poddtips del 2!!

 
Denna podd är en ny på min lista, men som jag snabbt plöjt igenom en hel del avsnitt ifrån. DET SKAVER görs av Cassandra, Elsa och Nadia och handlar om lite allt möjligt i deras liv med fokus på kvinnokamp, feminism, relationer och självkärlek. Namnet är ifrån deras segment plåster och skavsår där de tar upp veckans posetiva och veckans negativa som ligger och skaver. Avsnittet ovan är efter att Cassandra lagt ut en instagram inlägg där hon kritiserar den nya instagram vs. reality trenden bland smala influencers på instagram och får otroligt mycket hat som svar. "Det är priviligerat att kunna välja smala vinklar och att sen välja att lägga ut någon med en liten valk på magen, alla har inte det valet" - en otroligt härlig podd med både skratt och viktiga diskussioner. 
 
 
Antar att inte många av er missat Youtube trion JLC, men hoppas ni inte missat podden! MELLAN HIMMEL OCH JORD drivs av Jonas, Lucas och Carl, likt namnet handlar den verkligen om allt mellan himmel och jord. De snackar om konstiga saker i vardagen, sjuka minnen, ställer roliga frågor till sina följare och bjuder in en hel del intressanta gäster. Avsnittet ovan är så sjukt bra och handlar om tsunamin i thailand, och finns även med en del två när hennes mamma berättar hennes historia. Denna podd bjuder alltid på ett gott skratt samtidigt som den bjuder fram en mer seriös sida. Ett hett tips!
 
 
LIKA & OLIKA görs av influencern Lisa Anckarman och Emelie som är tandläkare. Två vänner som pratar om livet och hjälper till att lösa problem. De har båda kloka råd, glimten i ögat och en otroligt härlig jargong. Deras mailkorg är full med människor som vill ha råd eller hjälp och tjejerna är inte sena att svara och rycka in. Är min pojkväns morsa, har dåliga relationer, vill dumpa min vän och svärmor kommer över varje dag - alla problem tas i denna podd upp med en klackspark samtidigt som den bjuder på en hel del skratt. Otrolig feelgood podd!
 
 
LAKI & KATTEN är en podd från Ebba & Lovisa. Två vänner som snackar skit, relationer, pms, ångest, ADHD, mens och andra vardagsproblem samtidigt som de bjuder på otroligt mycket skratt! Podden är personlig och härlig, skrattig och allvarlig. Avsnittet ovan bjuder de in deras klippare till att svara på frågor som de har till alla män där ute. Tänker grabbar över komplex lika mycket som vi, snackar ni känslor, hur pratar ni om era ligg, varför behandlar ni era tjejer som mammor? Ett otroligt tips för er som vill ha en lättsam och rolig riktigt snackis podd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0