vilken låt skulle du lyssna på i resten av ditt liv om du bara fick välja en och varför är det THATS WHAT I WANT av lil nas x? bara en fråga.

 

har spenderat denna vecka i sängen så här är förra veckan:

- blev sjuk i söndags och har legat död i sängen och bara sovit / kollat la casa de papel så bjuder på förra veckans äventyr. enjoy! -

good things aren't easy to get; I know that I won't regret

- joakim & frida -

Gossip Girl 2021

 
Har nu givit in och sett igenom första halvan av HBOs fristående uppföljning på Gossip Girl. Andra delen kommer i november och jag är kind of taggad?? Vi är tillbaka på Constance Billard och följer deras nya it-crew. I spetsen av det har vi Julien som bakom sin pappas rygg fått kontakt med sin yngre syster från när hennes nu bortgångna mamma lämnade deras familj för en annan man. Julien och hennes syster Zoya gör upp en plan för att ge henne ett stipendium på Constance för att de ska kunna komma närmare. Allt går dock inte helt enligt planen och de upptäcker snart stora skillnader i deras liv. Vännerna är inte heller helt injudande till en ny bekantskap, speciellt inte Luna La och Monet som leder Juliens socialamedier. Den enda som visar intresse för hennes nyfunna syster är hennes pojkvän Obi vilket också leder till intriger. Vi följer även de sista tre vännerna i gänget som är Audrey, Aki och Max. Mitt i den nya bekantskapen kommer ett nytt instagramkonto upp. Någon är trött på elevernas översittande beteende och vill spräcka bubblan som gör att de tror att de är oåtkomliga. XOXO - Gossip Girl. 
 
Var vid första tanke inne på att de var en reebot men denna serie utspelar sig i samma universum som tidigare serie, bara en decennium senare. Vissa saker i serien behöver definitivt jobbas på men over all så gillar jag serien. Flera karaktärer är otroligt intressanta och jag gillar ändå att vi nu även får följa gossip girl bakom kulisserna. Den är dock inte superlik orginalet utan mer en blandning av Elite och Euphoria. Gillar att casten är mycket mer diverse på alla plan och gillar nytagningen i "modern tid".  Älskar också Audrey, Aki och Max storylines. Inte jätteintresserad av syskondrama och pojkvändrama - känns så gjort ändå? Även om denna är med en kul twist. Aja, spännande till och från men finns andra plots jag uppskattar mer. Är som sagt taggad på andra delen och tips tips för er som känner att ni varit osäkra på denna! En del eastereggs från orginalet också, vilket alltid är kul. Tips tips!!

really can't remember where I left my spine, carrying my body in a bag for dimes

 
Wow vilken helg!! Solen sken och vi styrde ihop en liten drinkkväll hemma hos mig! Vi glassade på balkongen, drack massvis med goda drinkar (med mer eller mindre bra äggvita-topping haha), beställde bastard burgers och hade en jävligt good time! Igår vandrade jag över till Ronja och Anti för att bädda ner oss i soffan, beställa spicy hot och kolla med en massor av film. Samt ha skrattfest som bakishäng hos ronjtonio brukar bjuda på, plus våra fina hattar!! Otroligt mysig helg och otroligt otaggad på denna nya långa vecka nu. Jobbar mördarpass på helgen och ser inte fram emot det, i övrigt har veckan inga planer. Skulle vilja gå på bio någon kväll så hoppas någon vill följa med. Annars får jag väl gå själv?? Varför inte? Aja, den som lever får se. Nu ska jag iväg till ponnyn! 

send me a song, let's call it ours

- carolina & simon 21.08.07 -

I am not a woman, I'm a God.

- halseys nya album ger mig l i v -

so keep your heart, 'cause I already got one

- veckan än så länge är jobb, ponny, luch med mormor, boxning, sushi och behov av sömn -

RSS 2.0