j-åkesson tar sig an ridsporten

okej, ni vet att jag ibland får för mig sjuka idéer?? detta är inget undantag haha. se den med en nypa salt, enjoy! --> ft. andrea <--

don't threaten me with what you think I feel. if you could read my mind you'd be in tears.

 
Åh äntligen har jag tagit mig i kragen och fixat lite nya bilder!! Eller heh, fått Andrea att fixa lite nya bilder... Vädret sög ju eftersom att vi tänkt hoppa egentligen. Men det varvade spöregn och halvsol så vi red bara på banan och skuttade lite smått över ett sockerhinder som stod framme. Amigo var lite loj (som kanske beror på att de fick gå i sommarhagen idag och han hade sprungit runt som en tok) men när han fick veta att vi skulle hoppa lite blev det lite kvickare fart i benen. Red inte jätte länge, red fram och skrittade en stund och sen körde vi intensivt lite hoppning på hindret i båda varven några gånger på någon slags volt. Kort men intensivt och resulterade i en gald och svettig häst, galet vad roligt ett lite hinder kan vara haha!
 
Själv har jag haft en intensiv vecka där jag jobbat alla dagar utan onsdag och måndag samt haft en underbar grillkväll med mina fina (och kanske något spårade/knäppa) vänner. Vi beställde pizza och kebab och Tor tog ju då currysås av misstag till sin kebab vilket vi hade roligt åt hela kvällen. Han försökte sedan rädda kebaben med ketchup. Sedan blev det bad på kvällen och jag avslutade med popcorn och captain america filmen. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se på några filmer, redigera lite videos (bland annat min och andreas sketch, hoppas att ni ska tycka om den!) och sedan ta mig en rejäl sovmorgon. Sounds like a plan.

'cause I'm so done playing these games with my heart; I've been around the world and back for you, and now it's time to choose.

yey!! äntligen nya bilder! foto; andrea

himla bra kväll

 
har haft en galet bra kväll med alla mina favoriter! grillkvällen blev pizza-kväll eftersom vädret sög. tog
dock bara en bild, rasmus hjälpte dock till att fylla på med kanske 30 bilder på sigsjälv & karin haha! 

I've been swallowed by this wreck that you call your life.

några ovisade bilder från när elin var med och fotade strax innan valborg.

and I can see that you're the first one in a long time that had some faith in me

gamla bilder från en annan uteritt med andrea & eddie.
 
Har jobbat hela dagen idag minus en lucka för en uteritt med Andrea & Eddie. Först sålde jag färg och nu redigerar jag klipp i full fart, troligen är det dax för lookalTV att sändas nu! Så hoppas på att allt blir bra nu, har suttit i några timmar och redigerat nu. I stallet däremot vet jag inte vad hästen har för knas i huvudet ibland, vi är verkligen på olika plan i kommunikationen nu när det handlar om allt utom ridning på banan eftersom att han uppskattar att inte ha något på huvudet. Däremot så fattar han ju inte att om han sköter sig ute så slipper han hacket, exempelvis idag så kände han för att jaga en bil när vi red längs vägen. Ja ni hörde rätt, ponnyfan tokdrar EFTER en bil rakt ut på asfalten när jag sitter där med långa tyglar. Stackars eddie blev skiträdd och jag blev galet arg, fatta vad livsfarligt det där hade varit om det kommit en annan bil efter!? Blir helt galen på honom ibland, idag hoppade han in i eddie flera gånger och ryggen fick ta smällarna när han från ingenstans bestämmer sig för att flyga i luften. Aja, han är ju som han är; helt knasig i huvudet. Tur att han är söt. Jag & Andrea spelade in en liten sketch också som kommer upp imorgon, hoppas ni kommer uppskatta den! Nu ska jag tillbaka i redigerings mood och fixa klart det sista. Blir sängen direkt när jag är klar sen, upp och jobba imorgon också! 

mycket snack och lite verkstad?

Något annat som jag tycker är vanligt och lite roligt i just hästvärlden är att de ofta är "mycket snack och lite verkstad", särskilt runt bloggarna. Alltså, de som pratar och tycker mycket, särskilt om någon annas sätt att rida är oftast den som inte visar på någon kunskap när det kommer till kritan. För ett exempel finns det väldigt många NH-bloggare som skriver det ena inlägget efter det andra om hur man ska rida och vad man ska ha på hästen och sedan rider de knappt själva eller så ser det ganska kaotiskt ut. Ofta med kommetaren att det var ett dåligt pass, vi har precis börjat med det här eller att bilderna inte var något bra. De bloggar jag följer som visar film och bild när de rider och skriver att det här tycker jag fungerar bra finner jag mycket mer roliga att läsa, även om de andra inläggen också kan vara intressanta. Självklart behöver man inte vara bäst eller rida, men det är just punkten där man ska rätta andra när ens egen häst är mer spänd när du rider med en grimma på än personen du försöker rättas häst är. 
 
Precis likadant finner man mycket annars också, någonsin märkt att personen som pratar om hur viktigt det är med bra dressyr och att hästen går i form är den som sliter ner huvudet på hästen och har bakbenen i kina? Personen som sedan tävlar höga klasser i dressyr däremot rycker på axlarna och rider sitt pass. Jag har flera gånger fått pikar om hur man måste rida ordentlig dressyr för att hästen ska bygga muskler när min egen häst har både finare hals och trampar bättre utan träns än vad hennes gör när hon rider. Eller dem som skryter om hur högt de hoppar klockrent på träningarna, flyger över 1.30 och pikar gärna folk som hoppar max 50cm med att det minsann bara är markarbete - sedan när man ser dem på tävling där de aldrig lämnar 1meters klasserna så ser allt kaotiskt ut och hästen river varannat hinder för att ryttaren lägger den fel. Finner detta hysteriskt roligt. 
 
Vet inte vad de här inlägget kom ifrån, blev bara lite irriterad på folk som snackar en massa men inte har någon koll. Speciellt då också andra människor ska hålla på och bråka om en gren de inte ens håller på med och uttalar sig på en blogg om nh att de är dumma i huvudet för att de uttrycker sig om att dressyr utan utrustning är äkta dressyr. "Tydligen så är man djurpågare om man använder sporrar och spö!! Vi ska släppa hästarna lösa och se hur dom klarar sig!!" eller "Om bett & sporrar var skadligt skulle det inte användas! Dumt uttalande att skriva det. Jag rider på bett och min häst älskar det, är jag en djurplågare för det??!" Dessa människor vill jag skicka den där "read the book"-gifen till. Inte direkt så att jag skulle gå in på en dressyrbana och börja ränka upp allt som är fel, har inte mycket koll på dressyr alltså. Inte heller klickar jag mig in på en dressyr blogg och skriver all dåligt fakta om bett, vad får jag själv ut av det? Men håller ni med om mitt mycket snack lite verkstads tänk? Har ni några fler roliga exempel på människor ni träffat på som gör på samma sätt?
 
två bilder från januari 2012,

you're lying to yourself and yet still you act surprised, cause you're scared and can't come to terms with what you are.

 
Vettiga saker jag gjort idag: åkt in på ett möte med lookalTV, varit i stallet, redigerat lite klipp. Sedan har jag däremot sett på the avengers samt x-men first class och ätit mer än en halv burk med glass och funderar nu på vilken film jag ska se nu. Eftersom att det blåser storm och jag fortfarande har ont i ryggen sen igår så var jag inte sugen på att rida. Blåst + pigg häst = myckt hopp och bock. Blev till att jag longerade istället. Som jag skrivit snart hundra gånger är ju det inget som funkar jätte bra men det har ändå gått hyffsat de senaste gångerna. Förut så reste han sig mycket och höll på, det har han som tur var slutat med. Idag däremot var han riktigt jobbig och lyssnade inte på mig för fem öre. Blir så irriterad när han bara skiter i mig, jag vill liksom inte behöva stå en meter ifrån och vifta med ett spö för att han ens ska vända ett öra mot mig. Dessutom stannade han och backade och vände och höll på så in i satan. Dessutom blir han liksom arg på mig när jag rättar till honom, vilket alltså är att gå fram och visa extra tydligt att jag vill att han ska gå åt ett visst håll när han vänt sig. Jag vill liksom inte behöva stå och vifta med spöt som en galning och brukar alltid ta hänsyn till att han tycker att det är tråkigt men idag blev jag så irriterad eftersom att han inte visade den minsta hänsyn tillbaka. Jag kräver inga stora signaler och jag kräver inte att han ska göra mer än reagera ens. Idag fick det därför faktiskt bli en mycket striktare strategi och varje gång han stannade och vände varv och blev arg fick han galoppera några varv extra i det varvet. Det fick upprepas flera gånger tills han kunde gå bra på volten utan att stanna och hålla på. Direkt när det gick bra i alla gångarter klappade jag på honom och vi gick in. Blir mest irriterad på att jag ska behöva göra såhär, inte direkt så att jag vill jaga honom för att han ska lyssna men jag tror kanske att det behövdes också. Jag tar alltid den snälla vägen och orkar aldrig bråka. Brukar alltid tänka att han kan ha en dålig dag men det går inte varje gång vi ska longera. Så länge han lyssnar så brukar jag låte det gå men idag var det verkligen jobbigt när han höll på och bråkade. I början gjorde jag verkligen inget mer jobbig än att be honom att trava och han blev så galet arg på mig. Kanske var på tiden att jag blev lite arg tillbaka. Hur som så hoppas jag att han fattade att han inte kan hålla på hur som hela tiden utan att jag också kan få bli arg ibland (och mer arg menar jag inte att jag slår han med spöt såklart, slår det i marken bredvid/bakom). Får jobbar mer på kommunikationen från marken så att vi har klarare och bättre signaler. Och nu har jag skivit längsta inlägget om ett sketet longeringspass på 25 minuter. Trevligt haha.

don't be so quick to blame a friend; when the smoke is cleared, there'll be nobody left.

två bilder från förra våren,

don't point your finger baby, this isn't the best time for you to test me.

x-antal björnligan bilder då 90% av oss gick som björnligan haha. vilken bild älskar ni mest av de ovan???
fångade en sådan där äcklig-par-bild på fredrik & johanna. ew, love.
pigga och krya efter ca två timmar av parksittande i en orkan.
 
Lite kassa men ack så härliga bilder från igår. Ca 100 bjrönligan medlemmar intog flustret. 100 frusna medlemmar kan jag också intyga, satfläsk vad kallt det helt plötligt blivit! Inte för att man ska klaga nu, jag menar jag har nog klagat över värmen sen den kom eftersom att jag varit så varm att jag endast kunna haft klänningar på mig. Nu är det kallt igen och jag kan med glädje hoppa i jeans och mina oversize tjocktröjor från killavdelningen igen utan att löka sönder helt. Annars har jag jobbat idag och imorgon är vi lediga, har allvarligt cravings efter en riktig sovmorgon eftersom att jag jobbade hela helgen och ska jobba nu torsdag till lördag. Cash is king liksom, tyvärr får annat roligt offras på köpet. Nu sitter jag med dilemmat om vad jag ska se på ikväll, de senaste avsnitten av shameless (igen, åter igen), x-men first class eller något annat spännande. Tänker fira detta mini-lov med glass, har typ feber också så då är det ju extra mycket okej.

tell my friends we won't be long, the Florida sun begs me to come back home

drack vin med the gang i stadsparken innan skivan och frös röven av mig (still worth it tho), här ser ni loviisa & v-gurra
postade tydligen första bilden på instagram, don't know why haha så jag ser ut! satt och skulle lägga på mer
läppstift med frontcamen på och plötsligt var filip också i frontcamen. andra bilder är mer arrangerad haha.
 väl inne träffade vi på spöket tor (som alla trode var ku klux klan haha), ronja & cosmo & wanda från fairly odd parents!!
 jag & tor tog varsin lakrits-shot och markus började klia i ögonen så att hans björnligan mask snart såg ut som en fjärill haha
 johan insiterade att bjuda oss på shots, ger honom kvällens #bestfriendaward! får bjuda tillbaka nästa gång, a lannister always pays his debts.
 
Nej men hallå! Kan man få pris för dåligtast uppdatering på bloggen?? Har så fullt upp med skivor, skolan, stallet, jobb att det blir bloggen som får lida. Aja, snart är allt det över iallafall! Hade så galet roligt igår och är så vidrigt trött nu. Ska in till skolan och göra opponeringar på våra gymnasiearbeten, herregud hur ska detta gå? Vad jag läst på twitter så verkar det som om halva klassen är bakis, ser fram emot detta så mycket!! not. Tog faktiskt med min digitalkamera och fota lite när vi förade i stadsparken innan, bjuder på de bilderna se om ni vill! Måste fixa nya rid-bilder också, lite tomt om hästbilder här nu va.

tv-serie tips p4

Misfits:
Okej, fick faktiskt tips av en läsare att se den här serien och jag kan lugnt säga att jag frågade mig själv VAD FAN ÄR DET HÄR efter första avsnittet. Men detta är nu en av mina favorit humor/drama-serier, även fast de två första säongerna klart är bäst. Serien handlar om ett gäng ungdomar som fått samhällstjänst och sedan får superkrafter efter en konstig storm som träffar staden. De måste sedan försöka klura ut livet, vad de ska göra med sina krafter och hur de ska stoppa andra med krafter. Helt klart sevärd serie! Dessutom kan Nathan vara den mest ikoniska karaktären någonsin. Det finns 5 säsonger, se den här.
 
True Blood:
True Blood är ännu en serie som fick mig att tänka vad fan är det här efter första, andra, tredje, fjärde osv. avsnitten. Men den har något som får mig att fastna (kanske är det alexander skarsgård, vem vet). Serien handlar om Sookie som är en (as dryg haha) servitris på en bar, vampyrer är ute i det öppna efter att drycken just true blood uppfanns, vilket är gjort på syntetiskt blod. En kväll träffar Sookie vampyren Bill och sedan är allt igång och Sookie dras in i vampyrernas värld. Sookie är även speciell då hon har förmågan att läsa tankar som gör henne extra speciell, däremot kan hon inte läsa vampyrernas tankar vilket gör att hon föredrar umgänget med vampyrer. Samtidigt är en mördare lös som dödar personer med koppling till vampyrerna. Serien är rolig, brutal och fylld av sköna karaktärer. Sista säsongen börjar i sommar, watch it here.

cause you've only got one life to lead so don't take for granted those little things

bilder från igår, blev ett lätt pass med sen kvällssol där Amigo fick ta det mesta initiativet till vad vi skulle göra, ibland behövs sådanna pass också!

forget everything just for tonight we'll sing like everyone when they're alone.

orphan black & en half baked, perfekt avslut på veckan.

frågor; halsring?

 
Har du några frågor om hur man rider i halring? Vilka signaler ger man? Hur börjar man? osv. Är det nu du har chansen att fråga! Fråga
allt ni kan komma på som ni undrar så svarar jag i en video där jag visar hur jag menar! Fråga på, ingen fråga är för dum! (nästan haha)
 

life is not a punch card, make the best of what you have.

 
Några bilder jag plåtade på Ronjas äppelträd igår, det blev tacos, bad och film-mys! Idag har jag varit iväg och provjobbat för ett till jobb! Ännu en färghandel, så snart säljer jag kanske färg i två butiker hehe. Nu har jag några timmar att chilla lite på innan jag ska iväg och äta middag hos mormor och sedan upp till stallet. Planerar att köpa en half baked och se på orphan black, bra avslut på helgen!

for once we're doing something right when we sing


let's believe that if we all stand together we're a force that can shake the whole world.

två sneeks på bilderna jag knäppte på anna & moa idag innan de åkte iväg på bal, så himla söta! 

super heroes.

film-repris från tidigt 2013.

wished things could be different, well it ain't for the lack of how I tried.

 
Blev stallet på morgonen innan jobbet! Amigo var så galet fin idag, med tanke på att jag inte ridit på en vecka typ. Svarade jätte bra och var pigg och fräsch. Galopperna känns nästan löjligt enkla nu och det är så kul eftersom att vi från början inte ens vågade galoppera i svängarna eftersom att han var så snubblig! Idag behövde jag nästan bara tänka sväng så svängde han! Så himla roligt, måste fixa nya rid-bilder snart dock. Nu blir det bal-fotografering och efter det plockar jag upp två nötter och så drar vi iväg för taco-night och myskväll hos Ronja. Vi syns och hörs, njut av värmen mina kära läsare!

so I surrender, I can't forget her. will you remember the truth?

var ute igår och pussade på ponnyn. Har ju varit sjuk halva veckan, på torsdag fick han nya skor och igår fick han vila. Har knappt träffat
puckot ju! vad som ändrats sedan sist han dykte upp här i bloggen: flugorna har kommit och han har blivit en alien åter igen. haha så fult!

so I'll try to save some face, and take my space till the times right; cause we'll need it.

 
Två obligatoriska bio-bilder! X-men; Days of future past hade ju premiär idag och jag kände att jag behövde gå. Sebastian var snäll och hängde med så jag slapp gå själv som en tönt iallafall haha. Jag tyckte filmen (som väntat) var jätte bra, älskar ju de här filmerna och den här var inget undantag hehe. Dock så hittade Sebastian värsta failet som han berättade för mig, är ca allt jag tänkte på om filmen nu. Damn it haha! Blir att sova nu iallafall, ska upp och jobba imorgon. Sedan blir det ett stopp hos hästen, balfotografering och taco-night hos Ronja. Taggad till hundra!! -på allt utom att gå upp tidigt haha..

You've got secrets, and I've got a weakness for them.

skiva igår, full moon party. jag i och frida kom i reflexvästar för att synas bra i mörkret haha. 

Vlog; min utveckling sedan högstadiet

ny vlog!! fett random och spårad vlog, men enjoy iallafall.

we always knew back then, just where I'd be right now. we never questioned it, was more like when and how.

vi kör en av dessa i färg också.
 
Det är torsdag, jag var hos Amigo på morgonen och han fick sig ett par nya skor, fick ta bilen till skolan, vår andra lektion var inställd så jag slutade halv 12, vädret är fint - allt är bra helt enkelt! Annars har jag verkligen chillat hela dagen, redigerat en helt random vlogg och letat efter någon som vill se x-men days of future part med mig imorgon. Ska på skiva ikväll också eftersom att Michelle & Elin har sin idag, full moon party är temat. Vi får se vad kvällen har att erbjuda!

PUTIN YOU CAN'T SIT WITH US

 
Kände för att vara estetisk idag och klippte ihop ett collage från igår, så himla rolig skiva! Har nog aldrig sett så många regnbågar eller killar i klänningar i hela mitt liv. Det var så himla många som hade episka utklädnader, exempelvis han som var utklädd till Conchita Wurst som ni kan se ovan!! Hur episk är inte den?? Eller gänget på bilden bredvid den förstorade putin-bilden som hon i mitten ritat på killens linne! Hur snyggt?? Kände att jag behövde fota massor av kostymer för att visa haha, ännu ett exempel är hon med flowercrown och episk ansiktmålning. Träffade ju på Amanda som ni kan se ovan i grön bandana också, så länge sen jag såg henne ju! Sedan körde ju Michelle också eftersom att deras skiva är idag så vi drog en sväng förbi donken på vägen hem, pricken över i:et liksom! Hade iallafall en super rolig kväll, dansade tills min peruk nästan svettades av, hejjade på massor av vänner jag hittade, letade efter Agnes (agnes var dock inte där haha), skrattade till episka kostymer och chillade på dansgolvet medan två killar grovhånglade bredvid mig. Episkt. Dagens fråga är hur många som kom till skolan med regnbågens färger på naglarna!

this is our corner of the world, where we can come to be ignored.

about to hit the bed efter ännu en skiva, denna gång faktiskt med ett mål mc'donald i magen. l y c k a.

well, I'm saying me and all my friends don't need you around.

flower pictures, omg so original but so fun to take photos of!!

this is our point where we return. this is where I came from.

 
Okej, försökte ta en fancy frukostbild. Det såg inte så fancy ut. Så la på en space texture. Still not fancy. Hur som, så blev det vofflor + awkward & faking it. Perfekt start på dagen, vaknade upp helt feberfri också, hallelujah. Har dessutom sovmorgon och börjar halv ett vilket inte gör saken värre. Ikväll är det skiva igen som jag tror blir av iallafall nu när jag är nästintill frisk. Temat är ju "Putin you can't sit with us" så jag känner att jag inte vill missa denna iallafall! Särskilt inte nu när jag har biljett och allt. Den som lever får se, nu blir det att pallra sig iväg till skolan!

you can't run before you go learn how, and you won't.

canon eos 600d + canon 50mm.

life was a dream, well it still is, i never wanna wake.

going to ica without make-up? more like pray to god nobody you know and hate sees you without your war paint on. - fruktsallad & filmmys med päronen.

förlåt för att jag är ung, dum och vill stå upp för mina & andras rättigheter.

Åh satan vad arg jag blir. Läste nyss en krönika från expressen om hur demostranter och sabotage mot SD förstör vår demokrati och hur vi ungdomar inte verkar ha någon aning om vad demokrati ens är. Att alla har samma rätt att tala. Men vi då, vi dumma ungdomar? Har inte vi vår rätt att tala om hur VI vill att vårt land ska se ut i framtiden? Hur vi inte vill ha rasism och främlingsfientlighet i riksdagen? För flera år sedan demostrerade människor för alla människors rätt att rösta och demostrerade för att alla skulle behandlas lika och ha samma demokratiska rättigheter; nu är vi plötsligt ett hot mot demokratin för att vi vill behålla det så? Precis så känner jag när jag läser texten, även om jag vet att det inte är precis samma sak. Tar så illa upp för att få skit för att vara ungdom och stå upp för vad jag tycker är rätt.
 
Självklart menar ju nu inte att det är okej till våld och annat osv, syftar på kvinnan som ska ha blivit slagen när hon tog med sin son för att träffa Jimmie under ett tal - absolut inte okej! (sen kan man ju diskutera om hurvida man ska dra in en 7 åring i politiken då han knappats vet vad politik ens är). Visst behöver man inte föra massor av liv heller men samtidigt så står han ofta på helt allmänna platser och där får man ju vara om man vill - inte så att demostranterna bröt sig in i en hyrd lokal där han skulle tala utan detta skedde på allmänna gator. Jag gillade själv idén om de som stod tysta och bara vändre ryggen mot för att visa vad de tyckte. Ska han få stå och sprida sitt främlingsfientliga budskap ska vi också få stå på allmän plats och uttrycka våra budskap.
 
Visst, jag är inte dem mest insatta i politiken. Jag har inte ens ett parti som jag gillar. Men jag kommer gå och rösta iallafall för att motverka att partier som dessa någonsin ska få vara med och styra landet jag bor i. Är jag ett hot mot demokratin för det? Hon skriver i sin krönika att åsikter ska få brytas fritt, men min åsikt då? Hon skriver mycket om hur vi borde mogna till och lära oss veta bättre. Att vi är ett hot för att vi blir upprörda över SD:s posters på tunnelbanorna och för att vi inte uppskattar att få en SD valsedel i brevlådan. Vi är ett hot mot demokratin alltså, själv undrar jag var alla hemska okunniga vänster-extremistiska ungdomar var när Hitler tog makten, med demokrati.
 
 
ni kan läsa krönikan här, skriv gärna om jag typ missuppfattat helt eller något haha.

remember way back when? they said this life was a dream.

 
Är fortfarande sjuk men idag har jag iallafall pallrat mig ur sängen och kroppen värker inte lika mycket iallafall. Vart fan kom den där mega-förkylningen från liksom? Har iallafall redigerat klart fler bilder från plåtningen i söndags och lämnat in arbetet; klappat och klart. Har ett projekt kvar i foton nu sen är även den kursen klar, så skönt! Har totalt 2 uppgifter kvar innan gymnasiet är klart, HUR GALET? HUR SKÖNT? Så taggad på att lämna skolan bakom mig men så otaggad på att inte få träffa mina nötter till klasskompisar varje dag. Hur som så har mamma fått tagit hand om Amigo igår och idag, hade tänkt hoppa med Andrea ikväll egentligen men hon blev inkallad till ett jobb-möte så det var ju tur i oturen eftersom att jag fortfarande är helt seg. Blir kanske till helgen istället, vi får se.

it took me four years to realize you're a fake


* gissa jobbet *


slänger upp en rolig screen shot på vår fantastiska humor, har inget bättre att bjuda på. är så galet sjuk att jag legat däckad i sängen hela dagen.

hello, you don't seem like yourself. at least from what I knew, you're somebody else

tänkte det skulle vara lite kul för er att se någon annan rida amigo, känns bra att han skötte sig hela passet även fast elin bara använde ringen!

i grew so tired of the games you consistently played, where I took all the blame

 
Lite smakprov från mina fotografier idag, har ett foto-projekt där jag ska fota kläder ut sitt samanhang som plåtases idag med hjälp av Elin & Michelle. Eftersom att mina vänner är så snygga så blev bilderna rätt bra ändå, fotade med rinnande ögon, solglajjor och övriga allergi besvär så hade ingen aning om hur de blev. Är helt sänkt idag, tror att jag antingen dragit på mig en förkylning som gör allergierna värre eller så har helvettet brutit ut. Kunde inte sova för att halsen gjorde så ont, ögonen gjorde ont och näsan var helt ur funktion, fy satan. Sen har vi ju ponnyn som ska ridas, men som tur var ville Elin rida haha! Skulle fått så dåligt samvete om han skulle fått stått när jag ändå var där uppe och Michelle skulle rida men nu slapp jag ju det. Halsringen testade hon också vilket gick jätte bra! Så nu kan jag med gott samvete däcka till orphan black. Har ni någon favorit av bilderna ovan? Skriv gärna så får jag lite hjälp med vilka jag ska lämna in. Fler kommer säkert imorgon.

i'd forfeit all the rest of my time to patch things up, just to take back what you stole of mine.


one day you'll wake up, and realize what's passed you by

drog in med bilen till uppsala för att möta upp folk för bio (thea fripassagerade in till staden haha)
 5 minuter in i salongen börjar alex skrika på marcus för att marcus tog av sig skorna, kaos redan här
 tor fick inte plats i gruppbilden och fick en egen bild. här är han taggad inför filmen, efter filmen var han mycket upprörd, har tyvärr ingen efterbild.
 
Vi var då och såg Godzilla filmen och vill ni inte ha spoilers så sluta läsa här haha! Hur som så var jag väldigt taggad och den började väldigt bra. vad som drar ner mitt betyg är slutet, hade förväntat mig grymmaste fight-scenen där typ Godzilla överlägset krossar allt motstånd eller något. Dessutom var faktiskt Godzilla fet, vilket vi komiskt nog hade skojat om innan. "Hur kan folk tycka det? Känns konstigt att klaga på" - men väl inne i bion och när man fick se Godzilla blev det lite 'oj, han var faktiskt fet'. De andra monstrena såg också mer ut att höra hemma i en ailien eller robot film. Dock så var allt väldigt snyggt och välgjort! Dessutom diggade jag storyn bakom Godzilla och varför han fanns osv osv. Hur som helst så ska jag verkligen lägga mig och sova nu. Har haft en riktigt dålig allergi-kväll och nu är till och med halsen helt igentäppt. Blir galen, pollen är fan satan.

guess things didn't go the way that you planned; i missed the days when you would understand

igår; födelsedags grillning & firande av frida ute på landet.

i've been trying to see, if you were meant for me.


i need to find the difference in how I feel and how I felt.

 
Det är lördag morgon och jag har redan varit i stallet, ridit samt tagit ett bad och tvättat håret, hur hurtig är jag inte?? Ska strax iväg till jobbet också, men det känns väldigt att ha hela eftermiddagen ledig nu när jag redan ridit. Red lite smått nere i hagen, underlaget var inte jättebra för en häst som snubblar på helt plan mark men vi hittade en relativt rak sträcka att galoppera lite på vilket han tyckte var roligt! Mamma var med och fotade så lite fler nya bilder kommer under dagen. Ikväll är det bio planerat (igen haha) (känns som om jag går på bio var och varannan dag nu men finns ju så många filmer jag vill se!)

i miss the way we always used to talk. now we talk ourselves in circle till we forget why we fought.


är det sommar nu?


studenten närmar sig..

 
vad tycker ni om min student-inbjudan?? ser ut som allt annat crazy jag gör, syrran utbrast "varför är du en sådan tönt"
när hon såg det, ser det som en bekräftelse på hur awsome den är haha. Hur många av er läsare ska ta studenten iår??

hoppning 27 april / 13 maj.

hoppning 13 maj, pigg & studsig.
hoppning 27 april, pigg på hinder.
 
Tänkte visa två av de senaste klippen på när jag hoppas bana (så roligt eftersom att vi inte lyckades hoppa bana helt rätt i vintras och nu kan vi redan göra det riktigt bra). Hur som, tänkte också förklara skillnar på Amigo (han är ju schizofren så man vet aldrig hur han kommer vara att rida) när vi hoppar. i båda klippen är han pigg och glad men i första kan ni se att vi nästan kommer fel på allt och att det blir lite flängit? Det är för att han är pigg 'uppåt' och kommer alltså hoppa allt men går gärna nära hindrena vilket gör att det blir sämre flyt. I andra klippet är han fram och taggar mer på hindrena och det är då mycket lättare att både sätta avstånden rätt och flyta med mer eftersom att galoppen blir större och inte bara studsigare! Det är himla roligt att se att vi gör så stora framsteg i hoppningen iallafall, med tanke på att vi knappt kom över sockerbits kryss förut, gick omkull eller att han helt enkelt vägrade hoppa haha.

I wish I could get back to the way things were. when we were young, having fun, so self assured

bjuder på några skit-bilder från mobilen från igårkväll.

eat sleep rave repeat

 
Nej men hej!! Jag har precis haft mitt muntliga nationella tal och är ytterst utvilad faktiskt. Var ju så att jag och Frida lovade Erika att gå på hennes skiva så vi (läs jag) packade ner en extra tröja och lite smått och gott och så drog vi iväg till stockholm för rave, bodypaint, glowsticks och urfuckade kläder! Hade galet roligt och hängde för dem mesta med personerna på bilden över. Fick dessutom sova hos Erika sen med flera andra och för det är jag ytterst tacksam eftersom att vi annars planerat att ta oss till centralen och sova på 1. mc'donalds eller 2. en parkbänk för att invänta morgontåget. Lovade dem att om de någogn gång blev fast i uppsala eller enköping att de skulle få sova hos mig, a lannister always pays his debts liksom. Har sovit tre timmar men har lyckats ta mig till skolan, yey för mig! 

i might be temporarily blind but I'm not stupid.

foto; andrea.

en ridtur i bilder från hästryggen

skritt-tur med Andrea & Eddie med kameran i handen, så himla fint kvällsljus.

can you tell me how you feel and look me in the face? i've always wanted to know


why do I always do this to myself? always depending on everyone else.

<<>> alla bilder är fotade av http://andrab.blogg.se <<>>

i can't stand it. i don't get it. nothing ever seems to work when you're around.

 
Äntligen nya bilder! Andrea var så snäll och fotade ett par när vi hoppade och sedan fick kameran följa med på en skritt-tur när solen tittade fram. Han var pigg idag men studsade mer än vad han tog för sig i hoppningen så avstånden satt sådär, annars var han pigg och hoppglad som vanligt. Att skritta ut gick bra det med, även fast det bara blev i grimma eftersom att jag red på ringen på banan haha! Är ni sugna på nya bilder?? Kommer knappt ihåg när jag hade nya häst-bilder senast liksom.

några fler av kortfilmerna från iår,

några av 1:ornas film, episkt.
rasmus, ludvig & elises film, pris för bästa effekt.
fredrik, amanda, loviisa & mathildas film, pris för bästa film åk.3
fanny, henrik (pris för bästa biroll) mm. film; åk2.

cheers to your future, may they bury you alive.


sitter kvar i skolan, herregud vad händer??

sitter kvar i skolan med dessa töntar i skolans "student-race" för att göra klart massa uppsatser som ligger och skräpar.
 selfie på en utmärkt och hårt jobbande elev som redan skickat in ca 4 uppsatser
 försökte vara estetisk. ehh ja.

i'd give you everything but that would never be good enough and that's alright with me.

 • WHY MY LAST RELATIONSHIP ENDED.
 • de kommer och går hur som, ibland avslutas dem bra, ibland avslutas dem dåligt och ibland bryter de upp helt utan anledning och lämnar mig i kaos och tårar. (detta är jag som pratar om min serie om det inte redan är obvious)
 • FAVORITE BAND.
 • paramore, you me at six.
 • WHO I LIKE AND WHY I LIKE THEM.
 • jag gillar mina vänner för att de är episka, roliga, snygga och får mig att må bra.
 • MY BEST FRIEND.
 • har ingen bästa vän, har typ 20.
 • MY FAVOURITE MOVIE.
 • perks of being a wallflower & typ allt från marvel är filmer jag kan se 100 gånger om
 • DO I SMOKE/DRINK?
 • röker ej, dricker vi festliga tillfällen
 • HAVE ANY TATTOOS OR PIERCINGS?
 • not yet my friends, not yet.
 • WHAT I WANT TO BE WHEN I GET OLDER.
 • ritch and famous.
 • RELATIONSHIP WITH MY PARENTS.
 • jag och pappa bondar genom att göra hemagjorda lakrits-shots av sprit & turkisk peber och mamma säger att jag inte borde umgås med min pappa, thinks that's summing it up pretty good.
 • ONE OF MY INSECURITIES.
 • har otroliga komplex över mina höfter eftersom att de blivit något deformerade efter min korsettbehandling tyvärr.
 • FAVOURITE PLACE TO SHOP AT?
 • primark (duuh billigt) & forever 21 (kan köpa allt därifrån)
 • MY EYE COLOUR.
 • brun/grön.
 • WHY I HATE SCHOOL.
 • att gå upp tidigt samt ta sig till bussen och från bussen till skolan. att ha sovmorgon eller att få skjuts till skolan gör litteraly min dag
 • RELATIONSHIP STATUS AS OF RIGHT NOW.
 • singel but i'm currently watch about 20 tv-shows so i don't have time 4 u.
 • FAVOURITE SONG AT THE MOMENT.
 • wild ones med you me at six eller demons med mayday parade
 • A RANDOM FACT ABOUT MYSELF.
 • när jag inte har smink på mig frågar folk om jag är sjuk. sebastian frågade en gång om jag hade en blåtira när jag glömt ta på foundation eller concealer under ögonen haha. sux 2 b me liksom.
 • AGE I GET MISTAKEN FOR.
 • inget jag brukar bli tror jag??
 • WHERE I WANT TO BE RIGHT NOW.
 • i min säng för att se orphan black för att det är söndag kväll?? annars: spanien med ett gäng roliga vänner.
 • LAST TIME I CRIED.
 • 24/7 eftersom att det är pollen-säsong.
 • CONCERTS I’VE BEEN TO.
 • paramore, you me at six, simple plan, avicii, olly murs, bullet for my valentine + en massa på bråvalla bland annat all time low, maskinen & a day to remeber.
 • HOW ARE YOU?
 • just nu? förkyld och trött, utöver det mår jag bra för tillfället.
hade inget bättre att bjuda på så snodde en lista från tumblr hehe.

i'm a sucker for a complication.

 amigo ville inte vara med på bild :(
 
Åh äntligen fungerande internet igen! Därav ingen bloggning innan, internet har endast fungerat ca 10 sekunder innan de dött igen hela dagen. Passar nu på att slö-kolla på eurovision samtidigt som jag bloggar och gör annat skit. Har precis varit ute med Fanny och trotsat regnet, blev skritt på banan eftersom att det regnade och skulle vara halt/lerigt och fullt med vattenpölar ute för våra hästan som bara fick skritta (Amigo blev vaccinerad igår, så endast skritt idag). Vi skrittade på och både hästarna blev rädda för det ena och det andra, töntarna! 

I've lost a part of me, cause I am just an open book for everyone to see.

 
Spenderade min lördagskväll med dessa nötter på Elins mammas 50:års fest som vi blev medbjudna på. God mat, dans och allmänt trevligt! Dessutom träffade vi ju på Fredrik som jag inte ens sett sedan högstadiet eftersom att han går i enköping och jag i uppsala. Härligt att få catcha up lite och vi försökte reda ut vad som hänt med alla våra andra högstadieklassisar. Fredrik fick fylla i dem från enköping och vi dem från uppsala, gammalt hederligt skvaller haha! Lite synd dock att jag missade eurovision, älskar ju allt som har med mello-twitter att göra liksom. Roligt för österrike att de vann iallafall, go Conchita! Så jäkla fab.

vlog; varför ryssland ska vinna eurovision

ny vlog!! vilka hejar ni på i eurovison ikväll?? jag hejar på ryssland! se vloggen för att veta varför hehe..
 
 
*tekniska strul, lämnade videon att ladda klart medan vi åkte och internet dog vi 94% men nu går videon att se*

uteritt;

 
blev en uteritt med fanny & alyssa som änligen får skrittas igen men minst sagt var pigg & glad & gärna hoppade runt 
lite extra haha! amigo skötte sig men var rätt spänd och på tårna också, som tur var så hoppade inte han något iallafall!

I want to be a better person. I wanna know the master plan.

igår, sjuk som satan men nu var det dags att bita ihop och rida en stund iallafall. blev ett kort pass med mycket skritt & skänkelviks övningar.

"inga rasister på våra gator" - uppsala.

 
Undrar ni varför det är en bild på en kaka är det för att jag fick den av Sara och den var jättegod och jag tog inga andra bilder som passar bättre till detta inlägg, okej?? Aja, men idag hade vi en 'politisk-dag', alltså så kom massor av ungdomspartierna hit och hade föreläsningar och en debatt. Basically så kom miljöpartiet och pratade om miljön i alla frågor, folkpartiet pratade om skolan i alla frågor, feministiskt initiativ pratade om jämställdes osv i alla frågor, juni listan (som jag inte hade någon aning om vad det var och råkade kalla junibacken) pratade om EU i konstant alla frågor och SD drog upp hur viktigt det var att bevara sverige i alla frågor. Sedan smutskastade de mest varandra mellan raderna eller rätt ut. Måste säga att pirat partiet var mest professionella och svarade bäst av alla, vilket säger något då deras parti startades för att tillåta illegalnedladdning haha. 
 
Sedan var det dags för frågor, och tjejen för socialdemokraterna fick en fråga. Hon svarade på frågan och sedan ville han från SD lägga till något. Han börjar prata om något helt random och jag tror hela publiken tappar hakan när han säger "ska någon jävla sosse sitta här och bestämma..". Sedan när alla upprört började prata påpekade han att det tydligen varit ett skämt (mm roligt) varpå tjejen från socialdemokraterna svarar "SD är ett skämt". Kände såklart för att applådera för den kommentaren och snart applåderade hela salen och seminariedebatten avbröts. Klart en av dagens höjdpunkter.
 
Dessutom har självaste Jimmie här i uppsala för att tala. Var sugen på att gå men kände mig för sjuk, mina vänner gick dock och av vad jag sett på deras twitters så hade det tydligen blivit galet. Planen var att folk skulle demonstrera med att föra massor av ljud så åkesson inte skulle höras, vilket vi redan där tyckte var roligt då det planerades att vi skulle springa runt och skrika som dinosaurier. Rasmus: "Jag ska springa runt och låta som en velociraptor och ropa 'titta jimmie! nu kommer vi från samma tid'!". Hur som, så hade det blivit stökigt och demostranterna hade stått och skrikit "inga rasister på våra gator" i kör (känner mig stolt) och poliserna hade stått med både hundar och tårgas. Enligt Loviisa hade poliser fuckat ur helt på personer som inte ens var högljudda, galet alltså, önskade nästan att jag varit där. Vill ni se så länkade Thea en länk till allt HÄRMinst sagt ett fullspäckad dag av händelser. Är verkligen inte särskilt intresserad av politik men vill påminna alla att rösta för att vi ska kunna motverka att vissa partier *host* ska kunna få plats i riksdagen!

i just wanted things to be alright, or at least for just tonight.


I never knew I was alone, you turned your back, you broke this home.

 
Blev lite lätt longering idag, kände mig inte i form för att rida. Så drygt bara att han verkligen hatar longering, försökte till och med göra det lite roligare med ett hinder som han fick trava över. Lite roligare kanske det blev men inget att hänga i julgranen. Aja, han fick lite motion iallafall. Själv är jag så galet trött, febrig och pollen-röjd att jag bara vill se på arrow och sova i två veckor framöver. Nåja, en av de sakerna kan jag göra iallafall. Så taggad på fredag imorgon.

took me so long to find the answers, and your reasons why.

fredrik är bakis & jag är förkyld. allt är som vanligt.
 
Och om ni undrar varför Fredrik är bakis så är det för att det är så mycket studentskivor på vardagarna att gå på nu, lovar att han inte en alkoholist. Undrar ni varför jag är sjuk så är det för att min imunförsvar är värdelöst. Borde få pengarna tillbaka. Hur som, så har det inte hänt mycket idag. Vaknade, såg ut genom fönstret och ville sjukanmäla mig för att det regnade, pallrade mig till skolan och pallrade mig sedan hem. Skitväder, vill bara ha helg & sömn.

serie-tips; faking it

 
Faking it; MTVs nyaste humor serie! Började faktiskt se den redan från början, har sett att de gjort reklam för den i awkward avsnitten och jag behövde en ny serie (gärna en av mtv:s humor-serier då jag älskar dem). Hade ingen aning om vad den handlar om och total diggar den! Sluta läs här om du vill bli lika överaskad som jag, annars; serien handlar om Amy & Karma som är bästa vänner. Under en fest blir de båda misstagna för att vara ett lesbiskt-par och resten av skolan bestämmer sig för att peppa dem genom att rösta på dem som prom queens. Tjejerna, som annars mest sitter hemma och ser på netflix tillsammans, bestämmer sig sedan för att forsätta att faka sitt förhållande för att behålla sin nyvunna populäritet. - Ge serien en chans; humor, korta avsnitt - perfekt att starta en onsdags-morgon med! YOU CAN WATCH IT HERE
 

my friends still stand behind me. we stuck together through all we lost. even when your worst surrounds me, you'll never get the best of us.

eftersom att rihanna var en förrymd elev från hogwarts så var det ju ett måste att hon skulle trolla fram ölen! haha

two reasons why I'm the best student ever

 
Ovan ser ni en sammanfattning jag idag gjorde på tre minuter och la in i min naturkunskaps-slutuppsats. Fin va?? Först ser ni en liten lista som hör till ämnet "det optimala livet" och sedan la jag till en egen lista. Är ett estetiskt geni. Sedan hade vi engelska med vår kära praktikant. Vi fick i uppgift att tolka en av texterna vi läst och göra en sketch på 5 minuter. Var vi taggade? Vad gjorde vi?? Jo, gjorde en gif på barnskor som skulle säljas på tradera med nedräkning på 5 minuter, sen slog vi på my heart will go on med whitney houston. Sen satt vi bara där. I fem minuter. Vår lärare såg mycket nöjd ut!! not heh. Men han tyckte att vi var kreativa!! Alltid något. Känner att jag är ett sånt jäkla A barn alltså. 

ponnyn

ponnyn igår, han fick vila & Lisa var där och masserade! glad, ny-masserad & vill in i boxen för att äta haha!

what's your letter?? #studentskiva

vår teen mom lämnade sitt barn till snooki, hon vart sedan utkastad för minderårigt drickande.
 
 obligatorisk spegelbild på tjej-toan. att ha blixt på kanske inte var ett av mina smartaste drag
 
 i denna bild ser vi en som är minderårig, en snooki, en geek & en cesar
 
 utnämnder detta till kvällens sötaste bild! tror vi alla började shippa sebma efter denna bild.
 
 jag: rasmus! vems glasögon är det där?? rasmus: caspians!! jag: men stackars caspian nu ser han ju inget! rasmus: det är okej, det gör inte jag heller!
 
såhär jävla glad var jag. tills jag fick redan på att mc'donalds hade stängt...
 
 posarna.
 
 mario, magnus uggla & efterfest var på plats
 
 sebastian hälsar att drinkar är jävligt dyrt, drick vatten det är gratis!!
 
 fredrik var utklädd till fjortis, måste säga det så ni inte tror han är the annoying orange eller fifthy shades of orange eller nått
 
 en teen mom minus det minderåriga barnet, en mimare & mr smith (mrs smith är spårlöst försvunnen)
 
 tror jag tyckte dessa miner passade att göra nu till min karaktär. de passar lika dåligt som när jag gör dem i vanliga fall.
 
fullt ös på dansgolvet!!
 
ville vara med i bilden men var för lat för att flytta mig så längde in ett ben, anti tyckte det var kul att sebastian lyckats bränna ett hål i mina strumpbyxor
 
 någon som söker en äktenskapsmäklare??? (hoppas ni ser vem matilda är annars jävlar!!) en av sebbes många egobilder som togs när jag försvann en minut

the room keeps spinning faster, i'm drifting off to sleep.

två charmiga bilder från igår!
 
Life lession: om du dricker för många redbullvodka kommer du inte kunna sova. Hade iallafall en episkt roligt kväll igår med min underbara klass samt andra vänner som pallrade sig dit! Kunde inte hålla mig ifrån att ta med kameran såklart.. Tänkte att jag alltid kunde lägga undan den efter middagen men kamerajävlen följde med hela kvällen och har knäppt cirka 700 episka/vackra/hemska/galna bilder under kvällen. Varav kanske mer än 100 är på randoms som ropade "ÅHH TA KORT PÅ OSS!!" när jag gick förbi. Undrar ni vad jag är utklädd till så var Loviisa Snooki & jag Jwoww! Försökte spraya håret svart men min syster (vars kläder jag har på mig och som även fixade allt smink och hår haha) använda all sprayfärgen på underhåret och sedan tog den slut. Well, I tried. Efter en fartfylld kväll av galet snack och dansande drog jag och Sebastian ut för att käka mc'donalds, max, burger king eller vad vi än fann först, visade sig att allt var stängt dock. Lagom ledsna haha, hade taggad detta halva kvällen för att jag var så jäkla hungrig. Vaknade imorse med svart ansikte då sprayfärgen färgat av sig, försökte tvätta bort det men varmvattnet tog slut och jag såg ut som en sotare. Slutade med att jag duschade i kallt vatten. Har sedan endaste lagat köttbullar och makaroner (så jäkla duktig var jag) och sett de sista (och bästa) avsnitten från senaste säsongen av shameless. Ska nu gå igenom bilderna och slänga upp några fler här medan dropboxen laddar. Min statestik ser bra ut fastän att jag inte bloggat nått, måste vara besökare som söker bilder från igår haha!

Vlog; hur du berättar för någon att du är på smällen

ny vlog!! ENJOY!

they wonder why I hide myself from everyone, from everything.


right back it again

ny video! klipp från 2013-2014, filmade med min canon EOS 600D + canon 50mm / sigma 70-300mm. - enjoy!

you're gone and I can tell that I've lost more than you'll ever see.

en kväll i spanien, 
 
Har verkligen inte mycket att uppdatera om känner jag. Var på bio med familjer, såg spiderman 2, det gick bram pappa kastade inte popcorn på någon, ska nu sova och se orphan black. omg, so exciting! Nej men har faktiskt gjort en video idag! Var så länge sedan. Dessutom har jag också börjat kolla ordentligt på studentklänningar (mer stressat sönder för de två jag kollat på har plötsligt tagit slut haha). Skiva imorgon, studenten snart - herregud. Och på det ska jag försöka slänga upp en vlog imorgon i brist på annan updatering, var länge sedan sist. Någon dag ska jag och Andrea försöka filma ett litet projekt jag försökt få till ett tag också som kommer bli skitroligt (hoppas jag). Så mycket att göra, så lite tid. 

i'm a slave to all these voices in my head, and i'm afraid they'll walk with me until my end.

 
Har varit iväg och handlat lite till min kostym som jag ska ha på våran student-skiva imorgon. Är så taggad och tror jag har allt färdigt till min utklädnad. Vårt tema är "what's your letter?" vilket betyder att man ska klä ut sig till något som börjar på samma bokstav som första bokstaven i sitt namn/efternamn. Min backup utklädnad var Jon Snow och jag skulle då ha en päls på mig samt en tröja där det stod "i know nothing". Vad jag ska vara imorgon får ni dock se! Ikväll blir det spontan bio igen med familjen, amazing spiderman 2!

"hey you, you're gonna be a star." - as long as you'll let us, we'll make you the person that you aren't.

miss this place | spanien april 2014

i'm a slave to all these voices in my head,

 
Jamen hallå bloggen. Skulle bloggat när jag kom hem från stallet men det glömde jag visst. Hade ju till och med bett alex ta en bild på oss när vi övade bugningar. Aja, har iallafall jobbat på förmiddagen och sedan blev det longering och lite trick på banan med hästen. På kvällen hade vi middagsbesök av familjen Holmström (minus Matilda som tyvärr blev sjuk) och vi har ätit allderles för mycket mat. Min dag i korthet, intressant intressant.

I reserve my right to feel uncomfortable, reserve my right to be afraid.

 
Captain america, pizza & popcorn. En värd fredagskväll spenderad med bra vänner och en bra film! Någon skrev att de hoppades att Divergent vad på min "måste se"-lista. Klart den är. Tror aldrig min lista varit så full som nu! Övriga filmer jag måste se är: x-men; days of future past (omg har väntat så länge!!), the amazing spiderman 2, bad neighbours, godzilla, the maze runner, 22 jump street, lucy, the fault in our stars, guardians of the galaxy & how to train your dragon 2 mf. Dessutom var jag ju taggad på vampire academy men den verkar inte gå på någon bio här. Aja, får se den någon mysig fredagskväll med popocorn hemma verkar det som. Vilka filmer är ni mest taggade på att se den här våren/sommaren??

i got no regrets, but have my days with doubt.

fler bilder från jälla,

you don't have to like me, but you're gonna respect me.

 
Blev ett barbacka pass i paddocken i dag på ponnyn. Först var han otroligt seg och svarade knappt på något, men vi rullade på och sedan var han ortroligt samarbetsvillig och svarade snabbt och enkelt för alla hjälper. Möjligen lite för mycket kanske haha, eftersom att han inte är rund som en boll om magen längre är det svårare att sitta ordentligt när han svänger tvärare än vad man bett om. Trodde jag skulle glida av flera gånger! Roligt att han var så positiv iallafall, började passet med att öva lite fram/bakdels vändningar och sedan några försök på skänkelvikning. Sedan blev dem mycket trav och galopp i båda varven, blev ett kort men intensivt pass. Ikväll blir det bio (finns så många filmer jag vill se nu) och pizza! Captain America - the winter soldier.

that's why sad songs make me happy, cause I don't have to feel alone.

foto; elin !

fler bilder från igår;

försökte ta en söt bild på fredrik och johanna men fredrik var för osöt.

i knew if I became successful it wouldn't change who i am cause where i've been.

picknick i stadsparken, jordgubbar med nutella och för mycket oreros
chill vid ån,
 vidare till ekonomikum, mer häng och massor av människor
grill och krök på kvällen, på bilden grillar vi marshmallows, eller ja. jag & robert grillar marshmallows, Adde visar hur många sugrör han får in i munnen.
 
Några bilder från igår, hade en sån himla bra dag! Regna hela dagen skulle det, men solen stod i och vi hade en jättemysig dag i parkerna (med kakor och jordgubbar, hör ju valborg till liksom). På kvällen drog vi iväg ut på landet till vattholmas skogar där det grillades. Blev en galet rolig kväll! Tills det började snö och vi skulle i till bussen. Alltså, först fick vi pulsa i 2 decimeter snö och storm ner till bussen och sedan stod vi där och väntade i cirka en halvtimme för att bussjäveln var sen. Var nog något av det västa jag varit med om, har aldrig varit så kall någonsin. Dessutom var ingen direkt klädd för att stå ute i en snöstorm och vi ville alla gråta varje gång vi såg ett ljus bakom skogen som sedan visade sig vara en bil och ingen buss. Men vi kom hem, jag lever osv. Något förkyld dock men rätt ont i kroppen efter allt skakande ute på fältet (aka busshållplatsen). Så minus det hade jag en super valborg haha!

Welcome 2 sweden

första bilden är tagen strax efter 12 på dagen & andra strax efter 12 på natten, mys!! (Frös röven av mig, bloggar när jag sovit ut och tillfrisknat)

RSS 2.0