Vlog; 50 shades of FUCKED UP

börjar dagen med en ny vlog!! kände för att dela mina åsikter om 50sog, men ni då? vad är era 50sog åsikter?? enjoy anyway! 

Kommentarer
Postat av: Amanda & Lilleman

Har inte läst böckerna alls och kanske måste göra det nu.

Svar: Läste första boken, dåligt språk och ointressant handling så inget jag rekomenderar, men go for it om du verkar finna något i den :D
Josäfin Andersson

2015-02-20 @ 22:12:38
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se
Postat av: Alice

Tack Jossan, grym vlog med grymma åsikter! Behöver inte säga så mycket åsikter, för jag håller med om allt du säger. Jag har varken läst böckerna eller sett filmen, men jag känner att jag vet ändå tillräckligt mycket för att ha en åsikt. Det är seriöst så skrämmande hur folk vill ha sin egna mr grey och att folk ska jämföra det med krig och påstå att det bara är en film/bok. Blir så sur. Självklart får folk tycka vad de vill, men blir så arg på att folk inte fattar problemen med fifty shades of grey.

Svar: Ja precis, gilla den hur mycket ni vill men det gör inte att problemen med den försvinner! Sen att folk kommenterar "men vilken story hade det blivit om det varit en vanlig medelsvensson?? FATTA ATT DET ÄR FICTION" eller nå skräp vill jag ba "MMM det är precis det vi säger :) boken romantiseras bara för att han är rik och snygg :)))"
Josäfin Andersson

2015-02-20 @ 22:53:41
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se
Postat av: Amanda

Har bara läst några kapitel av första boken innan jag kände "vafan är det jag sitter och läser för nått? gillar folk den här skiten??"
Det är som du säger inte för att man är pryd eller så, utan för att det är ju fan så osexigt som det kan bli. Blir ju bara äcklad av hans sjuka kontrollbehov.
Blir dessutom mörkrädd att så många unga tjejer vill ha en kille som honom...

Svar: Precis!! Dessutom är ju boken typ skriven med röven, så sjukt dåligt skriven on top of that.
Josäfin Andersson

2015-02-23 @ 08:49:04
URL: http://teamluffarligan.blogg.se
Postat av: Klara

Håller med dig så mycket! Grym vlog :D

Svar: ÅH TACK! Blir så glad :DD
Josäfin Andersson

2015-02-23 @ 09:05:01
URL: http://childofautumn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0