we've got something special, is it love or just prosecco

 
Ännu en fin helg som passerat, alldeles för fort som vanligt. Har dock varit en jäkla bra helg med blandat vila och fest. Blev hembjudna till Sebastian och Thom på sangriakväll i lördags som snabbt blev festligt med fler omgångar beerpong (där vi givetvis vann 3 av fyra omgångar haha), shots, spel och en hel del skratt! Sen när jag väl valde att inte ta en svart tröja så höll den sig ju ca ett sangriaglas innan jag spillde över hela mig. Snodde en bild ifrån Sebastians blogg ovan där vi kan se min fina rödvinsfläck haha. Men roligt hade vi sent in på natten! Sällan dåliga kvällar i detta sällskap må jag säga. Sara körde så vi fick även skjuts hem senare, eller ah skjuts hem till Peter som vi väckte och tvingade med till Mc Donalds. Så Anti somnade på Peters soffa och vi köpte burgare med chilli cheese via drive thrun. Somnade hemma framför Greys med min donkenpåse bredvid sängen där även hela söndagen spenderades. Hade svullna lymfkötlar i halsen redan i lördags och de var extremt i söndags, kunde knappt vrida huvudet eller kolla ner så det plus lite bakishuvudvärk och lite sömn resulterade i varma mackor, chips och greys marathon nedbäddad i sängen från morgon till kväll. Börjar misstänka att de svullnar varje gång jag slutar ta mina alvedonkurer? Är ju oftast värre när jag är ledig och när jag jobbar tar jag ju alltid i förebyggande syfte. Aja, idag är jag lite piggare iallafall och har fixat riktigt fina frukostmackor. Tagit tag i livet och städat lite hemma och nu lyssnar jag på podd och fixar till detta inlägg. Extremt otaggad på jobb och denna vecka men har iallalfall fått lite ny livskraft från lördagens sällskap! Nu ska jag nog orka med en del ovärda konversationer om toapapper och annat corona kaos.

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Älskar rubriken haha! Låter inte kul att vara då svullen i halsen... Lycka till med allt jobb denna vecka! Kram

Svar: Haha är från låten prosecco med Patrik Jean! :D
Josäfin

2020-03-23 @ 16:20:14
URL: http://yasmissy.blogg.se
Postat av: Hemma Hos Felicia

vilkgen grym kväll!!

2020-03-24 @ 08:46:00
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/
Postat av: Emma Engström

Alltså vad roligt!! Men usch, svullnaderna låter ju inte alls roligt?! Inte hört om att det blir värre om man slutar med kuren, men kanske det är så?! :o Ta hand om dig <3

Svar: Ja alltså så svårt att säga eftersom att ingen vet ngt och att jag inte får komma in på min remiss pga allt corona kaos ): Men hoppas det blir bättre snart!
Josäfin

2020-03-24 @ 20:05:41
URL: http://nouw.com/emmaengstrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0