and though not everyone sees we got this crazy chemistry between us

Så fint väder ute idag så var tvungen att ta med kameran ut för en spinn. Fick en del fina, vintern är bra mysig ändå! Om man bortser från att tårna blir till is på noll sekunder haha. Tog och skrittade en sväng på banan sen, Amigo var pigg och glad! Ska försöka lura med någon stackare ut på uteritt imorgon, var ett tag sen vi kom ut och red nu! Annars så hoppas jag kunna hitta på något roligt ikväll, ledig hela helgen och nästa vecka är det bara fyllt av massor av jobb! Hoppas ni alla har en bra helg, btw så kommer repgrimman härifrån! Flera som frågat, den är verkligen top notch.

Kommentarer
Postat av: Ida - foto & häst

Så fin bild! Och den är från Taur alltså, tack för svaret! :D Du har cob va? Är den stor i storleken? Vet ej om jag ska ha cob eller full då Kalle är så himla bred över nosryggen så en del repgrimmor som är i cob är för tighta där.. sen har han väldigt kort huvud så full blir nästan för lång hehe :')

Svar: Mamma köpte den, hon sa att det inte fanns storlek att välja men den är väldigt stor så är väl large skulle jag tro, fick knyta upp den lite men den passar bra ändå (och amigo har ju väldigt litete huvud haha) så ta en stor!
Josäfin

2016-01-09 @ 18:28:26
URL: http://prinsesc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0