Glasdörrar, irriterande dressyr siffror & Vampyrer

Dagen tillbringades på Börje, i regnet, där vi hejade på vårat Dressyr lag. Vi kom fyra på totalen, precis utanför placering. Inte illa! (Fast jag räknade de där jäklans dressyr procenten/siffror/annat onödigtskit fel, tro mig. Det är värre än rena mattelektionen!) Kameran var med, och andvändes flitigt när regnet inte öste ner. Bilderna kommer upp imrgon (nån gång då jag inte pluggar)

Och min syster gjorde nyss min dag, genom att gå rätt in i grannarnas glasdörr till uterummet! Det blev ett jäklans näsavtryck på den det ;) Nu ska jag gå från min recension på min vampyr bok till att kolla på Vampire Diaries.
Vampy freak, jo tack jag vet :*

"Det är ett mirakel! Hon rider igen!"

Idag efter att jag vaknat (halv ett) så åkte jag iväg för att möta Amanda & Johanna. Johanna ramlade av en häst som hon hoppade i hoppspecialen och bröt flera utskott i ryggen, och idag skulle hon rida för första gången efter olikan. Jag och Amanda var där som hjälpredor. Det var underbart att se någon rida med ett sådant leende hela tiden! :)Indra och Kristin visar upp sina skillz!


Jao fråga mig inte! :o Indra hade tydligen tvärnitat, glidigt ner på rumpan och in i hindret. Kristin hade då glidigt ner över henner rumpa och landat stående på marken. Jag har aldrig sett något liknande!
Tyvärr såg jag det inte live, men tja, Mamma lyckades fånga det på bild! Ett under :o Mammas förra bilder (då hon faktiskt TRYCKTE på kameran när någon flög av) såg nämligen ut såhär:


Och nu, helt random kommer min avrammlar video också ;)

 Ha det gött, nu ska jag glo på Vampire Diaries <3

HeRa :)


Första klassen, 70. Ponnyn tvekar på vartenda hinder men hoppar ändå bara men bad honom, hur fel han en kom. Vi fick ett pet, jag hoppar om och flytet blir perfekt. Vi vart felfria och fick med oss en lila rosett. 80, Amigo är skit trött, jag funderar på att stryka mig. Hoppar ändå, förväntar mig att vägra ut mig på något av de första. men ponnyn hoppar. Vi kommer ända tills 6 (av 8) där jag ger honom en halvtaskig väg till ett smalt hinder. En vägran. Hindret efter är en maxad oxer. Jag tvekar och ponnyn är trött och vi vägrar ut oss. Lämnar ändå banan med ett enormt leende på läparna.
Åh vad jag älskar min ponny <3


Nu är jag nästan klar! *phu*

Sådär! Headern är på plats, rubrikerna i sidomenyn är på plats. Bara länk bilderna som ska dit!

Idag har det varit en hel del musik! Först på uppspelat, där man även fick höra Robin sjunga (Eller tja, man kanske inte ska kalla det sjunga...) Tom Duley, Sen fick man även höra Erik sjunga Iris av Goo goo dolls. Och nu på kvällen vart de att se Musikalen HAIR. Det var många duktiga sångare med där också, Även Olle och Fredrik från min enhet. Fredrik fina sång var oväntad, man fick nog en liten tår i ögat ;) Knäppte några bilder också, men lata jag orkar såklart inte ladda in dom nu *hehe*

Imrogon är det tävling. jag kommer dö. Godnatt <3

RSS 2.0