halloj här kommer en livsuppdatering på typ 7 månader

 
Nej men hallå? Här har det ekat tomt i sådär, 50 år?? Nej men det har hänt så mycket stort detta år och jag har inte uppdaterat här om någonting?????? Vi kan ju liksom börja med den kanske största anledningen till varför jag inte bloggat - jag har flyttat! Efter att ha firat Stellans födelsedag i två dagar ihopklämt med mellofinal gick flyttlasset till mitt nya radhus "hemma" i örsundsbro. En trea med uterum och liten tomt till Rollisen. Så det har målats och fixat å sen varit lite inflyttningskalas på det. Så riktigt mysig vår ska sägas, trivs så bra i hus! Mycket girldinners, promenader till föräldrarna och vinkvällar hemma i huset! Mitt tredje rum har ju blivit någon typ av kontor / hobbyrum (för alla mina tusen hobbys..) så sitter jag nu väldigt lite vid datorn. Därav största anledningen till bloggens tomhet. Den psykiska hälsan har också varit fortsatt svajjig trots att jag trivts så bra med flytten, så även därför har jag inte orkat blogga. Men over all har våren varit bra. Trivs med att ha familj så nära - syrran och wille har ju också skaffat hus här!! Dessutom har jag ju typ blivit grannar med Anti och Ronja som också flyttat hit!! Nej men goals. Men våren avslutades iallafall med 90-tals fest hemma hos Fellan innan min sommaren börjar och allt går åt helvete!!
 
 
Nej men den sjukaste jävla fitt-sommarstarten jag varit med om? Startar dagen efter Fellans fest att jag har ont i vänster sida av magen. Det blir bara värre och på onsdag beger jag mig till akuten första gången. Efter att ha suttit där halva natten blir jag hemskickad då proverna blivit fel och ska då återkomma dagen efter. Ännu en hel dag på fkn akuten blir jag äntligen skickad på röntgen och sen till gynakuten i uppsala då de sett en stor jävla cysta på min äggstock. Endast en läkare är på plats och jag blir hemskickad igen för att återkomma dagen efter igen. Kanon. Slutar i en akutoperation dagen efter och sen har helvetet bara fortsatt med infekterade läckande sår, ca 100 besök på gynakuten, vätska i buken, ytterliggare inläggningar och en magsmärta som aldrig verkar sluta. Så min sommar har typ spenderats sjukskriven hemma med hunden. Att ha tagit sig från sängen till soffan å få måla lite har liksom varit som ett helt äventyr. Jag har iallafall kämpat mig igenom två underbara bröllop och andra födelsedagsaktiviteter så lite fin sommar har man ju fått ändå, trots att varken hälsan eller den psykiska hälsan varit på topp.
 
 
Att mina bästisar har gift sig?? Och fått barn?? Nej men det är ju det sjukaste. Liksom babyshower först och bröllop helgen efter! Så fint å få vara med när ni sa ja till varandra!! Otrolig dag. Lite död var man efter dock, första riktiga festligheten för mig efter op och det gjordes med bravur!! Då Ronja var höggravid blev det dessutom efterfest hos mig till 06 på morgonen då jag och Micke slängde en hel brie i airfryern och åt med bröd. Som man gör. Dagen efter blev det pizza och mys. Sen behövde man ju återhämta sig som aldrig förr innan det var dags för Elsa och Sindri att säga ja till varandra. Otroligt vackert och framför allt roligt bröllop!! Så tacksam att fått vara med på den där dagen, otroligt!! Resten av sommaren har det varit ännu en babyshower - nu för syrran!! - och andra festligheter mellan mina sängliggande dagar. Jobbat till och från på 50% men det mesta av sommaren har jag varit sjukskriven. Nu är jag iallafall back in business så gott som. Får / kan fortfarande inte lyfta tugnt och blir anfådd av att gå typ 10 meter snabbt men stor skillnad för tidigare när jag knappt kunde gå och magen kändes som den skulle spricka upp och alla mina organ skulle rasa ut varje gång jag reste mig. Men ah, det är väl vad jag haft för mig?? Vill säga att jag är så tacksam för familj och vänner, att mina bästisar e sjuksköterskor och har kunnat hjälpa mig massor, Rollo som myst med mig alla sängliggande dagar, att familjen bor så nära och alla som jobbar på gynakuten i uppsala - aldrig blivit så bra bemött på ett sjukhus någonsin. Vården har absolut varit tveksam men alla som bemött mig har varit så gulliga. Puss på er, ta hand om er!! Vi ses - förhoppningsvis inom 6 månader haha.

RSS 2.0