tell yourself that it's comfortable and when you know that that's not true


The Sex Lives Of College Girls

 
I denna drama-komedi från HBO Max får vi följa tre 18-åriga tjejer som börjar på Essex College i Vermont. Tjejerna Bela, Kimberly, Leighton och Whitney blir ihopbuntade i en dorm på kampus och det är dessa tjejer vi får följa under seriens gång där de utforskar allt som college har att erbjuda utöver plugget. Bela är ute efter att utfortska sin sexuella sida borta från sina föräldrar och vill skriva komedi. Whitney är en skicklig fotbollspelare och verkar ha fler motiv till varför hon valde just detta laget att gå till. Kimberly kommer från en liten stad och börjar äntligen få ett eget liv utöver studierna. Leighton kommer från en familj som gått på Essex men blir satt ur kurs när hon får veta att hennes barndomsvänner inte vill dela rum med henne - och därmed hamnar hon motvilligt att bo med tjejerna ovan. Vi får följa dem alla i deras olika kärleksliv, se hur de hittar sig själva i collegemiljön och hur dem kommer varandra närmare i processen. En härlig feelgood serie med fokus på kvinnor, sex och andra dilemman som kommer i livet. Ser mycket fram emot en säsong två!

she struck me hard like lightning and I don't think I'll ever come back

 
Ännu en helg har rullat förbi (alldeles för fort i vanlig ordning) och jag tänker avsluta veckan med chips och dipp i sängen framför sista avsnitten av Heartstopper på netflix. Denna helg startar med en otroligt slapp fredag efter en sliten vecka. Lördagen var fullspäckad och efter att ha lämnat Rollisen hos mormor och morfar mötte jag upp med Ronja och familj för att äta middag innan vi skulle på Pernilla Wahlgrens show. Efter ett glas med bubbel på UKK så följdes två timmar av HYBRIS där vi skrattade tills vi grät. Otrolig show, så avis på er alla som har den framför sig! Resten av natten sen firade vi Estelle som fyllt år med att dansa tills stägning på Flustret. Efter att ha hängt på max, fyllekäkat och haft hjulnings-battle utanför så gick jag hem till soluppgången (sommarfeeling!!!). Fin helg, fint sällskap!! Serotoninet när man umgås med er >>>>

I ain't there yet but I'm healing.

 
Konserter är tillbaka efter en lång pandemi och wow vad jag saknat att skrika sönder halsen och ha ont i hela kroppen - bc we are so old now. Nej men Sara och Thea gav mig biljetter till FLETCHER i födelsedagspresent och i torsdags var det dags! Galet härligt väder och vi begav oss till debaser strand. Träffade också på Caspian och Hanna så vi slog givetvis följe in i publikhavet. Knäna har inte återhämtat sig från att dansa på flustret förra helgen men det stoppade inte mig från att dansa och hoppa hela konserten. Fletcher krossade verkligen alla förväntningar, och vill nästa säga att alla låtar var dubbelt så bra live. Wow, vilken röst!! Vilken show?? Vilken jävla drömkväll?? Serotonin-kicken att att skrika med i Undrunk och Bitter var out of this world. Har verkligen saknat detta. Sen stor goldstar till Thea som körde, var absolut underbart att kunna hoppa in i bilen och vila fötterna samt komma hem i rimlig tid. Guldkväll med mina guldtjejer - och guld guld guld present hörrni!! Har ni inte lyssnat på Fletcher än så är det mitt helgtips! Do not sleep on this girl!

drag me straight to hell so I can know that heaven exists as well

- jag, sebastian & dom polska grabbarna ute i hundhage förra veckan -

never satisfied, too lazy to fight; slowly brainwashed, we forgot how to live our lives

 
Wow vad denna vecka varit fullpackad med saker att göra och må-skit-dagar så noll uppdatering här, inte ens hunnit kolla igenom och fixa med bilder som ligger och väntar. Men recap på påskhelgen har vi här med start på TJUREN för att fira pappas födelsedag. Mysigt, god mat och Rollisen fick följa med! Vi avrundade sedan kvällen med att dyka upp hos Thea för tequila och säga hejdå till läggan. Lördagen blev det jobb och sedan påskmys hemma hos mamma och pappa. Spontant blev det utgång på kvällen - trots att jag var toktrött, men vet ju att det alltid blir en good time med dessa. Shottade med födelsedagsbarnet och dansade absolut tills Flustret stängde och knäna behövdes bytas ut (they still do). På söndagen hämtade jag Rollisen hos mamma som var ute i skogen och röjde ridvägar - dvs redig bakisprommis med trasiga knän men med skinande sol. Kvällen spenderades med sista avsnitten av Elite säsong 5 och pizza. Påsk 10/10 ändå, trots jobb. På tal om måste jag dra iväg nu, men vi hörs och ses!

tell me who wants to be broken on purpose

- rollisen 8 månader idag ♥ -

shit don't work out because you ain't never pulled your weight

 
  • Det har blivit April och med det aprilväder. Vår en dag, snöstorm nästa.
  • Vi har haft bubbel-torsdag med skitsnack, sushi, hundgos och - givetvis - bubbel!
  • Är inne i en våffelperiod och äter våfflor varje chans jag får
  • Morgonmys har blivit våran grej - efter att han väcker mig klockan 06 och vill ut varje morgon. 
  • Haft fotojobb och en redigeringskompis som tröttsamt ligger bredvid och tittar på (är du klar snaaart?)
  • Varit och pussat på Amigo iom snöstorm. Sommardäcken på och broddarna av - vilken jävla jinx.
  • Bilden längst ner till vänster är Amigo varje gång han ser Rollo å vill hälsa ♥ Rollis springer åt andra hållet
  • Ätit orimligt många burkar med Ben & Jerry's nya glass. 
  • Fått OK på att vi har plats på hundkurs efter påsk! Så spännande.

RSS 2.0