känner att även om jag vill ligga i sängen och vila så bådar det inte bra för resten av jobbpassen denna vecka. Men har tagit det lugnt, redigerat lite bilder, lyssnat på poddar och kollat Greys. Så det är min vecka so far, ska strax iväg till jobbet lite tidigare för att handla hem mat till mormor och morfar så de slipper dra till ica i onödan samt handla hem lite åt mamma och pappa som kommer hem från spanien. Vi ses och hörs, ta hand om er alla nu och håll er hemma i dessa tider! Glöm för fan inte att hamstra hem lite snacks, way viktigare än toapapper om ni frågar mig!

Kommentarer
Postat av: Carro

Vilka mysiga bilder! 😍

Svar: TACK TACK :D
Josäfin

2020-03-19 @ 12:33:18
URL: http://nouw.com/carroat
Postat av: Jeanette

Så avundsjuk på att din vecka består av hundmys, jag vill också ha en liten vovve här hemma att mysa med :) Otroligt mysiga bilder!

Svar: Haha men åh tack !
Josäfin

2020-03-19 @ 13:42:14
URL: http://jeanette.for.me
Postat av: cassandra gigel

så härliga bilder :D

Svar: tackar :D
Josäfin

2020-03-19 @ 15:24:46
URL: http://cassandras.se/
Postat av: Anita

Men sååå söt hund!! :D

Svar: visst är hon !! :D
Josäfin

2020-03-19 @ 16:08:57
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Malin Svensson

Åh så härliga bilder ❤️ Kram

Svar: TACK :D
Josäfin

2020-03-19 @ 18:51:44
URL: http://happym.se
Postat av: Amanda (Swedish Passport)

Nej fy så tråkigt att höra att du inte mår bra! Det är typ min största oro inför hela Corona-krisen, att bli sjuk i någonting helt annat men inte kunna få hjälp på grund av hög belastning på sjukhusen :( KRAM!

Svar: ja alltså är ju så otroligt drygt!! hoppas nu att min nästa tid inte blir framflyttad den heller :/
Josäfin

2020-03-20 @ 07:58:17
URL: http://swedishpassport.com
Postat av: my

Haha alltså inte avis på dig som jobbar på ICA i dessa tider. Ska till systemet idag och packa på mig allt gottigt hahah. Hoppas det bara är nån liten sak med Amigos lille fot :((

2020-03-20 @ 11:43:26
URL: http://mynordqvist.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0