semester omgång 2 recap

 
Måndag: Skulle ha jobbat men blev av med passet och satt hela dagen och lyssnade på podd & fixade med bröllopsbilder! 
 
Tisdag: Nej men vi hängde på grönalund?? Dör ju så härlig denna dag var!! 
 
Onsdag: Denna dag börjar med att ta sista vaccindosen - äntligen klar! Hon som tog min spruta denna gång måste vara magisk för gjorde inte jätteont? Var obehagligt men kändes verkligen inte lika mycket som det brukar, höll ju typ på att svimma sist för att allt tog tid och kändes osv. Så all credd till henne!! Sen blev det chill hemma innan det var skräckfilmskväll. Vi myste ner oss i soffan med vin och såg först AFTERMATH på netflix. Faktiskt en av de bättre vi sett på ett tag?? Handlar om ett par som försöker börja om sitt äktenskap efter en otrohet och flyttar in i ett nyköpt hus - där nyligen två mord skett. Snart börjar konstiga saker hända och äktenskapet ställs på prov ordentligt. Väldigt creepy och spännande film, stor rekomendation till skräck och thriller fantaster!! Sedan såg vi FREAK som är en mörk komedi / thriller som kort sagt är en ny version av freaky friday men med twisten att vi har en tonårstjej som byter kropp med en seriemördare. Denna serie var allt vi förväntade oss och allt vi ville ha - rolig, spännande och sjuk. Otroligt. Rekommenderar! Mot kvällens slut var jag rätt seg och hade ont i vänster sida efter sprutan, men inget värre.
 
Torsdag: Nu kommer vi till det värre. Hade feber och mådde piss under natten sen i biverkningar. Antog att det var lika bra så skulle jag vara piggare dagen efter igen. Skoja inte vad fel jag hade, fyfan vad däckad jag var hela torsdagen. Lyckades ta mig upp och kasta in en fryspizza efter lunch någon gång och sen har jag typ sovit hela dagen?? Vaknat till och från i feber och bara allmänt haft så ont i kroppen, liksom ta mig till köket var ett mission då det värkte ner i ben och fötter?? Sjukaste, men aja. WASTE OF SEMESTER!! Kollade 1 säsong outerbanks till och från under dagen iaf. 
 
Fredag: Liksom fortsatt waste av semester när jag inte var jättepigg på fredagen heller. Ingen direkt feber iallafall och lite piggare än tidigare dag var väl alltid något då jag iallafall fick lite jobb gjort på bröllopsbilderna. Annars hände det inte mycket, käkade chips och dipp med lite ost och bär på kvällen och försökte mysa ner mig och vila inför festligheter på lördagen jag INTE tänkte missa. 
 
Lördag: Nej men vilken jävla kalasdag. Fyfan vad fint. Ni vet ju redan att jag var iväg på födelsedagskalas x4 och levde life fram till 07 på morgonen. Amazing, men sällan annat i detta sällskap. 
 
Söndag: Well är väl inte söndag förrens man vaknat va?? Vi bakishängde iallafall en liten stund hos thorins innan Thea kastade ut oss (oss som kunde köra iag, resten var hon fast med) och sen blev det hem. Tog ett långt bad och sen blev det kantarelltortellini från ICA framför serier nedbäddad i sängen. Tänkte beställa mat i vanlig ordning denna sommar men blev så sugen pasta efter att Elin taggade kötbullar och spagetti i bilen hem - plånboken tackade väl. Sov sedan som en sten vid 21, otroligt pigg om vi säger så heh. 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Eller hur håller med dig helt! Därför men aldrig springer 😂

2021-08-18 @ 19:05:30
URL: http://Nouw.comHannativeskog
Postat av: Ajli Müller

Underbar sammanfattning som vanligt! Min första spruta kände jag knappt och fick inga biverkningar alls. Nu är jag lite nervös över biverkningarna från andra sprutan, men jag tar den på en fredag så om jag får det så är det i alla fall inget som drabbar mig ekonomiskt, hehe. Blir sugen på våfflor och skräckfilm av att läsa det här inlägget :)

svar: Ja, det var verkligen en fullträff att få ett så mysigt fik till sitt kvarter :D <3

2021-08-18 @ 19:37:09
URL: http://ajlimuller.se
Postat av: petra

Så härliga matbilder här , jag kände av andra sprutan men bara lite feber sen gick det över.

2021-08-19 @ 09:06:04
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se
Postat av: Annie

Mums! Mysigt det låter :)

2021-08-19 @ 10:49:13
URL: http://nouw.com/by_anniess
Postat av: johanna

Så mycket gott du verkar ha ätit <3

2021-08-19 @ 15:15:51
URL: http://www.nouw.se/johannna
Postat av: Flisan

sv: ja verkligen!

men så mycket härliga bilder :D

2021-08-19 @ 16:29:06
URL: http://serietjejen.com
Postat av: Enna

Så gott med våfflor :)

2021-08-19 @ 18:31:56
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Postat av: Celine

Vad avis jag blev på vaccinet! Jag blev kallad inför imorgon, men i Skottland, och där är ju inte jag nu haha, så fick skjuta upp det ett par veckor :(

2021-08-19 @ 23:09:43
URL: http://nouw.com/celinelundqvists

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0