första veckan i 2021 avklarad

 
VECKANS BÄSTA: Har mått rätt bra, umgåts med vänner och bara myst massor. Filmkväll, bakishäng och vindejt. Hade hem Tindra över torsdagen till fredagen också vilket var sååå mysigt! Lilla råttan ♥ Vi åt chips i sängen och kollade på Wonder Woman.
 
VECKANS SÄMSTA: Startade veckan med att må rätt skit men sen har det faktiskt vänt. Har lite ont i kroppen och speciellt knät, vet inte varför. Kanske för att det blivit så kallt? Who knows.
 
VECKANS SPONTANA: Nej men har varit en så spontan vecka?? Spontant häng hemma hos Thea, åkte spontant hem till Sebastian efter jobbet i fredags, häng hos mig rätt spontant på lördag och spontan hårfärgning av Sebastian på söndagens bakishäng. (lovar vi kastade i  mer blondering efter att jag försökt slinga håret, han slapp se ut som insidan av en tigerkaka hahahaha)
 
VECKANS LÅT: You Me At Six - Adrenaline. LÄNGTAR tills de släpper hela sitt album!
 
VECKANS MAT: Ätit mycket gott, men antingen när jag fick med jambalaya hem från pappa eller när vi hade Harry Potter marathon i söndags och beställde Spicy Hot thaimat. Också hur sjukt när vi inväntar Sebastian så vi kan beställa mat och får notis från foodora att spicy hot är redo?? Dem känner oss så väl. 
 
VECKANS IRRITATION: Alla gubbar, tanter och medelålders män som fucking hostar i sina händer??? CAN YOU NOT och alltså visst att en inte är nån jävla förebild i dessa pandemitider men gränsen i att behöva ta emot pengar / legg / varor av någon som innan hostat i sina händer har nått sin gräns nu! Är du sjuk - stanna hemma från ALLT (mvh alla som är hemma från jobbet men går och handlar :))) tack) och om ni måste hosta - HOSTA I ARMVECKET !!!!!!!!
 
VECKANS FILM: Nu är vi helt klara med vårt Harry Potter marathon! Så får bli Harry Potter, wow vilka filmer. Och vi drog även Fantastic Beast filmerna också, vilket gör att man nu är väldigt taggad på sista filmen i den triologin också!! Fan corona för den är ju flyttad till 2022 :(
 
VECKANS PROGRAM: Vi har kollat mycket på Naked Attraction, alltså sjukaste programet ni MÅSTE se. Är ett dejtingprogram i reverse, allt ni behöver veta haha.
 
VECKANS MYSIGASTE: Nej men hundmys, massor med snö och bakishäng i Ronjtonios soffa. 

Kommentarer
Postat av: Ida

Så härliga bilder som vanligt, och all god mat!! Asså snälla släpp en receptbok hahah<3 Och omg ja folk som hostar i händerna, asså SNÄLLA någon, förstår inte hur svårt de ska vara att hosta i armvecket?!?!

Svar: hahaha men DU SJÄLV DÅ ???? alltså all mat du gör är ju W O W
Josäfin

2021-01-11 @ 18:22:22
URL: http://idanilssonphoto.se
Postat av: Annie - Stora Små Äventyr

Låter ändå helt okej och det ser ändå ut att ha varit en fin vecka på bilderna :) Mysigt med kompishäng :)

Svar: TACK :D
Josäfin

2021-01-11 @ 20:03:07
URL: http://biglittleadventures.se
Postat av: petra

Så härliga bilder , kram

Svar: åh men tack :D
Josäfin

2021-01-11 @ 21:27:51
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se
Postat av: Marie

Jag håller med, det är alltför många som inte respekterar och man blir så arg och vill typ skrika på dem alla

2021-01-11 @ 23:18:54
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Postat av: Sebbe

Hahaha kan inte släppa tigerkaka håret!! Tur att vi räddade det och man faktiskt blev lite snygggg!

2021-01-12 @ 20:06:58
URL: http://sebbestil.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0