"don't worry, don't stress, do your best" - what if that doesn't save me?

 
På tal om min lilla "wow har glömt att jag kan se fräsch ut" selfie - är tydligen så risig på jobbet utan smink att folk inte känner igen mig!! Alltså mitt stela smile förra fredagen när jag hade planer efter och därför sminkat mig och en kund som handlat av mig flera gånger på senaste tiden lutar sig framåt och säger "Vad trevligt att se dig tillbaka på jobbet!". Jag ba "Men jag har ju varit tillbaka i två månader nu!" och hon svarar "Jaha jag har nog missat dig då för har inte sett dig på jättelänge!!" och jag ba :))) och log jättestelt. Fatta att se så risig ut utan eyeliner att folk tror att man är någon annan??? Ändå en ny low. Sen nog att mina påsar under ögonen också nått en ny nivå men vet ni hur trött jag är på att höra "åh vad trött du ser ut!!". ???? Nog för att folk brukar säga det till mig på våren då mitt ansikte vill dö av allt pollen men just nu känner jag bara "JO TACK JAG ÄGER EN SPEGEL OCH VET ATT JAG SER UT SOM EN ZOMBIE UTAN SMINK MEN JAG HAR SOVIT TRE TIMMAR OCH BEHÖVDE VARA PÅ JOBBET NU SÅ KÖP MIG EN REDBULL ELLER HÅLL KÄFTEN OCH SKÖT DITT!!!!!". Japp, inte nog med att jag under denna skit-tid bivit deppig, har sömnsvårigheter, ruttna matrutiner, är ledsen, stressad & ångestfylld - NEJ NU SKA JAG GÅ OCH BLI LÄTTIRRITERAD OCKSÅ??? Fuck det här faktiskt.
 
Men hur som haver, just nu sitter jag lyssnar på Alice & Biancas podd och fixar lite med alla bilder som jag samlat på mig under en tid nu. Har ju varit rätt deppig och låg ett bra jävla tag nu och det har ju äntligen släppt lite!! Förhoppningsvis ska det hålla i sig så ska vara försiktig och inte boka in saker som "vanligt" så att jag bara får vara i det här läget ett tag. Nog för att jag haaatat när det varit bra och pissdåligt om vartannat men just nu känns det så mycket bättre än att vara fast i ett jävla depp-läge. Typ som när man andas ut i en stor tung suck, där har jag liksom varit fast och varit nere i alldeles för länge. Sen kan jag ju ångra mig om livet dippar åt helvete igen, är ju ändå på en bra plats när jag skriver det här. Men lite ljusglimtar har det ju varit ändå som ni kan se ovan, minus lördags äventyr som fick ett eget inlägg. Aw på uteservering trots regn, eurovisionkväll med hotshots, ponnymys och biokväll bland annat. Men här har ni en uppdatering om vad jag gjort senaste tiden (som inte är att ligga i sängen, äta doritos och kolla serier) (bland annat en rewatch på Stranger Things och är ju om något mer taggad på säsong 3 nu !!). Men nu ska jag bädda ner mig och kolla på ett avsnitt Killing Eve innan jag ska sova en rörig livsuppdatering senare. Vi hörs och ses hörrni!!

Kommentarer
Postat av: sarah

viist är den =)

2019-05-30 @ 17:17:21
URL: http://klarahs.blogg.se
Postat av: Netti Starby

Usch det är verkligen irriterande att höra att man ser sjuk eller trött ut. Jag ser verkligen sjuk ut utan smink och vilka härliga bilder! :-D Kramis

Svar: verkligen, men skrattade mest för att det blev så stelt haha :D
Josäfin

2019-05-30 @ 21:25:31
URL: http://starbys.se
Postat av: Matilda Berlin

Nej men fyyy när man får höra sånt alltså.... Dina bilder dock - så himla härliga ju! kram finaste <3

Svar: haha men tack !! :DD
Josäfin

2019-05-31 @ 06:05:42
URL: http://matildaberlin.se
Postat av: Sarah

Det där var ju inget kul att höra.. Man kan ju inte alltid se ut på samma sätt :/

Svar: haha nej, blev så stelt! ba "ehhh vi har setts flera gånger... men okej!!" hahaha
Josäfin

2019-05-31 @ 06:10:43
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Ida - foto & häst

Omg vilka människor det finns, speciellt kunder i handels asså vissaaaaa vill man ju bara skicka någonstans haha seriöst :-))) Nej alla ska bara sköta sig eget verkligen! Superhärliga bilder dock och supersnyggg är du ju och söta Amigo!! :')

Svar: men tack !! lagom stelt iallafall, skrattar dock mest åt det så haha!
Josäfin

2019-06-01 @ 19:40:09
URL: http://prinsesc.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Så kul att få se lite mobilbilder från din vardag! :) Kram <3

Svar: tack :DD
Josäfin

2019-06-03 @ 21:21:32
URL: http://yasmissy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0