VÄRLDENS VÄRSTA VECKA ÄR ÖVER

 
 
VECKANS VÄRSTA: Nej men jobbet denna vecka?? Har offrat mig att jobba extra iom att personal är borta, sjuka, vabbar osv och typ gått fucking in i väggen?? Har arbetat för 3 pers (dvs två borta samt en extra kollega som typ gör mer jobb för mig än att hjälpa till?? sorry not sorry men FICK NOG!!!) och stressat och slitit bara för att saker ska bli gjorda och varit så irriterad på att få leka tjatjkärring när andra inte kan göra jobbet dom blivit anställda för?? nej men LESS är ordet!! 49 timmar fkn slit, stress och tjat?? Shout out till mina övriga kollegor som slitit med mig och fått mig att skratta i all misär. Plus köpt redbull till mig älskar er. 
 
VECKANS BÄSTA: Att få ha en riktigt mysig dagsfylla med brunch hemma hos Elin i söndags!! Enda jag sett fram emot denna vecka är att få dricka mimosa, äta brunch och skratta tills vi får kramp i magen med världens bästa tjejer. Hela veckan var värt det när vi sitter och skålar i mimosa hela söndagen.
 
VECKANS HJÄLTE: Tequila.
 
VECKANS VÄRSTA PART 2: Nej men att våra fredagsplaner efter att jag stängt igen på jobbet var att supa skallen i bitar till CATS med tillhörande drinkinggame?? Själva kvällen var guld och gav otroligt med livskraft (å tequila) men filmen?? WOW vilken miss? Fattade ej handlingen, inga låtar var särskilt bra, CGI: en av så otroligt dålig och ingen av oss fattade noll?? Söp skallen i bitar gjorde vi iaf. Det var trevligt. 
 
VECKANS KÄNSLA: Stress tyvärr?? En annan kan ju inte hantera stress längre och efter att ha stressat med att allt skulle bli klart på jobbet i tisdags för att kunna gå tidigare för att hinna med mitt boxningspass så har jag inte kunnat stressa ner tills jag och thea svepte första tequilan i fredags. Ursh, har mått piss, min hy mår piss, mina matvanor har varit piss - japp. P I S S . 
 
VECKANS FÄRG: Rosa då vi var i farten igen med att färga fredriks hår. Han har fått raka av det blåa och nu fick vi bleka och färga snaggen - pretty in pink !! 
 
VECKANS MÅLTID: Alla måltider som inte varit tycka-synd-om-mig-chips-och-dipp som jag gjort alla dagar när jag kommit hem helt sönderstressad och mått piss hahaha Fyfan denna vecka ska jag äta bra mat, goa frukostar och inte chips varannan dag. 
 
VECKANS OTUR: Att jag haft världens mest stresskänsla hela jävla veckan och vad fan händer på fredags morgonen?? Jo nej men en vaknar ju och det är rätt så ljust så en kollar klockan för att se om man kan somna om. Vad händer?? MOBILEN ÄR STENDÖD OCH KLOCKAN ÄR 10.13 NÄR JAG SKA ÅKA TILL JOBBET 10.30!!! HÄRLIGT. Där försvann min planerade smoothiebowl frulle med serier och istället fick man kasta sig upp och ta en celsius till frulle i bilen. Märker ni hur mkt jag älskar denna vecka? Japp. Allt har gått min fucking väg alltså!!
 
VECKANS SOULMATE: Thea som alltid vill dricka tequila med mig. Första jag gjorde i fredags var att hälla upp två tequila till oss, sen var den så god så vi båda tog en till. Soulmates in tequila !! och vin, sprit, drinkar osv osv. bästa thea
 
VECKANS BORDE HA GJORT: Städat mer och tvättat? Vad har jag gjort istället - bara stökat ner ännu mer för att jag bara varit på jobbet och sovit. Minns inte sist jag tvättade, wow vad det behövs. Underklädes lådan börjar fan eka tomt nu hörrni, its time.
 
VECKANS ÖNSKAN: SOVMORGON!! Jag offrade min lördag på jobb men fick istället idag ledig så denna måndag lämnar jag inte sängen om annat för att laga pizza. Nu pizza med ett lager svamp å mozzarella och nya säsongen av THE BOYS hörrni! puss!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Jag hoppas att du har haft en bra dag!
Kram!

Svar: TACK :D
Josäfin

2020-09-08 @ 21:40:13
URL: http://skningen.wordpress.com/
Postat av: Frida

Usch vad jobbigt! Men cred till dig som stod ut med allt!
Asså dagsfylla och brunch låter helt underbart!

Svar: åh men tack !!
Josäfin

2020-09-09 @ 10:57:58
URL: http://fridachristina.com/
Postat av: Lisa

Duktig du är som jobbar så mycket och ställer upp. Förstår dock att det blir för mycket till slut.
Låter inte som världens bästa vecka tur att du hade några små glädjeämnen i alla fall :)
Kram <3

2020-09-09 @ 11:09:59
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Sharon

Alltså all mat du lägger upp här ser så jäkla drömmigt ut!! Har du några tips på pastarätter som du hade velat dela med dig av? Älskar pasta mer än nåt annat men har så dålig fantasi på vad jag kan laga :'(

Kram

Svar: åh men ska fixa ett inlägg med favoriter, men finns massor med tips i min mat/vego kategori i sidan!
Josäfin

2020-09-09 @ 13:25:21
Postat av: Anonym

åh :( rolig lista förutom jobbet å stress

2020-09-10 @ 12:48:13
Postat av: Josefine

Älskar verkligen såna här listor!! :D

Svar: TACK :D
Josäfin

2020-09-10 @ 13:45:37
URL: http://jlandgrens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0