but I'd rather hear you lie than hear you say goodbye to me

- ovisade bilder ifrån loijsans överraskningsfest -

I poured you a glass of wine and drank it for the second time.

- senaste tiden i bilder -

spanien-weekend med mina tjejjor!!

 
Nej men om vi haft det så mysigt på vår lilla spanien weekend?? Det ser ni väl, wow! Så otroligt välbehövlig get-away med Ronja och Estelle som bara bjudit på härligheter. Vi har ätit massor med gott, solat och badat, druckit drinkar, skrattat, haft karatefylla och vi har skaffat oss en matchande tatuering - lite sådär spontant. Lite sömn men massor med kul, dock ville vi alla dö på hemresan när klockan ringde strax efter klockan 04. Behöver en ny semester för att återhämta mig från denna semester? Men så är det väl precis som det ska vara! Bästa ni, tack för denna gång!! ♥ Fått serotonin-boost som håller mig igång in till sommaren nu! 

and three drinks later you're back in my arms

- rollo & körsbärsblom -

and maybe all I need is time; it never happens overnight

 
Nej men denna vårfeeling som man har atm!! Så fint ute och solen skiner. Vi har varit på andra praktiken på vår hundkurs, hängt i stallet, boxats med anti, haft spelkväll och skräckfilmskväll. Mysig vecka ändå, även om jag personligen mått rätt så piss allmänt. Skulle behöva en vecka att bara ligga i sängen och mysa med hunden känner jag. Men får väl ta "the next best thing" - jag, Ronja och Estelle drar ju till spanien idag!! Fy så härligt det ska bli. Kommer sakna ihjäl mig efter Rollo bara, saknar har redan efter en natt liksom?? Så tomt här hemma!!! Men kul ska vi ha. Bara mysa, dricka drinkar, äta go mat och bara vara. Välbehövlig tripp från vardagen. Så vi ses och hörs hörrni!! Puss! Lovar dricka sangria för er alla!

recap med ovisade bilder från april!


oh my God, your body's speaking my language.

 
Nej men vilken jäkla helg hörrni!! Vi startade på fredagen med överraskningsfest för min syster som fyllde 25 år i lördags. Hon togs in med ögonbindel och sedan var det middag, tal, musiknummer och festligheter. Mycket dans, mycket shots och en jävla massa kul. Kvällen avrundades runt klockan tre och jag vaknade igen innan klockan 06 och trodde döden var kommer. Inte av baksmälla, utan för att jag hade sendrag i benet som kom och gick hur länge som helst. Så inte mycket sömn bjöd natten på och efter att ha hämtat bilen lämnade jag Wille på jobbet medan jag köpte med pommes och chilli cheese från donken som åts i badkaret. Sen var det bara att svira om innan vi drog hem till Estelles kollega för valborgsfirande. Var nog det lugnaste valborgsfirandet på flera år (då övriga var ännu mer slitna än jag var heh) men bra jäkla mysigt och roligt hade vi. Spelade spel, shottade och grillade hamburgare med växlande brändhetsgrad. Första maj tog vi igen allt ifrån helgen. Rollo var redigt övertrött från dagen innan och jag var tokslut efter lite sömn och mycket spänning inför festen. Vi kollade serier, myste i sängen och beställde pizza. Det var nog det, inte många knop gjorda alltså. Idag har vi fångat dagen med att fota vid blommande körsbärsträd samt käkat halloumisallad framför serier.
 
Så ja, sista "vår-månaden" innan det på riktigt är sommar?? Fyfan vad sjukt! Denna månad har vi en spanienweekend att se fram emot och sedan tänker jag ta tag i mitt liv och försöka få lite rutin på dagarna. Typ sätta mig vid datorn och blogga, redigera bilder och fixa. Börja laga mer ordentlig mat och inte äta massa skit som jag gjort hela vintern och våren - har varit för trött för att göra något de flesta dagarna och bara bäddat ner mig med Rollisen efter jobbet. Städa är det dags att göra oftare också, ser ut som kaos här hemma. Så ja, i maj ska vi få till bättre rutiner, laga bättre mat, städa mer och komma igång med mer boxning igen! 

RSS 2.0