wish that you would hold me or just say that you were mine

 
  • Veckans Känsla: Jag har känt mig produktiv! Har fått mycket gjort och bara att jag tagit mig upp ur sängen om dagarna och gjort saker?? Är ju oftast bara så trött och omotiverad så ligger ofta kvar i sängen och kollar serier eller liknande tills jag ska till jobbet osv fastän jag normalt brukar gå upp och sätta mig vid datorn eller liknande så att jag vaknar till. Så det känns bara så skönt, att det börjar luta mer mot det normala. Men har både städat och julpyntat, bokat läkartid, hängt i stallet, tvättat och till och med fixat en tatueringstid! 
  • Veckans Mående: Jag har mått bra. Börjar faktiskt känna av mina antidepressiva nu, i början var allt som vanligt utöver att jag mådde så illa hela tiden och var orimligt trött. Men som jag sa innan så börjar jag komma tillbaka till hur jag brukar vara. Även om jag är trött så tar jag mig liksom upp om dagarna och vill göra saker. Ska prata med läkaren på måndag och se om jag ska fortsätta som nu eller om vi ska ändra dosen till högre men förhoppningsvis fortsätter det som det gör nu och fortsätter rulla på. Mitt största problem är ju dipparna som dyker upp då och då, vilket gör det svårt att egentligen se hur mycket medicinerna hjälper. Har ju haft veckor då allt varit bra och sen ändå blivit dåligt, men tycker ändå att jag känner en viss skillnad mot nu. 
  • Veckans Amigo: Åh har haft premiär på hästryggen igen!! Kommer inte ens ihåg när det var senast?? Någon gång i vintras förra året säkert. Men mysigt var det, trots regn osv. Han var ganska spänd och tittig men over all så skötte han sig bra och det var väldigt roligt! I onsdags var vi på promenad på förmiddagen innan jobbet och då var han rätt så dryg och skulle kolla på ... ingenting?? Var rädd ett tag innan att vi skulle bli attackerade av vildsvin men sen märktes det att han bara var en dramaqueen som vanligt haha. 
  • Veckans Cravings: Alltså julgodis?? Har varit såå sugen på rockyroads så kom hem i tisdags och bakade ihop en plåt. Om jag nästan ätit upp mer än halva plåten? Ja du det kan hända. Men är ju för gott?? Är ju inte supermycket för choklad annars men här går jag bara och plockar med mig bitar hela tiden. Plus att det är himla smidigt att göra; smälta choklad, hacka ihop saker och röra ihop - svårt att misslyckas, till och med för mig. 
  • Veckans Helgplaner: Ska iväg på dubbelt födelsedagsfirande med 80-tals tema!! Hur kul?? Har fått sneekpeek från Sara hur de lyckats fixa ihop ett riktigt 80-tals dansgolv och är riktigt taggad! Hittade sista till min outfit när vi var på primark också så slipper ha klädkris imorgon. Så helgen lär bli topp!

RSS 2.0