mina bästa poddtips atm

 
  • Vi startar starkt med RASERIET. Denna podd görs av Amie & Fanna. Här pratas allt om vardag, till populärkultur, rasism, feminism, relationer och deras liv. Dessa tjejer är inte bara så galet kloka utan även roliga och fulla av personlighet. Denna podd är en otroligt viktig punkt på denna lista och tar upp många viktiga ämnen om allt som händer i världen. Avsnittet ovan är ett avsnitt verkligen ALLA borde lyssna på, men kanske mest alla grabbar som vill lära sig mer. Sådan otrolig tankeställare och så viktigt - så värt en timme av era liv!! 
 
 
  • Denna podd är också så viktig på denna lista - ÅNGEST PODDEN. Denna podd drivs av Ida & Sofie och handlar om alla sorters psykisk ohälsa. I podden bjuder de in gäster som är allt ifrån kända profiler till informatörer och pratar om allt mellan himmel och jord. Avsnittet ovan är ett otroligt viktigt avsnitt som verkligen berättas med en klackspark och humor. Så otroligt intressant avsnitt med vinklar om att kvinnorna tar allt socialt ansvar i en relation, att "diet" är ett finare ord för "banta" osv. Finns så många fina avsnitt i denna podd som är så mysiga, viktiga, härliga och lärorika. Kolla in !!
 
 
  • Nej men lyssnar ni inte på URSÄKTA vad gör ni?? Denna podd är omöjlig att inte garva till - eller att sno dialekten från om du är en tråkig och dialektlös människa som mig heh. Johanna & Edvin snackar på som bästa vänner om relationer, fylleslag, sjuka händelser o livet och pinsamheter med sådan otrolig komisk timing. Har skrattat rakt ut flera gånger under denna podd. Avsnittet ovan är ju bland det sjukaste men alltså alla deras avsnitt är pure guld. Ni måste kika in denna podd för en skrattfest i veckan. Also +1 för att dom är dom enda som är ärliga i IQs alkoholvana test hahaha.
 
 
  • Min favoritpodd - SPÖKTIMMEN. Jenny och Linn gör denna podd till perfektion med en blandning av true crime, spökhistorier, ruskiga mord, mysterier och annat kusligt. Det jag kan älska mest är den otroliga variationen av avsnitt, ena veckan lyssnar vi på sjömonster och människoätande krokodiler för att sedan få höra om hemska kidnappningar. Dessutom är podden väldigt personlig och då båda pratar och diskuterar med varandra istället för att bara läsa upp fakta som i många andra true crime poddar. De brinner för arbetet mot våld och brott mot kvinnor, vilket många av deras fall handlar om. Avsnittet ovan är ett avsnitt om mördade kvinnor som inte tas på allvar av polisen just för att de alla är prostituerade och är otroligt kraftfullt. Ett annat otroligt viktigt avsnitt är om terrordåd och "incels" som inte behandlas som den fara som det är. Gillar du spänning, mysterier och lite smått spökligt så är detta ett MÅSTE för dig att lyssna på!

Kommentarer
Postat av: Amanda (Swedish Passport)

Åh, jag älskar både Ursäkta och Spöktimmen så måste ju helt klart spana in dina andra tips! :)

Svar: De är SÅÅÅÅ bra :D
Josäfin

2020-10-10 @ 16:29:58
URL: http://swedishpassport.com
Postat av: Malin

Sååå bra tips, älskar Ursäkta och spöktimmen!! Kram ❤️

Svar: de är ju såååå bra :D
Josäfin

2020-10-10 @ 16:53:11
URL: http://happym.se
Postat av: Carolina

Härligt att få lite tips på olika poddar som är bra! Lyssnar inte alls på podd, den enda podd jag följt är i så fall Sofia Wistams och Pernilla Wahlgrens podd men det var flera år sedan :)

2020-10-11 @ 13:28:42
URL: http://knaset.com
Postat av: Ida

Så himla bra tips!! Ursäkta är ju goaaals asså! :'D Älskar ju också JLC's, mina babes haha<3

Svar: Hhaa deras podd är såååå rolig!!
Josäfin

2020-10-11 @ 13:55:53
URL: http://idanilssonphoto.se
Postat av: Hilma

Åh vad bra med tips, det behövde jag verkligen :D

Svar: tackar :D
Josäfin

2020-10-11 @ 14:14:09
URL: http://www.nouw.com/hilma
Postat av: enna

Härliga tips! Har inte lyssnat på någon utav dessa :)

Svar: tips tips !!
Josäfin

2020-10-11 @ 21:32:26
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0