if you were church, I'd get on my knees.

 
Dagens Väder: Det regnade igår, har varit snöstorm idag och nu är det någon plusgrad och allt smälter. ÄLSKAR IS OCH SLASK
 
Dagens Mood: Är trött och inte sugen på att jobba. Eller lämna lägenheten överlag haha. Vill typ mysa i sängen med serier och godis.
 
Dagens Sämsta: Gick med på att börja tidigare. Regrets!! Plus att jag har en dålig dag med ryggen, hade ont i den redan igår och det håller i sig idag också.
 
Dagens Craving: Sömn?? Haha nej men är verkligen knappt sugen på något? När hände det senast? (eller jag ångrar mig, är sugen på sushi)
 
Dagens Sökande: Söker efter en ny serie!! Har kollar klart på The End Of The F***king World men den var väl inget jag gillade supermycket. Är lite inne på att börja kolla på Dark men är inte helt säker. Har alltid massor av serier jag vill se och som jag planerar att se när jag är inne i ett marathon men sen när man är klar så ba ?? Vad finns ens haha?? SÅ TIPS PÅ BRA SERIE SÖKER TACK!! 
 
Dagens Kläder: En bra eyeliner & min ben&jerry tröja. Och ICA fleecen, tyvärr haha. 
 
Dagens Längtan: Sommar, semester, resor och bara ledighet samt häng med vänner. ÄR LITE SOL, RESOR OCH VÄNNER FÖR MYCKET ATT BEGÄRA??
 
Dagens Guldkant: Att jag har bil och slipper åka buss i detta skitväder, kan skiksjunga i bilen och kommer snabbt hem från jobbet - woho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0