I'm done with fires just to prove that I've been cursed.

 
Nej men hösten är här och livet ba rullar på. Är så galet trött 24/7 och skulle väl helst ligga nedbäddad med hunden framför en serie samt sova dagarna i enda. Men lite kul har en väl hunnit med på en vecka. Förra torsdagen var det AW med ica gänget, så ännu en sen torsdag alltså. Kanske en ny rutin? Kom iallafall hem i den rimliga tiden av 03 på natten istället för 05 så jag tar den vinsten. Det blev iallafall mat, drinkar i massor och massor av skitsnack. På fredagen blev det middag hemma hos mamma och pappa. Lördagen bjöd på jobb och sedan hade jag bjudit in till drinkkväll (med temat FAMOUS MOMS). En riktig pang-lördag med massor av skratt och massor av goda drinkar! Söndagen blev sova och hämtpizza sen denna vecka har mest dragit sig fram mellan jobb. Har boxats med Wilma och gosat med hunden. Idag börjar jag sent och hade massor jag tänkt göra. Absolut inget vettigt har gjort och nu ska jag bara skicka iväg detta och åka till jobbet. Tips på att få upp motivationen igen?? Aja, den som lever får se. Vi ses och hörs! Puss!

when I get happy it's a moment running fast

 
- september vovve -

I can't have you going on and on and on and on without me


and I can't figure out what to do today, everyone's having fun but I can't relate

 
Lite på senaste; har fotat dop, varit sjuk, supit skallen i bitar, blivit ödelagd i risk, sovit ca noll och käkat grekiskt. I torsdags hade jag och Sebbe lite fotokväll med några glas vin och det slutade med att vi gjorde grogg och vandrade hela vägen hem till Estelle för att möta upp henne, Wilma och Ronja som hade vinkväll. Detta livsval slutade med att vi sedan tog en taxi hem klockan halv fem och sedan vaknade jag ca halv åtta. Vaknade till liv, gjorde frukost och sedan var det att knäcka en celsius samt sätta sig i bilen till jobbet. Väl där var det kaotiskt humör på hela personalen och jag köttade på med mina två timmar hem och energidryck - övertrött till tusen. Som tur var jobbade jag med Sara så kvällen gick smärtfritt och vi unnade oss att åka igenom driven på MAX påvägen hem. Lördagen fick jag ett ryck att färga håret (efter att ha sovit fem år och sju bedrövelser) innan jag packade in hunden i bilen och åkte till stockholm. Marcus hade bjudit in till taco- och spelkväll. Blev absolut krossad i Game of Thrones risk men utöver det mycket trevlig kväll! Lördagen segade vi oss hem och sedan på kvällen blev det ut och äta med familjen. Och ja, det är väl det. Denna vecka segar sig fram och jag ska i skrivande stund bädda ner mig med Rollo framför veckans avsnitt av House Of The Dragon (omg snälla ni måste ju se? otroligt). 

senaste tiden har jag gjort detta:


how do I keep going if I don't know where I'm going?

- andrea på ett solrosfält -

PLL: Original Sin

 
Var ni lika trötta på sista säsongen av Pretty Little Liars som jag? Tyckte ni att The Perfectionists var meh?? Tänkte ni att ni hoppar den tredje spin-offen? Gör det inte! Gillar ni slasher och mysterier blandat med tonårsdrama får ni inte missa denna! Denna serie följer tjejerna Imogen, Tabby, Faran, Noa och Minnie som alla skapar en vänskap under en kvarsittning där de alla tror att de blivit ditsatta av skolans mobbare Karen Beasly. De bestämmer sig för att hämnas och märker snart att det är något mörkare som ligger bakom då de börjar få meddelanden från en okänd källa märkt med "A". Tjejerna märker snabbt att denna avsändare har kopplingar till deras föräldrars förflutna och gör allt i sin makt för att få svar på frågan: Vad hände med Angela Waters? Vi får både följa detta mysterie samtidigt som vi får lära känna tjejerna i gänget - samt alla deras egna hemligheter. Samtidigt som den är ett vanligt tonårsmysterie så är den lite mognare efter flytten till HBO max där de kan spela mycket mer på slasher genren där A inte bara är en bevakare utan även en mördare. Spännande mysterier, intressanta karaktärer och otroligt snygg scenografi. Ett måste se för alla mina fellow skräckfantaster!

let me out my head, let my mind run free; let me just pretend that I feel like me

- helgen bjöd på kräftskiva hos Wilma & Robin samt galet födelsedagsfirande av Sara -

RSS 2.0