be careful of what we think we know; black rivers turn to gold

 

Min äckligaste mat?

– Finns inget jag hatar mer än pyttipanna (*host* spyttipanna). Vet inte ens vad det är jag tycker är så äckligt med det jag bara gör

 

Hatväder?

– Alltså när det blåser storm! Jag menar ösregn är ju mysigt (om man inte måste gå någonstans, typ till jobbet eller bussen) och sol är ju najs såklart men vafan blåst?! Hundarna är rädda, hästen är rädd, jag är typ rädd och kan inte sova pga huset kommer tyå blåsa bort. Håret blåser i ansiktet, det är kallt och det är värdelöst. Nä, skiter i blåst gärna - finns många bättre väder att hänga i.

 

Då tappar jag humöret helt och hållet?

– Jag hatar när man gör planer och folk typ bangar i sista minuten. Kan typ bara vilja ställa in allt, men det gör jag sällan för man vill ju inte vara den haha. Kan också tappa humöret när folk stressar mig, typ när man stänger på lördagar och ska iväg efter och folk ba "skynda vi vill äta" och jag typ känner KÄFTEN  HAR JOBBAT 10 TIMMAR IDAG, FOLK VAR OTREVLIGA, JAG FICK JOBBA EN HALVTIMME ÖVER OCH KOM HEM FÖR FEM MINUTER SEN!!!!!!! hahaha stressar så sällan att jag inte kan hantera stress 

 

Sämsta musiken?

– Alltså är en väldig all-ätare, har ju tagit mig igenom mina vänners resa från Tokio-Hotel till Justin Bieber såå haha. Men om jag ska välja nått så kanske ... ?? Typ Koreansk-pop?? Ca detsom går på Rix FM?? Kom ihåg att det värsta med att jag tappat bort min mobil i Falun var att jag skulle behöva lyssna på Rix FM hela vägen hem liksom hahahaha. Nä men det mesta duger väl i krig heh.

 

 

Värsta tiden på dygnet?

– Alltså vilken tid än mitt alarm ringer typ. Varför är man alltid som tröttast då?? Varför har man alltid sovit som sämst ju tidigare man ska upp?? Varför är sängen alltid som skönast då?? Varför Varför VARFÖR?? Jo för att det är den absolut sämsta tiden på dygnet that's why. Är på riktigt den tiden då drömmar dör (haha fattar ni? för att man vaknar hahahaha ok I see myself out)

 

Mitt sämsta humör?

– Är sällan på dåligt humör när jag är runt folk men är antingen när jag är trött och stressad i kombination (gärna på jobbet och när nån kund klagar på något värdelöst, typ att de inte tycker att det är någon skillnad på olika märken juice eller nått) eller så kommer i sämsta humör fram när man går på stan på kvällen och creeps skriker på en. Då kommer den värsta (bästa?? haha) sidan av mig fram och jag skriker tillbaka innan jag ens hunnit höra vad de säger typ haha. Nej men är nog tråkigast när jag är riktigt trött. Eller hungrig. Eller de två i kombination. 

 

Sämsta grejen jag äger?

– Vet ni hur mycket skräp jag äger?? Men om man ska vara sån så har jag en lampa i taket som inte funkat på kanske fem år? Den kanske?? 

 

Värsta personlighetsdragen?

– Jag hatar när folk är långsinta och passive-aggressive. Jag brukar ha lätt för att släppa saker och gå vidare men tycker det är så jobbigt med folk som inte kan det. Hatar folk som inte kan ta och snacka om saker för att undvika bråk och istället går och droppar hintar om att denne är arg osv. Värsta jag vet. Är tyvärr inte tankeläsare, just so you know. Sedan, finns det värre saker än snåla människor? Finns inget värre än att bråka om pengar liksom!!  För att svara något annat än folk som är sexistiska, rasistiska och andra självklara äckliga beteenden. 

 

Kommentarer
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Så roligt inlägg. Älskar ditt sätt att skriva, ler flera gånger för mig själv, hehe. Det är aldrig tråkigt att gå in på denna bloggen :)

Svar: MEN TACK!! :DD Vad glad jag blir!! :'D
Josäfin

2017-01-23 @ 15:07:03
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0