should I spell it out for you? no one here is bulletproof

 
Tisdagens trash: När jag och Marielle såg att Olof slängt massa utgången choklad i soptunnan och stod och fiskade upp det vi ville ha?? "Åh den här gick ju ut för bara två månader sen!!" eller "Men fyy, gick ut 2015!!". Riktiga real life dumpster divers
 
Tisdagens kaos: Skulle tvätta. Hade på för hög nivå på centrifugeringen och fick panik för att den började hoppa runt när jag satt och käkade. Fick rusa in och stänga av den samtidigt som slangen lossnar och det börjar spruta vatten. Är livrädd för den nu bara så ni vet hahahah. 
 
Tisdagens mat: Gjorde dumplings och det var så jäkla gott. Enda negativa var att min mat-stund blev avbruten av en hoppande tvättmaskin haha. 
 
Onsdagens planer: Att koka pasta och äta med soppa framför buffy, fixa lite inlägg, chilla och somna till Sweet / Vicious. 
 
Onsdagens verklighet: Inga bussar klaffade, blåste storm och var snöstorm, kom hem vid halv tio och åt min soppa i sängen. Grät en skvätt för att jag inte kunde ta ett varmt bad men var samtidigt glad eftersom att jag legat där i typ tre timmar och tinat, dvs inte fått sova något. 
 
Onsdagens dröm-planer: Solan (tant inne på jobbet) kom in och handlade och sa att vädret var hemskt, "jag ska handla nu och sen ska jag bara stanna inne, dricka vin och kolla på glamour". Living the dream hahaha. "Du får inte säga det till nån, då tror dom att jag är knäpp! Vem fan kollar på glamour liksom" 
 
Dagens mood: Sov som en stock fram till larmet ringde imorse & har varit riktigt seg hela dagen. Svintrött, ont i huvudet plus lite förkylnings symptom. Mysigt. 
 
Dagens treat yourself: Har tagit ett skumbad, skrubbat hela kroppen, lagat potatisgratäng med oumph, sallad och bea samt gjort pannacotta???? Hur bra är inte jag? Torsdags lyx. Enda som gjort detta bättre vore väl om jag var ledig imorgon och kunde skriva "tar helg nu ja". Har man haft en seg och "dålig" vecka måste man ta hand om sig själv ibland. 
 
Dagens planer: Eller ah, kvällens planer. Klockan är ju typ sju när jag skriver detta. Har faktiskt bara som plan att redigera en vlog (apartment tour!!) och sedan ska jag faktiskt bara sova. Eventuellt lär jag väl ligga i sängen och kolla på serier ett tag innan men annars är planen att sova nu när jag gjort mat, diskat, tvättat (pappa kom och hjälpte mig med satans-maskinen hahaha, så nu sköter den sig) och jag har badat samt tvättat håret. Är redo att ta helg nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0