I thought this is what they're talking about; I forgot everything that's broken in my heart

- midsommar 2022 -

and you ask how I've been; I say I'm doing fine but I'm fucking lying

- helg-recap -

I got three reasons to give up but still four corners in every square


so why does my mind go back to when you used to hold me?

- rollis bollis en sommardag förra veckan -

I'm having fun right now; you're not the one but you could be the one right now

 
Rollis på sista bilden till vänster är hur jag känner mig idag - tokslut. Mycket tacksam att jag och Hanna kunde byta pass så att jag jobbar torsdag istället. Helgen har varit massor med mys blandat med mycket jobb. I fredags drog jag, Loijsan och Wille ute och käkade på Paseano innan vi såg nya Jurassic World på bio. Filmen var inte i samma klass som de andra två, men otroligt underhållande och spännande hela filmen igenom. Scenografin är ju o-terolig. Lördagen var bara massor med jobb till kvällen när jag åkte hem med Rollis, packade min väska och bäddade ner oss framför ett nytt avsnitt av The Boys. Igår var det dags för Loijsan att få sin födelsedagspresent så det blev brunch, spa och middag på Ellery Beach House. Otroligt mysigt så här i slutet på veckan, men mycket slitet idag. Har sovit dåligt hela helgen så ska bli otroligt skönt att gosa ner mig ordentligt ikväll med glass och Rollis. Han fick sova hemma hos Ronja och Anti för första gången igår, samt övernattning hos mamma och pappa i fredags iom sen bio. Liksom separationsångest delux!! Släpper inte iväg honom på år och dar nu. Denna vecka hoppas jag på sol och ser fram emot första lediga helgen på tre veckor. Tagga!! Men nu - s o v a.

THE WILDS

 
Varit dålig att tipsa om serier på senaste (på att allmänt blogga också för den delen). Men här kommer en serie som nyss fått en rykande färsk säsong två: THE WILDS. Serien följer en grupp av tonårstjejer vars plan krashar i havet när de är påväg till ett retreat för unga kvinnor - Dawn of Eve. Tjejerna tar sig i land och vi får nu följa deras överlevnad medan de inväntar att bli räddade. Dagarna går och tjejerna pendelar mellan hopp och hopplöshet. Samtidigt som de inväntar en hjälp som inte verkar komma får vi följare hintar om att allt inte är som det ska. Det verkar nästan som att dessa tjejer blivit satta på ön med vilje i ett socialt experiment av Gretchen Klein, skaparen av Dawn of Eve. Denna serie är otroligt spännande och har stort fokus på kvinnor, kvinnlig vänskap och found family. Alla tjejerna kommer från olika bakgrund, vilket vi också får följa i flashbacks från de alla tjejerna. Dem har alla hamnat där efter problem hemma, och vi får följa om detta är vad som kommer stärka dem eller bryta ner dem. Serien är snyggt filmad, smart skriven och med otroligt intressanta, välskrivna karaktärer som man får lära känna på djupet. Stort tips om ni behöver en serie att gotta ner er i denna sommar !! 

should we drink a little more of that rum and coke?

 
Wow, vad sällan det är dålig uppdatering här just nu då!! Men här har faktiskt jobbats en hel jäkla del, så gott som hela förra veckan faktiskt. Så idag har vi en riktig hemmadag där jag och Rollo bara legat i sängen typ. Men igår var det full fart! Först var det jobb och sedan skulle Wilmas födelsedag firas. Det blev bubbel, lekar, sommaridyll, drinkar på hamnpaviljongen och sen dans ute på flurran. Kvällen bjöd på många skratt, men kanske få lika intensiva som när jag sitter på Robins pakethållare påvägen hem (efter lite fler öl än på vägen ner) och han cyklade in oss i ett jävla brännässla-snår. Dock skonad från men efter det, träningsvärk efter att ha suttit fram och tillbaka till stan på en cykelpakethållare har jag dock så in i helvete. Men otrolig kväll dock!! Otroligt väder, otroligt uppstyrt, otroligt gäng!! Plus kan vi bara se Rollisen i sin lilla fluga??? senälla va söt!!!

how two people once could be so in love, now we never talk

- nej men nostalgi?? hängde på terrängbanan med rollisen och hannas ridgrupp förra veckan -

RSS 2.0