åkte till småland för att gå på lite rave

ready to rave !! och jag var reunited with my long lost brother
 
fredriks tröja kanske gick sönder
 
shitshow
 
when ur friend is a hoe at the club
 
babes !!
 
Så jag Elin, Ronja och Michelle drog ner till Fredriks examensfest. Vi satt hundra timmar i bilen påväg ner, såg en björn (!!!??? hur sjukt) och Michelle körde i största vattenpölen och gjorde en tsunami på några gångtrafikanter. Sen bytte vi om, sminkade oss med vår UV-färg (som inte funkade, så ledsen men det fanns extra vi fick improvisera med) och drog iväg! Dansade mycket, catchade up med Fredrik och hade dökul!! Avslutade kvällen med att sitta med Fredrik och Ronja runt Fredriks köksbord, käkade nudlar och snackade om livet. Guldhelg! Sen x antal timmar i bilen tillsammans med några övertrötta kompisar; alltså var trött på allas skit och Michelle förlorade sina framsätesprivilegier för att att hon inte var någon bra kartläsare. Aka vi körde fel. Rätt ofta. Satt ju i baksätet och hade inget ansvar men trots det påpekade jag ofta att vi inte borde plockat ner gps:en haha. Nu blir det orphan black och imorgon reunion med en long lost sister som varit iväg och pluggat! Studentvecka är det också, och veckan innan summerburst. Alltså, juni jag är redo för dig. 

Daredevil osv.

 
Daredevil: Marvel och Netflix senaste, såg klart på den förra veckan. Vet inte vad jag tycke om den, kanske fått den för hypad innan jag såg den eller så var det inte min typ av kaka. Gillade flera personer men fastnade inte jättemycket för någon. Gillade dock att den var lite mörk och inte lika mesig som ex Agents of SHIELD (med blod, död osv) även om jag också uppskattar lättsamma serier. Ska det vara så ska det, ingen mellanmjölk. Dock så tyckte jag att Nelson antingen var oövervinnerlig eller fick stryk utan mellanting också. Ena dagen slog han ut ett helt hus av kumpaner medan han fick stryk av en nästa, fast vem är jag att dömma egentligen. Alla har vi dåliga dagar liksom (fast kanske inte ens jag har lika många dåliga dagar som Murdock). Hade velat ha lite mer backstory och fått följa allt lite mer från början, nu kändes det lite som man startade halvt/mitt i men ändå inte. Gillade däremot slutet och kommer fortsätta kolla på säsong 2 sen, dock lite synd att det är en netflix serie (släpper hela säsonger på en gång). Tror jag skulle uppskatta den mer om man fick ett avsnitt i veckan som game of thrones, tyckte även att den serien var mellanmjölk innan jag hunnit ikapp och nu är den en klar favorit. Har ni sett den? Vad tycker ni? Hur som är den ju ett klart uppköp från den hemska 2003 filmen.

svår häst

Vendela: Intressant skrivet och jättefina bilder. Tänkte bara fråga hur du tycker man ska gå tillväga med en riktigt "vild" häst om den inte lyssnar alls. Och hur tycker du man ska göra vid när en häst rids in?:)
 
Svar: Nu är det ju svårt att säga eftersom att jag inte vet precis hur hästen är. Ni vet ju att Amigo kan vara satan ibland och kan både sticka, bockar och får spel på uteritter, att halva vägen taktas hem är mellanmål för oss om vi rider själva. På banan kan han också ha sina dagar, ena dagen går han som en ridskoleponny som rullat runt i 20 år och nästa dag är det som om ingen suttit på honom innan. På utritter rids han ändå med repgrimma och på banan utan något alls med bara halsringen. Jag tror att allt bottnar på hur bra kommunikation man har och hur väl man känner varandra blandat med hur hästen är lärd. Amigo vet att säger jag till på skapren så är det stanna och oftast känner jag honom så bra att jag ofta vet innan vilket humör han är på och kan förebygga lite genom det. Jag tror att det viktigaste är att våga lita mer på hästen, vill tro att de inger ett lugn och att hästen får känna att den också har ansvar.
 
Det är en klurig fråga eftersom att alla hästar är olika, men som bästa tips om man har en "vild" häst är att ta det lugnt. Vänj den eventuellt vid bettlöst på stängd bana, ta allt jättelångsamt och beröm jättemycket i början. Positiv-förstärkning kan man komma långt med! Har man sen en häst som inte lyssnar allt skulle jag jobba mycket med den från marken. Mycket samarbetsövningar för att vinna hästens respekt på marken först. Ge allt sin tid, sätt inte för höga mål och avsluta när det går som bäst. På inridningsfrågan skulle jag kort svara att rida in en häst som vanligt, bara utan bett. Att de ska stanna, svänga, backa osv. för bett är inte infött utan signaler vi ger dem. Istället lära ut signaler som att de ska stanna för tryck från ev halsring, repgrimma eller annat bettlöst alternativ. Skulle faktiskt tycka att det vore så kul att rida in en unghäst, gärna en hopphäst, och visa för alla att det visst går! Hoppas att det blev ett någorlunda bra svar, tycker att sånt här är så svårt att förklara i text :D
 

everybody hurts every once in a while and everybody loses sleep with a broken heart.


ROAD TRIP

ville ta en mysig "posa-framför-bilden-och-as-taggade" men det regnar för mycket
 
Ja här är vi spontanare än spontanast, efter jobbet blev det en dusch och sen var det bara att börja packa - för nu ska vi ner och hälsa på Fredrik! Bättre sent än aldrig, men när det föreslås att vi ska dra ner till hans examensfest, vi har bil, ingen jobbar imorgon och alla är sugna på att festa; varför inte?? Så nu bär det av på road trip i det fina vädret (*host* det spöregnar) och sen fest, sova och hem igen imorgon. Mamma vad ledig och red ut en sväng på Amigo så det är till och med lugnt på hästfronten, är vi hemma i tid och det är fint väder kanske jag kan få med mig en fotograf upp?? Aja, en liten get-away sådär på helgen för att hälsa på en saknad vän, perfekt! Musiken på högsta volym, nu drar vi!

can't trust a liar, can't beat a cheater.

Saknar du någon just nu?

Kan hända, Evelina och Fredrik kanske.

Vem var den senaste du pussade?

Räknas min hund? #foreveralone

Vad gjorde du inatt?

Kollade på Devious Maids tills klockan var för mycket och klarade mig utan att klia ut ögonen med en gaffel!

Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid?

Skulle börja äta dubbelt med mat och när de frågade varför skulle jag säga att jag äter för två nu, SUPRISE 

Hade du blivit glad om din kille friat till dig?

Njaa lite osäker på den fronten där va.

Klackskor eller sneakers?

Sneakers är sköna men gillar att se ut som lutande tornet i pisa och se ner på folk så ja klackskor

Kjol/klänning eller jeans?

Beror väl på. Kjol och klänning på sommar och bio och alltid men när jag inte pallar strumpbyxor blir svarta jeans prima.

 Äkta hårfärg?

Brungrå typ??

 

 

Nuvarande hårfärg?

Ska vara rött men är inte rött

Frisyr?

I woke up like this.

Skostorlek?

40

Civilstatus?

Dobby is a free elf.

Har du någonsin vart kär?

Nja har bättre saker för mig

Tror du på kärleken?

Kanske det kanske! Nej men det gör jag väl är ju för fan shipping queen number one

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?

Fire can not kill a dragon. 

Har du någonsin krossat någon annans hjärta?

Nej krossar bara fönster

Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?

Nej mina vänner är satan (puss)

Vild fest eller romantisk hemmakväll?

Vad sägs som en vild hemmakväll ft. mitt crew, pizza, nån film vi inte ser, ett glas vin eller en dunk och thea bakar något gott. 

Telefonkontakt eller face to face?

Face 2 Face, skriver hellre än telefon.

 

 

Har du någonsin gått på bio ensam?

Nej lyckas alltid få med mig någon. Var nära när ingen ville se x-men days of future past med mig med Sebastian räddade situationen.

Är du glad?

Just nu?? Det regnar?? VAD FAN TROR DU

Har du någonsin blivit jagad av polisen?

Hahaha, nej. Blivit jagad av vägverket?? ja.

Har du hund?

Två små hårbollar som skäller på allt

Tror du på spöken?

Yes Josäfin aka Ghost whisperer till er tjänst

Skulle du vilja väga mer?

Nja helst inte. 

Skulle du vilja dricka dig full nu?

Det finns alltid tillfälle för att bli full! (spoken like a true alcoholic)

Kan du låta bli att prata i fyra timmar?

Nja helst inte. Bara om jag kan äta under de fyra timmarna.

Kan du vara på en fest utan att dricka?

Ja såklart! Supa är kul men jag föredrar att dansa. Nej vänta va?


down dirty likes to roll in the mud, hot a thirst for sweat an insatiable hunger for blood

 
Jobbade hela dagen och avslutade gårdagen med att äta grillat med potatisgratäng hemma hos Michelle. Några cider och lite vin på det och sen käkade vi jordgubbar och chips (en ovanligt bra kombination) medan vi diskuterade allt ifrån summerburst till spanien till bråvalla. Tält, sprit och massor av festligt som ska inhandlas tillsammans med partytält, billiga filtar och hypen över att jag har dubbla kamerabatterier iår samt en engångskamera som kommr frånga allt på bråvalla. Är det sorgligt att jag är mest hypad för att se Maskinen och norlie & kkv??? Sen All Time Low och A Day To Remember såklart tillsammans med Robin Williams och Calvin Harries. Ska ni på festival snart?? Bråvalla kanske?? Vilka är n i mest taggade för att se??

frihet under ansvar.

Frihet under ansvar är ett ord jag tycker om. Kan bara tala om egna erfarenheter (och min ponny är ju inte som alla andras haha) men jag tycker att Amigo fungerar så mycket bättre när han inte har några måsten (alltså ett träns och ett bett). Tvärt om så är han så dryg att jag blir tokig på honom ibland när han själv blir tokig på mig för att jag rider på någon äng med en repgrimma eller ett bettlöst träns. Kan inte svänga, oj vad är stanna och hur gasar man? Kommer ihåg när Alex fotade när vi red på stubbåkern och det slutade med att jag slängde av tränset och ba "JAG ORKAR INTE MER". Hade haft mitt bettlösa träns innan för att han var så hispig när hästarna rusade som dårar i hagen, fick en mycket lugnare häst direkt som helt plötsligt fått tillbaka förmågan att svänga. Så nu vet jag att en Amigo som tjurar är en Amigo som säger "jag kan sköta mig idag, ta av tränset"
 
Jag har alltid tyckt att allt varit lättare med så lite utrustning som möjligt. Amigo lyssnar mer på mig och dessutom känns det bra att han får tänka själv, annars är det ju jag som säger till honom. Nu kan han välja att inte lyssna och dra iväg samtidigt som han vet att det kanske åker in ett bett i munnen eller så kan han välja att lyssna och veta att han kommer kunna ha halsringen oftare. Jag tror att det gör under för både självkänsla och samarbetsvilja. Nu har han valet, det har han inte annars på samma sätt. Och när jag tänker efter så fungerar jag precis likadant. Säger någon åt mig att göra det är det stor sannorlikhet att jag kommer göra tvärt om. Är inte det roligt? All vi kan vara så lika ändå. Kanske därför vi jämt går varandra på nerverna haha. Men skulle ni träffa oss i stallet så tror jag att det skulle märkas att jag kanske behandlar honom mer som en människa än vad jag kanske borde. Men samtidigt tror jag många hästar skulle bli bättre behandlade om fler såg på dem som människor. Ibland är vi inte så olika ändå. Jag förespråkar fri vilja och fria åsikter även om alla inte tycker som jag, varför skulle då detta inte gälla min häst också? 
 

Vlog; Mitt Värsta Utbrott !!!

suprise!!! ny vlog!! snackar om mina värsta utbrott, kan faktiskt vara en av mina bättre vloggar på länge, eller vad tycker ni?? LIKE/SUBSRIBE = ♥

you may call me crazy, but that's alright with me.


trouble follows me, i'll leave you high and dry; cause I'm a rebel without a cause.


it's hard to be patient while she's keeping you waiting.

canon eos 600d & canon 18-55 / edited with photoshop adobe 5.
 
Några före/efter på Thea & Saras träd jag knäppte på valborg. Har använt en likande rosa coloring med en blandning av en orange coloring. Har även lekt lite med olika light leaks plus lagt till en genomskinlig ram. Vilken föredrar ni, orginalet eller den redigerade? Mysigt och varmt eller stilrent och enkelt?? HÄÄR ser ni bilderna i större format. Gillar ni sånna här inlägg förresten?? Eller vill ni kanske ha mer info om hur jag gör något, light leaks eller ramar? Tveka inte att skicka iväg en kommentar och fråga så kanske jag kan fixa ihop ett inlägg! 

and it's alright, chin up kid, it'll all be fine. there's not a wound in this world that won't heal with time.

 
Jag: "Alltså, idag är egentligen en dålig dag för sjukhusbesök det är nästan bra idag mot vad det brukar vara."
Läkare: "Men gud dina ögon är ju jätteröda!!"
Jag: "Idag är en bra dag."
 
Och så gick det till när Josäfin fick piller, ögondroppar och nässpray utskrivet för att kunna sova, gå utomhus utan att gråta / behöva ha solglasögon på sig eller slippa få infall att klia ut mina ögon med en gaffel varje kväll. I'm so happy - I said as sounding like every drug-addict ever. Nej men allvarligt kan vi bara ha ett hallelujah moment?!?!? Fan vad jag klagar på pollen men vet ni hur det är att vara "frisk" men inte kunna vara uppe sent för att ögonen blöder, du vaknar mitt i natten och ögonen har kladdat igen och allt ljus eller alla temperatur-förändringar får dig att gråta??? KAN NI RELATERA??? Nej kan ni antagligen inte, inte så att halva Sverige har pollen-allergi liksom. Nu: serier och sova.

you're just a boy, she's just a girl; you'll break her heart she'll wreck your world


i'm not a lover but I love her and her stupid butterfly tattoo.


life goes on, the ending's the starting line.

-`' åhh måste få bli lite såhär nostalgisk i sånna här student-tider, miss these losers a lot'´-

i remember hurting her and her hurting me. i remember losing sleep, she was haunting my dreams

dagens outfit; shabrak från liqusini, benskydd & halsring från mässa & sadelgjordskydd från hööks.
 
Precis hemkommen från stallet. Igår blev det en senare uteritt med mest skritt och lite galopp och idag ett pass på banan. Fokuserade mycket på att han skulle vara framme och svara frammåt, vilket han tycker är såååå jobbigt. Roligare att galoppera fort, trav och skritt ska tydligen gå långsamt haha. Men snart så skrittade han på i önskat tempo och då la jag in lite trav och avsaktningar innan vi rullade igång i galopp. Fanny hade lite hinder framme så på slutet rullade vi över några sockerbitar i båda varven vilket han uppskattade. Lite för mycket ibland så fick tvärnita när han ville dra iväg i fel galopp, då blev han lite grinig för att jag förstörde det roliga haha. Banan har blivit lite hårdare nu när det regnat så mycket så får se om vi kan få till något litet hopp-pass snart! Nu har jag halva dagen kvar, får se vad jag hittar på. Redigera studentfilm kanske?? 

she knows better than to mess with a rebel like me; cause a rebel like me breaks hearts


always on the run, shooting through hearts like the bullet from a gun.


and I know better than to mess with a girl like you.


you had my love and you used it like a drug.

min häst är en mupp haha ♥

look me in the eye, cross your heart, hope to die and just promise we'll survive this.

 uteritt med mamma idag, på en ponny som var betydligt lugnare än vad man kunde förvänta sig av en hyper-ponny som vilat en vecka.

e u r o v i s i o n

 
Stressen från eurovision igår har idag gett mig en hejdundrans jävla förkylning. Eller har ju varit förkyld i två veckor nu men är alltså ännu sjukare. Plus pollen på den. Ursh. Men vann gjorde vi, och nervera i rummet ska vi inte snacka om haha. Filip ba "ni måste lugna ner" samtidigt som han stressat försöker borsta mitt hår i lugnande syfte haha. Vi dömde alla tråkiga ballader, Hyllade Conchita - queen of europe, hyprade över Måns (och grät för att han var så mycket bättre än alla andra) och sen jublade vi varje gång Ryssland fick lite poäng (samt drog skämt om hur ryssland sköt ner sateliter och skulle starta krig). Och vill inte ha några muppar här som tycker att "det är fel att hatar på ryssland hon har ju inte gjort något" osv. (sen att jag tyckte hon såg rädd ut hela tiden och typ grät av lycka när hon inte vann kan man ju disskutera). Nej fy fan, är nästan mer glad över att ryssland inte vann än att vi vann. Fatta att ha detta event där?? Propaganda, alla skulle bojkottat eller skickat det mest "gay-iga" numret du kunde skapa. Alltså alla länder som inte i tystnad har det precis som i Ryssland fast undviker utalanden i media då. Ryssland klippte ut Conchita ur sändingarna, och folk tycker ändå att de borde fått vinna ?? Ursh. Nej fan vad glad jag blir att vi vann. Och Måns förtjänade verkligen vinsten, “We’re all heroes, no matter who we love, what we believe in - we’re all heroes” - Josäfin approves.
 
mina top eurovision tweets @jossanamigo:
 

“We’re all heroes, no matter who we love, what we believe in - we’re all heroes” — Måns Zelmerlöw

  
-`'SOMEBODY CALL PETRA MEDE FÖR FUCK YOU RYSSLAND'´-

agree to disagree we fell apart at the seams and there's no way to repair it.


just another kiss from a wanna be beauty queen.

alex var med och fotade idag! dålig dag för mina ögon (pollen) och amigo är fortfarande jätteklonstig, men en del fina bilder!

-`'fest hos mormor'´-

 
Igår hade mormor bjudit in mig och några kompisar på middag och vin, så himla mysig kväll! Har verkligen världens bästa mormor, vad skulle jag göra utan henne?? Antagligen svälta när mamma och pappa är borta för att hon alltid skickar med mig så mycket mat haha. Så vi åt lite smått och gott (eller mycket och gott), drack lite vin och åt rabarberpaj medan vi snackade massor av skit! Perfekt fredag. Idag är det jobb till klockan två och sen stallet innan vi ska äta tacos och se eurovision ikväll! Riktigt mys-helg, sen efterlängtad ledighet på söndag till tisdag. Åh vad jag behöver detta för att bli av med min hemska förkylning.

"I feel like Taylor Swift has cast more awesome women in this single music video than most Hollywood directors do in their entire careers."

bandaids don't fix bullet holes | taylor swifts bad blood video, watch it here it's amazing.  

PITCH PERFECT 2

ronja ba "kolla josse, såhär ska man parkera. detta är en perfekt parkering!!" jaja rub it in my face att jag är sämst på att parkera
bioooo time !!
 bio-gänget
 
Såg Pitch Perfect, och den var lika bra som väntat! Åh vad jag älskar de hör filmerna. Ettan var ju dock bättre, lite mer lätt-tittad eftersom att det som vanligt är lite mer drama osv i tvåan. Men jag är väldigt nöjd, skrattade röven av mig flera gånger. Älskade ni ettan så är denna ett måste! Ni kommer inte att bli besvikna, tro mig! Nästa bio-film?? Poltergeist remaken kanske står på schemat. 

THE TEEN WOLF SEASON 5 TRAILER IS HERE

 
ok, så kanske längtar lite till den här säsongen ändå. har ju tyckt att det varit lite för mycket ett tag; för mycket
nya saker i varje, karaktärer som kommer och går men hoppas att jag blir positivt överraskad av den här säsongen.
Menar en av mina favorit-serier har redan svikit mig iår, don't make me more sad. Är ni taggade??

såklart hästen vet att du älskar den när du stoppar en bit metall i munnen och spänner åt.

"Men genom att rida utan bett på en häst betyder inte att du visar hästen att du älskar den. Hästen fattar inte genom att du sitter barbacka och utan något i munnen. Genom att gosa med en häst och ge den godis så fattar den det." - Skriver Sonny på sin blogg i ett inlägg om halsringar och att de är en stor risk. För det är då vad som heslt kan hända ute i naturen, eller hur? Visst kan man få problem med att om hästen plötsligt får panik att man kan få svårare att stanna. Men jag tänker också att om man rider ute i skogen på sin häst utan träns så borde man ha en viss känsla över att hästen litar på en och att man kanske känner av hästen tillräckligt. Självklart kan ju vad som helst hända, men inte är väl hästen oförmögen att bli rädd, hoppa ut i vägen, snubbla eller liknande med bett i munnen? 
 
Men nu nog om det, att bettet inte är en livlina utan en signal har jag snackat om i år och dar, HÄR kan ni läsa mer om det. Men nu vill jag ta och fokusera på just det sista citatet. Jag vill bara vända lite på det och se hur det låter, okej? "Hästen fattar att du älskar den när du rider på den. Den bryr sig inte om att du stoppar en metallbit i munnen du sedan drar i för att den vet att du bara gör så för att du älskar den. Hästen fattar att du älskar den när du kickar den över ett hinder fastän du inte vill ibland. Du brukar ju gosa med hästen när du smörjer in de små såren i mungiporna, så den vet att du älskar den." Hur låter det? Vet nu också att Sonny inte menade så men det är precis så jag läser det. Om vi älskar hästen så vill vi tro att den vet om det för att den får godis när vi ridit klart, även om hästen piskats runt en hoppbana på en dålig dag. 
 
Självklart älskar du inte hästen mer än någon annan bara för att du rider bettlöst, kärlek går ju inte att mäta på något sätt. Amigo förstår nog inte att jag älskar honom ens, även om jag gosar med honom och ger honom godis. Även om jag bara gosade och gav honom godis skulle han inte göra det. Han skulle bara bli glad av att se mig för att han vet att han nu ska få godis. Så nej, hästen fattar nog inte att ryttaren älskar den för att den inte har något i munnen - men jävlar vad jag tror att hästen uppskattar det. Hoppas jag inte kliver på alltförmånga tår när jag skriver att jag inte förstår hur folk fortfarande kan rida med bett. Jag riskerar hellre bettlöst i skogen än att veta att jag rider med en pistol mot huvudet på min bästa vän för att vara på säkraste sidan. För så skulle jag känna mig med ett bett i munnen, antingen lyder man eller så får man eventuella skador på tänder och blod i munnen. Ni som läser mig blogg vet ju att jag inte bryr mig om att folk rider med bett men fortfarande så tycker jag att det är väldigt hemskt - just av anledningen att jag själv aldrig i mitt liv skulle vilja ha det själv om jag var häst. Vill påpeka att inlägget bara baseras på Sonnys citat, är inget direkt inlägg mot honom eller hans blogg; bara en tankeställare. Dela gärna med er om egna tankar om ämnet! 
 
 

summer is coming

 
Hur ser dina planer för sommaren ut? 
Ska jobba massor. Men första månaden är fylld av studenter, festivaler och spanien!
 
Var kommer du vara i sommar? 
Hemma, Spanien, Norrköping, Stockholm och säkert nå mer festligt ställe
 
Kommer du att jobba eller ha semester? 
Båda blir det nog.
 
Vad ska du göra på midsommaren? 
Vara i spanien och njuta av värmen med fina vänner!
 
Vilken är din favoritdel av sommaren? 
Det blir ju lätt början av sommaren och ev slutet av sommaren eftersom att jag sen kommer jobba ihjäl mig resten av tiden haha.
 
Har du några sommar-måsten? 
Festivaler på sommaren är ett måste! vad skulle sommaren vara utan? Dessutom är grillkvällar, picknickar och turer till "stranden" ett måste.
 
Kommer du resa nånstans i sommar? 
Till Spanien har jag ju sagt. Har denna lista hakat upp sig eller??
 
Ska du åka på någon festival i sommar? 
Bråvalla, Summerburst och möjligen någon mer. 
 
Vilket är det bästa stället en varm sommardag? 
I skuggan med en bra bok eller i poolen med vänner och en drink i handen. 
 
Hur ser den perfekta sommarfukosten ut? 
Turskisk yoghurt med honung och jordgubbar!! DÖR VA GÖTT
 
Vad vill du helst grilla? 
Grillar det mesta men lax är alltid gott. Och hamburgare med bacon. Eller nej kycklingburgare med bacon. Eller nått gott kött.  Vafan jag grillar allt.
 
Vilka tre saker klarar du dig inte utan i sommar? 
Kameran, mina vänner, min ny inköpta flowercrown hehe 
 
Kommer du att göra något den här sommaren, som du inte gjort tidigare? 
Nja summerburst har jag inte varit på tidigare så det blir väl något nytt! 
 

i think i had the time of my life cause i woke up with my head in a vice tied real tight

-`'några ovisade bilder jag plåtade under valborg innan middagen'´-

d a g e n s

 
Bästa: Ska snart sova och se på serier. Lite sovmorgon imorgon, gråter av lycka.
Sämsta: Är sjuk och har varit uppe sedan halv 6 imorse. Livet är inte on point just nu alltså
Jobbigaste: Livet. Nej men pollen röjer ju som aldrig förr, mina ögon är helt röda och gör onte varje sekund dom är öppna.
Mat: Sushi, hallelujah vad gott.
Serie: iZombie är favoriten som går på onsdagar. 
Amigo: Önskar verkligen att jag orkade rida men är helt orklös och kroppen gör ont. Fuck livet. Stackars ponnyn har ju värlens värsta ägare just nu måste han ju tänka, har longerat tre dagar och sen har han vilat sedan i söndags. Hade hoppats kunna ta en promenad men det går bara inte. :))) Har bara tittat in och fixat och borstat på honom för att han är så lerig jämt haha. 
Outfit: Rosa tröja som skär sig mot mina pollen-röda ögon
Skämt: Min pappas plan hem imorgon blev inställt pga SAS strejken. Så den stackaren måste åka hem på lördag istället. De frågade om jag kunde hämta dem på kvällen men sa att jag inte kunde för att det var eurovision hahaha.

saker som provocerar mig.

Jag vill se mig själv som en väldigt rak och enkel person - blir sällan arg över småsaker, har lätt att umgås med personer med delade åsikter, är inte långsynt och är inte rädd för att säga vad jag tycker. Skulle jag snacka om någon så säger jag nästintill aldrig något jag inte skulle kunna säga till peronens ansikte. Dock väljer jag mina fighter noga, oftast väljer jag att vara tyst beroende på situation. Ibland säger jag något, ibland är det inte värt det och ibland smäller jag. Så fungerar jag. Mitt nyårslöfte iår var no more bullshit och det försöker jag hålla mig till så gott jag kan och har tagit bort flera människor i mitt liv sedan dess. Blir sällan arg och irriterad (eller okej, är alltid arg och irriterad haha men menar nu riktigt allvarligt arg eller irriterad haha) men är det några saker som drar ut djävulen i mig så är det följande:
 
- Folk som inte är raka. Lägger in fula kommentarer som bakvända komlimanger (aka "åh vad fint hår du har, mitt är ju så fult... alla gillar dig bättre" - detta är ingen komplimang det är ett bekräfta-mig rop), skriver pikar över sociala medier (är jag en hycklare för att jag nu skriver det på min blogg?? hoppas inte det)  eller när personer man vet är irriterad på en bara slår av och är "supersnälla" och ba "va vad har jag gjort". Är jag arg på någon vill jag slippa den personen i någon dag och sen kan jag släppa det beroende på situation. Folk som inte släpper det och istället blir passivt aggressiva och går in i bff-mode dagen efter eller som kan slå av mitt i fighten och låtsas som inget hänt men vara arg i flera månader till får mig att bli galen. Har du ett problem vill jag att du tar upp det med mig, inte med twitter. 
 
- Folk som bara är tappade. Det spelar ingen roll för mig hur många gånger du inte är rasist om du fortsätter kläcka ur dig ordet "svartskalle" eller säger att alla muslimer är terrorister. Det spelar ingen jävla roll hur många gånger du säger att "jag har inga problem med homosexuella" men sedan fortsätter meningen med "men måste de visa det hela tiden??". Det kokar i mig. Tack och Hej, du har just förlorat all min respekt och jag hoppas jag aldrig ser dig eller din trångsynta, vidriga människorsyn igen.
 
- Killar med taskig kvinnosyn. Jag kan ta ett skämt om att jag borde stå i köket och göra mackor av mina kompisar. Det kan jag. Men är du inte min vän - din macka kommer antagligen komma tillbaka med en påse råttgift. Behandlar du mina vänner dåligt på krogen? Jag kommer att skrika på dig eventuellt inte backa för en fight. Finner inga ord för hur många äckliga män man träffat på krogen, på jobben eller i allmänhet. Vidrigt är ordet och finns inget jag blir så arg över som vita kränkta män. Aka "stackar mig som är vit, priviligerad, tjänar mer än alla er kvinnor tillsammans för samma jävla jobb och får mitt ego krossat varje gång nån tjej säger att våldtäkt är dåligt". Nej föressten, hatar alla som hjälper till att förtrycka och minimalisera tjejer, för det är faktiskt något vi gör lika bra själva också. 
 
- Trånsynta hästmänniskor. Behöver kanske inte säga mer?? Hästmänniskor som inte kan se mer än vad deras egen hästshals räcker. Ens egna sätt är det enda rätta, allt inom ens gren är fläckfritt och allt som kritiseras besvaras genom att skylla ifrån sig på någon annan. Hästmänniskor som fortfarande säger att hästar älskar bett och att bett är ofarliga, hästmänniskor som tycker att ju mer hästen bråkar desto svårare ser den ut och desto bättre måste ju jag vara och hästmänniskor som inte kan erkänna sina misstag. Låter bekant?
 
 

gotta escape my own head and breathe and get out of my way.

-`' fler skiv-bilder'´-

tips på studentpresenter!

REMEMBER THIS? - FREE SPIRIT - CATS - HAPPY BIRTHDAY - EMOJIBOMBS
 
Dessa engångskameror från urban outfitter är episka! Finns några olika designer, själv gillar jag "remember this" och "free spirit" bäst. De olika modellerna lämnar "ramar", mönster och text på bilderna som man först ser efteråt vilken som fick vilken, hur kul?? Fick ju remember this versionen av mina vänner när jag fyllde år, ska användas flitigt på bråvalla i sommar! Kamerorna kan ju vara en perfekt present till någon som tar studenten och gillar att fotografera! Engångskamera som är tålig, perfekt för flaket och minnen som alltid kommer kommas ihåg! Tycker annars att det är svårt med studentpresenter, jag menar en flaska champagne är väl ändå lite väl mainstream haha??

i can't stand myself sometimes, i can barely stand on my own two feet without sympathy from everyone i know.

 
Bjuder på några destiel gifs en regnig dag som denna. En riktig skit-dag. Det regnar, och även fast det regnar är det pollen överallt, jag är förkyld och min hals dödar mig långsamt. Skulle rida ut en sväng med Andrea efter jobbet men dels så regnar det. Dels så har jag feber. Fy fan vilken skit-dag. Ska sova nu men en kopp te (ew gillar inte ens te men har tagit slut på all hounung, all citron och all ingefära. fuck). Vill gråta varje gång det slår mig att jag ska upp klockan 6 imorgon för att jobba. Gråter nu när jag skriver det faktiskt. Aja, ska vi se något positivt med denna dag?? Läste ut näst sista house of night boken och är inte särskilt hes längre. Tappade rösten helt och fick tillbaka den dagen efter hur bra är jag?? Vill ni höra mina bästa fem tips för att bota heshet?? Antagligen inte men här är den iallafall:
 
1. Drick varmt vatten med honung, ingefära och citron. Drick det jämt. Drick tills det är varmt vatten med ingefära, citron och honung som rinner i dina ådror.
2. Tugga turkisk peppar och låt det rinna ner i halsen. Damn att det faktiskt funkade?? U go sience.
3. Gurgla saltvatten. Ofta.
4. Ha en halsduk på dig 24/7 för att hålla halsen varm. 
5. Prata inte. Hosta inte. Harkla dig inte. Just don't.

humor-serier på 20 minuter - part 3

 
Awkward
Jenna får hem ett brev med saker hon måste förbättra hos sig själv, samma dag råkra hon ut för en olycka som sedan kommer ses som ett självmordsförsök. Jenna som alltid varit en nobody i skolan drar nu till sig all uppmärksamhet med sitt stora gips för hennes arm och ryktet som "the suicide girl". Jenna försöker sen få ordning på sitt nya liv samtidigt som hon försöker fånga in den populära killen Matty Mckibben - som har fattat tycke för henne men inte kan visa det in public. Sen blir allt, tja, awkward. Så bra serie, så härlig humor, så härliga karaktärer och så awkward. WATCH IT HERE
 
 
Faking it
De två bästa vännerna Karma & Amy blir misstagna för ett lesbiskt par på en fest vilket drar till dem all uppmärksamhet från hela skolan. Sedan för att fortsätta vara i spotlighten så fortsätter lögnen och snart är de skolans populäraste par. Men snart så börjar Amy undra om allt verkligen är på låtsas? Underbara karaktärer, annorlunda plot och helt klart sevärd serie! WATCH IT HERE

Vad bettlöst gjort för oss

Amigo har blivit mycket mer säker i sigsjälv och vågar ta för sig i ridingen.
Amigo har fått tillbaka glädjen i ridingen; rida ut, hoppa och till och med "dressyr" är roligt.
Amigo har blivit mycket finare i kroppen då han nu går i en finare och hälsosammare form. 
Amigo har kunnat utveckla sin personlighet och nyfikenhet.
Amigo blir mindre stressad för att han inte förstår/vill.
Jag behöver aldrig vara rädd att rycka honom i munnen och han skulle hoppa till när vi är ute och rider.
Jag har lärt mig släppa kontrollen lite och låta honom ta över. 
Jag känner mig lugnare och inte lika stressad över att han inte går i korrekt form.
Vi har blivit mer som ett team, det är inte bara jag som sitter och säger åt honom hur vi ska göra.
Vi har båda blivit mycket gladare. 
 
Från att inte kunna lämna stallplanen galopperar vi nu ute utan träns. Från att inte kunna galoppera på böjt spår utan att snubbla kan vi nu göra 10 metersvolter i galopp utan träns. Från att gå omkull på 30 centimer kan vi nu hoppa banor på 80 centimeter i halsring. Från att sitta och skänkla hela uteritten så måste jag nästan hålla honom nu. Från att inte kunna ha ett ordentligt pass på banan utan att vilja gråta för att inget faller på plats kan jag nu hoppa runt utan sadel eller träns och rida runt jättenöjd och utan ångest. Från att vilja gråta för att han stannar på hinder efter hinder och har en ridlärare som jagar oss med spö kan jag nu bara skratta bort ett stopp göra en volt och köra om. Jag mår bättre, känner mindre stress och kan fokusera på glädjen i sporten. Amigo har fått tillbaka sigsjälv efter att ha varit uttryckslös, orklös och inte velat göra någonting. Nu är det full fart i skogen, han suger tag i hinder och bara väntar på nästa uppgift under ett bra pass på banan. Han är en helt annan häst helt enkelt.
 
 

cause I am born and bred to be some kind of ordinary freak;

 
Åhh lite fina människor från Grillska-skivan igår! Var ju fortfarande dålig i halsen (still am) så körde (vilket visade sig vara tur då min syster som permiärade ute glömde sitt legg hemma) (amatör) eftersom att jag sen skulle upp och jobba. Deras tema var "what happens in vegas" så bestämde mig för att vara nått pimp/thug liknande med egengjord sidecut och lite gnuggis-tatueringar. Dansade lite och catchade up med massor av människor jag saknat! Min long lost sister Amanda var på plats vilket var såå kul eftersom att vi inte träffas lika ofta nu när hon pluggar i stockholm, Henrik som gick i min klass första året på gymnasiet men efter ett år i USA nu går i mediaklassen som tar studenten iår (och som jag inte kände igen då han var utklädd till tjej?? HUR SJUKT, flawless var han iallafall haha!) och resten av smes12-orna samt Rasmus (från min fd. klass) och hans tjej Karin! Sen vår fd. mentor Björn som också var där! Såå nostalgisk och superrolig kväll, sen jobb idag och nu ska jag lägga mig till game of thrones så att jag piggnar på mig till jobbet imorgon. Nattis!

feels so good to get back to me, rid myself of this misery

 
Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är duktig på att fotografera tror jag! 
 
Vad skrattade du åt senast?
Är på jobbet när jag skriver detta. Mina ögon dör pågrund av pollen, jag är svintrött och kommer vara hemma efter klockan sex, jag skrattar åt mitt miserabla liv just nu haha.
 
Om du kunde gå i pension imorgon, vad skulle du göra då?
Festa non-stop och se serier hela nätterna pga no work in the morning.
 
Om du kunde byta namn för en dag, vad skulle du byta till?
Ashley tror jag!
 
Vad står det i ditt senast mottagna sms?
Pappa som skickar en "good deal" kod som ger mig gratis sushi-lunch!
 
När du var liten, samlade du på någonting?
Klistermärken och pokemon kort. Best thing ever - pokemon klistermärken.
 
Vilket TV-program skulle du vara med i om du fick välja helt fritt?
Paradise Hotel. Skulle fucka up allt.
 
Vad är det viktigaste som dina föräldrar lärt dig?
Köra bil tror jag! Vi satt och räknade saker mina föräldrar inte lärt mig när vi var i amsterdam, typ som att använda kniv, hålla pennan ordentligt och sätta upp håret ordentligt i en handduk - det sistnämnda lärde Filip mig förra året hahahaha.
 
Hur ser den perfekta familjen ut enligt dig?
Mitchell, Cam och Lily i modern family hahahhhahah
 
Vilket är ditt favoritord?
Fuck. Vet inte om det är mitt favorit-ord men är nog det jag använder mest haha. Mat är också ett väldigt fint ord, lika så mozzarellasticks.
 
Det roligaste som hände dig under gymnasiet?
Hände bara roliga saker under gymnasiet! Kan omöjligt säga det roligaste. Kanske snöstormen som fick oss alla fast i skolan så sen när läraren kommer tillbaka från krismötet sitter halva klassen på golvet runt en tändare och låtsas frysa. "MEN SKÄRP ER!!!" - att vi överdrev till max och Björn tröttnade hände minst en gång i veckan. 
 
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig?
Gör folk säkert, men det kan de väl få göra om de så vill. är inte riktigt mycket för att bry mig!
 
Om du läser bästavän, vem tänker du på då?
Mitt squad #1 aka ft f6, thorins å gåvan. 
 
Bloggen, Twitter eller Instagram?
Måste nog säga bloggen, sen instagram och sen twitter. Var det tvungna att ha alla mina favorit-medier??
 
Äger du några band t-shirts?
Äger en you me at six tröja faktiskt! Okej jag äger flera hahaha.
 
Har du gråtit offentligt någon gång?
Räknas gången jag var magsjuk och la en pizza på stora torget i uppsala under lunchtid. Antar att jag grät lite då pga shit va pin och äckligt.
 
Vi låtsas att du fyller år imorgon. Vad är den perfekta presenten?
Alltså en påse chips och en skål med dipp låter inte helt fel. Är väldigt lättnöjd haha men annars skulle ett nytt zoomobjektiv passa perfekt
 

fun facts

Visste ni att jag inte kan linda benen?? Det är alltid min fotograf som gör det när det är dags för fotografering. Är helt värdelös men försöker lära mig, har ju så mycket fina lindor. Men efterson att min fotograf oftast är bättre så får dom göra det haha! Är ju så snyggt med lindor - när någon annan än jag gör det heh..
 
Amigo aldrig har benskydd i vanliga fall? Eftersom att jag är en riktigt prylnörd så måste jag ju använda alla mina prylar - vilket blir när kameran är framme såklart! Har bara skydd för att det ska vara snyggt. Om jag hoppar kan jag slänga på ett par men vanligtvis så brukar jag inte tänka att jag ska hoppa innan, det bara blir så om det står hinder framme. Har aldrig när jag rider ut eller annars, skönt med så lite som möjligt haha! (*host* lat *host*)
 
På tal om hoppning så är det helt klart det bästa Amigo vet! Ibland när Fanny lämnat hinder framme men jag bara tänkt rida lite "dressyr" och Amigo inte går fram så hoppar jag alltid ett litet hinder några gången sen jäklar är han igång! Helst mellanstora hinder, lätt att dra över och gärna med lite bocksprång! Högre hinder är också roligt - men jobbigt. När vi löshoppar behöver man inte ens "jaga" honom, man gör en halv liten bana sen släpper man bara in honom haha. Kommer ihåg sommaren då hoppade man nästa något hinder varje pass för att han drog mot dem, så kul att han blivit så hoppglad!
 
sommaren 2012.

drink up tonight I’m on a mission to get you outta my system.

 
Lite mobil-bilder från de senaste dagarna. Rave, födelsedagsmiddag för Frida & Amigo. Fan vilket pissväder vi har idag, regn non-stop. Halsen är mycket bättre iallafall, lite hes fortfarande. Ursh, så värdelöst att typ vara frisk men inte kunna prata?? Hade nästans känts mer okej om jag varit döds-sjuk haha. Hur som så tog jag sovmorgon idag och har sen varit i stallet. Skulle rida på banan men Amigo var jättekonstig. När jag skulle sitta upp så reste han sig rakt upp och backade bort, inte alls hotfullt eller menat mot mig men han gjorde det flera gånger. Longerade istället och kände på ryggen sen. Han reagerade lite så vet inte om det var för att han stått ute i regnet och blåsten utan täcke eller om det är något annat. Masserade in med linement och slängde på ett täcka, hoppas att han är bättre imorgon. 

-`'don't wait for the world to be redy'´-

 
Joey Graceffas musik-video som han droppade idag?? OMG?? So proud.
#International Day Against Homophobia/Biphobia & Transphobia

extra instagram konto!

 
@ AMIGOJOSSAN - ett extra instagramkonto som kommer fokusera på Amigo!
Behind the scenes, filmer och extra Amigo. -`'Hoppas ni alla vill följa'´-

scream queens

 
Okej så Scream Queens trailer är släppt! Bad ass quality trailer men damn this looks good! Horror/Comedy med bland annat Emma Roberts, Ariana Grande, Nick Jonas och Lea Michelle från glee. Permiärdatum har fortfarande inte släppts men detta är helt klart något jag kommer följa i höst! Glee möter american horror story - drömmen.

i'm okay with the fact that the girls don't lose their shit when they look at me


i confess, i'm a mess. i'm perfectly dysfunctional but I don't give a damn

 
Igår firade vi Frida med middag hemma hos mig med några favoriter. Har ju varit sjuk så hade galet ont i halsen och hes röst hela dagen, inte jättekul när man jobbar som säljare haha. Kände mig inte jättepigg igår och fick feber under kvällen och idag vaknade jag upp utan röst. Allvarligt, kan knappt prata alls och inget hjälper det minsta. Vet ni hur mycket hounugnsvatten jag druckit under dessa dagar??? Hur som så kunde jag inte jobba idag, känns omöjligt när jag antingen inte låter alls eller som en 15 årig pojke som kommit in i puberteten. Lika bra kanske när jag ändå fortfarande är sjuk så kommer ta det lugnt och kurera mig hela dagen. Blir chill, har varit ett par intensiva veckor och sommaren har inte ens börjat. herrgud. 

glada ponnysar

dom här mupparna när jag släppte ut dem imorse ... 

EAT SLEEP RAVE REPET

 
Igår var det rave!! Så vi packade ner raviga kläder, glowpaint och gott humör (haha var ju inte alls megasjuk och knaprat hälften av tabletterna mot förkylning vi har). Sedan målade vi oss, käkade pizza och sen drog vi iväg! Dansade massor, skrattade, glowade och fick tillbaka mitt halsont. Åkte hem och rullade hem och ner i min säng närmare fem på morgonen. Och sen vare upp klockan åtta för att släppa ut hästarna. Vet ni hur mycket jag fick sova?? Laddade mobilen direkt när jag kom hem och den hade laddad 57%. 57% !!!!! FATTAR NI HUR LITE JAG SOVIT mvh stackars sjuka och trötta Josäfin som är på jobbet nu med golvpaint på händerna och skulle behöva sova.

sommarens serie-datum.

Pretty Little Liars: 2 juni 
The Fosters: 8 juni
Orange is the new Black: 12 juni
Mistresses: 18 juni
Teen Wolf: 29 juni
Scream: 30 juni
Awkward: 31 augusti
Faking it: 31 augusti

but we can let it take us down this road, where all our colors run together.


here's to the rest of us; to all the ones that never felt they were good enough.

 
Vidrigt vad sjuk jag blev efter jobbet igår. Feber, ont i halsen och ont i kroppen - så trevligt att jag denna vecka jobbar fredag och lördag, ska på två skivor och sen jobbar hela nästa veckan. Pepp på livet, verkligen. Nej men ska pallra mig upp till stallet nu efter en dag med serier i sängen. Somnade tidigt igår med en skål popcorn och agents of shield finalen och sov hela natten så är inte så trött dock. Skönt det, är ju rave-skiva i stockholm ikväll, så knaprar piller och dricker honungs vatten som en galning. Äh, kul som fan ska det bli! Även om jag ska upp och släppa ut hästarna tidigt och sen åka till jobbet ... 

vlog; THE STORY OF AMSTERDAM

ny vlog!! room tour, primark haul och allmänt runt i amsterdam. sry för att vara värsta rese-vloggaren ever btw hahah. stay in school, don't do drugs and enjoy!! 

watching the roads turning into white roses.

regnat hela dagen. ska se på serier och äta popcorn, over and out!

i know it gets hard for you to stay, but do you really want to throw it all away?

middag första kvällen. pasta och pizza plus några drinkar på det! 

serier just nu

Måndag: Jane the Virgin, The Returned
Tisdag: 
Onsdag: iZombie, Agents of Shield, New Girl, The Flash
Torsdag: Arrow, Modern Family, Supernatural, Big Bang Theory
Fredag: Vampire Diaries
Lördag: Grimm
Söndag: Orphan Black
 

our dreams will follow us back to when nothing was broken

 
Åh, vet inte vart jag ska börja redigera bilder ens! Har inte ens jättemånga haha. Här har ni en blandad hög sålänge. Tog sovmorgon idag och sov non-stop till klockan elva. Sen har jag lunchat och handlat med mormor samt varit i stallet en sväng och pussat på ponnyn. Ska se ikapp lite serier och kanske redigera lite mer. Är ni sugna på amerdam vlog förresten?? Kanske kan få den klar till imorgon, hmmm ;)

FAKING IT AND SCREAM

 
 
Till alla som frågat: Faking It startar igen 31 augusti och MTV har en ny serie SCREAM som startar 30 juni. Can't wait for summer. 

amsterdam recap

kom till hotellet och ser att vi inte har någon dörr in till duschen. vi hade istället ett drapperi av kedjor, the privacy!!
hahahah. sen käkade vi paste och vi på en mysig uteservering. mys. 
 
två mys-fulla tjejer som käkar chips i antonios säng när han och felix kollar in om klubben är bra & en liten selfie på mig som köpt en flowercrown
 
solnedgång och mina fynd från primark som inkluderade got tröja, skor, bikinis(!!) och ny plånbok. (och massa annat obvi)
 
felix är redo för fest och sen käkade vi frulle på takterassen
 
söndagens enda mål - frukost och en voffla med choklad och jordgubbar.
att jag och anti beställde pizza och mozzarellasticks klockan tre på natten räknas inte, var ju faktikt måndag.
 
bastade och badade tunna på taket! 
 
en douche och ett gulligt hus
 
var och käkade stakehouse - beställde grillad lax, frida kyckling och grabbarna beställde ribs - hur gott som helst! fortfarande mätt haha
 
två snygga babes och en frukostpannkaka som avnjöts i redlight district haha
 
when the squad is on point.

humor-serier på 20 minuter - part 2

 
The Big Bang Theory
Sheldon & Lennart är två vetenskapsmän som en dag får en ny granne tvärsöver korridoren - Penny som är en snygg ung tjej som försöker få igång en skådespelarkarriär. Lennart blir genast kär i henne, vilket hans vänner Rajesh & Howard också gör. Penny är cool, självsäker och vet precis vad som är inne medan killarna är lite nördiga och awkward, kulturkrocken är underbar! Sheldon är en av de mest ikoniska karaktärerna någonsin, Penny är episk och den nördiga humorn faller mig precis i smaken - dessutom blir serien bara bättre och bättre med tiden! WACH IT HERE
 
 
Modern Family
Handlar om en stor familj i dagens samhälle! Claire & Phil Dunphys familj, Claires bror Mitchell Pritchett & hans partner Cams familj och hennes pappas familj Jay Pritchetts familj. Den här serien var min räddning under sommaren 2013 (då jag var sängliggande) och jag såg säsong på säsong! Så bra serie med vanliga typiska problem och alla karaktärerna är underbara. Klart en av mina favorit-serier. WATCH IT HERE

the magic number five.

5 viktiga ting på frukostbordet
(alltså äter typ bara hårdmackor eller toast till frukost annars brukar jag äta lunch när jag vaknar haha)
Pannkakor
Färst frukt & bär
Ägg & bacon
Smoothie
Mimosas haha ;)
 
5 drycker jag helst dricker
Vatten
Tranbärsjuice
Mojitos
Cider
Daiquiris
 
5 människor jag ser upp till eller beundrar
Norah Kohle
är en person vars hästhantering inspirerar mig enormt mycket!
Hayley Williams från Paramore är en sådan färgstark och fin person!
Bruce Jenner som kom ut som transexuell här för någon vecka sedan vill jag uppmärksamma! u go glen coco!
Tyler Oakly är en person som inspirerar mycket, han har gjort så mycket fint för den här världen.
Sen beundrar jag så gott som alla min vänner på olika sätt eftersom att de alla är så jäkla bra!
 
5 platser jag vill besöka i framtiden
New York
Nya Zeeland
Tokyo
Galapagos öarna
Madagaskar 
 
 
 
5 favoriter i godispåsen
Mjuka döskallar
Frukt/lakrits gitarrer
Hallonstångsbitar
Melonremmar
Lakritsnappar
 
5 saker jag ser fram emot just nu
Amsterdam nu på fredag!! 
Alla skivor som börjar nu i Maj!
Spanien över midsommar som äntligen blivit bokat!
Summerburst & Bråvalla festivalerna såklart!
Och sen sommaren såklart! Har så mycket roliga planer.
 
5 serier jag har sett
Gossip Girl
Desperate Housewives
In the Flesh
Heroes
Supernatural
 
5 bra saker med denna årstid
Sommaren är snart här
Studentskivor!!
Uteserveringarna öppnar
De säljer glass igen
Det är ljust på kvällarna när man är i stallet
 
snodd härifrån.

i'll be the boy with the silver lining, you'll be the girl with the cinderblock garden


Ridskolor.

Fick massor av respons på mitt inlägg om att Amigo aldrig skulle bli ridskolehäst. Både positiva och negativa. Tänkte innan att "nej nu måste jag förklara mer så ingen missförstår" men sen orkade jag bara inte. Folk kommer vilja missförstå iallafall. Ridskolor verkar vara ett sådant känsligt ämne, för om jag kritiserar då är ju jag en bortskämd privatryttare med alla pengar i världen som tycker att man ska vara världsbäst direkt. Eller hur? För tycker jag att nybörjare rycker hästarna i munnen så får jag kommentarerna "att alla har vi varit nybörjare" och skriver jag att alla hästarna på ridskolan inte ser glada ut så får man "inte alla privathästar är glada heller". Sen att inlägget handlade om att MIN häst aldrig ska få hamna på ridskola det virder man ju gärna om till det ovan. 
 
Men för att återgå till ämnet så har jag aldrig påstått att man inte får vara nybörjare. Är ju svårt att inte vara det. Självklart går ju kritiken till ridläraren som tycker att det är viktigare att barnen lär sig rida snett igenom eller galoppera innan de kan rida lätt än att lära dem ta fina tygeltag och hitta sin inre balans. Det ska vara så bråttom att lära sig allt att man inte gör det rätt från början. Och dessutom kan jag inte för mitt liv förstå varför man ska ha bett på knatte-lektionerna? Mildaste möjliga för att bespara hästens mun borde ju vara prioritering nummer ett när man vet att 90% av gruppen inte kan rida lätt utan att ta stöd i tyglarna? Sedan så påstår man ju tydligen att ingen kan rida på ridskolan när jag skrev att min häst aldrig skulle hamna där. "Vi får inte glömma bort de duktiga ryttarna nu" - jo fast mitt inlägg har inget med de duktiga ryttarna att göra. Tror till och med att jag skrev att det för mig skulle vara lika hemskt att ha någon hoppa upp och rida dressyr på honom? 
 
Min erfarenhet av ridskolor skiljer sig ju såklart från alla andras. Min erfarenhet är hästar som tvingas att hoppa om och om igen för att de ska lära sig att inte stanna. Hästar som går lektion även om de är halta, en gång när jag var liten började hästen jag red blöda näsblod och ridläraren sa att "äh det är lugnt har brukar göra det" medan 10åriga Josäfin hoppade av och gick in i stallet. Shettisar på knatte-lektionerna med pessoa i munnen som gapar vid varje steg när det kommer ett nytt ryck pågrund av att tjejen håller balansen i tyglarna när hon rider lätt. Hästar som inte har minsta livsgnista och därför är "lat och seg" vilket ridläraren löser med att jaga hästen med en longerpiska, eventuellt sparka lite sand mot den. Hästar som är gamla och borde gå i pension men som hålls kvar på grund av att de är så snälla och lugna att ha med i nybörjargrupperna, men själklart måste han dra sitt strå till stacken och vara med på de andra lektionerna också. Vet såklart att alla ridskolor inte är såhär, men överlag finns så mycket respektlös hästhantering. Ursh och fy fan, vad jag är glad att jag är därifrån.
 
Amigo kommer aldrig hamna på ridskola och jag kommer aldrig hamna där igen. Det bästa med att ha egen är 1, att kunna säga min egna häst och 2, att kunna bestämma allt själv. Vet inte hur ofta jag får kommentarer på tjejer som vill testa på bettlöst men kan inte för att hon rider på ridskola. Där bestämmer ju ridlärarna allt även om de inte känner hästen bäst och det är jag så glad att slippa. Ingen kan tvinga Amigo att han ska gå dressyr, hoppa när han har en dålig dag eller att han ska ha ett pelham i käften när han är jobbig att rida ut på. Inga jävla genvägar (vilket ridskolor ofta är experter på då alla genvägar tjänar in pengar). Självklart behövs ridskolor, men det behövs också mer respekt för hästarna och utlärning av en bättre hästhållning. Blev glad när jag fick höra kommentarer av hästar som fick gå i små grupper och lösdrift när de inte gick lektioner. Det är bra härligt att bli motbevisad ibland.
 

please come around and get, get me out of here, just take me far away,

-`' första hopp-passet våren 2014 '´-

shopping för fulla muggar


hjälp till och ge tips!


 
Får alltid kommentarer om att jag ska filma mer videos med Amigo, har ni några tips på vad ni vill se?
Allt från sketcher, videos och utmaningar - allt är välkomna, bara kommentera och tipsa på så blir jag glad! 

another night I'm out here wasted, another night you've gotta take my call.

 

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp:

(ok inte för att det bara är mitt kylskåp men haha)
- Vatten!! Klarar inte av att dricka vårt äckliga kranvatten om det inteär iskallt så har alltid en flaska i kylen.
- Mjölk finns nog alltid där
- 100 gräddfil för att vår familj lever på dipp (sen är alltid häften utgångna också såklart)
- Mörk fin-choklad (för vi får alltid det men ingen tycker om det så det bara ligger kvar)
- Sen är det tomt för nån glömde handla eller så åt någon upp allt

 

Fyra saker du inte kan vara utan:

- Min mobil haha
- Kameran måste vara med, får panik om jag glömmer den.
- Plånbok, vet aldrig när man måste akut-köpa chips
- Min familj & mina vänner!

 

Tre saker du inte kan äta:
- Pyttipanna (aka spytt-i-panna)
- Äter köttfärs men inte fan är det gott, bara med extra taco-krydda
- Äter det mesta faktiskt, är alltid hungrig så bara att leva med det haha.

 

Två saker som gör dig glad:
- Nya avsnitt av mina favorit-serier
- Resor med fina vänner!

 

En sak du oftast gör flera gånger i veckan:

- Festar. Hahaha skulle vara ett skämt men det är så illa att det är sant. Men man är inte alkoholist om man är många, då äre en fest.

 


hälsningar från dubbelsängen

ni följer oss via instagram, twitter och snapchat - jossanamigo på allt 

bloggar som faller mig i smaken.

- Mycket bilder, gärna med alternativa och annorlunda redigeringar! 
- Personlighet, älskar att läsa om personer som verkligen delar med sig av sin personlighet i bloggen.
- Design och uppbyggnad, har svårt för bloggar som har röiga och oestetiska inlägg (media-skadad haha)
- Texter, hellre bilder från dagen än en jättelång text där du berättar om vad du gjorde på varje lektion i skolan!
- Åsikter och Tanker, alltid spännande att läsa. Brukar dock såklart fastna mer för bloggar med samma värderingar som jag.
- Kreativt, fulkomligt älskar kreativa bloggar som alltid kommer med någon nytänkade och roligt.
 
Faktiskt så läser jag inte många bloggar. Har ett fåtal jag följer (ni ser dem i min länk-lista) men har kanske runt 10 stycken jag kollar in varje dag. Har även svårt för de flesta storbloggare och kan komma på mig ibland att sitta och läsa deras bloggar när jag inte har något att göra för att jag vill veta vad folk tycker är intressant med dessa personer haha. Dock är jag dålig på att börja följa nya, hittar ibland bloggar och total-diggar men så glömmer jag spara ner adressen! Vad tycker ni är viktigt hos bloggar ni läser??
 
 
ämnen jag tycker om att läsa om är hästar, fotografering, resor, tv-serier, film & allmänna humorbloggar.

finding the gold in our darkest moments.


AmsterDAYUM

 
 
Då bär det av till Amsterdam!! Kommer hem på måndag med förhoppningsvis massor av bilder och filmer och kläder och förhoppningsvis alla mina vänner. Haha. Vi sitter själva och bettar på vem som ska försvinna. Eller nej vi alla vet att det kommer vara Antionio. Hur som, förhoppningsvis ska jag kunna updatera er lite om vi hittar wifi men annars har jag jobbat röven av mig på tidsinställda inlägg så hoppas ni ska klara er ändå haha! Vi ses, önska oss trevlig resa och lycka till!! MvH Josäfin, Frida, Felix & Antonio.

vlog; lite mögel har väl ingen dött av??

ny vlog! skulle göra en recap men snackar massor av skit, enjoy!!

let's take the worst and make it better, let's take this mess and make a home


två favorit bloggar

 
http://leggohouse.blogg.se/
 
Gabbie & Sharon har jag inte läst jättelänge men jäklar vilken kreativ och rolig blogg! Jätte mycket fina bilder med kreativa redigeringar och massor av häst såklart eftersom att de båda har en ponny de delar på. Deras header och design är en av mina absoluta favoriter, så kreativ, personlig och rolig! Vill ni ha massor av fina och annorlunda häst-bilder måste ni klicka in på den här bloggen! 
 
 
http://idanilssonphoto.se/
 
Ida är en otroligt underbar tjej, har samma häst-tänk som mig och är en gudinna med kameran och photoshop! Helt klart en superbra blogg som ni alla måste kolla in! Hon gillar att titta på serier, rider runt barbacka med repgrimma i skogen och fotografera och göra annat kreativt! Massor med bra tips, inlägg och bilder i massor! Blommor, matbilder och såklart massor av hästar! Kolla in den här bloggen nuuuu! 

we can't run from fate, but we can let it take us down

foto; mamma.

and I know, that you'll be there to catch me if I stumble down this road.

 
Hihi nya bilder!! Var fan länge sedan. Red lite på vägen (för att få med den fina solen) men Amigo var inte jättefräsh. Han är inte halt men han känns inte helt hundra. Eller så är han en dramaqueen som vanligt och bara tycker att det är tråkigt för påväg hem till stallet då jäklar var han fräshare än jordgubbar med vaniljglass. Aja, trodde inte att vi skulle få jättemycket bra bilder; dåligt objektiv och inte jättepigg häst brukar ju vara en dålig combo. Men blev många bra! Bara dålig kvalité eftersom att jag inte har ett nytt objektiv än. Måste skaffa ett asap. Nu ska jag sova och se izombie. Inte i den ordningen.

wide awake, my mistake so predictable. you were fake, I was great nothing personal

-`' filips skiva igår '´-
 
Åhh kan det bli fredag eller?? Amsterdam jag välkomna dig med öppna armar och det bästa är att jag inte är i landet så ingen kan be mig jobba mer. Fick ju jobba hela dagen igår fast jag skulle vara ledig och imorgon hade jag sovmorgon men inte längre. Kommer bli utbränd. Har ju så mycket att förbereda. Har iallafall fixat de mesta tidsinställda inläggen (eftersom att jag inte vet hur mycket wifi vi kommer att ha). Filmade precis en vlog också som troligen kommer upp på fredag! Nu drar jag strax iväg till stallet, förhoppningsvis kommer jag hem med nya bilder också!

en skitmorgon med gratis macka

Okej, så jag försov mig idag. Jag försover mig aldrig. Somnade om medan jag satt och kollade instagram?! Vaknade tio minuter innan jag skulle behöva gå så han inte äta frukost, är svinigt jävla trött och dessutom så regnar det. Vilken jävla skitmorgon. Sov bussen in och räknar ner timmarna tills jag sluta och kan dra hem och sova. Måste dock berätta sjukaste som hände nyss - Postkillen kom med en macka till mig! Känns kanske helt random men han har retat mig varje gång han varit här för att jag missade att släppa in honom för några veckor sen; för att jag käkade frukost-fika. Han ringde inte på dörren utan stod bara utanför och vinkade medan jag satt och käkade på min macka så när jag väl ser honom står han och asgarvar och sedan dess har jag fått höra mack-skämt och blivit kallad för mack-tjejen. "Jaha, idag satt du inte och gluffsade i dig en mackjävel iallafall" så jag brukar skojja tillbaka om att man måste gluffsa i sig först annars tar de andra allt bröd eller att jag inte vågar äta innan posten kommit längre. Tror ni inte han tagit med en macka idag och ba "Här har du en macka att gluffsa på" medan han asgarvar. Hur perfekt en dag som denna?? Fan vilken eldsjäl, förlåter honom för alla gånger han retat mig och tar bort honom från min mortal enemy-lista haha.

i am left standing on the edge, wondering why we fall so hard.


is this the end of us or just the means to start again?

 
Titta vad grönt det blivit!! Blir så glad, snart är sommaren här! Blev tyvärr ingen riding idag, blev tvungen att jobba hela dagen. Ikväll är det ännu ett vår/sommar tecken på väg: första studentskivan ikväll! Ska inte ta studenten själv (såklart haha) men har vänner som tar det! Så därför tänker jag gå på skivor iallafall. Plus att fest mitt i veckan, why the hell not?? MvH akoholisten Josäfin haha. Får se vad som händer imorgon, jobbar hela dagen och lär vara svintrött. Förhoppningsvis får Amigo gå imorgon iallafall, med mig eller med mamma. Nu ska jag iväg snart så vi ses imorgon!

är det inte jobbigt att skylla ifrån sig och vilja missförstå allt?

Linn skrev ett inlägg om galoppsporten i USA och att hon inte gillar när folk bara vill tjäna pengar på hästarna och inte bryr sig om dem. Jag tyckte inlägget var jätte tydligt och hon påpekade bra saker - hur sjukt det är att galopphästar dör under träning och lopp varje år, hur skevt det är att vissa folk bara bryr sig om hästarna när de drar in pengar och att det ens kan finnas att folk kommer för att se och satsa pengar på något som är så skadligt för hästar. Håller med om precis allt hon skrivit i inlägget, men på ett ställe skrev hon om att hon ogillar folk som inte har någon vettig tanke om hästar kommer för att satsa pengar på dem och hade där också nämnt travsport. Då jävlar var det kokta fläsket stekt. En mening som innehöll ordet trav (då angående att randoms satsar pengar på hästar) och resten av inlägget om galopp och hästar som DÖR NÄR DET SPRINGER FÖR ATT VI SKA KUNNA VINNA PENGAR?? Ändå handlar hälften av kommentarera om att travsporten inte är dålig. För era egon är ju mer viktiga än hästar som dör mitt i ett lopp för att de pressas fö hårt.
 
Finner det kul att Linn även skrivit att hon inte vill att folk ska skylla ifrån sig på allt annat utan fokusera på ämnet galopp i inlägget. Ändå rullar kommentarer om att dressyr och hoppning är lika illa. Borde ni skaffa glasögon eller vill ni missförstå allt? Är inte det jobbigt?? Som "NH-natzi" vet jag gott och väl om att såfort man skriver "jag rider inte med bett" så kommer folk påstå att jag tycker att alla som gör det är djurplågare. Detta är inget skämt, men det är helt otroligt. I min hästmänniskor part 2 vlog pratar jag om olika hästmänniskor jag inte tål, exempelvis hästmänniskor som vill försöka få sina hästar att se svåra och vilda ut för att de tydligen ska se modigare och bättre ut, hästmänniskor alltid tar illa upp av allt och ska försvara sig och meningen "min häst älskar att gå på bett". Alltså, raget om hur jag påstod att folk var djurplågare, ansåg att det inte fanns svåra hästar, SKULLE KOMMA DIT OCH RIDA DERAS GALNA HÄSTAR UTAN TRÄNS OCH FLYGA AV OCH DÖ och hur jag var dum i huvudet för att jag kränkte hela jävla hästsverige men som (som det även var noga med att peka ut) absolut inte gjorde något som jag sa i min video men ändå tog illa upp. Är det inte jobbigt att vara arg hela tiden?
 
Förstår inte hur folk har energin att leta fel och missförstå allt. Blir nästan lite imponerad, vilken glöd man måste ha om man kan omvandla meningen "jag rider tränslöst" till "alla måste rida tränslöst annars är man djurplågare" och dessutom skriva en A4:a om det och hur dum jag är. Eller när jag skriver att min häst aldrig ska få bli ridskolehäst så plötsligt har jag skrivit att alla på ridskola är nybörjare och inte kan rida? Någon av er alla som kanske brukar kommentera sådan här och gå allderles off road - berätta gärna varför! Vill seriöst veta, skulle vara så intressant att förstå hur man kan vilja vinkla allt till något dåligt hela tiden? Särskilt när de påstår sig inte göra det jag skriver om i texten? "Tycker att det är otroligt respektlöst mot hästen att reta upp den tills den bockar/sparkar för att man själv ska se duktigare ut" får plötsligt svaret "Det där har jag aldrig gjort! Min häst mår jätte bra och ÄR faktiskt jättesvår!! Kom hit och prova rid den utan träns, du kommer att ramla av. Jävla pucko." ????? Eller när jag skriver att jag tycker det är skönt att rida med bett för att om nått skulle hända så kommer Amigo inte få ett ryck i munnen - då jäklar är det ju kommentarer om att "äh det är stora djur" och "sånt som händer inte är man djurplågare för det", vadå menar ni då att ni tycker det är okej? Precis som alla som tyckte det var viktigare att försvara travsporten i ett inlägg som handlar om att galopphästar dör under träningar.
 
Skulle kunna skriva om det här ämnet i timmar, tycker att det är så intressant. Antar att ni är häst-versionen av alla vita kränkta män som skriker "ALLA MÄN VÅLDTAR INTE" såfort ämnet eller ens ordet kommer upp. Kan inte för mitt liv förstå hur ens ego kan vara viktigare än någon annans välbefinnande, tjej som hästs. Kanske har svårt att förstå för att jag själv aldrig får impulsen att skriva ett A4 när någon skriver att "repgrimmor kan ge hemska brännmärken på nosryggen" för jag vet mycket väl att det är sant och håller med om att det är dåligt. Att skriva tillbaka att "Men oftast gör det inte det!! Tänk på all skada ditt jävla bett gör?!" har aldrig fallit mig in. Så vänligen skicka iväg en kommentar och förklara varför folk känner att deras egna egon går före hästens hälsa - för jag vill bara veta hur ni tänker.
 

humor-serier på 20 minuter - part 1

 
New Girl
Jess kommer på sin pojkvän med att vara otrogen och måste i panik hitta nytt boende. Det slutar snabbt med att hon hamnar i samma lägenhet som 3 för henne okända killar vilket blir början på en underbar vännskap med otroligt egna och underbara karaktärer. Kulturkrockar och humor är ordet, vet inte hur ofta jag suttit i timmar och skrattat till dessa avsnitt. WATCH IT HERE
 
 
How I Met Your Mother
Serien om Ted, Robin, Lilly, Marshall och Barney har ju tagit världen med storm. Alla har sett HIMYM. Men har du inte det så handlar den om Ted som berättar för sina barn hur han träfade deras mamma, vilket tar oss igenom en hel resa full av berättelser som sedan leder fram till sista säsongen där mamman avslöjas. Så många ikoniska avsnitt, quotes och saker har kommit från den här serien. Den är ett måste att se även om slutet var lite av en besvikelse. Hoppa bara över sistsa avsnittet haha. WATCH IT HERE

have a smoke, pour a drink, steal a kiss in the dark.

 
Jobbat idag, jobbar imorgon, och dagen efter det och dagen efter det men sen bär det iväg till amsterdam!! Let me hear a who-fucking-hoo!! Är så pumped. Här hemma rullar allt dock på som vanligt. Jobbade idag och är sååå trött. Sen skulle jag vara ledig imorgon men behöver jobba då också, hejdå sovmorgon. Jobbar halvdag iallafall så då hinner jag rida ut en sväng. Idga blev det inget, hade tänkt rida på banan men sen började det regna och jag innan som frös kände att vi kunde hoppa det idag. Hatar sånt här äckelväder, varför är det aldrig såhär när man vill ha det såhär?? Exempel dagen efter en utekväll eller när man är sjuk. Aja, ska sova och se ikapp supernatural med en skål popcorn, ses imorgon!

awkward season 5

 
awkward säsong 5 har släppt sin trailer nu! so pumped for 31 augusti.

for the thrill of your touch I will shamefully lust as you tell me we're nothing but trouble


m y s b o r g

började dagen med champagne-brunch.
the gang is (almost) on time!
pannkakor, jordgubbar, nutella, äggröra & bacon, kakor, frukt, mackor och mimosas!
antonio loves his pancakes
dags för kubb, tjejerna mot killarna förståss
vår gruppbild var lika on point som vårt spelande (alltså inte alls haha)
fick ryck om att det var vår nu så vi drog och badade i alsta. var svinkallt och jag är sjuk nu hahah
smarta och nu icke förkylda jävlar som inte badade
obligatorisk gruppbild såklart
kom fram till att felix & michelle så rätt lika ut på en snap och de kallade sig tvillingarna resten av kvällen
 
Mysborg är det bästa vi kommit på på länge! Om folk hade mysborg oftare skulle det vara mindre krig i världen. Kort sagt så jobbade Elin & Michelle och kunde därför inte vara med på champagnefrukosten på valborg och då bestämde vi att vi skulle ha champagnebrunch lördagen efter vilket fick namnet mysborg. Klart värd tradition att fortsätta med; var småfull hela dagen, åt massa god mat och badade i ån! Sen åkte vi in och käkade amerikansk pizza på american takeaway innan vi avslutade med häng hemma hos Martin. Så underbar dag, mimosas, drinkar och brunch! Längtar redan till nästa mysborg. Aja, idag tog jag en välbehövd sovmorgon (sov bara till halv elva men så skönt att inte ställa alarm) och sen efter en tur till stallet så firade vi min syster som fyllt år undervalborgsfirandet så släkten var här och åt och firade idag. Imorgon är det en ny vecka som börjar, fylld av jobb, stuentskiva och sedan drar vi iväg till Amsterdam! WOHO TAGGA

they won't catch us in the dark; roll like thunder, burn like stars.

 
Precis varit i stallet, så mysigt och skönt väder! Städade lite i stallet och fixade till Amigo innan vi drog ut på banan och löslongerade inte. Han var inte särskilt pigg dock, skulle ha longerat innan för att få igång honom bättre. Aja, motion fick vi båda iallafall, favoriten är fortfarande när jag springer bredvid i full fart när han galopperar - då flyger han alltid iväg i någon halvful bock-serie haha! Så synd att det alltid blir för nära för att fota. Aja, fick lite nya bilder iallafall!

they left us alone the kids in the dark, to burn out forever or light up a spark

ronja & felix, redo för champagne frukost
obligatorisk gruppbild
mina små cupcakes
fotografen linus strikes, squad.
hamnade i ekonomikum parken och vädret var sååå fint !! (blåste storm men solen sken och på bilden ser det varmt och fint ut)
jag och frida hade vin-festis-tetror!! hur söta var dom inte?? måste fock meddela att de inte var i godaste lagret.

the females are strong as hell


MYSBORG

mysborg = champagne brunch 

at the end of the day you can tell me I'm wrong 'cause you went to all of this trouble


(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧


v a l b o r g

 
Gårdagen började uppe med tuppen hemma hos Jackie på hennes takterass. Drack bubbel och käkade jordgubbar. Vädret var väl inte på topp men vi skålade och låtsades att de inte alls var svinkallt. Sen kom solen fram och käkade pastasallad i solen och Linus klunkade rödvin innan vi drog in till ekonomikum för att hänga i parken (som såklart som valingt var fullsmockad av människor). Hängde på en filt i solen och brydde oss inte om att det blåste storm. Sen hem till Thea & Sara, fotade lite bilder bland körsbärsträden och lagade mat. Thea hade bakat en oreo-choklad-jordgubbstårta som var amazing och sen rullade folk in för att festa! Dansade, körde drinking-games och snackade massa skit intill sent på natten. När nästan alla försvunnit igen så la sig Peter, Filip, Thea, Dimon och jag i Theas säng och såg how to train your dragon 2 till halv sex på morgonen (eller ah, simon och peter är weak och somnade och fick gå och lägga sig haha). Så värd valborg med massor av fina vänner! Skulle behöva sova några timmar nu bara haha sen äre på't igen imorgon!

we go together or we don't go down at all.

champagnefrukost hos jackie, häng i uppsala & stadsparken & sedan middag & fest hos sara & thea. haft en så jäkla bra valborg, tack alla mina små cupcakes ♥

serie-tips: The Returned

 
THE RETURNED: Ledsen att jag inte hittade bättre gif:s tho! Serien tipade min kompis Thea om och den handlar kort om en stad där människor helt plötsligt börjar komma tillbaka från se döda. Staden har en hemsk historia av dödsfall och olyckor, bland annat en skolbuss som kört av vägen ner i en ravin, en dam som brustit och spolar hela staden och en serie mördare som knivhugger kvinnor. Plötsligt dyker när och kära upp igen utan att veta att de varit döda. De har gått flera år men de ser fortfarande ut som dagen de dog på. Varför är dem tillbaka är tusenkronors frågan. Serien är jättespännande och har flera intressanta karaktärer. Den är mysisk och lite sådär lagom creepy. Ska bli så spännande att få veta mer och se hur storyn utspelar sig! Helt klart värd att se! WATCH IT HERE.

RSS 2.0