50/1.50 - What's the big matcho different?

Vill ni veta en sak jag stör mig på?

Höjder. Eller nej, inte höjderna i sig. Det är de där mallgrodorna som skryter om höjder.
"Hej, jag hoppade 1.50 igår, haha *fnys* fast det kändes som 50! Haha"

Okej? So what? Nästan vems som helst kan väl tvinga sin häst att hoppa det med sporrar, ponnyskänklar och spö. Gärna lägger vi till ett skarpt bett cokså, ser alltid ballt ut. Men visst. Skit bra! Jag är så stolt över dig!

"Asså, vi fick bara hoppa 70 på lektionen igår, så jäävla värdelöst!"
Asså, för det första kanske inte ridläraren tycker att du ska hoppa högre?
Och för det andra, HUR JÄKLA BRA TROR DU ATT RIDSKOLE HÄSTARNA SKULLE HÅLLA OM DE HOPPADE 1.10 MED VARJE RYTTARE VARANNAN DAG?! Åh, vad irriterad jag blir när jag hör ridskole barnen klaga över hur lågt dem får hoppa.

Och vad jag inte fattar är; WHATS THE BIG DEAL?
Varför är det så ballt att hoppa högt?

Jo, självklart ville jag också kunna hoppa högt förut, men faktiskt om jag ska vara ärlig så tror jag att det satte sig i huvudet efter två år av "DIN PONNY KAN INTE HOPPA". Jag tror att jag ville motbevisa de som sa att han aldrig skulle hoppa ett hinder över 60. Därför var jag alltid så glad när jag hoppat över det.

Men jag har aldrig fattat grejen med dem som sen när jag nämner att jag är nöjd när jag hoppar 80 skrattar och säger att det är markarbete för dem? Berätta, VAD VILL NI UPPNÅ?
Vill ni trycka ned mig i skiten?
Vill ni låta så jääääkla balla för att ni hoppar himmelhöga hinder?

Jag skulle gärna vilja veta.
Varför är det så värdelöst att hoppa lågt, och varför är det så ballt att hoppa högt?

Vet ni varför jag ÄLSKAR att blogga här? För att jag får så himla mycket positiv feedback! Jag blir alltid glad när jag kommer in och en hel drös med gulliga kommentarer har ramlat in! När jag lägger upp bilder där jag hoppas säger alla att vi är jätte fina och jätte duktiga och det värmer i hela mig!
Ni betyder guld!

Ni andra mallgrodor eller barnsliga höjdhoppare hjälper ingen, det enda ni gör är att ge oss skavsår i öronen & fylla på ert eget ego. Jag vill bara säga: AKTA SÅ ATT DET INTE SPRICKER ATT ÖVERBELASNING!

Peace out, detta var ett väldigt negativt inlägg. Men det behövdes skrivas. Hoppas ingen tog illa upp, jag vill bara skriva av mig och samtidigt ge en tankeställare,


"40 hela centimeter! Känn på den va"

Trackback
RSS 2.0