avslutar semestern på topp

 
Nej men nu när denna guldhelg är över så sitter jag ju här och käkar plocksallad med ångest över att mina tre semesterveckor tog slut innan jag ens hunnit blinka. Behöver minst en klämvecka för att vända tillbaka dygnet och sluta dagsfesta?? Nej men skämt åsido, önskar verkligen att jag tagit en vecka till. Känns ändå behövligt iår - har fan varit ett halvår av kaos, extra slit på jobbet och alla roliga planer har så gott som ställts in. Förtjänar inte vi alla lite extra semester??? Men dom tre veckorna jag haft har iallafall varit otroligt härliga och igår avslutade jag den med att dra iväg till Steam Hotell med familjen. Wow vilket ställe! Helt klart över förväntat. Så vi har ätit gott (nej men wow), druckit gott, poolhängt och bara haft otroligt mysigt. Är ju sällan tråkigt i detta sällskap dock, så detta var en otroligt uppskattad julklapp att få åka iväg tillsammans. Sen att det var otroligt fint och trevligt var ju bara en stor bonus, kan verkligen rekommendera detta! Så nu avrunder jag tre veckor av lunchande, drinkar, fester, vinkvällar på balkongen och annat allmänt mys med att bädda ner mig tidigt i sängen med popcorn och dipp (japp bästa som finns!!) framför några serie avsnitt innan det är tillbaka till verkligheten imorgon. Tack gode gud att jag inte börjar förrens på eftermiddagen på måndagar, har inte direkt vant mig av med att dra mig i typ en jäkla timme innan jag pallrar mig upp. Ser verkligen inte fram emot rutiner och kaoset på ICA igen så ska verkligen försöka så gott det går att behålla lite "sommar känsla" och försöka hitta på mysiga saker i veckorna. Men för ikväll ska jag försöka glömma lite jobbångest och gå och poppa popcorn. Semestern är ju faktiskt inte slut förrens imorgon. // mvh skrev detta igår kväll men kom på att jag redan postat för dagen så detta är gårdagens josäfin, nutidens josäfin ska antagligen inte poppa popcorn utan tröstäter väl någon macka eller nått //

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Steam hotell vill jag åka till någon gång. Lyckas jag inte i år så får det bli nästa år! Förstår precis hur du känner med att börja jobba igen. Eller jag förstår det där med att man behöver extra semester för att komma tillbaka till rutinerna, speciellt sömnen. Hoppas jobbet går bra!

Svar: Åh men du måste, var så otroligt mysigt och vackert!!
Josäfin

2020-07-20 @ 11:53:37
URL: http://yasmissy.blogg.se
Postat av: Flisan

Så mysiga bilder :D

Svar: TACK _:D
Josäfin

2020-07-20 @ 16:03:40
URL: http://serietjejen.com
Postat av: Malin

Åhhhh vad mysigt ❤️❤️ Kram

Svar: Det var det verkligen :DD
Josäfin

2020-07-20 @ 19:42:48
URL: http://happym.se
Postat av: Jasmine

Så många fina bilder! Ni ser ut att ha haft en fantastisk weekend. Härliga bilder du delar med dig av. Glad för er skull. :)

Hoppas att det trots allt känns okej att återgå till jobbet idag. Heja dig!

Svar: Tack för din kommentar.

Kram

Svar: Tack !! Vi hade det sååå mysigt :D
Josäfin

2020-07-20 @ 20:14:26
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Hanna

Älskar de där hotellet de är så otroligt mysigt på alla sätt och vis 😍

Svar: Så otroligt fint!! :D
Josäfin

2020-07-20 @ 21:52:27
URL: http://nouw.com/hannativeskog
Postat av: Hemma Hos Felicia

men snälla, så drömmigt! Jag är sååå avundsjuk!!

Svar: Var sååå härligt :D
Josäfin

2020-07-21 @ 08:07:30
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/
Postat av: Sharon Eden

Åh fan asså detta får mig så att vilja åka iväg till nåt härligt spa och bara koppla av!! stänga av mobilerna och bara chilla i några dagar!!

Kram

Svar: Alltså var sååå mysigt!! GÖÖÖÖRT
Josäfin

2020-07-21 @ 11:29:39
URL: http://leggohouse.blogg.se
Postat av: Sarah

hej hur är det

2020-07-21 @ 15:28:30
URL: http://https://nouw.com/mitttuffaliv
Postat av: My Nordqvist

Wooooow vad magiskt alltså!

Svar: Var sååå mys!!!
Josäfin

2020-07-22 @ 16:46:43
URL: http://mynordqvist.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
I'm awsome

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0