#flarrow (SERIE TIPS DELUX)

VAD ÄR #FLARROW: Flarrow = en blandning mellan The Flash och The Arrow. 
 
 
VART KOMMER DET IFRÅN: I de senaste arrow och flash avsnitten gjorde de varsit crossover. it was awsome. 
 
 
ARROW: Har redan gjort ett tips-inlägg om denna. Har följt den i tre säsonger och alla borde se den. Handlar kort om Oliver Queen som efter en olycka till havs kommer tillbaka efter 5 år med ett uppdrag - att rädda hans stad. Basically batman möter robin hood.
 
 
THE FLASH: Spinn-off från arrow som handlar om Barry, som en kväll blir träffas av blixten och helt plötsligt blir den snabbaste människan på jorden. En lättsam superhjälte serie, och äntligen en serie där någon ifrågasätter varför alla superhjältar har 6-pack out of the blue. 
 
 
 
FELICITY SMOAK: Felicity Smoke är den mest episka karaktären ifrån arrow. Hon är en ball hacker-brud som alltid är flawless. Honsäger alltid pinsamma saker. Alla älskar felicity. She is my spirit-animal. #babe
 
 
OLIVER QUEEN: Oliver är the arrow, som i sin stad ses som en skurk. Mest för att han skjuter massor av människor med pilar. Han är kär i Felicity och dom borde hooka up. Deras shipping name är #Olicity. 
 
ROY HARPER: Spelas av Colton Haynes. Kanske är en av anledningarna till varför jag började se the arrow. hrmr. hehehehhehehe
 
 
BARRY ALLEN: Barry är en sån person som man bara vill krama. "shhh it's all gonna b okay, i will never let anything happen 2 you..." Han är kind of bad ass tho. Och han är alltid sen. 
 
 
VARFÖR SKA DU SE SERIERNA: För att jag säger så. Massor av superhjälte suff, hemlighter, Felicity och cool shit. Och om du inte gillar sånt så är det massor av eye-candy med i serierna. 
 
 
SÅÅÅÅÅ: Föreslaget är att se arrow och sedan hoppa på the flash när barry kommer in i serien. eller så ser du bara båda på en gång. DO IT
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Började titta på Arrow ikväll bara för detta inlägget hehe..

Svar: HAHA MY WORK HERE IS DONE ;)
Josäfin Andersson

2014-12-09 @ 21:18:05
URL: http://alexisen.blogg.se
Postat av: amanda

Felicity <3 Alltså jag har en girlcrush på henne så det skriker om det. Hon behöver bli min bästa vän!!

Svar: JA TYP
Josäfin Andersson

2014-12-11 @ 10:50:12
URL: http://amandahed.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0