- london december 22 -

 
Dags för 25 års present då!! Jag, syrran och mamma gick upp mitt i natten för att hoppa på ett plan och flyga till London. Efter att ha lämnat väskorna på hotellet och hittat ett ställe som serverade frulle så blev det att kolla in oxford street, äta ostron och dricka drinkar. Mycket drinkstopp mellan butikerna och lite smått onyktra tog vi oss tillbaka till hotellet för att få vårat rum, dricka vin och äta lite snacks då vi hade ett senare bord bokat. Dock var rummet inte bara kaos utan också ISKALLT då den franska balkongen inte gick att stänga och dessutom fanns inget varmvatten att hitta. Efter lite bråk med stackars Vickey i receptionen fick vi dock två nya rum  - efter att ha klagat på vårt minimala element som inte funkade mer än 5 minuter utan att bli överhettat, fått en nytt stort element som knappt funkade och till sist gått ner med alla jackor, mössor och vantar vi äger för att klaga en tredje gång för vi kan inte bo i ett vindrag utifrån när det är 3 grader. Vickey blev dock vår bror sen så det var lugnt. Kvällen var det middag på Gordon Ramseys Lucky Cat. Wow, wow, wow. Så sjukt god mat, goda drinkar och bara en supermysig kväll. Dock mycket hög musik, omöjligt att prata. Bra musik dock. 10 av 10, vi däckade lagom när vi kom hem sen.  
 
 
Dag två blev det sovmorgon följt av brunch / lunch på Circolo Popolar. Startar dåligt med en bruchetta där delar av försäljningen doneras till ukraina. Vad vi missade vad att det inte var en vanlig bruchetta med tomat utan en enkel macka med en ukrainsk-skinka på. Åt ju inte pga äter inte kött, men fick inte heta recensioner från övriga. Dock goda drinkar! Sedan kom varmrätten in - WOW!! Typ godaste pizzan jag ätit. Det blev tryffelpizza för mig och carbonara från ett osthjul för de andra. Det blev fler drinkar och sedan blev det ut mot shoppingen igen. Idag regnade det och var eländigt, så blev även här mycket stopp för drinkar. Kvällen hade vi reservation på Park Row. Riktigt häftigt ställe med livemusik och härlig vibe. Dock inte mycket matigt på menyn så det slutade med att vi beställde några förätter att dela på och drinkar för att sedan äta på ett annat ställe. Otroliga margeritas och jag drog en riktig nitlott på en blå drink som smakade bensin. Sedan blev det mat på ett ställe jag inte kommer ihåg namnet på (vi var rätt fulla vid detta laget ska sägas) som också bjöd på god mat. Jag och syrran beställde hotshots och fick en typ 10 i shotglas - om inte mer. Otrolig dag två!
 
 
Dag tre blev en riktig brunch på Secret Garden! Otroligt mysigt ställe med massor av gott på menyn. Givetvis med mimosa till. Sedan blev det lite att turista runt, vi alla har varit flera gånger förut men ändå mysigt att strosa runt lite. Blev även lite nya shopping-gator att kolla in samt ölstopp såklart. Sedan var det en sen lunch på Violas. Nej men snälla!! Vi beställde in lite att dela på, åt de godaste pannkakorna jag ätit i form av TACOS med massa chokladsås på!! Och sen var det happy hour så drinkar flödade givetvis. Vandrade runt ett tag till och sedan tillbaka till hotellet för att chilla innan vi gick ut för att leta efter ett ställe att äta en sen middag på. Sista dagen åkte vi ut mot liverpoolstreet för att kolla efter lite annan shopping (vi har liksom inte shoppat NÅGOT alltså fyfan skämmigt lite shopping). Vi åt frukost men sedan var det tvärdött. Vi åkte tillbaka till oxfordstreet och hör och häpna - vi lyckades shoppa?? Otroligt att vi shoppade som mest typ innan vi ska tillbaka och åka till victoria station för att sen ta oss till flyget. Och ja, bra att vi shoppade lite men nu börjar kaoset. Vi blir avsläppta på fel buss-station av vår taxi och vår buss går liksom 10 minuter promenad från oss (vi är liksom vid 'hop on hop off' bussarna??? WHY) och vi missar vår buss med typ 3-5 minuter. Nästa går om en timme. Mitt i rusningstrafik. Vi kommer vara där 5 minuter innan vår väska måste vara incheckad som tidigast. Okej, stressen är !!! och vi hoppar på tunnelbanan för att sen hoppa på ett tåg till flygplatsen. All is good när vi sitter på tåget. Tills vi är halvvägs framme och vi får "spårfel". Stressen är tillbaka igen. Vi har typ 5 minuter tills väskan ska va inne och vi SPRINGER. Syrran tar väskan och kubbar för sitt liv och den kommer in precis i sista sekund. Efter det var vi de där äckliga människorna som frågar oss före i kön till säkerhetskontrollen (alla var så snälla bless) och vi har liksom last call om 15 minuter. När vi är igenom måste vi åter igen SPRINGA FÖR VÅRA LIV (alltså fattar ni jag kan liksom inte ens springa för fem öra och jag KUBBADE). Såklart är vårt jävla plan längst bort på flygplatsen och alla tusen tax-free butiker går tydligen inte att snedda förbi eller igenom. Kalas. Ville dö, var svett delux men kom på planet sist av alla. Dom höll liksom gaten öppen för oss då mamma kommit iväg före oss. Fyfan värsta resan hem ever. Katastrof. Men slutet gott allting gott, resan får 10 av 10. Dåligt med shopping men pengar SPENDERADES så att säga på alkohol och mat. Superstabilt. Men vi har ju inte ätit och druckit dåligt då så ah. (förutom den blå drinken på park row, ew.)

Kommentarer
Postat av: Enna

vilken underbar resa :)

2023-01-13 @ 11:20:10
URL: http://sayyeastofashion.blogg.se
Postat av: Tina

Gud vad härligt det låter! Allt ser jättegott ut! Så bra att ni fick två nya rum! Men vilken resa! Ha en fortsatt fin helg, kram!

2023-01-14 @ 18:24:34
URL: http://Nouw.com/tinafalkestad
Postat av: Jennie

Så mysigt

2023-01-15 @ 11:14:27
URL: http://https://minbloggblogg.blogg.se/
Postat av: Mia

Vad härligt det ser ut, man blir sugen på att resa.

2023-01-15 @ 22:49:13
URL: http://forzamondo.se
Postat av: Sarah

Så roligt att ha varit i London :) Jag vill också åka dit någon gång :)

2023-01-19 @ 18:52:06
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Jennie

Jag har med den svarta toppen med prickar :)

2023-01-24 @ 12:24:29
URL: http://www.missjennie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0