Konsten att förstöra en film'


Ni vet den helt underbara filmen Flicka, där den viljestarka tjejen Katy hittar en mustang i bergen som hon bestämmer sig för att tämja men att det snart visar sig att mustangen är helvild? Fast att hon trotts allas vaningar fortsätter för att hon vet att det är något speciellt med hästen? Har ni inte sett den tycker jag att ni ska se den, vad jag kommer ihåg så var den väldigt bra. Men nu till saken, igår kollade vi på uppföljaren till flicka.

Flicka 2. Hmm, tänkte jag. Flicka verkade inte vara en film man skulle kunna göra en uppföljare på men, man måste ju se den. Och nu kan jag konstatera att den var pinsamt dålig! Ursäkta men för det första så är det inte en fortsättning på Katy och flickas utveckling tillsammans (som jag trodde den skulle) utan den handlar om en annan tjej, Carrie som flyttar ut att bo på Ranchen som ägs av hennes pappa, Katys pappas bror. Han har lovat dem att inte sälja Flicka, som finns kvar på gården! Carrie är en super bitchig tonåring som självklart har ett "magiskt" band till Flicka. Flicka är den där hästen ingen annan kan rida på, men hux flux så sitter Carrie som aldrig ridit förut där på Flickas (som är ur snäll) rygg.

Hela filmen var bara så sjukt överdriven, som i nästan alla nya disneyfilmer. Carrie är helt överdriven och blir sur, tex. när hennes pappa kommer in i vardagsrummet och frågar om hon vill ha glass när hon pratar i telefonen. Ni vet, skriker och smäller i dörrar. Och flicka är helt galen i henne, ni vet Katy finns ju inte längre, och sedan när flicka är *host* tämjd av Carrie så börjar hon utbilda henne lite i reining. Sen är det en annan tjej som tävlar i reining som vill ha flicka och en massa annat! Men kort och gott: filmen var sjukt överdriven och kändes som en dårlig disneyfilm, inte alls som den första hjärtskärande filmen. Jo, såhär visar man konsten i att förstöra en bra film.Carrie är en storstads tonåring vars liv vänds upp och ner när hon flyttar till en häst ranch i Wyoming för att bo med sin far. Men allt förändras när Carrie möter Flicka, en vild, kolsvart mustang som är lika frigjorda och viljestark som Carrie. De två utgör ett speciellt band och Carrie öppnar sitt hjärta för sin far och en vacker, lokal pojke, men när en svartsjuk rival sätter Flickas liv i fara, måste Carrie göra allt som krävs för att rädda hennes bästa vän.


Inget jag rekomenderar


Galna ponny ungar :>

Lekte fotograf igår till Anna & Lycky, Sara & Ronda och Martina & Svante :)

Modeller:
Anna & Lucky
Modeller: Sara & Ronda
Modeller: Martina & Zvante

Min blogg är dum och dödar kvalitén på alla bilderna :C


Ohh, rösta på mig! :D

RÖSTA PÅ MIG I VECKANS BLOGG HÄR!


 bloglovinbloglovin


Konsten att känna sig oönskad...

They love to watch me fall
They think they know it all


I'm a nightmare, a disaster
That's what they always said
I'm a lost cause, not a hero

But I'll make it on my own
I've gotta prove them wrong
I'ts me agains the world


Hur hjärtat snor in sig i sitt skal för att hålla inkräktarna ute. Hur man får total lycka faller mot känslan att känna sig oönskad och oälskad. Den äter upp en innifrån. Finns ingenstans att fly,
Övning för halsring-/repgrimma?


SKÅDA MINA RIT-SKILLZ!

Igår red jag Amigo i halsring ute i round pen vid stallet.
I round pen låg fyra stycken bommar. Jag började med att travafram, kolla att han lyssnade både bakåt och frammåtoch provade sen svängarna. Han var lite dryg med svängarna men efter den här övningen blev han mycket mer lyhörd.

Eftersom att Round pen är rund så jobbade jag helatiden på ett runt spår och fick byta varv ganska ofta. Men iallafall så red jag över bommarna och gjorde sedan en volt, fortsayte sedan i spåret och red över bommarna. jag gjorde övningen först i skritt och sedan i trav. Kanske inte någon super övning men det visade sig att volten inte var det svåraste, utan det var bommarna som låg lite innanför spåret som var svåra att styra över. Jag tror att övningen gjorde honom gott för i slutet at passet lysnade han så grymt bra och volterna ver riktigt fina! :)


Övningen går lika bra att göra på en vanlig ridbana


Stövlar?


Erkänn att de här stövlarna var grymt snygga?
Jag skulle lugnt kunna tänka mig att köpa dem, även fast mina dröm stövlar är ett par lila tretorn (a)

Skulle gärna kolla upp vad dem heter och vart man kan köpa dem men råkade kryssa ned sidan jag hittade dem på xD
Någon av er andra som vet?


Vad tycker du om stövlarna?
HISS eller DISS?

"Klassen var för bråkig och fick inte vara med"

Ni som läst inlägget om våran skolfotografering vet ju hur onöjda vi var med fotografen. Jo, Idag blev vi återkallade för att ta ett nytt skolfoto! Eftersom att KLASSEN VARIT FÖR BRÅKIG! Vi blev såklart jättesura, och kände inte för att gå dit alls.

"Erkänn att det vore respekt med en tom sida i skolkatalogen?"
Tja, eller lämna en stor skylt där det stod "Klassen var för stökig för att få vara med" ^^

Jao, men så blev det. Men den här gångn fick vi oss iallafall ett gott skratt då killarna fixat sina frisyrer med tonvis av vax! Det var backslick och tuppfrillor som stod på menyn. När katalogen kommer ska ni givetvis få se kortet.

Annars har jag blivit av med två pennor och blivit utlåst på ett tak.
Om någon måste veta varför så är det för att min penna blev utslängd och när jag skulle hämta den låste Robin och Isak ut mig :C


Nu ska jag till stallet, CIAO!


Ey, YOU SUCKS

Skolfotografering idag.
Det enda jag har att säga är att skolfotografen sög och var skit tråkig! Och för att inte tala om Otrevlig! Alla skulle stå, stela som pinnar på kortet, hon fick ett cp anfall och vi fick inte se bilderna eller göra något roligt som de andra niorna förra året.


Klassen, förra året. Dock kom inte detta foto med i katalogen :C
OCH NEJ! Jag gör inte en Hitler hälsning på kortet! xD Jag gör en seger chest!
Klassen idag: "På det här kortet tycker jag att alla ska göra en Josefin" *Upp med armen*


Men nu går vi över på något roligare!
Idag har jag nämligen också lyckats:

SKRÄMMA SMÅ BARN
(Brandlarmet gick när vi satt i matsalen. Jag reste mig upp så fort att stolen ramlade (katastrof känsla) och så skrek jag. Barnen: AHHHH!)
VINNA EN TÄVLING
(Tillsammans med Minna, Vår påse var bäst gjord (LÄS: SNYGGAST! (y))
STÄDAT MITT RUM
& SETT FREDRIK I EN SNYGG KILT!

 


Min & Minnas påse vann ;)
Det är den spexiga gröna med rosett ^^


VIDEOBLOGG A LÁ TILDE

Hehe, Idag får ni se en liten filmsnutt från lägret, då Tilda, en av tjejerna jag mötte där, vidobloggar till min blogg. Hehe, i filmen ser vi bland annat mig (The camera woman) nästan ramla ned i ett dike, och hur vi blir brutalt attackerade av en mördar gräshoppa! :o


ÖGON

Ögon med fransar som i mascara reklamerna på bara någon minut?
Väldigt enkelt faktiskt, att redigera snygga ögon. Båda färg och fransar. Till fransarna behöver du dock ladda ner några penslar, jag laddar ner mina från www.deviantart.com och söker på photoshop brushes eyes. Sedan tar du några du tycker verklar bra och som är snygga.


ÖGONFRANSAR:
ÖGONFÄRG:RESULTAT:

            EFTER                             FÖRE

Lite rörigt kanske, men jag hoppas ni ska förstå :)
Annars är det bara att fråga!

Party Djuren från Säfva!

GO FÖR RIDSPORTEN!
Ikväll var det ju galamiddagen för ridsportensdag, och Säfva var där såklart!

 


Klickbar bild :)

Och tja, det var ju bara Säfva som orkade hålla igång och dansa hela kvällen, hehe. Vi gjorde oss sedda iallafall :)

Tack för en UR GRYM kväll!


Karlshems gårds ponnyridläger

Hejsan,
Nu är jag tillbaka från karlshem, lite besviken. Jag har hört väldigt mycket bra om ridlägret men, det var inte bra. Men fick känslan av att vara ovälkommen, och de hade runt tusen regler om allt mellan himmel och jord. Amigo stod helt isolerad och man kände sig allt stessad. Det var nästan så att man bara längtade till kvällen bara för att få ta det lugnt.

Och tja, alla var ju mindre än mig på lägrena. Det visste jag innan, men det vart ändå inte som jag tänkt mig. men de tjejer som jag blev kompis med hade jag väldigt roligt med :)

Jag och Linnea, en tjej som var ett år yngre än mig, bodde i en av stugorna. Eh, den var inte så bra isolerad och varje morgon var allt lite fuktigt, som när man tältar. Vår stuga blev även kallad myggkyrkogården, eftersom att det var smälla myggor som tävkte väggarna.

Ridlektionerna var rätt bra faktiskt, de gillade jag. Badet där man skulle bada med hästarna gjorde mig bara besviken. Det fick bara plats två hästar åt gången och man kunde bara gå rakt fram, lera på ena sidan, sten på den andra.

Utvärdering av Lägret
Boende: 4/10
Mat: 5/10
Ridning: 8/10
Känsla: 2/10
Kvällsaktiviteter: 4-5/10
Sällskap: 7/10
slutbetyg: 5/10
Inte att rekomendera.

Länk till inlägget om England: HÄR

Har ni något bra läger att tips om? :)

RIDLÄGER! :)

    
                       Imorgon blir det.... RIDLÄGER! :D
Jag och Mos ska åka till Karlshems gårds ponnyridläger och härja! :D
Syns om en vecka!


Bröllop :>

    
Bröllop igår, var lite av en fotograf åt grannarna som nu äntligen tagit och gift sig. Och riktigt fina var de! Deras dotter Amanda såg ut som en riktig prinsessa! Eller vad säger ni?
         
    
Och att trippa runt i de här skorna i 12 timmar är inte någon lek! Mina fötter stavades lätt med fyra bokstäver: PAIN!
       
    
    


Vilken är bäst?

    
     
      
                                  Vilken gillar ni bäst?

      

fotograf idag,

Idag ska jag vara bröllops fotograf :D
Ska bli riktigt roligt, hoppas bara att vädret håller sig...


 En bild Alexandra har tagit på mig & Amigo :)

Fler porträtt bilder

         
    
     Själv gillar jag den första mest, vilken tycker ni bäst om?

KALAS!

                      Åh, nu sitter jag här i värmen igen :(
               Det är allderles för varm för att vara ute igen :(

    
                          Johannas överrasknings fest förra året :D

Men men, igå hade vi en trevlig tjejkväll + kalajs för Johanna! Vi hade olika tävlingar, jag fick en muffins upp-pressad i ansiktet, vann i grädd-ätar tävlingen oooooch... Tja vi gjorde en massa annat festligt ;)

Känns bara så hemskt att det här kanske var sista gången jag såg Johanna på ett år :(
Snart åker hon ju till USA i ett år! Men men, hon får mejla lite bilder när hon står där som head cheerleader och så syns vi nästa sommar :)<3

Pics kommer! :)

Ett, två, tre, Akuten!

Klockan är nu 22.25 & Jossan har suttit på akuten sedan klockan 5! Hon har flygit av Matildas häst, Shakira och gjort illa sin handled :(

Jag: Vet du vad jag kom att tänka på?
Jossan: Nä?
Jag: om du inte har brutit handleden nu så har ni suttit där i onödan!

    
     ----Matilda & Shakria

Ställning och böjning

Mos var gryyymt fin idag!
Tränade på ställning och böjning på repgrimman, och fasen vad duktig han var! Blev riktigt fin vissa stunder. I början så ignorerade han det bara, och om man tog för mycket väne han in. Nu har jag börjat öva mycket mer med sisten och det har verkligen gjort inverkan! Och ponnyn blir så jävla glad när han får hoppa! :D

Min lilla snubbel pelle har nog övergått till hopp ponny ;)
(för er som inte visste det har vi rekord på att gå omkull 16 gånger, varav 15 på hopplektioner och ett 12 av dem på hinder)
Hehe hoppade hindret en gång och skulle galoppera på sidan av det andra gången. Meeen då kände han för att hoppa det igen. Bugningarna var inte lika klockrena som igår dock, men det tar vi igen imorgon :D


 foto; www.cissialskarpeter.blogg.se

How did I end up here?

    
           bloglovinbloglovin

Cicci & Peter :D

Cicci har skickat in en bild jag tagit på henne och peter till Rosannas tävling!
Så nu tycker jag att ALLA ska trycka HÄR och rösta på bilden längst ned! :D

Lila, Lila, Lila!

Morr.
Jag hittar inga lila ridskor, så nu har sökandet efter LJUSA ridskor (gärna de converse likande) tagit sin början. Enligt mamma går nämligen ljusa saker att färga! Hehe så snart (Hoppas jag!) har jag mina lila skor :D
Anledningen till att jag söker lila skor är för att mina svarta/bruna inte passar till de lila chapsen jag köpte i england :<

Jag & Amigo på UPK, foto: www.Figgeplutts.blogg.se

Chapsen, och erkänn att det ser skumt ut när skorna inte är lila? :s

Och sist, Bilder på mina Libresse boots önskades :>

Lite redigering :)

Idag har jag absolut inte gjort någonting. Suttit och redigerat bara :P Gjorde en header till Sabina om hon skulle vilja ha det och en design till Älins blogg. Med Amigo blev det lite ridning i halsringen. Nöjd med honom :)
    
     www.Ronda.blogg.se 


    
     www.Stepintothesun.blogg.se

                     Vilken tycker ni blev finast? :)
         Nu ska jag lägga mig och glo på Gossip Girl, Natti natti :)

Foton som suttit fast i kameran'

    
    
    
    
    
    
    

UPPKAST


Haha jag och Amigo försöker lära oss Uppkast, alltså att han ska kasta upp mig på hans rygg. Och tja... Haha det ser ut som om han tänekr döda mig på filmen xD Haha men som sagt så gillar han inte när man klänger på honom men det försöker vi träna bort.

Och ni får gääärna ignorera världens *host* smidigaste människa också xD
Inspiration till tricket hittade jag HÄR

Huh? Hur hände det här?

Party hemma hos K igår :D
Vi hade det massa roligt, käkade tacos, thattrade och smaskade på en underbart god tårta! Vi gick ut och härjade innan åskan började mullra. Vi kom in och regnet öste ned. Sedan satt vi ute på deras inglasade veranda och berättade diverse skräck historier ;)

När det kommer till att sova så blev det inte mycket sömn för mig, Jossan, Matilda & Sara som höll oss uppe hela natten :D Klockan sex stod Jossan och diskade ^^
Men sen när vi skulle gå och bädda i mcihelles rum... Så somnade vi? Och jag har nget minne av att vi gick och la oss! xD Kände mig helt lost på morgon (klockan 10) när Älin & Michelle väckte oss och jag låg och sov halft på golvet ^^

Sen glodde vi på CROWNED maraton tills vi käkade mer tacos och mer tårta till klockan 4 :D


Partyy'


Nu ska jag och Soffe fixa iordning oss :D
Ikväll blir det fest hemma hos Chelle, Då avslöjar vi också min super braiga present (a)
See ya :D

Dagens VILL HA ^^

  
Ridbyxor från HORZE, 699kr :)
Kärlek till Horze grejer. De är snygga, lite annorlunda & kostar inte multon :D
Men är jag lite besviken :(
Var är de lila ridskorna som jag så gärna behöver? :'(

[LILA RIDSKOR SÖKES!]


Collide'


Ny film :)
Faktiskt rätt nöjd :p
Kritik? :p

UT MED DET NYA OCH IN MED DET GAMMLA!


Hejsan!
Några här som kollade på Lilo & Stitch när de var små?
Isåfall, kan ni beskriva "Lilo" för mig?

"En söt kort flicka med långt svart hår, näsa som en potatis och alltid med söta små hawaii klänningar" hade varit min egna beskrivning. Idag gjorde nämligen jag och Jossan den förskräckliga upptäckten!
Disney Channel har FÖRSTÖRT Lilo & Stitch och förvrängt det till någon jävla manga serie!

Vad hände med det noggrant målade bakrunderna?
Och Hennes storasyster är inte ens med utan de bort hos någon mormor!
VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG GOTT FOLK??!

           Jag menar, WTF?!

                                                             [Bilderna tillhör inte mig]

Inkommande!

Idag kommer Jossan hit, Ska bli najs :D
Vi bestämde oss för att hänga med gänget och bada, så får vi se hur det går - För jag hatar absooooluuuut inte att bada i äckligt sjövatten med lik och dyrligt (a) Haha skämt åsido men men, Jag hatar att inte se botten ^^ Min pool duger perfa att bada i ;D
Om min dator och kamera vill samarbeta så kommer det säkerligen bilder :D

Johanns vs. Bonnie


Här får ni något att garva åt. Filmen är gjord av Johanna, som tydligen gjort en riktgt snygg frivolt innan hon landade och bröt x antal utskott i ryggen :P
Bilderna från första färden på hästryggen efter oliyckan hittar ni HÄR

Hej folket :>

Dagen spenderades med Anna och vi beslutade vilka bilder som ska vara i montern på Ackademistallet 22 augusti. Vi tog även en titt på filmen jag jobbade med igår och beslutade att några små detaljer skulle fixas, men jag lägger upp den för allmänheten imorgon :D
Sen har vi också jobbat med K's present, hehe (a)

Nu ska jag glo på Gossip Girl och sova, imorgon blir det bilder, det lovar jag ;)

Shoppat idag :>

Skriver ett litet kort inlägg, ska sova nu :)
Men idag har jag iallafall varit på stan med mamma och syster. Jag handlade min super braiga present som Michelle ska få när hon fyller år. Sedan köpte jag ett par ljusblå jeans från bik bok :)
Sedan bar det av till frisören och jag klippte av mig allt hår, eller tja. Iallafall en och en halv decimeter. Kvällen tillbringades i stallet på ett möte om våran monter vi ska ha på Akademistallet den 22 Augusti. Det beslutades att jag skulle göra en film med videoklipp och bilder + citat från säva människor (Som jag precis gjort klart! Puh, Började klockan tio och nu är klockan 1!) Filmen kommer kanske upp imorgon :)

Men iallafall, Godnatt på allihopa! :D

Paranormal Activity


NU: Paranormal Activity 2 :D

SBB!


SBB!

Sävas Biggest Bloopermovie!


 

RSS 2.0