tur som fan att man jobba, annars hade jag legat i sängen och sörjt hela dagen.

re-postar den här bilden, synd att jag inte pekade finger också för då hade den utstrålat alla mina känslor för valet (one finger isn't enough)
 
[är ni helt ointresserade av val-prat kan ni skippa inlägget, ska försöka se till att det blir det sista tho. behöver bara spy ut ett inlägg först, kramisar ♥]
 
Sååå det var val igår. Kände mest att Sverige röstar värre i valet än i mellon, vilket är jävligt illa. Eller inte alla kanske, men minst 13 % gör. Vad i hela fucking helvete hände liksom? VAD HÄNDE? VAD GICK SNETT? VILKA GICK SNETT?? Inte för att det var oväntat men det bekräftade bara att allt jag alltid trott - hoppet för mänskligheten försvann. Det vidrigaste är nästan kurragömma-leken. Hälften går ju på gatorna och sjunger sha-lalalala och så fort man nämner något om SD så är de där och skriver fakta utan källor. Andra hälften kan vara vilka som helst; din granne, din arbetskamrat - vem vet! Dessutom är fler upprörda att F! fick över 3%, OMG SLUTA GRÅTA OCH LÅTA SOM VITA KRÄNKTA MÄN URSÄKTA MIN FRANSKA. Jag vill inte heller att F! ska styra Sverige men jag tror att de kan vara bra att ha med det på ett hörn för att verkligen trycka på jämställdhets frågan, PUNKT. Men så visst att ni är onöjda med invandrar politiken. Jag förstår det, för den suger faktiskt. Vi måste bli bättre på att ge tillstånd/neka fortare så att personer inte bor här i något år för att sedan bli rent ut sagt utslängd. Vi måste bli bättre på att få in nytillkomna svenskar i systemet. MEN vi behöver INTE stänga gränserna, "stoppa" personer som kommer hit när de flyr från krig eller helt enkelt isolera sverige. Dessutom behöver vi absolut inte ett parti som det finns massor av rasism och vissa fall av nazism i. Ett parti som inte står för människors lika värde, för enligt partiet är inte kvinnor, människor som inte är vita och människor som inte är straighta lika mycket värda som andra. Dessa saker är vad jag värderar högst och därför går SD bort, nästan så långt att folk som röstar på SD ska går bort - och om det kommer från mig är det illa för jag är väldigt duktig på att umgås med människor som delar helt andra åsikter än mig själv. Men att tycka att människor ska behandlas olika pågrund av något som man inte kan kontrollera är inget jag kan kompromissa på, detta är 2014 talet och vi har kommit längre i utveckligen än så. Tack och hej.

Kommentarer
Postat av: Alice

Jag får ont i magen bara av att tanka på valresultatet. :( Det är så fel att jag inte riktigt vet hur jag ska uttrycka mig om det. Håller med om det du säger.

Svar: så himla rubbat och sjukt?? fattar verkligen inte
Josäfin Andersson

2014-09-17 @ 07:22:10
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0