vegetarian?

 
Har ju som ni märkt ätit mycket vegetariskt nu senaste veckan, nästan bara faktiskt. Jag har ju tänkt att jag ska göra detta jättelänge men som ni också vet (haha) är jag världens segaste person som aldrig tar tag i saker. Bland annat har jag sagt "men vi kör när jag flyttar hemifrån" eller att jag ev är rädd för att trigga igång skit om man börjar kolla vad som finns i allt. Men nu när jag väl började köra "mer vegetariskt" så har det bara rullat på. Min plan är väl att äta vegetariskt för det mesta men inte vara så petig om man äter ute eller om man blir bortbjuden eller så. Alltså att jag typ bara ska äta kött om jag verkligen är sugen / vill - ca inte äta något kött "bara för att" eller "i onödan". För så har det varit typ innan, jag äter ju mest bara kött för att jag alltid gjort det. Jag tycker inte att det är äckligt eller så men är också typ lika nöjd med en skål pasta haha. Varför är väl mestadels för djurens skull (tycker att så mycket av industrin är så sjuk, bara grejen med att VI ska göra kor gravida för att sedan ta ifrån dem kalven för att ta mjölken?? HUR SJUKT), sedan också för miljön men också för att jag tycker att det är hälsosammare. Min kropp är jätteglad just nu så det känns rätt. Dessutom har jag nästan tyckt om att laga maten själv?? Jag, Josäfin, världens lataste och mest obegåvade kock någonsin haha. Men gott har det ju blivit. Dessutom har köket eller ugnen inte brunnit ner / gått sönder än haha. Finns dock inte mycket på jobbet som är vegetarisk färdigmat men får bunkra matlådor. Jag ska också försöka undvika mjölk mer (dricker ju inte det men i typ mat osv) men däremot blir det nog mycket ost i utbyte mot köttet. Vi börjar såhär iallafall. Men just nu ska jag försöka äta vegetariskt så ofta som möjligt och bara äta annat om jag verkligen är sugen. Tycker allt runt detta är jätte-intressant så ni får gärna tipsa om inspirerande bloggare / youtubers osv! 

Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Jag vill också börja äta mer vegetariskt! Kram

2016-05-26 @ 15:18:53
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Frida

Va duktig du är, har också börjat äta mer vegetariskt. Det finns ju faktiskt väldigt mycket gott man kan tillaga :)

2016-05-26 @ 15:47:23
URL: http://fridanyburgs.blogg.se
Postat av: Tilda Barkselius

Skulle också vilja testa vegetariskt men hittar på en massa ursäkter till varför inte hela tiden. Får se till att ta tag i det!

2016-05-26 @ 15:53:21
URL: http://fluring.blogg.se/
Postat av: Divorce your horse

Så gott det ser ut!

2016-05-26 @ 16:18:43
URL: http://divorceyourhorse.se
Postat av: amanda

har lagt ut en supergod vegetarisk resept på lasange på min blogg :)

2016-05-26 @ 23:30:54
URL: http://www.amandasvedberg.se
Postat av: Alma-Lena

Blev vegetarian vid tolv så jag vill uppmuntra dig för maten är både billigare och godare. Du gör också rätt i att inet vara fuzzy i sällskap, man kan alltid välja bort köttet, eller äta väldigt lite av det man behöver inte genera sin värd med att gnälla om att man är vegetarian. I nästan alla mat utom blodpalt ingår ju mest grönsaker.

2016-05-28 @ 07:29:16
URL: http://barockbloggen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0