årets sista lista 2015-edition

 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag vann en telefon-jävel när vi var på konsert, hur sjukt är inte det?? Jag som aldrig vinner något får en ny Samsung galaxy 6 Edge i handen. Sjukt är ordet. Annars gick jag med i PRIDE paraden, fick tillbaka massa tusen på skatten, gick på Summerburst (med en bloggläsare jag aldrig träffat i gänget haha!) och drog till Amsterdam och blev erbjudna att köpa kokain mitt på gatan!

 

Höll du några av dina nyårslöften?
"ingen mera bullshit" - Och ja, det tycker jag att jag hållt granska bra. Inget mera umgås med människor som jag inte vill vara vän med, inget mer be om ursäkt för vem jag är och bara vara straight up ärlig med vad jag tycker. Har förlorat några personer som fanns i mitt liv som bara sög energi och det tycker jag bara är skönt. Jag har massor av underbara vänner som jag hellre lägger min energi på. Detta blir även mitt nyårslöfte detta år!

 

Hur firade du in det nya året?
Om man ser det från min snapchats sida så var det enda jag postade "klev på glas gott nytt år" samt en bild på en blodpöl haha! Kommer aldrig sluta tycka det är roligt, trodde jag hade postat jättemycket och sen dagen efter var de bara den bilden som låg där. Firade med massor av mina favoriter och hade en pangkväll som slutade lite i kaos och tja blod. Men minnet av Filip och Simon som ska trösta mig innan jag upptäcker att jag klivit på glas och står i en pöl av blod är guld. Simons min när han såg allt blod var juförsig också guld haha.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, vi överlevde ytterligare ett år utan att någon av mina vänner behöver mjölkpumpa varje gång vi drar ut på krogen haha! 

 

Vilka länder besökte du?
Holland, England, USA, Spanien. vIll räkna med alla mellanlandningar men ska inte haha

 

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016?
Mindre drama, mindre ångest och mera brännvin. Okej skämt åsido, men mer hemmafester, härliga sommarkvällar och bra väder året om. Inge mera storm nu tack, det har fan blåst hela året. Vill även ha fler vardagslyx kvällar med roliga aktiviteter med vänner. Behöver inte vara något stort, kanske bara pizza, tv och skitsnack. Vår "goals" tallrik måste prickas av mera nästa år!!

 

Vad är det bästa som hänt dig år 2015?
Att Anti hämtade oss efter Alesso. Hahhaha nej men på riktigt, vet inte vad jag ska skriva och antar att när Anti skrev att han skulle hämta oss när vi alla hade skavsår så vi skulle dö, var helt svintrötta, hungriga och stod ute i pissregn så var det världens bästa grej. Kanske också att jag mer och mer med tiden verkligen ser vilka underbara och sunda människor jag har runt mig. Tror inte alla kan säga att de har minst ca 30 vänner som kommer spela kubb med dig i hawaii-utstyrsel medan ett lag skriker "pojkar är skräp" och ett annat som skriker "män i grupp" hahaha ♥

 
 

Största misstaget?
Gör sällan misstag (oj vad det lät) eller saker jag ångrar. Brukar sällan få ångest för dumma saker jag gjort om jag inte betett mig illa mot någon (alltså bettet mig illa utan anledning / vilje dårå). Oftast brukar de leda till en rolig historia som man skäms lite för men ändå kan skratta åt och bjuda på sig själv. Får väl säga alla de gånger jag druckit för mycket på för kort tid och behövt kasta in handuken för tidigt - då har jag ju missat massa kul!! (och antagligen skämt ut mig-själv på köpet haha).

 

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Fick ett återfall av min älskade yrsel-skada i början av året när jag stressade ihjäl mig när jobb och nyårsfest skulle balanseras (haha balanseras, och så fuckade min balans hahahahahah ok i see myself out). Men jag fick iallafall inte mjältbrad som Elin. Okej hon fick inte mjältbrand på riktigt, men jobbet fick ett kuvert med vitt pulver så hon blev duschad med en brandslang i underkläderna utanför jobbet och fick äta medicin tills hon var icke-mjöltbrands-förklarad hahahah! Sjukaste iår typ.

 

Bästa köpet?
Mina nya objektiv! Äntligen något materiellt jag kan skriva på denna punkt, tror jag skrivit mat flera år i rad för att jag så sällan köper stora grejer. Inget fel på mat dock, den ligger nog fortfarande tvåa på listan. Mat, resturangbesök och snacks. Flygbiljetter och festivalbiljetter har också varit en hitt!

 

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor tror jag, vilket jag är helt okej med! Har varit iväg en del och jag ångrar inget! Har som regel att jag bara får sno pengar från mitt sparkonto om jag ska resa eller om det verkligen krisar. Sjukt bra deal. Sparar alla pengar till resor alltså haha! 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alltså pride-dagen! Hur sjukt galet härlig dag var inte det?? Att helt spontant åka in slutade med att vi hoppade runt och skrek i paraden, fikade med lunch och kakor i en park, mötte upp vänner för att ta några öl på en båt i solnedgången och sedan gick vi ut och tog morgontåget hem! Vilken guld-dag, så värt alla skavsår och blåsor dagen efter. 

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? 

Alltså Hotline Bling!! Jävla skitlåt och jäkla skit-vines hahaha! Även Shut Up And Dance som jag hade med i min sommar-film. Gillar den inte ens och Elin tvingade mig använda den haha. 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Har varit ett år som dippat väldigt mycket egentligen fastän jag ser det som ett väldigt bra år överlag. Har haft lite vän-problem som gett mig otrolig ångest för att göra saker ibland men förhoppningsvis är det över nu. Överlag har det varit ett väldigt bra år och jag har varit glad. Har varit iväg på mycket, inte tack att nej till att göra saker fastän jag jobbat och varit riktigt pepp på att umgås med folk. På hästfronten har det också dippat väldigt mycket från underbara hopp-pass till en fång-smäll och diabetes diagnos. 

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag vet inte, festat? Rest? Har gjort så mycket det här året så vet inte riktigt. Kanske sagt ifrån mer när jag blivit trött och irriterad. 

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Skippat gymmet för att ligga i sängen och äta pasta till klockan tolv de dagar jag varit ledig. Pasta och morgonmys i all ära men vafan ta dig samman Josäfin och avvara en ledig dag. Annars önskar jag att jag haft lite mindre ångest, otroligt tröttsamt att oroa ihjäl sig över att hitta på saker när man egentligen är svinpepp!

 

Hur tillbringade du julen?
Med min familj! Är tradition att luncha hos mormor, se kalle anka, öppna presenter och avsluta med hummer hos oss!

 

Blev du kär i år?
lol Nej. Eller jo, i ett gäng nya TV-serier kanske.

 

Favoritprogram på tv?
Alltså Orphan Black, Sense8, How to get away with murder, Please Like Me och The 100 har ju varit on point i år! Till och med Teen Wolf hade en bra säsong, längtar nästan lite till nästa del. Måste jag välja en så vet jag ärligt inte om det blir Orphan Black eller How To Get Away With Murder, men tror på den förstnämnde. Fan, blir aldrig besviken på den!! (som Shameless gjorde mig besviken alltså, grinar fortfarande).

 

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar gör jag inte, däremot har 2015 gett mig en annan syn på personer eller så har helt enkelt jag eller dem förändrats. Sånt händer och vänner glider isär, vissa tycker jag att det är jätetråkigt att tappat kontakten med efter nått bråk och vissa är det skönt att inte ha i sitt liv längre. Men såklart är alla hejdån tråkiga på sitt sätt. Så är det väl med allt antar jag, men iår är det absolut ingen jag hatar. Hatar väldigt sällan även fast jag säger det ofta haha.

 

Bästa boken du läste i år?
Har läst dåligt iår, har jag ens läst något?? Tror jag läste Läckbergs Änglamakerskan men det skulle mycket väl kunna varit förra året haha!

 

Bästa musikaliska upptäckten?
Alltså Silvana Imam, Halsey & JOY!! Lyssnat sönder på dessa tre grymma tjejer. 

 

Något du önskade dig och fick?
Massor av fina drink-glas och en rida-ut-grimma till! Även en dö-snygg frukostbricka - ska visst bli en sån människa nu haha.

 

 

Något du önskade dig men inte fick?
Alltså egentligen inte, önskade mig ju mig inget direkt. La en lista med saker jag gillar och skulle uppskatta att få typ, hatar att få pengar liksom haha!

 

Årets bästa film?
Alltså Jurassic World, Avangers: Age Of Ultron & SPY. I den ordningen. It Follows var också en oväntat bra film! Kollar igenom bio-arkivet, är så dåligt på att kolla på film hemma egentligen. Såklart har vi också pitch perfet, inside out och sista hungergames filmen! 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Var bakis. Urgh, mindre nice. Var ute och firade med mitt gäng dagens innan och en kille ute bjöd mig på absint-shot efter övertalande av Thea. Svin båda två kände jag dagen efter haha, fast Sara var största svinet som postade en så ful bild på mig att jag behövde blocka den ;) Firade iallafall med att äta kebab-pizza till frukost medan jag öppnade paket, hoppas det blir en ny tradition!

 

De bästa nya människorna du träffade?
Gud, har faktiskt inte träffat så många nya människor iår?? Får väl bli Filips fotbolls-kompisar. Vi blev väldigt nära när Elin gifte sig med en av dem sådär mitt i natten och bråkade om vem som skulle vara best man. Jag var nykter och tog hand om alla. Eller ah, okej jag puchade detta bröllop mest haha! Vi får även inte glömma att Robin denna kväll även kissade på vår ärke-fiendes bil. How to make friends, a guide by Josäfin Andersson. 

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2013?
Kjol > Shorts. Äger inte ens ett par shorts längre. Även massor av croptops och massor av andra kläder 2013 Josäfin inte skulle vågat ha påsig. Det går framåt!

 

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner såklart, de kan vända även de värsta dagar (som bakis-dagar och allmänt hatar livet dagar) till de bästa dagar och även kvällar när allt skiter sig så är jag alltid så lycklig att jag har dem! Menar vi satt i missär en kväll med minusgrader och en däckad kompis ute i flera timmar och det är inte en kväll jag minns var jobbig ens haha! Skulle inte vara samma positiva person jag är idag utan dem, ur da bomb guys!

 

Favorit månad?
Juni iår igen kanske, massor av festivaler och en resa till spanien! Vill kanske säga november för att jag reste mycket den månaden men fuck no för november är bra jäkla äckligt alltså haha! Så får bli Juni igen. Bråvalla, Summerburst och en midsommar vecka i spanien med mina girls. Och Antonio dårå såklart haha.

 


swore i'd never lose control; then i fell in love with a heart that beats so slow

 
Årets sista inlägg! Live iallafall, har den obligatoriska nyårslistan coming up ikväll. Hoppas dock att ni inte sitter här på min blogg och hänger då utan är ute och lever livet med era vänner! Ska just blåsa håret och slänga på ett ansikte innan vi ska in till Martin för middag & firande ikväll. Ska poppa champagne, äta gott och ba mysa över att få vara runt massor av favoriter när ännu ett år firas in. Vi har varit där tidigare idag och pyntat hela stället och fixat goaste bålen på Sourz hallon, Vodka, Hallonsoda & Citrusjuice. 10 av 10, starkt rekomenderad! Är så peppad! Hoppas ni andra är lika peppade och har roliga planer planerade! Gott Nytt år på er allihopa, hoppas ni vet hur mycket ni betyder och hur mycket jag uppskattar er! U GUYS ROCK, NEVER CHANGE (unless u want to).

tb 2015 #vinter part 2

drink-kväll med saknade sisters! 
 
red med halsring på ängen, hur länge sedan var inte detta??
 
 
firade ronja med presenter och massor av choklad! (som hon sedan tappade på golvet haha)
 
var även iväg och fotade Emma & hennes nya islandshäst en sväng!
 
pizza & spelkväll hos martin, mys på hög nivå en seg söndag
 
färgade håret lila!!
 
pappa följde med till stallet och fotade!! sjukt otippat haha, behövde inte ens tvinga honom!
 
fotade amigo på banan med massor av bus!
 
sen var det dags för julbilder!! Amigo var satan men vi blev visst söta ändå
 
firade sara och bytte lite julklappar, thea bakade himelsk såklart!
 
snön kom äntligen!! åhh så efterlängtat, en vecka försent dock haha.

Vlog; 5 NYÅRS TIPS

ny vlog! Langar mina 5 bästa nyårs-tips samt avslöjar min hemlighet om hur jag lyckats komma upp till jobbet varje helg efter utgång - enjoy!!

tb 2015 #höst

amigo fick fång och jag fick låna alyssa!
 
hade en fotografering med sara och hennes lila hår
 
jag och mamma fotade höstbilder
 
vi åt american takeaway, fick se erika & roberts nya place och caspian tvingade oss se idol
 
pappa styrde vinkväll!
 
hade en fotograferinf med carina & jana!
 
fick ett nytt objektiv och fotade i uppsala
 
andrea fotade lite snabba bilder på oss
 
åkte till new york och blev matförgiftad
 
fick börja rida på min ponny igen!
 
vi firade halloween med en episk smäll!
 
vi åkte till england och hälsade på elin!!
 
amigo fick hoppa lite igen!
 
drog iväg en helg till spanien och värme när november var kallt och blåsigt
 
invigde union jack shabraket på amigo!

my hopes they are high, but i must keep them small


i don't give a fuck, i'm not giving up, i still want it all.

 
Hur mysiga bilder har jag inte att bjuda på idag då?! Mamma och jag åkte upp för att fota klockan nio i morse för att få extra fint ljus på bilderna. De blev så mysiga!! Och Amigo var på så bra humör och så gosig. Kunde faktiskt inte hålla mig ifrån att galoppera en gång upp och ner på rakt spår... Men Amigo blev ju så glad!! Enligt honom går ju kul-ordningen galopp, stå stilla, trav och skritt så haha! Han kan på riktigt börja galoppera ibland istället för att skritta fortare. Så han var superglad! Typ "va får jag verkligen?!" och var jätteförsiktig! Hade nya shabraket också, hur snygg var inte denna outfit?! Pricken över i-et skulle ju vara typ en grå tjocktröja med min turkosa piké under. Hur som så har vi massor av fina bilder att bjuda på! För övrigt så ska jag vlogga, fixa klart 2015 filmen och iväg och nyårs-shoppa med några kompisar. Fixa skumpa, mat och dekorationer!! Så taggad ändå!

tb 2015 #sommar

vår lilla filip tog äntligen studenten!! så vi firade honom och han däckade tills vi tog vårt A game och väckte honom. 
 
löshoppade amigo, sjuka ponny han hoppade allt
 
åkte och hälsade på tilda och red ut en sväng!
 
åkte till spanien och firade midsommar!
 
bråvalla!! we meet again
 
anti fyllde år och sen skinnydippade mina alkoholpåverkade vänner medan jag vaktade. och fotade.
 
pirrie fyllde år och jag tvingade henne se glad ut med en födelsedagshatt
 
alex var framme och fotade vår gula outfit!
 
sara och thea var med i stallet!
 
vi drack hundratals drinkar på fridays och jag låtsades som att jag inte skulle jobba dagen efter
 
årets bästa dag - pride!!
 
erika och caspian joinar 20 ligan
 
hängde här ca varj kväll
 
sara & thea var med och fotade, jag ramlade av
 
thea fyllde år och vi firade massor (med att spöa henne i bearpong)
 
martin fyllde år, jag kastade glitter på alla och lyckades komma in på krogen när jag såg ut som på bilden ovan. med DHs glasögon och utsmetat glitter
 
ronja fick en bil och vi fotade elin bc hon var i need av en ny profilbild
 
vi stydre kräftskiva. det var episkt och anti eldade nästan upp placet
 
firade elins födelsedag i förskott med tekniska museet och fridays i stockholm
 
hawaii fest för hela slanten!!

tb 2015 #vår

började hoppa igen, amigo var sååå taggad!
 
vi hälsade på evelina!! bästa ♥
 
tittade på fotboll en del. vårt lag vann aldrig.
 
fick en ny hårfäg. yaass.
 
fick fanny att hoppa båda hästarna utan träns. eller va, det är jo omöjligt. tävlingshästar går ju inte att rida utan träns. va.
 
hade en episk kväll med fanny & sebba och alldeles för mycket dricka. "vi ses en stund" ... "fanny vår sista buss går snart!!" - typical torsdag
 
pizzakväll med hemmagjorda pizzor. omg så gott
 
började rida med repgrimman ute igen, bästa valet detta år typ
 
hade överraskningsfest för filip och sköt honom nästan med en konfetti-kanon
 
vi firade valborg!! det var storm och iskallt men vi satt ute och drack vin ändå sen partade vi på kvällen. wooo
 
vi uppfann mysborg!! man har champagnebrunch och sen slutar man aldrig dricka helt enkelt. och man spelar tydligen kubb och badar i sjön i mars
 
jag, frida, anti och felix åkte till amsterdam. vi shoppade, åt mat, drack ... vatten och levde utan dörr till duschen. 
 
gick på studentskiva och såg henrik supa ner min fd mentor. 
 
alex fotade lite våriga bilder på oss

but everything is shattering and it's my mistake.

• fotade några bilder på poyo idag i snön 

our lives don't collide, i'm aware of this

• uteritt i massor av minusgrader med fanny idag! outfits on point som vanligt haha 

tb 2015 #vinter

♥ firade in det nya året med mina cupcakes ♥ sen klev jag på glas hahaha
 
pappa bjöd på mat och vin. mest vin. 
 
jag var yrsel-skadad så mamma fick rida massor. jag fick tillbaka ponnyn när slasken kom haha
 
girls night på thank god it's fridays!! drinkar och för mycket mat
 
sen fick jag rida i snön! wii
 
jag fyllde år!! 
 
fick en nära döden upplevelse när amigo fick ett dampryck på vägen haahah

2015 from my phone

 
Början på årets sista dagar!! Hur sjukt?? Har några go-bitar som väntar med recaps, årets sista lista samt - såklart - 2015 filmen! Så veckan kommer att vara proppad av throwbacks från 2015. Slänger in massor av bilder från min telefon i ordning ovan och sedan kommer flera inlägg med mina "riktiga" bilder - alltså tagna med kameran / redigerade i photoshop. Kommer även en årlig favorit - årets sista lista som jag gjort i flera år. Sedan den självklara 2015 filmen. Som jag hoppas blir klar. Haha. Nej men brukar ju hinna klart med den, får dock se om jag väljer att lägga upp den första januari med klipp från nyår eller på nyårsdagen. Det får vi vänta och se. Ska även bli en vlog med favorit-moments från året. Elins galna bröllop, den gången vi blev utslängda från krogen och annat episkt som hänt! Är ni taggade??? Nu rundar vi av detta år med en smäll tycker jag allt!

i am tired of this place, i hope people change

 
Dagens mood: Svinsjuk. Vet inte ens vad som hände, var väl Elins (nu döda) engelska bakterier som reste sig från graven för att insjukna mig när vi åkte bil hem från Thorins. Nej men ursh, riktigt förkyld. Ursh, denna måste mördas innan det är nyår alltså. Fram men te och ipren!!
 
Dagens look: För att fortsätta på följade punk: trött, rinnande näsa och vattniga ögon. Ni vet barn som har alltid har snor under näsan och aldrig tar bort det?? Så känner jag mig. Konstant snorande. Var tvungen att dubbelkolla så att jag inte såg ut så på riktigt. Som tur vad gjorde jag inte det. 
 
Dagens gulligaste: En tant som hade ut massor av dumle-godis på golvet och två små killar som var inne och skulle köpa tuggumi hjälpte henne att plocka upp dom. Ibland får man tillbaka lite hopp på mänskligheten. 
 
Dagens bästa: Men all snö!! Ser ni så fint?! Var nästan avundsjuk på mamma som fick rida idag. Är sjuk och har jobbat till tre så är glad att jag slapp, men nästan..
 
Dagens tagg: Nyår. Okej, vi har inga planer, jag är sjuk (okej lär friskna men ändå haha) och skojar om att fira på donken. Nån som vill lösa detta problem så jag kan tagga helhjärtat?? Jag och ca minst 16 personer till jag ni väl klämma in??? Haha, nej men vadå vi planerar aldrig i tid. 
 
Dagens tips: Min Man Mugg!! Fick den av Elin i secret santa julklapp, hur episk?? Den är ifrån urban outfitters om ni vill ha en likadan. Ska ha den på mitt Receptionist-jobb och kolla på alla vuxna barn (kontorsnissar) som jobbar där och tror att allt jag kan är att fylla på deras kaffe. Vilket de förresten inte kan så det är ju inte direkt en förolämpning ens haha. "Du kan ju den" - allså jag har inte gått någon exclusiv kaffe-kurs jag bara använder mitt logiska tänkande. 

cool motive, still murder


we knew from the beginning; that this wasn't never ending

 
En skitbild på en skithäst *bajs-emoji*. Nej men var inte glad på honom igår, hade dödsångest. Han börjar hoppas och ha sig som han brukar när vi skrittar bort längs vägen, snor runt plötsligt känner jag bara hur hästen börjar försvinna. Han har antingen halkat eller bara hoppat för snett och bakbenen börjar glida ner i diket. Får panik, en av mina största rädslor sedan första stallet vi stod i är att Amigo ska bli rädd för något och kasta sig ner i ett djupt dikte och att vi båda ska dö, så jag fick världens dödsångest. Vi välte inte och ramlade ner såklart, han slängde sig upp men jag kände bara för att grina. Kändes som om jag lurat döden typ. Sedan taktade vi hela vägen hem och han var allmänt stressad (för inget??) och konstig resten av tiden. Slängde sig runt i boxen och höll på, han som alltid är så lugn och glad för att komma in till maten. Aja, sånna dagar har man ibland. Eller ofta, beroende på hur ofta man är villig att offra livet för en uteritt.

i'll leave you one last kiss on your pillow before I fly away

 
Hahahah trodde jag tagit massor av bilder på alla men visade sig att det var ca dessa tre. Så kul,m vi var ju ca 7 personer där. Lovar, ljuger inte!! Hur som helst så firade vi Saras födelsedag ca en månad i efterskott och sen fick Thorinarna sina julklappar från mig. Thea bjöd på cheesecake och vi snackade massor av skit. Och det snöar!! JA ÄNTLIGEN!! Så mysig helg tho, utgång i fredags, secret santa & pizza och samt födelsedagsfika idag. On point verkligen. Nu är jag svintrött. Och lite småsjuk. Men har bara en jobbdag kvar detta år så är helt okej ändå. Jobba imorgon och slappa resterande dagar dessa år. Ska faktiskt försöka göra en kopp te (dricker det inte egentligen men ska försöka lära mig haha) för att bota förkylningen och sen se ett par serie-avsnitt innan jag ska sova. Älskar snö men ser inte fram emot att gå till jobbet imorgo, vet att det är 25% chans att nån har plogat vägarna.

mina objektiv;

 
Canon EF-S 24mm f/2.8 STM: Mitt senaste objektiv, perfekt för gatufotografering och att ta med på resor. 
 
Canon EF 50MM F1.8 STM: Ett av mina favorit objektiv, super lätt att bära med och jättebra kvalité på bilderna för ett billigt pris. 
 
Canon EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 II IS: Fick med detta stor standard objektiv till min första kamera. Används sällan, mestadels innomhus tillsammans med en blixt.
 
Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC: Mitt andra objektiv, prisvärt och ger klara bilder. Mitt är dock tyvärr lite trasigt och ger suddiga kanter.
 
Sigma AF 70-300/4-5.6 DG APO Makro: Mitt förra zoom objektiv. Har fungerat bra men ger ibland oskarpa bilder när man zoomar. Dog tyvärr i våras.
 
Canon EF 70-200/4.0 L USM: Mitt zoom objektiv. Jättesnabbt och bra autofokus, perfekt för att fota hästar / andra föremål i rörelse längre bort. 

so what are you waiting for? cause someone could love you more


i'd rather have broken bones than feel myself turn to stone.


because we're all too young to give into forever

 
Lite bilder ifrån en underbar utång igår!! Vi började föra hemma hos mig med ännu ett spel av ring of fire, skrattade ihjäl oss och drack massor av vin och hemmagjorda shots. Sedan drog vi till bussen (och hälsade på mormor och lämnade Frida som behövde sova lite hos Ronjas bror på vägen) och mötte upp massor av tjejer i stan. Alla är ju ute på juldagen så vi misstänkte att vårt favorit ställe skulle vara proppfullt - Ronjas bror var dock en hjälte och hade fixat ett bord till oss. Vi drack drinkar, Ronjas bror blev nekad att köpa shots i baren, snackade massor av strunt och köade i hundra år till tjej-toan. För tydligen tar det tio-minuter en kvart att kissa och gå ut. Man ba BITCH JAG HADE KUNNAT HAFT EN PIZZA KLAR PÅ DEN HÄR TIDEN. Kommer aldrig förstå vad som tar så lång tid. Men trevligt hade vi iallafall! Sen var ju Antonio en rikitig räddare som kom och skjutsade hem oss. Så vi köpte med max & mc'donalds och slapp en proppfull buss hem - drömmen! Ikväll ska vi dela ut våra secret santa presenter, ska bli så mysigt!! Har hört att det vankas pizza också, dubbeldröm ju!!

"årets" a lá josäfin

• nyår 2014/2015 •
 
Årets bloggare: Alltså fan Kenza, hennes blogg är alltid så inspirerande och härlig! Alltid snygga bilder, alltid bra kvalité och alltid så himla ödmjuk och go! Läser en del bloggar men Kenzas håller alltid måttet! Så roligt att hennes blogg oftast har bättre och mer vältagna bilder än en del större foto-bloggar (menar alltså bilderna hon tar själv hemma osv, annars är ju mycket proffstaget) och det gör mig glad på något sätt. Sen att hon alltid bjuder på sigsjälv och inte låter hennes liv verka som en dans på rosor, som hon lätt skulle kunna göra. Nej, en klar favoritblogg helt enkelt, hon förtjänar denna! 
 
Årets instagram: Alltså jag älskar luanna90 så mycket! Hennes kläder, hennes hår och hennes bilder!! Följ henne bara. Ni kommer inte ångre er. Mode, mat och New York liv. Även min vän jannuaribarnet har en superbra instagram!! Follow her, she is such an inspiration.
 
Årets podd: Alltså jag lyssnar inte på så många. CreepyPodden tipsade Thea om och den älskar jag! Tyckte att den var jättetöntig först men sen jäklar vad den steppade up. Alla getmannen historier är ju så otroligt äckligt läskiga, vilket är väldigt otippar pga namnet haha. Sen ÄLSKAR jag Jenna & Julien podcast som jag lyssnar via youtube. JennaMarbles & hennes pojkvän Julian, sjukt härlig pod som jag gärna har på i bakgrunden när jag sitter vid datorn. Lyssnar faktiskt just nu när jag skriva denna haha.
 
Årets Snapchat: Väljer nog C0ltonHaynes (Colton från arrow & teen wolf) eller kanske egoina eller TroyeSivan
 
Årets Youtube: Alltså har total fastnat för Therese Lindgrens youtube! Hon är verkligen ingen jag trodde jag skulle uppskatta men älskar hennes videos där hon bara sitter och snackar. Underbart att ha på i bakgrunden när man gör något, typ redigerar bilder. Så hon får bli årets, alla andra favoriter har jag ju följt i flera år typ JennaMarbles eller DanIsNotOnFire. Men plockar in Therese för att jag hittade hennes kanal iår, woho!
 
Årets Twitter: Alltså jag tänker utse min vän Agnes till denna, hon skriver alltid så sjuka saker. Hon retweetar också så sjukt konstiga och roliga saker. Alltså, hennes flöde är amazing. Hon är amazing. En gång tog hon med ett vinglas med vin i när hon följe med mina kompisar för att köpa cigaretter och skrek åt volvoraggare på ICA MAXI parkeringen. Annars så måste det ju vara Jonielol. Följer ni inte henne så gör det, hon är episkt. 
 
Årets TV-serie: Alltså jag tänker välja How To Get Away With Murder. För den var amazing detta år. Annars har vi också Please Like Me och även Orphan Black. Ser så fram emot nästa år!! Har överlag varit ett bra serie år minus att Supernatural bara gett upp på livet. Och Shameless var skräp. Skräp skräp skräp! Hoppas 2016 kan rädda detta. Men tror inte det. 
 
Årets dokumentär: Såg Blackfish och grinade ögonen ur mig. Har flera liknande som jag tänkt se men som jag bara inte tagit tummen ur och gjort. Ca samma som med Balckfish, har ju tänkt se den hur länge som helst men har skjutit på det för att jag visste att det skulle bli så jobbigt. Späckhuggarna har alltid varit ett av mina favoritdjur och det gör ont att se hur de behandlas och ser ut där de lever i sina små bassänger. Har skrivit på ca 500 protester nu så ja, det är helt klart en av de bästa dokumentärer jag sett. 

i say i wanna settle down; build your hopes up like a tower.

• lite fler av våra jul-bilder, finns det ingen riktig snö så får man ta till med photoshop haha! •

i don't care much for locks on the window

 
Langar fyra risiga mobil-bilder ifrån igår! Hade lite kaos då min blixt försvunnit, visade sig att den ramlat ur hos Thorins så blev inte mycket bilder på kvällen. Men mysigt hade vi! Först jul-lunch hos mormor (så man är mätt resten av veckan sen..) inna vi ser Kalle Anka hemma hos oss (för tänka sig, det blev inte borttaget iår igen fastän alla muppar på facebook tror det!! YEY!! WHAT A TIME TO BE ALIVE!!) (okej ska sluta nu haha) med lite julgodis och drinkar innan vi öppnade klapparna! Var hur mycket paket som helst iår... Fick shotglas, vinglas, drinkglas, alkohol och en pizza-slicer; är så redo att flytta hemmifrån nu!! Haha. Sen mat, ska försöka citera mormor utan att låta som en stockholms-brat men det går kanske inte: "ingen jul utan hummer!". Men så gott. Efteråt fler drinkar och Poyo drog igång en omgång Ring of Fire, alltså ett av tidernas bästa drinking-games. Ca kvällens höjdpunkt, dog nästan av skratt! Morfar tyckte att det var synd att det var så krångligt men trodde det skulle bli roligare när man kört det många gånger så man lärt sig reglerna hahahaha! Sen blev det korv mitt i natten innan kusinerna och mormor/morfar åkte hem och vi alla somnade. MYYYS.

i don't mind that i know that you're wrong.


i'm just a lost boy, not ready to be found.

• enda som saknas denna vinter, massor av snö 

g o d j u l

♥ god jul från mig & amigo! hoppas ni alla har en underbar dag & inte glömmer bort hur underbara ni är, u rock 

Vlog; Lila hår & Anna Skipper jul!

bjuder på en riktig vlog denna vecka också; berättar om mitt nya lila hår, hårfärgnings-fails och amigos anna skipper jul!! enjoy!! 

say anything; anything hurts less than the quiet

• amigo going cray, sorry för suddiga bilder haha men var ju mitt uppe i buset! 

i'd rather be spitting blood than have this silence fuck me up.

 
Första bilden representerar Amigo idag haha! Så sjukt busig och bra. Lite mer i luften än på marken idag. Alyssa hjälpte ju till lite med att springa på andra sidan hagen och jaga upp honom lite. Så roligt, kunde kalla in honom i galopp (inte som förut när det var superkontrollerat och han tvärnitade en armlängd ifrån mig) (testade juförsig inte men var lite rädd att han skulle explodera istället haha) och sedan hoppar man upp i luften och han totalt exploderar i bock- och luftsprång! Så roligt att hålla på när han är på sånt här humör. Annars då? Det är julafton imorgon, hur sjukt?! Längtar så mycket! Annars så ska jag bara chilla idag, kanske börja slipa lite på 2015 filmen och sedan ska vi spela bingolotto som enligt pappa ska bli en ny tradition tillsammans med en flaska vin haha. Hoppas era kväll blir lika mysig och att ni alla är taggade på jul imorgon!! 

trying to embrace the picture i paint and colour me free

 

 

1. Hur gammal är du?
Fyller 21 i januari, hur sjukt?! Fan vad gamal jag håller på att bli, måste ta tag i mitt liv!!

 

2. Hur gammal känner du dig?
Känner mig ganska mycket som 20 faktiskt.

 

3. Vad har du gjort i dag?
Sovit. Klockan är 7 för fan!! Sover antagligen fortfarande hahaha

 

4. Vilken film såg du senast?
Jag såg Avengers: age of ultron med mina föräldrar. Tvingar dem att se alla marvel med mig haha stackarna.

 

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Alltså alla har ju något mysigt (utom typ november, ursh) men sommaren med festivaler och sena kvällar utomhus! MMM SÅ MYS

 

6. Är du besatt av någonting?
Serier haha. Samt att äta typ, äter gärna hela tiden om jag får. Gärna framför mina serier. Best day ever!

 

7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?
In-rullad som en burrito i mitt duntäcke.

 

8. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Jag har aldrig brutit något fastän jag gåt omkull med Amigo säkert 20 gånger. Har ben av stål. Eller typ gummi.

Jag älskar ost. Allt med pasta måste ha parmesan på sig och skulle kunna leva på ost ca. En gång köpte jag en rökt ost och åt den som den var. 

Jag har ingen TV eller spegel i mitt rum. Ser allt på min dator och sminkar mig alltid i badrummet så I have no need.

 

9. När vaknade du i dag?
Det återstår fortfarande att se.

 

10. Vilken är din favorithögtid?
Julafton!! Så mysigt med familjen samlad och alla får paket, vi äter god mat och ba myser. 

 

11. Om du fick beskriva en perfekt morgon, hur skulle den då vara?
Vaknar upp en ledig söndag, det regnar ute, någon har fixat åt Amigo, man kan ligga i sängen och äta chips och dipp hela dagen. Alternativt det är sommar, fint väder och man hoppar upp för att man är taggad på att rida eller möta upp några vänner för festligheter. Har inget mellanting haha!

 

12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Just nu är jag faktiskt nöjd med att vara här. Julen är så mysig. Hade ni frågat i november hade jag svarat vart som helst haha. 

 

13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till?
Sjukhuset. Alla sjukhus. Ursh, fortfarande mardrömmar från när de låste in mig över midsommar när jag hade min hjärnblödning. *ryser* 


14. Vad lyssnar du på just nu?
Jenna & Julian podcast. De pratar om historier med sina hundar, it's epic.

 

15. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?
Pasta, fetaost, gott hårt bröd, god ost, brie och parmesan. Nej men oj undra om jag gillar ost?

 

16. Snarkar du?
Snarkar, dregglar, sparkas - ingen vill sova med mig haha!

 

17. Vilka yrken har du provat på?
Försäljare, receptionist och snart kassapersonal!

 

18. Hur går du helst klädd?
Beror på vart jag ska; vid fest har jag gärna klänning eller kjol, vanligtvis gärna svarta jeans och annars typ tights och en stor tröja och är ingen hemma rullar jag runt i stor harry potter t-shirt och knästrumpor. Hur mysigt? I stallet har jag på mig allt möjligt, kommer jag ha på mig en one piece eller kjol ingen vet

 

19. Vilket är ditt favoritgodis?
Alltså allt med hallon och lakrits. MMMM GULD. Senaste obsession är den där marabou med den norska chokladen jag inte kan uttala

 

20. Hur många gånger har du flyttat? 
En gång har vi flyttat, var ganska liten så kommer inte ihåg så mycket. Är glad tho, tack mina föräldrar för att jag slapp växa upp i Enköping haha ;) (obs bor i örsa och där hatar vi enköping för att de tvingar oss dit istället för uppsala, no hard feelings haha! eller jo kanske)

 


without losing a piece of me how do I get to heaven?

 
Amigo är oftast på bättre humör när man rider barbacka. I min mening är han oftast piggare, samarbetar bättre och busigare. Kan ju också vara så att jag blivit feg eftersom att jag inte är lika van att rida utan sadel längre och därför tycker att han är piggare och hoppigare men under sessionen i höstas sa ju Amigo att han vill att "vi ska lämna sakerna i stallet och bara ha kul". Tror att han kan tycka att det känns mer oseriöst och lättsamt när sadeln lämnas hemma. 
 
Jag rider med gympaskor alla pass som inte fotograferas. I sommras innan vi skulle iväg och fira vänners studenter så vurpade ju jag i stallgången och får fortfarande så galet ont när jag rider, främst skrittar. Det jag får minst ont av är breda gympaskor. Brukar juförsig rida med det annars också men aldrig när jag har sadel - förutom nu då.
 
Amigo var sjukt väluppfostrad en gång i tiden. Kunde lämna honom på alla möjliga olika platser och han bara stod kvar tills man hämtade honom. Under en sommar så kunde vi släppa ut honom lös på ett fält medan vi mockade och fyllde mat och bara titta till honom lite då och då, han stod bara och åt på samma plats. Saknar den tiden, nu river han allt i stallet om man lämnar honom för att hämta sadeln haha. 
 
• Amigo har kunnat både Stegra och inkallning i galopp. Stegra tricket fick vi lära bort, han tyckte att det var alldeles för kul och gjorde det gärna såfort något var tråkigt, som "nej jag vill inte longera idag, men titta jag kan stegra, jätteduktigt va!!" - alltså lite problematiskt. Inkallning i galopp tappade vi i och med svackan där vi la ned markträningen helt under en period. 
 
Amigo älskar vattenpölar. Är livrädd under hösten när det är vatten överallt. Dels totalstannar han mitt i pölen och ska dricka. Sen ska man stå och plaska och sen försöker man för kung och fosterland ta honom därifrån innan han får tanken att lägga sig ned. För ja, det har hänt. Mitt i en uteritt så la han sig ner i världens jätte-vattenpöl. Mysigt. Inte att förglömma den sommaren på Säva när han låg och sov i vattengraven och ridlägerbarnen tyckte att jag hade världens sjukaste ponny. Ju försig ganska sant haha.

the truth runs wild like a tear down a cheek

 
Så här mysig vad min morgon! Mötte upp Fanny i stallet och red ut en sväng, får passa på när sällskap finns att få liksom! Vi skrittade ut en sväng i den fina morgonsolen (alltså klockan är typ tio men solen går ju upp då såå haha). Väldigt mysigt, så nu är hela dagen öppen! Får se vad som hittas på. Igår var jag Frida & Fredrik och handlade sista julklapparna, så nu är jag 99% klar! Har bara en som måste slås in innan jag är klar. Sedan efter en sväng hem för att slå in klappar och (i mitt fall) redigera en vlog så bjöd Filip in till tacos. Så vi åkte iväg igen, käkade tacos i mängder och sedan snackades det massa skit innan vi åkte hem. Så vi får se vad idag blir för något, funderar på att dubbel-vlogga denna vecka eftersom att gårdagens egentligen skulle komma upp i söndags men eftersom att vi kom hem klockan två så var det redan försent. Vi får se vad som händer helt enkelt!

Vlog; destiel gingerbreads

gjorde en sjuk video ft sara thorin. vi gör destiel pepparkakor och det spårar. enjoy the madness! subscribe here!

and sometimes you drain out on the shit that used to feel right


but i see a lighthouse in the distance calling my name but i can't get there 'til i go through all of this pain


pleased to meet you, i'm kinda' moved but that last one was my antidote

• bakade pepparkakor och kollade på film till ca två och är idag svintrött haha men fan va mysigt 

i don't keep love around anymore

Två bilder ifrån idag när vi var ute i eftermiddags vår vädret och lallade runt på banan utan sadel eller träns. Jättefin solnedgång och en pigg och glad ponny! Mycket bättre än igår när handbromsen var i hela passet, mycket fräschare idag! Tror han blir gladare när vi skippar sadeln faktiskt. Hade varit kul att ha med en fotograf idag, men ni får nöja er med en öronbild och en selfie med mitt osminkade ansikte. Är på bra humör idag, var så mysigt att vara i stallet. Så skönt?! Nu ska jag baka julgodis och sen ska jag iväg och julbaka (ca bästa med julen ju!! rocky road och knäck!!) med några fina tjejer! Det tisslas och tasslas om en pepparkaks challenge, hmm hur låter det??

they can't stand, i handstand.

• igår bjöd felix in till glögg-mys • eller ah vi bjöd in oss själva som vanligt •

there's a glimmer of hope like an exhale of smoke in the sky.


when I close my eyes I still see your ghost


cause i just wanna be at the start of after loving you.

 
Titta!! Nya bilder!! Tvingade upp min pappa på "slav-jobb" om man ska använda hans egna ord haha. Var så fint väder och ville inte låta det gå till spillo ju. Även om pappa inte vet hur man fotar så blev det en del bra bilder! De ovan fick ju hur mysigt ljus som helst ju. Även om Amigo ser sjukt tjock ut igen!! Vad hände? Jo, vinterpäls hände. Aja, han såg smal och hälsosam ut i en månad iallafall. Sen att det är värsta vår-vädret ute när det är en vecka till jul är ju också helt sjukt. Var är all snö?? Så ledsen. Vill prova min gråa/turkosa outfit ju! Vädret nu passade bättre för brunt & orange. Aja, hoppas ni är taggade på lite nya bilder iallafall! Även om skritt-bilder inte är de roligaste så fyller vi bloggen med lite nytt iaf! 

but she can't be what you need if she's 17

• tb från josäfins pulkaskola för pulkarädda hästar, får se om jag kan göra en fortsättning när snön kommer! se första delen när amigo skiter på sig HÄR

i'm a spark and you're a boom; what am i supposed to do?

• förra vintern, lika mycket snö som nu ser jag haha •

have you heard me on the radio? did you turn it up?

mina föräldrar är på julbord och trycker hummer och jag ba 'lol hur avundsjuka är ni??'
 
Hejsan. Langar världens mest o-estetiska & oaptitliga matbild. Men fan va gott sååå ha en trevlig fredag haha. Nej men har haft en skit-dag egentligen. Har vaknat med feberfrossa flera gånger under natten och kände mig helt off i kroppen när jag vaknade. Åkte upp till stallet sen och blev helt slut av att longera (och ni vet ju hur mycket man rör sig då om man inte engagerar sig till 100%). Kände mig helt död och när jag mockade var jag helt svimfärdig. Var livrädd för att få en ny yrsel-attack som skulle vara över jul och nyår, mardrömmen ju! Väl hemma så vilade jag upp mig innan jobbet, knaprade ipred och drack massor av vatten med samarin och sen mådde jag mycket bättre. Jobbade sedan och mådde helt okej, hälsade trevlig helg till precis alla som var och handlade (vilket jag brukar göra, fast då brukar ju vara typ 20 inte 200 haha) samt grattade en gammal man som fyllde år (han köpte tårta, jag är inte synsk haha). Sen en kvart innan jag slutade började jag känna mig dålig igen; matt, febrig och helt slut. Så köpte med mig kyckling, en påse ostbågar och sitter nu och häller i mig mer samarin. Dricker ju inte så mycket på jobbet så tror att det kanske kan bli problemet, brukar ju snitta på fler liter vatten om dagen annars. Aja, blir att sova tidigt, äta ostbågar och binge-a serien River som jag började titta på nyss. Hoppas ni haft en bättre fredag än jag och så vill jag önska er alla en trevlig helg!! (ha ha ha)

i was just trying to be cool, i was just trying to be like you

• mindre än en vecka till julafton!! här är senaste två årens "god jul" -bilder •

leave this blue neighbourhood


Squad goals: murdering your enemies blasting hotline bling.

 
alltså denna scen från veckans american horror story är det bästa som hänt
denna säsong. alltså jag dör!! i övrigt, vad tycker ni om den här säsongen??

har man inget bättre gör man en dagens lista

• bilder från bättre tider när det inte var slask-halt och regnade en vecka innan jul •
 
Dagens mood: Just nu, döds trött. Men samtidigt taggad på att få sova till klockan nio imorgon.
 
Dagens planer för helgen: Sova massor (pga ledig!!) och ska ut och dricka vin med mina tjejer. Elin har ju kommit hem!
 
Dagens craving: Grillad kyckling! Vet ni hur hemskt när man är svinhungrig och halva kön ska ha grillad kyckling?? SÅ GOTT trodde jag skulle dö
 
Dagens udda: Personen som köpte vego-bröd och ett big-pack salami. Något udda kombo.
 
Dagens bästa: Fortfarande att en av medelåldersmännen på jobbet igår skulle berätta för alla att pepparkaka hette "pepper-cookie" på engelska, duktiii! Brukar skämta om att jag är dagis-ledare istället för receptionist, jag menar är jag inte där vet ingen hur man plockar fram frukost, inget kan ställa in sina saker ordentligt i diskmaskinen och när de ätit klart tror dom att slaken fungerar som papperkorg. Typ dagis alltså.
 
Dagens Sorgliga: Att det är please like me final ikväll, kommer gråta
 
Dagens suprise: Att Elin kom hem tidigare utan att säga något!! Eller ah hon kom hem igår men ändå!! Fast hon är sjuk så ingen vill träffa henne ändå.
 
Dagens hype: JUSTIN BIEBER BILJETTER GOLDEN CIRCLE!!!!! hahahh eller inte. Fick reda på att jag är ledig hela nästa vecka, bästa ju!! Ledig > Bieber
 
Dagens planer: Okej klockan är 7 planen är att sova men annars har den varit att jobba. Trivs så bra på mitt nya jobb ändå! Bara blippar in varor och är trevlig / pratar med folk. Idag har jag berättat för alla som köpt varm grillad kyckling att jag hatar dem. Okej inte riktigt så, men kanske är de är de värsta för att kycklingen luktar ännu godare när man är hungrig. En svarade "Ja du MMMM va gott det ska bli när vi ska hem och äta denna! " Jag ba nae u did not just do that
 
Dagens sämsta: Eller veckans sämsta more like, alla mina serier börjar ta slut ju!! Vafan ska jag göra nu då?? TIPSA!!

"i dare you"

 
Okej, så jag har följt Ryan på youtube hur länge som helst och även om ni inte gör det måste ni känna igen någon av hans videos. Även om jag kollar på hans andra videos ibland så måste jag bara lägga upp dessa om ni inte har sett dem innan. Det är en serie där Ryan och hans kompisar bjuder in gäster till "i dare you" där de gör olika dares. De tar kommentarer från youtube, lägger i en hatt och drar, sedan rankar dem hur mycket poäng man får för att utföra den och först till 10 vinner. Det är också tillåtet att sno andras utmaningar för lägre poäng om man vill. Förloraren får göra en straff dare. Alltså dessa videos är så sjukt roliga, hans andra videos som måste ta timmar av redigerar att göra i alla ära - men dessa är fan guld. Första är med Superwoman & Tyler Oakly, andra med Arden Cho (Kira från Teen Wolf), nummer tre med Smosh gänget och den sista med Jenna Marbles och Julien. Titta, njut och garva ihjäl er!!

"you just sit and get stoned with 30 year olds and you think you've made it."


destined to be hard i'll break your heart

• ca ett år sedan, lika isigt och fruset då som nu. var är all snö?? •

why you should watch brooklyn 99

 
Reasons to watch Brooklyn 99:
• Diversity! Mångfalden är on point i denna serie, faktiskt utsett till "most diverse cast"
• Den krossar "good guy get the girl" - trope. Boyle som är besatt av Rosa ber inte bara om ursäkt utan tar ett nej med värdighet.
• Alltså: många i serien du tror kommer vara typical "good guys" är egentligen välskriva och respekerande karaktärer på riktigt
• Captain Holt är gay och det är helt normaliserat utan klyschor.
• Huvudkaraktären kunde varit en helt vanlig "jag gillar att jobba ensam" douche-ig kille men istället fick vi barnsliga Jake
• Istället för att göra terry (en muskulös svart man) till stationens värsting har vi Rosa som har onödigt stora knivar i jackan. Terry bara älskar yoghurt.
• Alltså - fuck you steriotyper! 
• Bra skriva kvinnliga karaktärer, de är alla episka på olika vis och ser inte varandra som rivaler.
• Den blir bättre efter varje säsong, humorn är så underbart quote-able och karaktärerna går så väl med varandra.
 
Reasons to love Jake Peralta:
• När någon säger att han borde skrämma bort potentiella pojkvänner åt Amy säger han att han får skylla sig själv för att han är för dum att göra något
• Förväntar sig inget av henne och säger tydligt att han inte kan välja åt henne 
• Han är en feministisk manlig huvurollskaraktär och det är helt normaliserat. Han behandlar alla sina kollegor likadant.
• Han respekterar alla sina kvinnliga kollegor sjukt mycket och ser upp till dem alla, även Gina som inte är polis själv.
"I'm have to go full on douche" - Jake när han försöker lura "the vulture" att han är hans vän och lyckas inte. He's to good of a guy. 
• Nitade sin polis-idol för att han uttryckte sig homofobiskt
• "cool motive, still murder" - till en man som mördat för "kärleken".
• Ger upp sin dröm att fånga en serie-mördare för att ge Holt sitt jobb som Captain tillbaka.
• Han visar att en karaktärer inte måste plötsligt bli seriösa och sluta med sina skämt, lekar, spel och andra saker som ses som barnsliga för att växa.

god help me now because they're just girls breaking hearts.


"i know you're looking for salvation in the secular age, but girl i'm not your savior."

• min syster ba "vill du färga håret lila" och jag ba "visst". what do u think??? ser väldigt rött ut på bilderna tho, är mer lila/rött i verkligheten! •

but if you just take off your mask you'd find out everything's gone wrong.


she had a face straight outta magazine; god only knows but you'll never leave her

försökte knäppa några juliga bilder på hundarna, omöjligt när de vägrar sitta still alltså haha.

be a riot, cause I know you.

 
Första jobb-dagen på nya jobbet avklarad, woho! Jobbar där imorgon och i slutet av veckan också. Detta ska nog gå bra. Annars har jag varit i stallet, skrittade lite men allt är helt fruset. Red ut igår, var inte jätteglad. Typ halt halva vägen, sedan pigg och fin för att sedan direkt när vi kommer ut i vägen få ett utbrott och sedan takta hela vägen hem. Tjoho vad kul, eller inte. Aja, solnedgången var fin iallafall. Sen drog vi som sagt iväg till Martin igår. Vi köpte hem amerikansk pizza (mozzarella, champinjoner och fetaost!! alltså vill haaa) och sedan efter att ha inväntat Thea och snackat ikapp så fortsatte vi spela Until Dawn. Vi har två kapitel kvar nu bara, så spännande spel! Sen får vi veta om Peter Stormare är mördaren hehe. Men nu är jag så trött efter att ha kommit hem halv nio, hade ju sovmorgon till klockan nio men har haft ont i magen hela morgonen så har sovit dåligt. Hoppas på bättre sömn ikväll - och det lär jag ha! Svintrött och med massor av information som ska gås igenom. Gonatt!

best of jennamarbles

• om jenna är min favorit på youtube? möjligtvis. queen. •

i know it's me that's supposed to love you and when i'm home you know i got you

pizza & until dawn spelande hos martin igår. och ja vi var hungriga när vi handlade snacksen. och ja, ronja är lika lång som martins tv.

rider jag alltid bettlöst?

 sista gången jag red med bett, vintern 2012.
 
Malin: Rider du alltid Amigo bettlös? Om inte vad använder du för bett? Vilka bett har du testat och vilka rekommenderar du? :)
 
Jag rider alltid utan bett, ja! Tror sist jag red med bett var 2012 en enstaka dag, bilderna ovan är från det passet. Hade så gott som slutat 2010 men red blandat med grimma, träns och halsring och slutade helt 2011 tror jag, men undantag för en startfälttävlan. Annars har vi skippat bettet (och mestadels allt huvudlag) och båda blivit mycket gladare tillsammans. Jag rider med halsring på banan, ibland utanför beroende på Amigos humör och med repgrimma i skogen. Perfekt fördelning, repgrimman är alltså "uppbettslingen" haha. Använde hackamore när jag red ut förut men bytte till repgrimma helt då Amigo svarade bättre på det. När jag red med bett red jag med ett tredelat bett, vet inte riktigt vad jag ska rekomendera då alla hästar är olika och jag föredrar utan tyvärr! Eller ah, jag rekomenderar väl bettlöst då hehe ;) Iallafall helt klart värt att prova! 

step into your skin? i'd rather jump in your bones.

 
Min helg i bilder. Först skaldjur och champagne hemma till en film och igår blev vi bjuda på ännu mer skaldjur, lever seriöst liv i lyx! Detta är ju på riktigt livets mat. Har varit ute och gått med Amigo också, igår fick han dock vila för att jag blev sen från jobbet. Var kolsvart ute och dessutom var banan frusen. Ska försöka rida ut idag dock, vi får se hur det kommer gå helt enkelt! Annars har jag pluggat lite inför mitt nya jobb, jobbat lite på mitt andra jobb och allmänt inte gjort något helg-it. Förutom att gå bort och äta middag igår då, men inget med mina vänner. Hoppas kunna ändra på det ikväll och hitta på nått roligt. Är nästan klar med alla julklappar också, så excited!! Älskar att ge bort presenter ju. Är ni klara med era julklappar eller har ni glömt bort att börja?? hehe

the kind of love i can't return but i'm going to borrow

 
tre ovisade student-bilder! de flesta av dessa bilder blev tyvärr väldigt över-exponerade
eller ofokus. eller så var både jag och amigo fula haha, men några söta blev det faktiskt!

start-datum för nästa år

 
 
 
Shameless säsong 6: 10 januari
The 100 säsong 3: 21 januari
Agent Carter säsong 2: 19 januari
Teen Wolf säsong 5 part 2: 5 januari
Pretty Little Liars säsong 6 part 2: 12 januari
The Fosters säsong 3 part 2: 25 januari
Orphan Black säsong 3: 7 Maj
Game of Thrones säsong 6: 12 april 
 
Vilken serie är ni mest taggade på?? Har jag glömt någon?? 

i'd be an anchor but i'm scared you'd drown; it's safer on the ground.


she said, "we're dressed in black, head to toe. we've got guns hidden under our petticoats."


it's trailer time.

• alltså 2016, i'm ready •

oh, you bite your friends like chocolate.

har varit och fotat Emma & Fidla idag! Det mörka molniga vädret sprack upp och vi fick massor av höstiga bilder! Taggad???

i'm a wanderess, i'm a one night stand; don't belong to no city, don't belong to no man

ingen säger nej när mormor bjuder på paj, vin och cheesecake! 

i know she'd love you if you'd only let her; cause i'm a mistake, we both could do better

 
 
 
 
 
 
 
 
• förra hösten när ponnyn var frisk •

pull it together, cause you got a girl and she thinks it's forever.

 
Bjuder på dagens fulaste snapshot. Alla ah iallafall den jag är med på haha. Vet ni?? Jag fick behålla alla mina tänder!! WOHO, mest för att du kan jag äta ordentligt hos mormor ikväll haha. Hade för starka rötter så de lagade tänderna istället. Nice. Amigo blev longerad idag, det gick bra. Inte superpigg men inte heller ofräsh. Får väl vara nöjd. Förutom med vädret då, det blåser fan storm. Imorgon ska jag iväg och fota Emma och hennes nya islandshäst - ska bli spännande!! Men först - mat och cheesecake hos mormor med två vänner!

#sdärskräp

skärmdumpar från svergiedemokraternas uttalanden. 
 
Kan vi bara grunda citaten ovan. Hur sjukt är det inte att detta parti sitter i regeringen 2015, snart 2016. Är så förbannat jävla rädd på alla idioter som slänger dem en röst för att de är "missnöjda med resten av politikerna" eller för att de är för dumma för att läsa deras jävla partiprogram och istället skriker "SD är inte rasister!!" eller bara för att den som röstar är rasist eller nazist. Förlåt, men ger du dem en röst kommer jag anta att du är antingen rasist, nazist, homofob, emot jämställdhet eller allihopa på samma gång. För det är åsikterna som finns i partiprogramet och det är vad du röstar på oavsett om du ser dig som rasist eller inte. Jag blir rädd, arg och frustrerad för att folk inte inser. "De är ju inte bara dåligt" - nej men det fattar väl ve som helst. Att de kanske ha någon bra punkt men då kan en ju fråga: är det värt det? Hitler hade också bra punkter. Han var karismatisk, kom med bra idér och utförde dem för att få folkets förtroende - sen vet vi ju alla vad som hände. Så ja, SD är rasister. De har tillräckligt många tillräckligt högt uppsatta som sagt hemska saker om muslimer, invandrare, kvinnor och homosexuella, har vidriga åsiker gentemot jämställdhet och abortfrågan. Så röstar ni på detta parti hoppas jag att ni vet vad ni röstar på. Läs partiprogrammet, utbilda er och håll för fan inte på och jämför allt och alla med våra äldre - för skulle ni faktiskt läst Svergiedemokraternas jävla budgetplan så skulle ni veta att de inte alls tänker lägga mer pengar på våra äldre, tvärt om så vill de lägga pengarna på millitären istället. På krig alltså. Så vi ska mobilisera trupperna, slänga ut alla invandrare, förbjuda religioner, ta bort rätten att gifta sig som icke-hetero, förbjuda all fri media, ta bort demokratin, förbjuda aborträtten och Agda 85 på ålderdomshemmet får fortfarande inte sylt till sina pannkakor. Är ni nöjda nu?

would you believe me if i said i was drunk? maybe i want you to want me but only tonight.


'cause there's a flaw in the system; i don't really know why but i miss him.

 
Hej! Här kommer en liten update från mig med fyra mobil-bilder. Hade sushi & dumpling kväll med pappa framför solsidan medan Helga wreckade vår parabol. "Sluta titta på TV och gör något med era liv" sa hon och sen hängde den ner på taket. Igår vad jag och åt soppa hos mormor - hur gott?! Hur lyxigt?! När man är själv, det blåser, man är kall och inte pallar laga mat. Har också gosat massor med vovvisarna medan blåsten härjat utanför. As said, dom är extremt rädda för blåst av någon anledning. Och idag har jag jobbat, ville typ åka hem när jag såg att receptionist nummer två lämnat två fulla diskmaskinar åt mig att plocka ur och tillräckligt med disk i diskhon för att fylla en av dem. Dessutom inget kaffe i någon maskin. Nice. Men nu är jag hemma, ska se på serier och ignorera det faktum att jag ska rycka ut en eller möjligtvis två tänder imorgon. Är inte rädd för tandläkaren dock, det är sprutorna i käften jag låtsas inte finns. Sist frågade jag om jag fick dra ut den utan bedövning, det är på den nivån. Har ignorerat detta så mycket att jag bokat in middag och fika med Frida, Ronja & Mormor på kvällen - lyckat. Aja, ska skriva mitt testemente just in case inför imorgon. Gonatt!

i get it she's tall and she's pretty and blonde and she can write one hell of a break up song


Vlog; WHY I DON'T RUN?

ny vlog!! pratar om varför jag inte springer eller gymmar, lathet eller ödet - vad tror du?? ENJOY!

if you need me you can find me on the roof where i pretend that all my problems are beneath me. and i'm worried that i'll jump but i never do, to be honest i just think i like the view

 
Alex följde med till stallet idag och plåtade några bilder på oss! Dock så blev det mörkt snabbt och solen gick i moln men lite nya bilder iallafall. Travade för första gången idag, några större volter i båda varven. Fick ta av grimman också för att det var som att rida med bromsen i - he's back haha! Nej men han var inte på topp, lite lat och svarade dåligt på skänklarna. Men blev mycket bättre när jag bara hade rep runt halsen igen. Provade mina nya ridbyxor också, mycket bättre passform än vad jag trodde och högre midja! Dock åker de ner när man rör sig, lite störigt eftersom att man rör sig mycket i stallet men tack vare att midjan var högre än vad jag trodde så är det inte ett problem. Alltså, glatt överraskad av dessa. Aja, ska iväg och äta skaldjurs-soppa hos mormor strax! Vi ses!

tell me, how can a heavy heart be so empty?

• på riktigt, hur söt är han inte på dessa bilder?! •

year in music a lá jossanamigo

 
Kan vi bara ägna ett blogginlägg åt att mina tre mest spelade artister var Maskinen, Norlie & KKV & Silvana Imam? Under hela året har jag lyssnat mest på dessa tre (fyra?) svenska artister - jag som inte ens brukar gilla låtar som sjungs på svenska i vanliga fall! Tur att jag sumpade den grejen iallafall. Grymma artister allihopa, alla borde kolla in deras sidor på spotify och lägga till en låt eller tio i sina spellistor! Haha, hade bara maskinen låtar och en silvana imam-låt som mest spelade låtar, lyssnar jag ens på annat?? Så himla kul grej tho, year in music med spotify. Ni kollar in vad ni lyssnat mest på detta år HÄR! Har vi samma grymma musiksmak eller helt olika? Skriv vilka ni fick bland kommentarerna!
 
 
mina fyra mest spelade låtar

heartbreak dreamers

redigerade ihop en video sådär på kvällskvisten, tre år av bettlösa klipp! ville prova lite nytt, så vad tycker ni om den?? *ni följer mig på youtube häär*

in turn of borrowing a perfect man i'm borrowing a broken love

 
Två bilder på ponnyn idag! Släppte han på banan och förväntade mig värsta explosionen (med tanke på att jag mestadels flög efter som en vante när vi longerade i fredags) men den enda som var svettig efter idag var nog jag. Galet vad rent ut sagt lat han var idag! Sen är han ju inte rädd för longerspöt på något sätt - vilket jag juförsig lärt honom att han inte ska vara men det var ingen hjälp idag när han inte svarade på någonting. Skulle gått in och hämtat en longerlina men hade lite tidspress så fick fortsätta jaga honom några varv. Aja, fina bilder när han stod still fick jag iallafall haha. Annars har jag varit dödstrött idag, blås-rädd hund är ju kul när det är storm vet ni. Så sov inte så mycket och har kollat ikapp lite serier. Fått nytt jobb har jag också, så det ska bli roligt! Är det lika fint väder imorgon blir det nog en ridtur, får se om jag vågar mig bort från banan eller inte bara ;)

Det här med "Cirkus-Dressyr"?

 
Under Alizees ritt i friends arena så presenterades hennes nummer som cirkus-dressyr. Snacka om att utan att ens försöka vara taskig förminska allt hennes jobb, hennes kontakt med hästen och hennes sätt att rida. Cirkus-Dressyr. Som ett cirkus-trick hon lärt hästen. Här om något borde väl Frihetsdressyr användas, inte av Tobbe Larsson när han leder sin häst från hagen eller rider sin häst med bett i paddocken, utan precis just på denna ritt. För det är ju just vad det är, dressyr i frihet. Inte en cirkus-akt, för hon visar inte upp några trick - hon bara rider. Inte en "annan sorts dressyr" som man sa, för hon gör precis samma rörelser som den vanliga dressyren. Hennes nummer var magiskt och visade mig än en gång varför jag aldrig ska säga att jag håller på med frihetsdressyr, för det gör jag inte. Jag är inte i närheten av det än, att kunna göra dressyr-rörelser utan träns. Inte för att jag var det innan heller, men "rider utan träns" är en perfekt beskrivning på det jag gör. Rida Dressyr är en perfekt beskrivning för vad hon gör, för enligt mig är detta den rätta dressyren. Ju högre upp man kommer desto mindre hjälpmedel ska man behöva, inte tvärtom. Men vi tycker ju alla olika, och tur är det! Annars hade kanske Alizee också hade ridit runt med två bett i munnen på hästen nu för att göra samma rörelsen som hon gjorde med endast en halsring på friends arena. 

"Magsäck - något dagisbarn tar med och fikar i skogen" - Fredrik 2015

Hej!! Jag lever (kind of) och frodas (som mögel). Det blåser som fan, jag är svinkall, jättemätt och jättetrött. Ahhh livet. Nej men igår firade vi Ronja, hon bjöd på tacos och sen fick hon en chokladfontän av oss. Bästa presenten någonsin haha, alla behöver ju en sån. Sen spelade vi spel och fredrik blandade ihop magsäck och matsäck, stelt när han skulle förklara det med andra ord. "sånt man fikar i skogen när man går på dagis!!" och minna ba "ehh pinnbröd?" hahaha! Sedan utgång och sen avslutade vi kvällen på max. Idag har jag jobbat och ridit ut med Fanny i stormen och regnet. Fan vad med cred till mig och min stackars ponny. Han var hur lugn som helst dock!! Helt sjukt, ska bara rida ut i storm i fortsättningen för då blir det ju tråkigt. Alltså inte det "inte så roligt att han blir stressad" som han blir när vädret är fint. Skönt att komma ut iallafall, bara av anledningen att han fick gå i skogen alltså för skönt var det verkligen inte haha! En älg träffade vi också, alltid trevligt. Nu har vi ätit hos mormor och nu är jag friiiii! Alltså ska typ sova. Hare gött!

and we'll be flying through the street with the people underneath

 
 
 
 
 
 

and now he's so devoid of color. he don't know what it means.


 
tb till dagen vi skolkade från skolan för att fira elins 18år dag!! vi såg nause på grönan,
ronja hamna i slagsmål, fredrik vrickade foten och sen fick vi roofies i ölen. d va episkt.

that's the beauty of a secret; you know you're supposed to keep it.

• så pepp på vinter och snö •

your laughing offers some honest conversation; catch me in the cracks between your crooked smile

grekisk-mat och drinkar med några saknade favorit tjejer igår!

lekheten mellan bett & klackskor.

 
- Vissa går har det hela dagarna och klagar inte fastän det blir obekvämt.
- Andra vägrar att ha det gör allt för att slippa.
- Somliga klagar enormt och gör allt för att visa att det är obekvämt.
- Vissa vill variera, ibland fungerar klackarna bra och ibland vill man ha sneakers. 
- Några blir påtvingade fastän en säger nej & vissa är helt okej med obekväma skor och orkar inte bråka.
 
Lite lika är de ju ändå, betten och klackskor. Med den lilla skillnaden att den ena skaver i munnen och
den andra på fötterna. Största skillnaden är dock att vi har valt att ha på oss klackskorna själva. 

i'm sorry, darling i know he's yours. i know you wear his class ring and i don't mean you any harm

 
Ni vet en sådan där dag när man åkte till stockholm och tillbaka i spöregn klockan 5 på morgonen och sedan inte är ett dugg taggad på att göra något utom att gå runt i sina primark jul-underställsbyxor eftersom att regnet aldrig slutar?? Idag är en sådan dag. Kände mest "Amigo du får klara dig själv idag, abort mission!!" när vägen till stallet var översvämmad. Så surt att det varit finaste vädret hela veckan och sen när Amigo får broddarna i så blir det pissväder med ösregn och storm! Tänkte först att han skulle få stå idag också men sen så bestämde jag mig för att longera iallafall. Jobbar ju imorgon och kommer upp sent så har hellre en chans att bara fixa då ifall vädret är lika förjävligt då. Ska rida ut på söndag dock, så känns bra att veta att han kommer få lämna ridbanan en dag iallafall. Men mycket energi har han allt, kunde knappt galoppera ordentligt idag för att han hoppade så mycket med benen och lyckades byta galopp hela tiden! Sen massor av damp-ryck - såklart! Shit pommes vad man flyger som en vante efter när han brallar iväg från cirkeln haha! Så röra på dig har han allt, känns bra efter denna lugna vecka han haft pågrund av all is. Nu ska jag göra mig iordning för tjej-middag iallafall, hoppas ni får en trevlig fredag!

tips - Ally!

 
EquiiAlly: Gillar mest denna tjejs video för att hon verkar vara en sådan skön person! Älskar dessa videos där de blandas träns eller utan hej vilt - inte för att de tränar så utan för att de inte är lika stela som här i Sverige! Typ "undra om jag kan hoppa 120 utan träns? Hah vi testar!". Så skön känsla i videosarna och sååå fina hästar! Ally bjuder på allt och lägger upp både bra och dåligt, såå härliga videos! Tycker detta kan vara så stelt i svenska häst-videos, att allt som inte är perfekt ska vara i en failvideo eller klippas bort. Mycket roligare när man kan bjuda lite på sig själv utan att stå och skrika ut "OBS FAIL!!" innan. Hon har även ett till konto med raw videos, alltså vanliga videos utan musik där hon bara rider, lägger upp behinde the scenes och massor av fail! Alltså helt vanliga klipp från hopptäningar, uteritter och annat hon gör i stallet, men hennes fail-videos är mina klara favoriter där. AlfusAlly heter hon där! Hon finn även på instagram, EquiiallyTryck subscribe på båda för att få lite sköna och galna häst-videos i erat flöde!!

in my city i'm a young god, that kill be so vicious.

• 2012, tänk att det är så länge sedan? ett av våra roligaste pass någonsin; ingen sadel eller träns och bara fullt ös! •

they know you walk like you're a god, they can't believe I made you weak.

 
Glömde helt bort bloggen idag, fick fullt upp med annat! Amigo har fått nya skor, sjuka ponny som står och tycker att det är skönt att bli verkad haha! Har sedan handlat och ätit sushi till lunch med mamma och sedan slagit in lite presenter och julklappar. Käkar pulled-pork burgare och ser på gårdagens iZombie eftersom att vi fastnade framför en film igår. Jag fick välja (big mistake föräldrar, big mistake) så det blev Age Of Ultron (igen) (fast de hade inte sett den så helt ok ändå). Så gårdagen var hallon & lakrits-glögg (mm så god denna var) (gillar inte ens glögg egentligen) (bara paranteser), lussebullar som mormor bakat och Avengers. Helt okej kväll alltså! Ikväll däremot ska jag sova tidigt. Upp tidigt och flyga till flygplatsen imorgon, så himla segt för det är inte jag som ska flyga den här gången! Ska träffa några saknade tjejer på kvällen sen dock, will b fun!

they think I'm insane, they think my lover is strange; but i don't have to fucking tell them anything.


Vlog; AMIGO PROVAR HÄSTGODIS + sihs shopping!

ny vlog!! förlåt för att den är sen, tog hundra år att ladda upp på youtube. visar iallafall vad jag köpt på mässan och amigo smakar ps godis!

serie-tips: JESSICA JONES

 
Jessica Jones - WOW! Har officiellt förlåtit Netflix för att de förstörde Hemlock. Hade inte mycket förväntningar när jag började på denna, såg inte trailern förrens efter första avsnittet. Har försökt att inte kollat igenom säsongen så snabbt men kunde knappt hålla mig, särskilt eftersom att de flesta andra serier hade thanksgiving uppehåll. Förväntade mig en till "daredevil" ca, var ju inte jätteförtjust i den även om jag tyckte att den var bra gjord. Men oj så fel jag hade, galet vilket bra överraskning. Och detta inte bara för att David tennant var med. Extremt bra plot, älskade den!! För övrigt bra karaktärer och avsnitt och Marvels bästa villain sedan Loki. Den är spännande, rå men också även underhållande vid sina tillfällen. Jag var fast sedan andra avsnittet typ, så underbart fängslande serie! Starkt rekomenderad, en av netflix bästa helt klart! SE DEN HÄR
 
Serien handlar kort om Jessica som när hon var liten var med i en olycka med sin familj, efter att ha legat i koma vaknar hon upp och märker att hon har fått extra förmågor, exempelvis så är hon extremt stark och har bra hörsel. Serien börjar när hon precis öppnat sin egna "detektiv byrå", hon bor ensam och håller sig för det mesta för sig själv. En dag kommer en familj in som vill att hon ska hitta deras dotter som försvunnit, när Jessica börjar gräva i försvinnandet hittar hon trådar med anknytning till hennes förflutna som hon hellst vill glömma. Men det visar sig att den dörren inte är stängd än och Jessica måste möta sin största rädsla igen för att rädda staden hon bor i och sina vänner från mannen i den lila kostymen

Dagens lista.

blandade bilder; grattar ronja med en galen-natt-crêpes-bild från spanien, allmänt hund-mys och julshopping samt frozen yoghurt & sara!
 
 
Dagens Humör: Har sovit tre timmar inatt fast jag gick och la mig klockan nio - gissa haha.
 
Dagens Fråga: Att det redan är andra december, MAMMA VAR ÄR MIN CHOKLADKALENDER??
 
Dagens Mysigaste: Julbelysningen här i stan! Enda fina med att gå upp denna mörka, isiga onsdagsmorgon.
 
Dagens Suprise: Spelade in en vlog igår!! Fastnade dock med att hålla på med julklappar så får rediegra den ikväll!
 
Dagens Saknad: Säger väl Elin, snart är hon hemma!! Eller nej jag ändrar mig, saknar Elins spanska kompisar, de är så gulliga och kommentarar på min instagram!
 
Dagens Amigo: Mamma fixar åt honom idag, fortfarande snömodd eller is så finns inte mycket att göra, livsfarligt att gå fram och tillbaka från hagen liksom.
 
Dagens Sämsta: Att jag såg klart på Jessica Jones igår, så bra serie!! Vil ha 20 avsnitt till. 
 
Dagens Bästa: Ronja fyller 20 år idag!! Wohooo !! Äntligen kan hela mitt crew gå på systemet haha
 
Dagens Craving: Julklappar! Är inne i världens julklapps-flow! Beställde hem två stycken igår en jul-klänning och ska leta fler idag!! SÅÅ KUL!
 
Dagens Craving 2: Getost och röbeta!! Såg på Kissies blogg ju, hur gott såg inte det ut! Eller sushi, heaven.
 
Dagens To-Do: Ringa samtal om nytt eventuellt jobb, jaaaa!!

you're a "rolling Stone" boy, "never sleep alone" boy, "got a million numbers and they're filling up your phone", boy

• några snabba bilder från igår när jag tog in hästarna •

wishlist 2015

 
• recovery cream • klänning svartkuddfodral • klänning glitterBINGE • brickaTRXYEmartini-glasdiamantklack • drink-glassko guldklackrepgrimma
 
Kom på typ tre saker jag önskade mig i julklapp och alla frågar non-stop så har suttit och letat upp massor av fint. För tillfälligt är mina höst & vinter klackar spårlöst försvunna så ett par snygga skor med klack hade inte suttit fel! La upp två stycker jag tycker är snygga ovan men det behöver nödvändigtvis inte vara dem, men gärna samma modell och klack runt 10 centimeter. En ny grimma att rida ut med letade jag ju efter under sihs-mässan men hittade ingen. Vill ha en stelare repgrimma som passar för uteritterna, gärna en brun, märket double diamond. Sedan recovery krämen som jag fått testa som sample och älskar - alltså skulle det inte sitta fel med en hel tub alltså haha. Annars önskar jag mig flytta-hemifrån-saker, udda heminredning och annat kul. Älskar ananaser och ananas motiv!! haha. Även kläder och annat smånördigt och roligt, kanske nyårsklänning? La upp två snygga ovanför. Vad önskar ni er i julklapp?? Kanske kan ge mig tips, hatar att önska sig pengar ju!

"man kan inte rida grand prix dressyr utan träns" - lol.

tog ju inte med min egen kamera så bilder är från hippson och redigeringen är min.

saying that i love him but i know i'm gonna leave him.


RSS 2.0