i found the cure to growing older and you're the only place that feels like home

 
Fanny och Simba, hur var det nu om att tävlings hästar inte går (!!) att ridas utan träns?? Antar att fanny använder svartmagi eftersom att hon kan göra det på båda sina tävlingshästar?? Eller kanske bara så att de som tycker det har tråkigaste attityden eller sämst kontroll på mina hästar - det kan man ju välja själv haha. Sen att Simba går finare utan träns än Amigo som tränats att gå utan gör mig galen, vafan sluta vara så fin och duktig på allt haha!! Så galet snygg häst att fota, förutom idag när de hoppade kanske eftersom att Simba för det första inte hoppat på länge och för det andra inte hade något träns så kan jag säga att det gick undan!! (eftersom att hon är en galen och het tävlingshäst man inte har kontroll på utan bett dvs ;) #tränslöst

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ~♥

Otroligt fint <3

Svar: :D:D
Josäfin

2015-03-23 @ 19:19:45
URL: http://neapocalypse.se
Postat av: Linn

Har nyligen köpt en tvååring som jag ska ta ner till skolan i augusti och rida in. När jag pratade med en av beridarna som jag ville ha hjälp av, sa jag lite snabbt att jag funderade på att ev skifta mellan att rida in med bettlöst. Svaret jag fick var detta: Men GUD det är helt fullkomligt LIVSFARLIGT att rida in en så ung häst utan bett!!!!!! Man ska inte börja med bettlöst förrän hästen är MINST 5år gammal!!!"
Skrattade lite efteråt hahah

Svar: haha ja vafan en i mitt förra stall red in sin arab helt bettlöst och så rids hon fortfarande! Går lika bra med eller utan ju, de lyssnar ju på vad man lär dem! :D u go girl!
Josäfin

2015-03-23 @ 19:25:08
URL: http://lozt.se/
Postat av: Alice

Fina bilder och klockrent skrivet! :D

Svar: TACK :DD
Josäfin

2015-03-23 @ 20:48:14
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se
Postat av: my

Så jäkla bra skrivet! Har kommit till repgrimma jag en gång i ridhuset och vi hoppade, lågt då, men va inga som helst problem. Tror det är bra variation för hästar som normalt rids på bett även får prova på att gå utan :D

Svar: vad kul, duktiga ni är! tror verkligen att hästarna uppskattar det! Båda Fannys hästar blev galet glada :D
Josäfin

2015-03-23 @ 20:54:17
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Marica

Bilder är såååå fina!!

Svar: TACK :D
Josäfin

2015-03-24 @ 10:30:03
URL: http://maricalindbeerg.blogg.se
Postat av: Linn

Jag hoppade helt utan utrustning på min 23åring i somras.. även om det bara var runt 40 cm så tyckte han de var mycket roligare än med hackamore & sadel, men sen kanske jag borde ha ett rep runt halsen eller nått ifall att, haha... ;)

Svar: Äh funkar det utan så funkar de utan ju! u go girl :D
Josäfin

2015-03-24 @ 18:13:31
URL: http://rensvik.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0