hard like a rock, cold like stone; white like a diamond, black like coal

 

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen
Alltså studenten är ju faktiskt något som var så himla roligt! Allt ifrån skivorna, studentplanerandet, flaket och utspringet! Sedan har jag nog flera roliga resor jag gärna vill återuppleva, första resan till spanien med klasskompisarna eller resan till london med mina tjejer. Flera roliga kvällar med vänner skulle jag också vilja uppleva, typ pride 2015 eller någon riktigt rolig sommarfest. Har haft så mycket värt att återuppleva med mina fina vänner i mitt liv!

 

Tre saker jag uppskattar
Alla människor jag har runt mig; mina vänner som alltid får mig att må bra och min familj som alltid finns där och ställer upp för mig! Finns inget som betyder mer än dessa. Sedan uppskattar jag bara livet; att jag kan leva som jag gör, resa massor, bo hemma i min lägenhet med så nära till många fina människor. 

 

Tre saker som jag vill ha
Har inte mycket jag vill ha just nu (förutom denna resa till spanien som jag längtat efter, hallå semester!). Men är det något så är jag väldigt sugen på en mindre kamera, en gopro eller valfri actionkamera. Men det är väl det, sedan är det ju mer småsaker och annat man alltid tycker är kul haha! Typ nya kläder eller saker till hemmet sitter ju aldrig fel, även fast garderoben är full och det inte finns plats för nya saker i lägenheten haha!

 

Tre saker jag älskar att göra
Spendera tid med vänner - spelar ingen roll om vi ligger i soffan, kollar på film och äter chips eller om vi slår klackarna i taket till fyra på morgonen, vara hemma och ha egentid med migsjälv och att resa. Älskar att upptäcka nya platser med personer jag tycker om och att bara gå runt. Fota, äta gott och bara känna in nya platser. 

 

Tre ord som beskriver mig
Spontan, är alltid på att hitta på något roligt. Rolig, något jag vill tro själv iallafall haha. Lat, tyvärr haha men det är ingen lögn. 

 

Tre saker jag vill bli bättre på
Sluta skjuta upp på saker och bara ta tag i saker direkt istället, städa mer regelbundet (inte för att jag inte städar men mer storstäda och DAMSUGA?? omg så tråkigt haha) och sedan vill jag bli mycket bättre på att träna. Har lovat min kiropraktor att börja träna när jag slutat pendla och jobbar i uppsala men då måste man ju ta tag i att söka jobb i uppsala och ah ni fattar mitt problem haha! 

 

Tre saker jag inte kan vara utan
Musik, lyssnar typ konstant såfort jag är själv utanför huset. Mina vänner och familj, är så himla social och skulle gå under om jag inte fick se dem lika ofta. Mat, det bästa jag vet är fan att äta riktigt god mat. Gärna i kombination med vänner och familj haha!

 

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga
Oj, jag har inte så mycket drömmar just nu (vad tragiskt det lät haha). Nej men jag är väldigt nöjd med livet just nu, kanske att jag ska fortsätta kunna resa mycket med mina vänner, att hitta ett jobb jag trivs bra med i uppsala och att bli fri från alla mina problem med kroppen, typ ryggen och yrsel och all skit. Och det var väl det kanske? Att bli fett rik skulle ju inte heller vara fel dock hahahah! 


Kommentarer
Postat av: Jeanette

Roligt inlägg :)

2017-11-20 @ 19:17:08
URL: http://nouw.com/jeanettek
Postat av: Linnea Kinis

ja studenten var superkul! :)

2017-11-20 @ 20:39:41
URL: http://linneakinis.blogg.se/
Postat av: fridaslife.blogg.se

Älskar blogglistor så himla kuuul att läsa!!

2017-11-21 @ 10:22:21
URL: http://fridaslife.blogg.se/
Postat av: sara

kul med en lista :)

2017-11-21 @ 13:22:14
URL: http://sarakarlson.blogg.se
Postat av: Johanna

Vilken rolig lista, kanske lånar den också☺️

2017-11-21 @ 23:36:28
URL: http://ensllsam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0