tv-serie tips p4

Misfits:
Okej, fick faktiskt tips av en läsare att se den här serien och jag kan lugnt säga att jag frågade mig själv VAD FAN ÄR DET HÄR efter första avsnittet. Men detta är nu en av mina favorit humor/drama-serier, även fast de två första säongerna klart är bäst. Serien handlar om ett gäng ungdomar som fått samhällstjänst och sedan får superkrafter efter en konstig storm som träffar staden. De måste sedan försöka klura ut livet, vad de ska göra med sina krafter och hur de ska stoppa andra med krafter. Helt klart sevärd serie! Dessutom kan Nathan vara den mest ikoniska karaktären någonsin. Det finns 5 säsonger, se den här.
 
True Blood:
True Blood är ännu en serie som fick mig att tänka vad fan är det här efter första, andra, tredje, fjärde osv. avsnitten. Men den har något som får mig att fastna (kanske är det alexander skarsgård, vem vet). Serien handlar om Sookie som är en (as dryg haha) servitris på en bar, vampyrer är ute i det öppna efter att drycken just true blood uppfanns, vilket är gjort på syntetiskt blod. En kväll träffar Sookie vampyren Bill och sedan är allt igång och Sookie dras in i vampyrernas värld. Sookie är även speciell då hon har förmågan att läsa tankar som gör henne extra speciell, däremot kan hon inte läsa vampyrernas tankar vilket gör att hon föredrar umgänget med vampyrer. Samtidigt är en mördare lös som dödar personer med koppling till vampyrerna. Serien är rolig, brutal och fylld av sköna karaktärer. Sista säsongen börjar i sommar, watch it here.

Kommentarer
Postat av: fatima

Misfits jaaaa

Svar: SÅ BRA
Josäfin Andersson

2014-05-26 @ 20:46:46
URL: http://blacktreacle.blogg.se
Postat av: Kim

That moment när jag äntligen stöter på någon svensk som tycker samma om Sookie som jag, låt oss gifta oss :) Paric forever ❤️

Svar: Haha sookie måste vara en av de störigaste karaktärerna jag vet!! PAM ÄR EPISK
Josäfin Andersson

2014-05-27 @ 09:21:37
URL: http://kimdahl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0