Kossanamigo

Kossanamigo will never die!

melodifestivalen drinking-game

 
Hope u will join us!! fungerar att köra med alkohol och alkoholfritt, ex om man tar saft kan man klunka
blandad saft och shotta oblandad saft. Eller så kör man vodka. Eller mjölk. Eller t-röd. Rekomenderar
inte t-röd dock tror man dör då. have fun!! skriv en kommentar om ni hänger på hehehe. PUMPED YO

i don't know much about classic cars, but i've got a lot of friends stuck on classic coke.

 
Gått runt i stockholm hela dagen, kollat i affärer och lunchat. Så mysig dag! Hade med kameran men vädret var sådär och vi frös röven av oss. Blev massor av shopping för vännerna och jag fick med mig en portabel mobil-laddare (äntligen !!) och en tröja från vero moda som var på rea. Ikväll är det först drinking-game till mello och sen utgång så det smället om det! Är så pumped på livet bara. Hoppas ni också är det!

you don't know you're a legend. time hasn't told anyone else yet.

Loviisa hade inflyttningsfest. fredrik är hemma, rasmus var där, anti var full, thea körde, loviisa hade en selfie-stick. gick lös. good night!

vlog; När blev jag en NH-hippie?? q/a

ny vlog! svarar på frågorna från frågestunden, enjoy! 

i speak fast and I'm not gonna repeat myself, no.

foto-cred till mamma ---> http://orsundsbrofarg.blogg.se/ <---

but i must confess, i'm in love with my own sins.

 
Ta aldrig selfies med öppen mun iklädd en hjälm hahaha. Var ute och red med Fanny & Michelle i morse och har nu hela dagen öppen. Hade nya ringen (hårdare och mindre) på tillsammans med hacket och det gick så bra! Då slipper han bli irriterad när jag måste småhålla / göra halvhalter med hacket och allt flöt på bättre. Behövde knappt använda tyglarna, så glad! Men vad gör man ens när man inte sover / ligger i sängen och ser serien fram till tolv och sen åker till stallet?? Har gjort pannkakor och nu ser jag ikapp serier. Ska vlogga och ???. Vette fan. Aja tur att man är kungen av prokrastinera.

why won't the world revolve around me?

 
amigo började dampa och studsa på vägen hem så han fick springa av sig i paddocken lite innan han gick
ut i hagen. så mycket överksotts energi nu när det bara är is överallt, omöjligt att rida ut och galoppera.

there's a world outside of my front door that gets off on being down

 
Han kändes inte riktigt på hugget så gick längre bort på vägen innan jag vände för att galoppera (brukar sätta igång honom) och helvette han toksticker och drar sedan fetaste jäkla bock-serien! Var svinsäker att jag skulle hamna i diket men han svarar så fint på ringen (invigde den nya idag btw!!) och fortsatte galoppera istället samtidigt som jag börjar gapskratta för att jag överlevde (första bilden hahah) (dör på att han ser så loj ut där!! "vadå, satt du kvar??"). Sen drog han en liten till men dessa är inga problem så vi galopperade vidare haha. Så ledsen tho att vi var så långt bort när han dampade loss! Bilderna är ur fokus och vi syns knappt för att det är gräs ivägen, borde se svinkul ut! Söt är han iallafall haha! ... Tills han hoppade ut i en lerig åker när vi skulle till kanten för en bil. Mindre söt då haha.

i said one day the valley's gonna swallow me whole and I feel like a photo that’s been over-exposed.

♥ fina ponnyn ♥

they say quitters never win.

vait ute och plåtat lite bilder med mamma. denna bild är tagen just efter att han dragit hela vägen i en bock-serie hahaha! sugna på fler??

a penny for your thoughts but a dollar for your insights.


GAGA TAR MONSTER TILL NY NIVÅ

 
OKEJ BLEV ETT INLÄGG TILL GAGA ANNOUNCADE PRECIS ATT HON SKA VARA MED I AMERICAN HORROR STORY SÄSONG 5 OCH ATT TEMAT ÄR HOTEL FATTA HUR SJUKT?! Jessica Lange (som typ ÄR american horror story) slutar ju och jag ville typ gråta och inte se mer men nu hör jag detta och ba WTF HÄNDER DETTA ENS DETTA ÄR DET EPISKA AV DET EPISKA OMG. Fangirling alot. So pumped. Läs mer & se hennes video HÄÄÄRSå nu kan alla sova igen, ville bara uppdatera alla om detta eftersom att många här ser ahs. nu kan ni vara glada igen, godnatt!

i could learn to pity fools as I'm the worst of all, and I can't stop feeling sorry for myself.

 
Okej, försökte göra någon lite artsy-bild men det gick väl sådär haha. Har iallfall jobbat idag, är fortfarande sjuk och tänker nu bädda ner mig i min säng till serier och tycka lite synd om migsjälv för att jag fortfarande är sjuk. Blä. Hoppas kunna vlogga imorgon eller på fredag iallafall, kanske blir en frågor och svar vlog så passa på att ställa frågor HÄÄÄÄR. Sådär, var det var mest det jag ville rulla in och säga. Godnatt, ställ massor av frågor nu, puss, okej varför skrev jag puss har för mkt feber nattis.

får the shivers på storbloggare med kassa bilder

Något jag inte kan låta bli att störa mig på (hur mycket jag än försöker att inte göra det) är storbloggare med kassa bilder. Jag tycker att det estetiska i det hela är jätteviktigt och får the shivers när bloggare som då lever på att blogga lägger upp bilder som är suddigare än mina film-prints. Nu menar jag då inte att man måste dra med sig kameran varje dag utan man kan lika gärna ta en liten rolig bild med mobilen och slänga upp med någon rolig redigering - det går till och med att redigera i säkert 100 appar i mobilen. Men sedan kommer de upp ändå - "dagens photoshoot" med min kamera-jag-köpt-för-tusentals-kronor-för-att-jag-tjänar-massor-av-pengar-på-min-blogg och allt jag tänker är "oh lord, snälla lägg pengarna på en kurs i photoshop istället". Nästan det värsta är när bilderna har potential att bli fina men ges ingen redigering, vill typ ringa sos. 
 
Såklart behöver inte alla ha de perfekta bilderna hela tiden, älskar egoinas blogg och det är nästan bara mobil-bilder. Men den är också en humorblogg och hon utger sig inte för att vara någon mästerfotograf. Mindre bloggar med ok-bilder är inget heller jag stör mig på (tycker oftast att deras bilder håller bättre kvalité för den delen också), just när det ska vara "proffsen" och sen är allt pannkaka. Folk som utger sig för att vara fotografer också eftersom att de skaffat en canon med standardobjektivet är också något som ger mig the shivers. Tro mig jag försöker men det bara kryper i skinnet. Får jag säga det själv har jag oftast bara bra bilder på bloggen, och om inte annat försöker jag göra dem intressanta genom en roligt / annorlunda redigering. Sen är vissa bilder bättre än andra, har jag torka kanske det bara blir lite blandade mobilbilder eller äldre bilder med nyare redigering. För att nämna att jag fått frågan 100 gånger om "vilken kamera" när jag använt min mobil. Redigering gör mycket, spelar ingen roll om du har en dyr kamera eller inte då.
 
Vart var jag ens. Juste hur mycket det kliar i mina fingrar när storbloggare inte ser det estetiska. Vilket då inte bara är en bra bild eller bra redigering utan också hur bilden beskärs (HATAR NÄR FOLK BESKÄR BILDER ILLA TYP KAPAR KANTERNA RUNT HÄSTEN SÅ ATT BILDEN ÄR 100% HÄST OCH 0% DJUP) eller när bloggaren lägger upp "vilket super-pass på hästen" och sen är alla bilder tagna i fel läge och det ser ut som hästen bara går på bogarna och bakom lod på typ 50 bilder. MM VAD FINT. Visst att det händer att hästen var jättefin men alla bilderna är missvisande men då kanske man bara lägger upp några/någon och skriver att alla bilder blev tagna fel tidpunkt?? Annars ser jag det som att de tror att det ska se ut sådär, bakom lod på alla av "de underbara och perfekta bilderna" så som det ska beskrivas. Eller är detta bara jag? Snälla säg att nån annan förstår haha. Kan också få utbrott i ex. mellon när de tycker att "åh vad cool nu ska vi göra en sådan där gammaldags effekt från movie maker" eller " åh titta nu tar vi tre bilder och tonar ihop dem litegran åh så fint" NEJ DET ÄR INTE FINT DET SER B UT SVT GET A GRIP!!! ok jag e lugn. 
 
Okej, längsta inlägget jag skrivit på ett tag och det handlar om hur jag får the shivers när storbloggare lägger upp kassa bilder som borde by lag kräva en redigering som inte bara innehåller brightness and contrast. Men nån måste hålla med om att det är sjukt ändå, att man är på toppen av sociala medier men inte kan se skillnad på bild och bild? Sen har ju alla olika smak och allt. Och är olika noggranna. Eller bryr sig olika mycket haha. Menar kan ju bara vara jag som är en bitter jävel också. Jag hakar upp mig på få saker men just det här är något som gör att jag inte kan läsa många storbloggar, för mycket pixlar och för lite redigering haha. 
 
Ok för att detta inte bara ska bli ett rage inlägg får ni några bloggar jag alltid tycker levererar awsome och intressanta bilder:
http://idanilssonphoto.se/  ♦  http://josefineandersson.se/  ♦  http://leggohouse.blogg.se/  ♦  http://kenzas.se/  ♦ http://ztreliin.se/  
 
två spontana självporträtt ifrån hösten.

amigo goes bananas

behöver en möjlig exorcism?? wtf
hahaha lovar att han inte försöker sparka mig kameran var max utzoomad hahaha
 tvärnit efter inkallning hahah

i’m just a problem that doesn’t want to be solved

 
Lekte med Amigo på banan idag och plockade med kameran eftersom att solen verkade vilja titta fram! Planen var att longera men eftersom att det fortfarande var is kvar på banan fick han springa fritt och välja gångarter lite själv sålänge han rörde sig framåt haha. Trodde jag bara samlat på mig skit-bilder men några blev nästan till och med fina! Söt-ponnyn. Bjuder på ett inlägg med de fulaste damp-bilderna imorgon, hope ur pumped haha!

because they took our love and they filled it up.

 jälla 2012.
 
Åh vad jag saknar tiden när alla kompisarna tävlade! Ponny-tiden när det var allsvenskan var bästa tiden; tävlingar hela våren, alla vännerna var med, man mötte folk från andra klubbar och kameran smattrade. Dock är alla de bilderna fast på min hårdisk som krashat, gråter lite. Detta är typ de senaste?? 2012?!?! OMG. Såå kassa bilder jämfört med nu ju, kvalitén kan inte ens räddas med photoshop. Härliga tho. Har fotat små tävlingar efter det också såklart men ingen direkt där man kände fler än 2-3 stycken. Får skaffa nya tävlande kompisar helt enkelt haha! Välkomna att lämna in en ansökan (;

you're wearing our vintage misery; no, I think it looked a little better on me.


5 REASONS TO WATCH AGENT CARTER

 
Marvels Agent Carter: Serien tar sin början nära efter andra världskriget och efter att Captain America störtat sitt plan från the first avenger. Peggy (från CA, first avenger) jobbar som enda kvinna på SSR och istället för att få se Peggy som hon var under kriget - uppskattad och högt uppsatt ser vi henne nu ta lunch-ordrar från männen på byrån. Allt förändras när Robert Stark (också från CA, first avenger) ber henne om hjälp med att renfå hans namn då hans uppfinningar stulit, däremot anklagas han för att sälja dem till Amerikas fiender. WATCH IT HERE.
 
Du borde helt enkelt se serien för att:
- DETTA ÄR DEN ENDA SERIEN/FILMEN MED EN KVINNLIG "SUPERHJÄLTE", aka för att vi ens ska få en chans till en Black Widow film måste dennas tittar-siffror flöda. GO DO US ALL A FAVOR AND FKN WATCH IT
 
- Det är inte bara action utan tar också upp livet efter world war 2 och ger sexism a punch in the face. 
 
- Peggy har inga superkrafter eller är vältränad spion/soldat från födseln, hon visar att alla kan vara en superhjälte genom att slå ner folk med tunga objekt. 
 
- Den fyller hålet mellan Captain America; the first avenger och Iron Man 1, vi får se hur S.H.I.E.L.D startades. 
 
- Hayley Atwell är en amazing skådespelare, you go girl!

i will always land on you like a sucker punch.


you look so pretty, but you're gone so soon

 
Är sjuk, igen. Ska detta aldrig sluta?? Känner mig helt tjock och borta i huvudet och snorar och hostar, mysigt. Aja pallrade mig upp till stallet med mamma iallafall. Hon skulle fota lite när jag red på vägen (som är enda platsen att rida på nu med all is) men hade glömt kolla kamerans batteri så det dog rätt snabbt. Dessutom hade jag tänkt lite våriga bilder eftersom att all snö smält men tydligen hade det kommit ny snö inatt, faan. Aja, blev någon bild iaf. Nu ska jag bädda ner mig igen, trevlig söndag på er! Hoppas ni har mer flyt än mig haha.

you know time crawls on when you're waiting for the song to start so dance alone to the beat of your heart

 
Sååå ikväll var en spännande kväll. Börjar med att pappa dragit igång vinprovning hemma hos oss där han plockat fram massor av viner vi skulle prova och tävla i vem som kunde gissa flest smaker. Om någon undrar vann inte jag och filip. På en flaska gissade vi på jord och ris. Filip ville skriva sten men jag sa att han inte fick. Yessss. Sen risotto, drinkar och pannacotta innan utgång. Eller ja pappa sa att vi skulle missa bussen och började dra fram wiskey, men sen var vi påväg. Bussresan dit var kul, hittade massor av filmer i mobilen som bevis på detta. Sedan däckade Anti på bussen och vi spenderade resten av natten utomhus på centralstationen för att jaga / vänta på skjuts och prata med poliser och ordningsvakter som ville ta honom ifrån oss. När han väl vaknade till efter en timme och sa till polisera att han ville ha en shot och en grogg var jag sugen på att låta dom ta honom hahaha. Allt löse sig tillslut iallafall och vi alla ligger hemma i mördarförklyning nu haha. Utom Anti då. Eftersom att alla gav honom mössor/jackor/vantar/halsdukar för att han inte skulle frysa. Hahaha så kan det gå. Blev en maxburgare och bussen hem till mitt varmaduntäcke och idag har jag spenderat dagen med serier, läkemedel mot förkylning /feber och överbliven pannacotta. Nu äre mello. Sen sova i 100 år.

bring home the boys and scrap scrap metal the tanks; get hitched and make a career out of robbing banks

----
Because the world is just a teller and we are wearing black masks
"You broke our spirit," says the note we pass

serie-tips: THE FOSTERS

 
THE FOSTERSDå jag ofta inte brukar vara ett jätte-fan av ABS-Family serier så har denna tagit mitt hjärta med storm. Serien handlar om Callie som placeras tillfälligt i familjen Foster som består av mammorna Stef & Lena, sonen Brandon och tvillingarna Jesus och Amariana. Callie planerar snart att rymma iväg då hon förklarar att hennes bror är kvar i fosterhemmet som hon blivit utslängd från och Brandon följer med. Efter en massa kaos så bestäms det att Callie och hennes bror Jude får stanna hos the Fosters tills de hittat dem ett nytt riktigt hem, men snart märker alla i familjen att det redan känns som hemma. Serien är rolig, tar upp så många viktiga saker och är helt enkelt amazing. Jude är mitt spirit-animal och Mariana is flawless. Just see it!! WATCH IT HERE.

'cause I am the opposite of amnesia and you're a cherry blossom.

 
Blev en skritt-tur med Fanny idag, tjoho! Hade ingen aning om vad jag skulle göra, det är ju is överallt. Sen såg jag att hon var hemma och hjulade över stallplanen, skulle dö om jag skrittat ut själv för Amigo var nog hoppig med Simba med. Mysigt att få skritta ut och snacka lite. Sen ville Fanny testa halsringen lite på Alyssa så vi gick iväg och såg om ängen var helt lerig eller isig men det var hel okej. Ska fortsättas med sen när isen i paddocken smält haha! Nu städar jag mesan jag också gör pannacotta, byter om, ser the flash och målar naglarna - MULTITASK DELUX

Vlog; 50 shades of FUCKED UP

börjar dagen med en ny vlog!! kände för att dela mina åsikter om 50sog, men ni då? vad är era 50sog åsikter?? enjoy anyway! 

and I can't stop 'til the whole world knows my name.

some of the lastest instagrams @jossanamigo
 
Hejsan hoppsan. Idag har jag spelat in en vlog, försökt baka kakor, vait i stallet (där allt är is inklusive paddock och allt då det är runt 7+ och allt smälter) (alltså omöjligt att göra nptt utan att bryta benen av alla inblandade) och varit barnvakt åt mormor, vilket betyder att vi varit och handlat. VIlket inkluderar mormor som äter en näve vindruvor mitt i butiken för att se om de är kärnfria och mormor som försöker sno en happymeal leksak från ett barn på mc'donalds eftersom att Tindra (vår hund) skulle gilla leksaken. Livet. Var också inne med mormor på systemet och den griniga tanten i kassan bad såklart om mitt leg för att se att mormor inte langade. "Men varför leggar du inte henne??" frågade jag och kollade på mormor. Och det var min dag. Blev visst ett inlägg om det iallafall haha!

i never meant for you to fix yourself.

 

#AA

 
Vi kör igång med en ask anything (aka frågestund).
Fråga vad du vill; serier, Amigo, livet? Fråga det galnaste, roligaste ni kan hitta på eller den mest seriösa
frågan någonsin, ska försöka svara på allt! Skriv också med om du vill ha svaren i en vlog! GO GO GO

and just one mistake is all it will take. we'll go down in history.


mummified my teenage dreams. no, it's nothing wrong with me?

 
Langar fler gamla bilder. Satt och kollade igenom massor igår, vissa är ju faktiskt rätt så fina. Idag har jag gjort våfflor till frukost och nu sitter jag och äter en nutella-semla till the Fosters (hoppas ni ätit semlor idag annars blir jag ledsen!! ... och om ni inte gillar semlor hoppas jag iaf att ni fått nått annat gott bakverk). Har varit ute och ridit en sväng också, tog en öron-bild men dessa sommarbilder var mycket härligare än slasket och isen haha. Gick helt okej, lite hoppig och pigg. Dock så var det mesta av ridvägen is så han fick inte springa av sig ordentligt, lite drygt och lämnade mig med en över-hypad ponny. Blev arg på han ibland eftersom att han inte fattar att man inte kan skena på is så slängde ut honom att pulsa i snön, så han var trött iallafall sen. Imorgon är det jobb, är så galet trött även fast jag tagit det lugnt hela dagen. Skönt att det bara är en dag den här veckan iaf, så jag kan gå tillbaka till att vila och kämpa mot min förkylning haha. 

we'll go down in history, remember me for centuries.

höst 2012.

and I can just die laughing on your spiral of shame.


i don't want to remember it all, the promises i made if you just hold on.

fortfarande förkyld med hosta och feber. tjohoo.

hit it never quit it I have been through the wreck.


i wanna throw my hands in the air and scream.

bilderna är från 2012, ute och skrittar i halsringen efter ett tränings-pass på banan i en underbar solnedgång.

a birth and a death on the same day; and honey I only appear so I can fade away

amigo igår och idag.
 
Okej så two day recap: Igår blev det stallet, feber och mellon med frida & mina föräldrar. Där det gäller stallet hittade jag Amigo i boxen och de andra i hagen, om någon undrar varför är det för att han rymde för att äta granris i skogen. Ponnyjäkel!! Haha. Red lite på banan men han var så hoppig så hoppade av efter ett tag och longerade istället så han fick springa av sig. Sedan hade min pappa fixat en galet god middag som följdes av chips och melodifestivalen. Sen stannade Frida en stund för att snacka innan vi båda höll på att somna (eftersom att vi både hade tja lite brist på sömn efter fredagens bravader). Idag har jag jobbat. Fortfarande med feber och ont i hela kroppen så Amigo fick vila idag, fixade och gosade lite bara. Nu ser jag på The Fosters (ny serier jag börjat plöja) och småäter godis i väntan på att få sova haha. Och det var allt från mig, nu kan jag gå och frysa under min filt igen, woho.

glad alla hjärtans dag mina cupcakes

 
Hej! Feberfrossar under en filt här borta, mysigt osv. Särskilt eftersom att jag ska jobba imorgon. Aja, ville bara titta in igen och önska alla en glad alla hjärtans dag! Hoppas att ni alla också kommer ihåg att alla hjärtansdag inte bara är för alla par, finns ingen som irriterar mer än folk som bara deppar/tjurar över att de är "ensamma" dagar som dessa. Jag är så fan inte i något förhållande men inte fan är jag ensam för det. Har så många fina vänner att vara tacksam över som alltid får mig på bra humör och lyser upp mina dagar, en underbar familj som jag aldrig skulle klara mig utan och Amigo och hundarna. Jag är riktigt lyckligt lottad på den fronten, har så många människor omkring mig att uppskatta och vara tacksam över dagar som denna. Tack för att ni finns i mitt liv, det skulle inte vara värt utan er! u guys rock, never change.

and I slept in last night’s clothes and tomorrow’s dreams; but they’re not quite what they seem

gårdagen startade med pizza häng med rosé hemma hos mig innan vi pallrade oss till bussen.
woman in black 2!! helt okej, men lika bra gjord som den andra. klart sevärd. 
 tog bussen hem till martin för inflyttningsfest!! WOOO
kvällens bästa bilder. på min twitter ser det ut som alla hade sombreros men det var bara en som rullade runt en jävla massa
 tequila i köket är ju såklart (extra såklart när det matchar sombreron)
 tequiiila selfiiiie
skev men underbar gruppbild i köket och sen la elin upp en "toa-selfie" med thea och frida
utan mig. så jag tog en egen och la upp under "när man inte får hänga med de coola kidsen"
 drinking with my bitches
 här firar vi att 14 liter bål tagit slut. 14. liter. bål. kvällens mål var att dricka upp allt, everybody had to bring their a-game.
 
Langar några av gårdagens pixliga men ack så härliga mobilbilder. Avrundade kvällen runt klockan fem och då sov jag på golvet i köket på min och elins jackor. Varför golvet? Jo för att alla andra platser var upptagna. Sen när jag sovit där i någon timme och starkt ångrat mitt val av sovplats så hittade jag en ledig fåtölj. Minst lika obekväm dock. Rullade in mot stan igen runt halv nio imorse och nu sitter jag här och har ätit dagen-efter-pizza och ser serier. Så sjukt trött, men klart värt. Så rolig och härlig kväll med massor av allsång, drickspel, sombreros och udda konversationer. Härligt! Ska väl pallra mig till stallet snart. Eller sova. Har inte bestämt mig än haha. 

yesterday.

letting people down is my thing, baby. find yourself a new gig, this town ain't big enough for two of us.

and I just did enough of you to dull the pain.


vlog; min iphone är en svikare

idag är det frdag och det firas med en ny vlog! pratar literally om min mobil i fem minuter, håller ni med?? enjoy!!

and as we're drifting off to sleep, all those dirty thoughts of me; they were never yours to keep.


she’s singing 'baby come home' in a melody of tears while the rhythm of the rain keeps time

-`' foto-cred till michelle '´-

godmorgon!

 
Hej! Fick värsta febertoppen igår på jobbet och efter att vi ätit hemma som somnade jag typ. Började se the flash men tror jag somnade någonstans mitt i haha. Lyckades också somna med håret i en knut och ser ut som e-type idag. Fint. Aja, men idag är det torsdag!! Vilket inte i sig inte är mer kul än att det är the 100 ikväll men mest för att det är fredag imorgon. Efter jobbet vankas pizza, vin, bio och sen inflyttningsfest! Perfekt fredag ju. Och nu sitter ni alla där och ba "OMG SKA NI SE FIFTHY SHADES OF GREY" hahahahh NEJ. Fy fan sånt har jag inte tid med. Ska på premiären av woman in black 2 för fan. Så taggad, kan det bli fredag typ nu eller??

don’t you remember how we used to split a drink? it never mattered what it was.


Josäfins PulkaSkola För PulkaRädda-Hästar del 1

 
Ny video! Och.. En helt ny grej? Amigo är ju som sagt skräckslagen för pulkor. Och jag vill kunna tolka haha. Och nej, han är inte bakskygg för 5 öre, han går gärna först och låter mig traska bakom när vi går ut och går, jag kan knyta en tröja för hans huvud och klättra runt på honom. Vafan när jag först köpte honom kunde katten hoppa från ridhusväggen och landa på hans rumpa! Men pulkor är livsfarliga (tillsammans med får, biggest fear). De låter läskigt, de ser läskiga ut och ja, de är läskiga helt enkelt. Såååå nu när jag ska träna bort det tänkte jag kanske att det skulle vara kul för er att se lite hur jag gör? Har gjort precis samma sak med sprayflaskor för några år sedan. Fyllde en flaska med vatten, släppte han lös i paddoken och varje gång han inte blev rädd när jag sprayade vatten fick han godis som positiv förstärkning, nu står han lös på stallplanen när jag sprayar insektspray på honom. Kan vi lyckas få samma goda resultat md pulkan? Den som lever får se. filmen ovan är ifrån vår första träning. Skriv gärna om ni vill att jag ska fortsätta filma!! Enjoy! 

stay up 'til the lights go out.

amigo igår, han är rätt så snygg när han väl vill alltså haha.

#iZombie

 
iZombie, premiär 17 mars 2015. i'm so excited.

i'm the best worst thing that hasn't happened to you yet.

har precis varit ute och pulka-tränat amigo. hur det gick får ni dock se imorgon, heh.

vilken outfit gillar ni bäst?

vilken av outfitsen gillar ni bäst; turkos/brun, rosa/blå, lila/blå

i think i fell in love again or maybe i just took too much cough medicine

 
Några fler bilder ifrån idag! Blev en uteritt med mamma som gick med tillsammans med kameran. Nya bilder tre dagar i rad, inte illa! Yess! Nu har jag ju massor att slänga upp dagarna jag jobbar så att bloggen inte står tom. Han var snäll idag iallafall, min monsterponny. Blev först lite trav och galopp from och tillbaka på vägen och sen börja mamma gå hemmåt och jag drog åt andra hållet för att han skulle få galoppera av sig. Fullt fart vart det och en svettig ponny som fick gå ut i hagen sen. Ikväll blir det lugnt, shameless och kanske några andra serier som dras förbi, vi får se.

and I’m trying to find my peace of mind behind these two white highway lines

nya bilder idag också, vad händer??

did you ever love her? or did you never want to be alone?


when the city goes silent the ringing in my ears gets violent

 
Åh fina ponny! Blev ännu ett halsrings-pass i snön med mitt monster till häst idag. Mamma var med och fotade så har så många fina bilder att lägga upp! Så ledsen, tänk om det varit sol igår också! Nog för att bilderna är jättefina på mig och Amigo just blir det ju tråkigt med snö och molning. Aja, har iallafall två uppsättningar av nya bilder - behövligt!! Blir så glad när han är på sånt här bra humör, satans vad man märker att han skärper sig såfort han inte har något på huvudet. Lät honom rejsa på och sen i mitten sakta av och han lyssnar perfekt varje gång även om han skulle vilja springa på mer. Får se om det kanske blir en uteritt imorgon, är ju äntligen ledig! Hoppas på fint väder och en snäll monsteponny haha.

vlog; best of Josäfin 20 år.

ny vlog!! snackar om vad jag åstakommit under mina 20 år på jorden. enjoy!!

with windows down, and we danced, we danced.


had my doubts, but I let them out.

 
Michelle var med och fotade massor av fina bilder på mig och Amigo idag! Blev lite ledsen att jag inte hade någon turkos tröja att matcha med dock, var ju tvungen att inviga nya lindorna. Blev med både nått på huvudet och utan, duktig Amigo idag! Dock så mycket gladare med ringen på, helt annat steg och energi. Var rätt mycket snö så var lite att pulsa i och därför blev det ett lite kortare pass. Dessutom kom solen såklart fram när vi åkte hem, så surt!! Aja, ikväll ska jag ta det lugnt och se melodifestivalen med en påsen chips. Låt mello-twittrandet börja!!

chocolate chip cookie madness

 
igår bakade vi kakor i tre timmar (ok sara bakade heheh) och såg
big hero 6. idag äter jag leftover kinamat & ska snart till stallet! 

i wish I'd known how much you loved me.

2 0 1 3 .

you are my favorite "what if" - you are my best "I'll never know"


in between being young and being right

underbar soluppgång på flyget till london.

sushi-koma

glömde ta med mig lunch men vad gör det är ronja ändå frågar om man vill luncha på dragon palace. 

kolla ikapp till i vår!!


 
ORPHAN BLACK: Okej, har tipsat om denna way before, och den börjar igen i april!! Det finns två säsonger ute, alltså nog för att ni ska kunna kolla ikapp till säsong 3! Vill inte spoila något som vanligt så bara att börja kolla, ni kommer inte att ångra er. ENDA DRAMA/SCI-FI SOM VUNNIT STÖRRE PRIS JAG UPPREPAR?!? Tatiana som spelar huvurollerna är underbar. WOW är hon. Hur som, serien är rolig, spännande, galet osv osv. Felix & Helena is awsome as f. remember who said it first. LÄNK HÄR börja kolla. Start 18 april.
 
alltså när man väl letar bra gifts hittar man inga?? so sad. dock så spoilas inga bra quotes.

GAME OF THRONES: 
Okej, hoppas att alla redan ser på denna men ändå. Är du pro hinner du nog igenom alla säsonger fram till April!! Serien handlar om kungar och drottningar, vargar, zombies, död, krig, vinter, drakar, hodor. Ja massa skit. Ett måste se helt enkelt. Mycket blod och död dock, tror det är vad som fått denna serie så populär. Inget är censurerat och alla karaktärer kan dö. HÖR NI ALLA KARAKTÄRER KAN DÖ FÄST ER INTE VID NÅGON. Alla dör. Så sant, ni kommer förstå. Dock så vill man också att många ska dö så kanske fixar sig ändå. Daenerys is my queen. or not a queen btw, a khaleesi.  KOLLA HÄÄÄR. Start 8 April.

i'll be as honest as you let me, i miss your early morning company

 
Så tredje dagen med uppstigning halv 6 på morgonen. Menar tidigar mornar för mig har varit att gå upp 8 för att åka mot jobbet klockan 9, detta är som att gå upp mitt i natten. Gud litteraly gråter för att det är så tidigt, eller nej förresten han är inte ens vaken då. Ska jobba imorgon också tydligen, jag som tänkt fixa nya bilder IGEN. Aja jobb går väl före antar jag, need money to travel this spring. Övriga saker jag gjort idag är att slåss med skrivaren (nu omdöpt till SKRIVARJÄVEL) och vänta på att få plocka ur nästa lass disk från maskinen. När jag åkte hem så missade bussen infarten till Örsundsbro och chaffören märkte inget förrens jag gick fram och sa till. Vanligtvis när detta händer jublar jag för att alla brukar släppa av mig vid busshållplatsen 2 minuter från min hus men denna vägrade!! Blev så arg, du har redan fuckat up vafan gör detta för mig!! Sen istället för att bara svänga in i Örsa och släppa av folk så vänder han och kör motorvägen tillbaka till avfarten han missade!! SÅ IRRITERANDE. Och lite roligt för han visste inte hur han skulle köra från fel håll så jag fick guida honom. Om han hade dåligt samvete att han inte släppte av mig och bad om ursäkt 100 gånger? Svar ja. Synd att alla inte är lika snälla och godhjärtade som mig. Så ja, nu ska vi iallafall äta, SÅ GOTT, SÅ HUNGRIG. Sen serier och sova pga. ska upp snart. Iallafall det var min dag, hur såg era ut? Hoppas den mest spännande händelsen inte är att bussen kör fel, ni förtjänar bättre hahaha.

tränslösa årstider.


And when you asked me how I’m doing, like you know how much better off I am

åh, vill ha sommar, grillkvällar och poolhäng. 
 
Lite sådär galet längtan efter sommaren nu när vintern slagit till ordentligt, galet vad kallt det är och snönn verkar aldrig sluta ramla ner från himlen. Aja, bara en till arbetsdag nu innan lite ledigt, för ledigt betyder stallet! Hoppas kunna dra med någon att fota på torsdag, görhoppningsvis kan jag kanske tvinga med mamma hehe. Annars hänger jag bara på jobbet. Plockar ur diskmaskinen, släpper in folk, plockar undan saker osv. Kul. Vill ha sommar, sol, bråvalla, summerburst (ok, elin råkade boka 2 summerburst biljetter så nu ska jag visst också gå haha) och massor av slötid i solen med vännerna. Är inte samma känsla att gå runt med dem i en snöstorm if you know what I mean. 

you and I were fireworks that went off too soon

tre bilder från 2013.

you were the song stuck in my head; every song I’ve ever loved

 
Köpte hem semlor till mig och pappa efter jobbet, best daughter-award?? Käkar alltså semlor och ser på shameless, mys-måndag delux. Måste dock sova nu om jag ska orka jobba imorgon och onsdag också. Börjar bli förkyld också, så värdelöst. Har iallafall ställt klockan tidigare imorgon för att hinna blogga, lite gamla favoriter i repris får det bli. Sugen på nya bilder nu ju, var ju evigheter sen, har till och med nya lindor jag vill inviga!! Aja, det får vänta tills tidigast torsdag iallafall, slutar ju när det är natt ute. Aja, gonatt med er. Ät semlor, de e gött. Och se shameless, de e ännu mer gött. 

när din pappa har mer swag än dig..

blev inringd på jobb imorse, attans jag som tänkt fixa årets första ridbilder!! aja, så äre. här får ni en bild på min pappa från min födelsedag istället

forgot to tell ya, i'm pregnant

om någon undrar är min outfit rosa tröja, leopardleggins matchat med rosa läppstift. fint skare va
 
Första jag gör på matchen är att få framåtvikt när jag ruchar och ramlar framlänges på marken haha! Senare:
Elin: Fan vad det går!
Jag: Ja mina lungor bränner fan!
Elin: Nej men det är inte det största problemet, har mest problem med bollen.
Jag: Ja jag har mest problem med graviditeten hahaha!
Elin: ... Josse, du menar väl gravitationen hoppar jag??
Jag: HAHHAHAHAHA OMG JA VAFAN 

i'll be as honest as you let me; i miss your early morning company.

 
Sorry, tog en välförtjänts sovmorgon och sen blev jag upp-plockad av Elin, Michelle & Ronja för lunch på taco bar! Såå gott. Eller lunch och lunch, vaknade av att de skrev att de skulle luncha så blev mer av en frukost. Aja, han inte slänga in något tidsinställt igår eftersom att släkten inte åkte förrens efter klockan 1! (!!?) Haha var en jättetrevlig kväll iallafall, fick jätte fina presenter och tyckte alldeles för mycket smörgåståra hehe. Helt klart en jättebra födelsedag! Nu är jag nyss hemkommen från stallet, blev lite longering i snöstormen. Nu ska jag spela fotboll. Jag ni hörde rätt. Spela. Fotboll. (just gonna leave it here and go)

RSS 2.0