säg hallå till Rollo!

 
Här har det varit dött, men med all rätt om jag får säga så? I onsdagskväll (natt? färjan från polen blev inställd så vår 17.30 tid blev sen en 22.30 tid) åkte jag och mamma in mot stockholm för att möta upp hundar utan hems lastbil. Jag har nämligen adopterat denna lilla korv!! Han heter Rollo, han har levt med sin mamma samt syskon i ett shelter i Polen och är ca 5 månader. Jag fick kontakt med dem strax innan jul efter en intresseanmälan och sen efter jul rullade allt på väldigt snabbt. Därav att jag jobbat så jääävla mycket detta år, så att jag ska kunna vara hemma nu ifrån onsdagen och sedan nästa vecka också. Sen igår vaknade jag på natten och hade ont i halsen, kroppen och lite snorig i näsan - typiskt för min kropp när det varit mycket på tallriken och inte mycket sömn. Liksom denna lilla filur förlorar jag gärna sömn för, men mycket olägligt med en förkylning nu när jag bara vill busa med denna?? Han är dock världens goste redan nu och har myst med mig i sängen mestadels av dagen igår. 
 
Han har varit en riktig dröm sedan jag först fick han i armarna! Han var hur cool-lugn hela bilresan hem (trots att vi slogs av en slask-snöstorm) och låg och sov på min arm hela vägen. Viftade på svansen varje gång jag pratade och hjärtat smälte ju direkt. Väl hemma fick han lite mat och sen var natten utan problem. Han sov så gott i korgen, vaknade han så tittade jag till och då möttes jag av en viftande svans. Att göra ifrå sig ute har varit konstigt, så han har fått kyckling direkt när han kissat och börjat fatta poängen nu. Inga olyckor inne än. Han är så otroligt mysig, gosig och väldigt pussig. Igår började han visa sin mer busiga sida också och älskar nu att leka med leksaker - och bita i mina händer, näsa, kläder och allt annat han kommer över haha. Idag har jag varit piggare igen (endast lite efter-stickningar i halsen) så vi har gett oss ut på lite längre promenader runt parken. Mamma kom förbi på eftermiddagen för att valpmysa och sen hämtade vi hem pizza och kollade på film. Han ska ju mestadels vara hos mamma på jobbet på dagarna när jag är på ICA så viktigt att de också får bonda. Dock inga problem då han är så positiv och glad i henne redan, lilla korven ♥. Så lär bli lite klent med direkt uppdatering här kanske, men som sagt innan - can you blame me?? I skrivande stund sover hans i sängen bredvid. Snart ska vi ta en kvällsrunda och sen få se om jag faktiskt kan få lite sömn inatt innan vi ska ut igen. Men vill ni se mer av lille Rollo så hittar ni mig såklart som vanligt på instagram - @ JossanAmigo. Puss på er !! Nu ska här valpmysas till hundra procent, vi ses och hörs nu hörrni! 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Grattis till lilla vovven! Vad roligt att det har fungerat så bra denna första tid. Hoppas att ni trivs ihop även fortsättningsvis!

Svar: Tack för att du tog del av min årsresumé för år 2021's sista månader.

Kram

2022-01-24 @ 20:53:36
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Flisan

sv: jamen eller hur!

åh så härliga bilder :D

2022-01-25 @ 17:02:14
URL: http://serietjejen.com
Postat av: Alice

Åh, vilken sötnos! <3

2022-01-29 @ 09:39:31
URL: http://nouw.com/aliceemericsson
Postat av: Ajli

han är den finaste i världen!

2022-01-29 @ 13:25:15
URL: http://ajlimuller.se
Postat av: Thereselinneaa

Grattis till vovven! Så himla fin!

2022-01-30 @ 21:34:32
URL: http://nouw.com/thereselinneaa
Postat av: Netti Starby

Åh vad roligt att du har adopterat en hund och så söt han är. Kramis <3

2022-01-31 @ 05:40:50
URL: http://starbys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0