have some respect, it's quite insulting - I don't wanna wake up with you in the morning

 
Nej men mat, höst, foto och kvällsmys har denna vecka bjudit på än så länge. Utöver det har jag varit så tröttttttt - nej men detta mörker som lägger sig över oss? Är för mörkt när klockan ringer på morgonen, kroppen vaknar inte?? Nej men ska absolut inte klaga i och med att jag bara har denna dag kvar att slita på jobbet innan jag drar iväg på lite semester!! Nej men herregud så härligt. Men i skrivande stund är jag hemkommen från en jävligt mysig kväll med Sebbe på stan - lite vin, lite mat, en liten drink och en jäkla massor med skratt. Annars har jag jobbat, boxas, lagat en hel del mat (äter ur kylen atm haha) och varit hos Elin och fotat hennes Sessan. Har faktiskt en till fotografering ev innan jag åker, så jäklar vad jag ska redigera nu innan jag drar iväg till varmare grader och lämnar min dator bakom mig. Så japp, bilder kommer ni att ha medan jag är borta! Fredagen bjuder på jobb och sen tror jag kvällen blir lugn hemma med lite redigering och chips - men vem vet, vad som kan ju hända om ni känner mig väl. Locka med ett glas vin och jag är där. Nej men kram på er, hoppas ni har en kalasmysig vecka!! (och om inte, ring upp en glädjespridare till vän och säg åt dem att mötas upp på middag!!)

Kommentarer
Postat av: Hilma

Gud vilka mysiga bilder! Hoppas du har en superbra fredag <3

Svar: TAACK :D
Josäfin

2020-10-16 @ 09:24:37
URL: http://www.nouw.com/hilma
Postat av: Frida

Ser ut som att du har ätit en massa gott! Och härligt att dra till värmen snart. Jag är också rätt lätt att locka ut med lite vin normalt :p Inte lika spontant som förr då man har en liten 1 åring hemma, men med lite planering så blir det sällan ett nej :)

2020-10-16 @ 13:27:06
URL: http://fridachristina.com/
Postat av: Felicia

alltså hösten!! Dina bilder är så vackra!!

Svar: åh men TAACK :D
Josäfin

2020-10-17 @ 08:57:06
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se
Postat av: Carolina

Åh vad skönt att du ska iväg på lite semester och komma bort från jobb och tråkigt höstväder. Här har vi haft det soligt i exakt en hel vecka så jag njuter för fullt :D

Svar: åh vad härligt med lite höstsol! :D
Josäfin

2020-10-18 @ 18:16:13
URL: http://knaset.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0