but if you love it; tell me who am I to judge?

mamma ba "ta en ny, jag var snorig på första" ahh det syns ?
 
Idag fick man massor av vettigt gjort innan jobbet! Dagen började tidigt med uteritt med mamma! Gick faktiskt så bra, Amigo fick en litet dampryck men sen var han hur snäll som helst och skrittade på långa tyglar. Kände så skönt, så ska försöka komma ut på lite fler uteritter när jag har sällskap. Mysigt väder han vi få också, nu är det mulet och blåser kallt! Efteråt tog vi en tur in till uppsala för att käka sushi samt handla lite. Jag ville ha en till jumpsuit från H&M, gå på systemet och handla hem lite vegetarisk mat. Ska börja prova massor, är ju mest dålig på att äta vegetariskt för att jag tror att allt inte ska smaka så gott. Men nu finns det soja-korvar, färs, falafel, champinjon-börjare och vego-bullar hemma så nu kör vi! Tipsa gärna om bloggar med vegetariska och veganska recept osv, skulle uppskattas! Sen nu är det dags för jobbet innan det blir falafel och potatis-sallad ikväll, tagga!! Annars rullar det på, är fredag imorgon med roliga planer samt resten av helgen ledigt. Ska sova massor. Haha har varit så sjukt trött denna vecka.

Kommentarer
Postat av: Minna

Tips om paprikabiffarna och toscanska biffar! I alla fall de första är från hälsans kök. Såå goda! Även broccoli och quinoabiffarna från samma, de är veganska dessutom! Annars är ett hett tips att koka broccoli, morötter, blomkål (om du gillar de alla) och mosa, häll i ost, ett-två ägg beroende på hur mycket, lite fiberhusk och kryddor och blanda! Sen stek! Asgott! ☺️ Går även att göra jättegod carbonara på facon 😊 Eller spenat och mozzarella lasagne, men det är bara att googla ☺️

2016-05-20 @ 08:05:39
Postat av: Elin Ringqvist

Kan rekommendera att gå med i gruppen "Vad lagar du för veganmat idag?" på facebook, folk lägger ständigt upp bilder på mat som ser asnice ut! Där kan man få mycket tips och recept :)

Svar: TACK!! :D
Josäfin

2016-05-20 @ 08:32:54
URL: http://ringqvistelin.blogg.se/
Postat av: my

Vad skönt att det gick bra :D

2016-05-20 @ 16:29:24
URL: http://monkiapa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0