stora frågan är - hur blir årets julbild!! outfit? snö eller slask? INGEN VET!!

 

Vad är det bästa med julen?
Åh jag vet inte! Bara stämningen och snönn, godiset att ge presenter?? Vi har alltid bara så mysigt på julen. Är med familjen, äter god mat och bara ... myser?? Nej men på riktigt är ju härligaste tiden på året typ, hur skulle en annars stå ut med all kyla och snö?? Och med det menar jag slask och is såklart, saknar typ att ha snö haha.

 

Vilket julpynt kan du inte vara utan?
Alltså älskar ju julslingor osv men det funkar ju hela hösten igenom haha. Men julgranen kanske?? Vi tar alltid fram den supertidigt för att kunna lägga paketen där. Är ju så tråkigt att ha dem liggande i en hög på rummet eller nått. Dock så har vi ju ingen julgranstjärna/julängel, haha så förra året gjorde jag en egen med Castiel i toppen! Finaste granen sett ut tror jag haha. 

 

Vilken är din favorit julskiva?
Har nog igen?? Är all in på julen men är verkligen dålig på julmusik. Lyssnar inte på något själv egentligen?? 

Vilken är den bästa julsången?

Ingen aning?? DENNA kanske?? 
 

Vilken är din favorit julfilm?
GREMLINS!!! Hahaha och fuck er som säger att det inte är en julfilm. Närå, men älskar den filmen. Annars är jag väldigt av en allätare. Gillar det mesta som har med julen att göra. Är dock sämst på att se på film som vanligt, men finns ju ingen direkt jul-serie att lägga in hehe. 

Vad kan du inte vara utan på julbordet?
Är väl inget jättefan av julmat i allmänhet, vi äter ju typ hummer ju julafton haha. Är ju pescetarian nu så kommer väl inte äta mycket av det traditionella heller. Enda som jag saknar är nog julskinka, tyckte att det var så jäkla gott. Men den avstår vi iår såklart. Men lax, ägghalvor och typ ??? sill?? Vi får se vad som plockas ihop på min tallrik iår. 

 

Vilket är ditt favorit julgodis?
Allt??? Fast rocky roads är nog det absolut godaste. Skulle kunna äta mig till döds på dem, samma med knäck. Men kola, lussekatter, pepparkaks deg (är dock inte mycket för pepparkakor?? om det inte är med ädelost då) och annat gott är ju typ det bästa med julen. På julafton sitter vi alltid med glogg / bubbel framför kalle anka med massor a julgodis hehe. 

 

Vad gör du för att skapa julstämning hemma?
Tjatar om julgodis. Hahahaha. Nej men brukar vara den som skapar julbaket. Inte för att jag bakar då, är värdelös på det men jag tjatar om det och är med. Hjälper såklart till lite också men äter nog mest av allt hehe. 


När tar du fram julgranen?
Vi tog fram den andra advent typ. Som sagt så älskar jag att ha den framme, så mycket mysigare att kunna lägga paketen där direkt samt att den lyser fint när det blir mörkt så tidigt. Så julgranen brukar alltid komma fram rätt så tidigt i vår familj! Vi har ju plats så är ju bara att plocka upp och plocka ner, behöver ju inte oroa sig om att den ska barra osv. 


Vad önskar du dig i julklapp?
Lite saker till kaklet typ. Samt lush grejer!! Fan vad jag ska bada bubbelbad och ha badbobmer och skit hemma när jag flyttar. Annars typ lite LP skivor att dekorera med och någon växt typ. OCH EN VETEKUDDE BTW!!! Om någon läser här och inte har köpt något till mig vill jag ha en vetekudde haha. Men är inte så petig, blir lika glad för godis. lovar. 

snodde listan från fanny hehe.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha åhh, vill också ha Cas i julgranen!

2016-12-17 @ 10:24:35
URL: http://teamluffarligan.blogg.se
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Åh så fin du är!

2016-12-17 @ 17:42:39
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag köpte astrid och apornas julsk*nka igår som jag ska ha på julbordet, är svintaggad! (haha) Åh jag älskar julen! Älskar dock inte att jag har min uppsats med deadline 4 januari som man får skriva på hela julen dock...

2016-12-18 @ 11:42:35
URL: http://lifeasmandi.blogg.se
Postat av: My

Här blir de nog isbana hela jul...

2016-12-18 @ 13:16:26
URL: http://monkiapa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0