you're getting so repetitive I'm finishing your sentences, but not in a good way

 
Wow vad sliten en är såhär på måndagen igen. Otroligt att jag är tröttare och tröttare för varje dag som kommer typ, måste nästan vara pollen fast än jag inte har lika mycket problem med det sen jag började med antidepp. Men oh BOY är jag seg i huvudet. Började preppa med lite allergimedicin förra veckan men har faktiskt inte tagit i helgen så kan ju vara det. Hur som helst - tagga en 4 dagars vecka!! Även om valborg inte kommer firas som vanligt så ser jag fram emot att vara ledig och kunna dricka mimosa med en liten grupp vänner. Denna helg har varit i full fart, mycket jobb och mycket kul. Work hard, party harder. Nej men fredagen spenderades hemma hos Sebastian med sushi, vin och massor av skratt fram tills sent på natten. Lördagen bjöd på 10 timmar jobb innan det blev pizza och filmkväll hemma hos mig, med avslut av några avsnitt Naked Attraction i och med att Fredrik fick välja när vi inte ville se Scooby Doo igen. 
 
Vi såg filmen Midsommar - och oh my vad den var fucked. Men till skillnad från Ari Asters "Hereditary" som vi hatade så gillade jag den här, även om man inte är taggad på att se den igen. För er som missat så handlar filmen om Dani som går igenom en stor sorg medans hennes emotionellt avlägsna pojkvän som ständigt får henne att känna att hon kväver henne med sina känslor och bara vill ha kul. Han ska iväg med sina vänner till Sverige för en midsommar tradition i vännens Pelles by, och Dani blir tillslut medbjuden även fast killarna tror hon kommer tacka nej. Det visar sig snart mer och mer att Pelles hemby är mer likt en kult och vännerna börjar undra varför de är där. Inte särskilt läskig, men rätt så grafisk ändå. Väldigt udda och speciell, men samtidigt spännande. Ändå värd att se!! 
 
Vi avslutar helgen med att fira min syster i förväg, då hon fyller år nu på fredag. Det bjöds på god mat, trevligt sällskap och presentöppning. Perfekt söndagsaktivitet! Väl hemma igen bäddade jag ner mig till sista avsnittet av The Falcon and The Winter Soldier (nej men wow denna serie). Otroligt avslut och hoppas verkligen på många fler säsonger!! O-te-roligt. För det första för att det är det närmaste en marvelfilm vi fått på snart två år men även för att deras karaktärer plus kemi är otroliga. 10/10 och oj vad jag inte varit inne på sidor jag kunde bli spoilad på hela helgen. Lyckades med TFATWS men blev tyvärr spoilad om vem som vann Rupauls Dragrace, även om jag inte vart besviken. Idag är jag fortfarande trött fastän en redig sovmorgon men redo att knäcka en redbull och dra till jobbet. Kram på er hörrni!! Hoppas ni har en fin vecka framför er och att snön håller sig borta!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Blir också bara tröttare och tröttare 🙃

2021-04-27 @ 12:06:37
URL: http://www.nouw.com/emelivet

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0